Ισχυει, στην εποχη μου ηξερα και επαλιτες που ειχαν μεινει 3 χρονια στην ιδια ταξη. Οπότε καθολου απιθανο να ειναι και ενηλικοι μαθητες εκει μεσα. Την ενισχυση που λες, εγω πιστευω οτι και σημερα και χτες την ειχαν.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:37Εγώ πιστεύω πως ενόψει της σημερινής πορείας θα φρόντισαν να λάβουν ενισχύσεις και από π.χ. γειτονικά σχολεία ή νεαρούς συνδεσμίτες. Πάντως στα ΕΠΑΛ (τα παλιά ΤΕΕ στα χρόνια μαςvantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:06Αν εξαιρέσεις εναν κοντό παππούλη που αχνοφαίνεται εκει στην αρχή, οι υπολοιποι μια χαρά νορμαλ ειναι για φοιτητές. Τα μαθητούδια (που ειναι ολοι κουκουλοφόροι με γηπεδικό άουτφιτ και δεν βλεπεις φατσες) νομιζεις οτι θα φαίνονται μικρότεροι?Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:01 Μεγάλωσε επικίνδυνα ο μέσος όρος ηλικίας των φοιτητών. Ή θα πρέπει να αλλάξει ο τίτλος σε φοιτητές με τους γονείς τους...) συνηθιζόταν κάποιοι να ήταν και 1-2 χρόνια μεγαλύτεροι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
- Obi Wan Iakobi
Εβαλε και το ''μαθητες'' ο κατσιβελος της ΚΝΕ για να ριξει σταχτη
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δικαιολογίες για πουστάρες χωρις αρχίδια. Απο πιτσιρικάς ο,τι εκανα το εκανα με το πρόσωπό μου. Στοχοποιήθηκα πολλάκις, και μου εκλασαν μια μάντρα. Αν φοβάσαι εξ αρχης τη στοχοποίηση άχουτομωλέ, δεν μπλεκεις καν σε καβγάδες. Τραβα σπιτάκι σου και πιες το γάλα σου, με τη μαμάκα σου να σου χαιδεύει την πλατουλα για να ρευτείς.Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:34ΠΑΟΚ ειναι οι δυτικοι εκει εχουν την μεγαλη πλειοψηφια κοσμου.Ειναι σαν να γινοταν αυτο φιλαδελφεια η νεα ιωνια και να λεγαμε αν ειναι ΑΕΚ επειδη δεν εχουν διακριτικα.Αυτοι ειχαν κοπανησει και τους προοδευτικανους τουμπας παλιοτερα.Καλα κανουν και ειναι με κουκουλες αλλιως θα τους στοχοποιουσατε και θα τους την πεφτατε μεμονωμενα σε ασχετες φασεις 10 σε 1 οπως εχετε κανει πολλες φορες ασε που θα τρωγανε και αποβολες γιατι θα κλαιγοντουσαν οι παπαρες στη διευθυνση του σχολειου.vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:25
Κάτω δεν είμαστε ανθυποούγκανοι γενικότερα, αλλά άλλο θέμα αυτο. Δεκτον οτι ειναι παοκτσήδες, αλλά αν περιοριζόταν μονο σε παοκτσήδες η φάση, όλο και καποιος με παοκτσίδικη φανελα (ασπρομαυρη) θα κυκλοφορουσε εκει μεσα. Η μαυρίλα δηλωνει περισσότερο μαύρο φασισμό μάλλον, παρά μόνο πάοκ. Ή για την ακριβεια, "κρύβομαι γιατι ειμαι ενας γηπεδικός ποινικός και δεν εχω τα αρχίδια να παω να κολλησω μαγκιά χωρις φουτερ και κουκούλα". Οι άλλοι τουλαχιστον εχουν τις αρχιδαρες να πάνε με τα πρόσωπά τους και να στοχοποιηθούν, και να 'χετε εσεις μετά να "μετράτε γέρους στο πλήθος".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 29 Σεπ 2021, 10:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ περιμένω ρεσιτάλ βαντόνιου, στο επόμενο νήμα που θα σκάσει με αντιφα κουκουλοφόρους.
Έχει πολύ πλάκα πάντως το πόσο εύκολα αλλάζουν οι απόψεις για τα "οργισμένα παιδγιά" και όχι μόνον.
Έχει πολύ πλάκα πάντως το πόσο εύκολα αλλάζουν οι απόψεις για τα "οργισμένα παιδγιά" και όχι μόνον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Aprilianos
Η δυτικη θεσσαλονικη ειναι δεξια περιοχη. Παντα νδ, λαος αλλα και χα επαιρναν υψηλα ποσοστα
Θα ειναι σκληρη η μηνις των λοατκι αυριο
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- Sid Vicious
αν κατι διδαξαν απολυτα επιτυχημενα ο Παυλακος κ τα ΕΑΟΚ ειναι πως στην αντιμετωπιση των κομθουνιων δεν υπαρχουν κανονες κ ολα επιτρεπονται με την διαφορα πως τις μεθοδους τους τις ασκεις στο πολλαπλασιοvantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:43Δικαιολογίες για πουστάρες χωρις αρχίδια. Απο πιτσιρικάς ο,τι εκανα το εκανα με το πρόσωπό μου. Στοχοποιήθηκα πολλάκις, και μου εκλασαν μια μάντρα. Αν φοβάσαι εξ αρχης τη στοχοποίηση άχουτομωλέ, δεν μπλεκεις καν σε καβγάδες. Τραβα σπιτάκι σου και πιες το γάλα σου, με τη μαμάκα σου να σου χαιδεύει την πλατουλα για να ρευτείς.Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:34ΠΑΟΚ ειναι οι δυτικοι εκει εχουν την μεγαλη πλειοψηφια κοσμου.Ειναι σαν να γινοταν αυτο φιλαδελφεια η νεα ιωνια και να λεγαμε αν ειναι ΑΕΚ επειδη δεν εχουν διακριτικα.Αυτοι ειχαν κοπανησει και τους προοδευτικανους τουμπας παλιοτερα.Καλα κανουν και ειναι με κουκουλες αλλιως θα τους στοχοποιουσατε και θα τους την πεφτατε μεμονωμενα σε ασχετες φασεις 10 σε 1 οπως εχετε κανει πολλες φορες ασε που θα τρωγανε και αποβολες γιατι θα κλαιγοντουσαν οι παπαρες στη διευθυνση του σχολειου.vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:25
Κάτω δεν είμαστε ανθυποούγκανοι γενικότερα, αλλά άλλο θέμα αυτο. Δεκτον οτι ειναι παοκτσήδες, αλλά αν περιοριζόταν μονο σε παοκτσήδες η φάση, όλο και καποιος με παοκτσίδικη φανελα (ασπρομαυρη) θα κυκλοφορουσε εκει μεσα. Η μαυρίλα δηλωνει περισσότερο μαύρο φασισμό μάλλον, παρά μόνο πάοκ. Ή για την ακριβεια, "κρύβομαι γιατι ειμαι ενας γηπεδικός ποινικός και δεν εχω τα αρχίδια να παω να κολλησω μαγκιά χωρις φουτερ και κουκούλα". Οι άλλοι τουλαχιστον εχουν τις αρχιδαρες να πάνε με τα πρόσωπά τους και να στοχοποιηθούν, και να 'χετε εσεις μετά να "μετράτε γέρους στο πλήθος".
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
το κάνεις χειρότερο,ας μείνουμε στην εκδοχή των νιντζα
- Sid Vicious
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις