Otto Weininger έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:22
Kauldron έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:18
Otto Weininger έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:14
Καλύτερα να τον έχω τον (πρώην) κομμουνιστή υπουργό σε δική μου κυβέρνηση, παρά να τον έχω πρωθυπουργό μου και να του κρατάω το φανάρι.
Σε κυβέρνηση που έχεις ισχυρότατη αυτοδυναμία? Ποιός σ' εμπόδιζε να βάλεις δεξιούς σ' όλες τις θέσεις? Αντί αυτού γέμισες τις υπουργικές θέσεις κομμουνιστές και σημιταριά.
Και το αποτέλεσμα, και πάλι ΜΑΤ κατέβασες για να δείρεις τους εθνικομπάχαλους:
https://www.real.gr/koinonia/arthro/nea ... eo-772397/
Απ' τη μια τους στηρίζεις, απ' την άλλη η κυβέρνησή σου τους δέρνει.
Κανέναν δεν έδειρε, ειδικά από τους μαθητές του ΕΠΑΛ (βλέπω ήδη τους έβγαλες εθνικια).
Και εννοείται ότι θα πάνε τα ΜΑΤ, όταν συμβαίνουν τέτοια. Απορώ που δεν θες.
Μπαχαλοεθνίκια είναι. Τους έχω δεί κιόλας, κάποιοι απ' αυτούς κατεβαίνουν χασικλωμένοι.
Όπως είναι οι ανάρχες, απ' την άλλη μεριά.
Το θέμα δεν είναι τί θέλω εγώ, το θέμα είναι τί κάνει η κυβέρνησή σου. Εγώ θα έλεγα μπουζούριασμα και στους 2.
Εσύ απ' τη μια μεριά δήθεν στηρίζεις τους εθνικιστές, απ' την άλλη η κυβέρνησή σου τους επιτίθεται. Ακόμα και στη συγκέντρωση του Κασιδιάρη στο άγαλμα του Αλεξάνδρου, πήγε και έκανε την "άσκηση" με το ελικόπτερο ακριβώς εκεί που ήταν ο συγκεντρωμένος κόσμος, με αποτέλεσμα να βρέχονται οι άνθρωποι απ' τα νερά του Θερμαϊκού (σηκωνόταν νερό απ' το κάτω ρεύμα του ελικοπτέρου) και να μη μπορούν ν' ακούσουν απ' το θόρυβο.
Λοιπόν, κάποια στιγμή θα πρέπει να διαλέξεις. Ή με τους εθνικιστές, ή με τους σημιτικούς και με τους ελιαμέπηδες. Σε δυο βάρκες δεν μπορείς να πατάς "εγώ είμαι υπέρ των εθνικιστών αλλά ψηφίζω τους σημιτικούς".