!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Τι με νοιάζει για του Ρουβίκωνα? δε μπήκε και σπίτι μου"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: "Τι με νοιάζει για του Ρουβίκωνα? δε μπήκε και σπίτι μου"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Όχι. Ένα κοινό έχουν στο ότι δεν σου έχουν επιτεθεί. Επίσης δεν έχουν μπει και στο σπίτι του δημοσιογράφου της ερτ. Συνεπώς έχουν και κοινά με τον ρουβίκωνα και τη 17ν.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:34 Για να πήζετε μάλλον :D Και δεν είναι αλήτες όπως οι νεοδημοκράτες. Μια χαρά άτομα είναι οι Ρουβίκωνες.
Τι με νοιάζει τι κάνουν οι χρυσαυγίτες; Εμένα δεν με έχουν βαρέσει και δεν με έχουν κλέψει...

Τώρα πως σου φαίνεται το σκηνικό; Καλύτερο;;;

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ρε σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με το τι λέει ο δημοσιογράφος. Για τους Ρουβίκωνες λέω μόνο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Δεν ξέρω αν κακώς τσουβαλιάζω, αλλά αυτούς εκεί τους έχω ταυτίσει με βρωμιά, καταστροφή, μιζέρια. Τι έχουν προσφέρει τέλος πάντων; :102:

Σε δεύτερη ανάγνωση ορισμένοι από αυτούς δεν είναι από τα προνομιούχα μέλη της κοινωνίας, όσο και αν δημοσιοποιούνται ότι δήθεν είναι σημαντική η παρουσία και γόνων εκεί και η κοινωνία έχει να δώσει λογαριασμό για αυτό.

Σε τρίτη ανάγνωση καταλαβαίνει κανείς πολλά όταν τους δει σε φάση πριν βάλουν τις κουκούλες. Είτε είναι νέοι και παρασύρονται (αρκετοί) είτε είναι μεγαλύτεροι (μια χούφτα) και μόνο που τους βλέπεις δεν λες ότι είναι και καλό όλο αυτό που ζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 28 Αύγ 2018, 18:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Athina__P έγραψε: 28 Αύγ 2018, 18:43 Δεν ξέρω αν κακώς τσουβαλιάζω, αλλά αυτούς εκεί τους έχω ταυτίσει με βρωμιά, καταστροφή, μιζέρια. Τι έχουν προσφέρει τέλος πάντων; :102:
Τίποτα απολύτως...
Απλά επειδή είναι ένα τίποτα, γίνονται αυτόματα ήρωες στα μάτια των αριστερών...
Χώρια βέβαια που έχουν κάνει ένα σωρό αδικήματα...

.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2018, 18:20 Ρε σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με το τι λέει ο δημοσιογράφος. Για τους Ρουβίκωνες λέω μόνο.
Αν ήξερα ότι θα είχα την ασυλία του θα ήμουν και γαμώ ρουβικώνας.

Αλλά το νήμα είναι γιά το πόσο καραγκίοζης είναι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος. Και το σόι του.

Η Ντόρα ναι, βαμπίρ, παλούκι στην καρδιά, άλλος συμψηφισμός ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Φασίστες, ρατσιστές, απατεώνες, Μίζενς, πολλά ρε συ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2018, 17:22
the_black_planet έγραψε: 28 Αύγ 2018, 17:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2018, 17:05

Κι αυτό θέμα επικινδυνότητας είναι. Ή βαθμού ευκολίας και ό,τι συνεπάγεται αυτό για τους... επαναστάτες.

Πότε θεωρείς ότι μπορεί να τη βγάλουν πιο ανώδυνα οι ρουβίκωνες και λοιποί; Όταν καταστρέφουν δημόσια περιουσία παρουσία των κρατικών λειτουργών ή όταν καταστρέφουν ιδιωτική περιουσία παρουσία του ιδιοκτήτη;
Δεν σε πιάνω τι εννοείς... Μήπως εννοείς ποτέ είναι πιο επικίνδυνο, στην πρώτη περίπτωση για τους κρατικούς λειτουργούς ή στην 2η για τον ιδιοκτήτη;; Φυσικά το 2ο( γιατί οι κρατικοί λειτουργοί είτε δεν θα αντιδράσουν και όλα κομπλέ, είτε ενδέχεται να είναι ματαδες...)
Όχι, εννοώ πότε είναι πιο επικίνδυνο για τους ρουβίκωνες και λοιπούς παραβατικούς, παράτυπους κλπ εισβολείς ή καταστροφείς.
Και η απάντηση είναι; Εγώ λέω το 1ο.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
the_black_planet

under έγραψε: 28 Αύγ 2018, 17:27 Και τι με νοιαζει η χρυση αυγη ; δεν μπηκε στο σπιτι μου
Δεν είναι το ίδιο, οι Ρουβικωνες στοχεύουν 1ον την μπουρζουαζία και 2ον δεν έχουν κάνει κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο, μόνο υλικές φθορές, αν κάνω λάθος διορθώστε με, από την άλλη τα αυγά επιτίθενται σε μεροκαματιάρηδες, σφάζουν, δέρνουν κτλ. Τώρα όσον αφορά τις φθορές σε δημόσια περιουσία φυσικά και δεν το θεωρώ κάτι επικοδομητικο και ουσιωδες, το έχουν πει άλλωστε και οι Αδιέξοδος από το '86: "Οι επαναστάσεις έχουνε γίνει σπατάλη αδρεναλίνης
και η κατάληξη τους ένας φαύλος κύκλος"...
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

the_black_planet έγραψε: 28 Αύγ 2018, 19:19
under έγραψε: 28 Αύγ 2018, 17:27 Και τι με νοιαζει η χρυση αυγη ; δεν μπηκε στο σπιτι μου
Δεν είναι το ίδιο, οι Ρουβικωνες στοχεύουν 1ον την μπουρζουαζία
:lol: 5

και 2ον δεν έχουν κάνει κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο, μόνο υλικές φθορές, αν κάνω λάθος διορθώστε με, από την άλλη τα αυγά επιτίθενται σε μεροκαματιάρηδες, σφάζουν, δέρνουν κρεμάνε στο τσιγκέλι
Η μπουρζουαζία γιατί πρέπει μα είναι στο στόχαστρο ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
the_black_planet

Μπίστης έγραψε: 28 Αύγ 2018, 19:24
the_black_planet έγραψε: 28 Αύγ 2018, 19:19
Δεν είναι το ίδιο, οι Ρουβικωνες στοχεύουν 1ον την μπουρζουαζία
:lol: 5

και 2ον δεν έχουν κάνει κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο, μόνο υλικές φθορές, αν κάνω λάθος διορθώστε με, από την άλλη τα αυγά επιτίθενται σε μεροκαματιάρηδες, σφάζουν, δέρνουν κρεμάνε στο τσιγκέλι
Η μπουρζουαζία γιατί πρέπει μα είναι στο στόχαστρο ;
Δεν είναι στόχος τους η μπουρζουαζία τυφλά αλλά περιπτώσεις που έχουν προκαλέσει το κοινό αίσθημα. Και κατά 2ον τα βάζω σε συμψηφισμό αυτά τα 2, δηλαδή και οι στόχοι τους είναι αυτοί και οι ενέργειες τους δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες. Ωραία η παρέμβαση σου Μπίστη στο ποστ μου αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσεις, πού διαφωνείς με αυτά που έγραψα;;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

ST48410 έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:27
Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:24 Πάλι κάτι έκανε ο Ρουβίκωνας; :smt005:
https://www.newsit.gr/egklhma/rouvikona ... o/2604850/

Μπήκαν ανενόχλητοι στο υπουργείο Εξωτερικών, άφησαν τσάντα κι έφυγαν

Γιατί ρε τέτοια ανοχή σε ένα μάτσο αλιτήριους;
Το έχω ξαναπεί και πιο παλιά, η ύπαρξη του Ρουβίκωνα είναι άσκηση. Ανήκουν στον κρατικό μηχανισμό του παρακράτους. Δεν νοούνται επιθέσεις με μπογιά... ξεβράκωμα στην αστυνομία κάνουν.

Που είναι η ασφάλεια που υποτίθεται θα έπρεπε να υπάρχει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 28 Αύγ 2018, 19:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

the_black_planet έγραψε: 28 Αύγ 2018, 19:19 Τώρα όσον αφορά τις φθορές σε δημόσια περιουσία φυσικά και δεν το θεωρώ κάτι επικοδομητικο και ουσιωδες
Είναι ουσιώδες και μάλιστα πολύ. Αν γινόταν κάποιο θαύμα και συνειδητοποιούσαμε όλοι μαζί ότι η προστασία της δημόσιας περιουσίας είναι υπόθεση όλων αυτομάτως θα ζούσες σε ένα πολύ καλύτερο κράτος (δεν θα ανεχόσουν κάποιον να λερώνει δημόσιο χώρο, να κάνει θόρυβο σε ώρες κοινής ησυχίας, να παραβιάζει τον Κ.Ο.Κ. κλπ κλπ). Άλλη χώρα θα είμασταν στη στιγμή.

Η παραπάνω ανοησία του δημοσιογράφου είναι εύκολα αντιληπτή. Αν κάποιος του πει: και τι με νοιάζει εμένα που ο άλλος οδηγάει μεθυσμένος όταν εγώ δεν είμαι στο δρόμο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 28 Αύγ 2018, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Πάνας έγραψε: 28 Αύγ 2018, 19:39 Το έχω ξαναπεί και πιο παλιά, η ύπαρξη του Ρουβίκωνα είναι άσκηση. Ανήκουν στον κρατικό μηχανισμό του παρακράτους. Δεν νοούνται επιθέσεις με μπογιά... ξεβράκωμα στην αστυνομία κάνουν.

Που είναι η ασφάλεια που υποτίθεται θα έπρεπε να υπάρχει;
Τεστ ετοιμότητας ή αντανακλαστικών; για πόσο όμως; Ποια θα είναι η πραγματική ενέργεια όταν διαβεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει καμία αντίδραση;
Τι θα γίνει άμα κάτσει στραβή και σε κάποιο ιδιωτικό κτίριο κάποιος οπλισμένος security χάσει την ψυχραιμία του;
Θα έχουμε Γρηγορόπουλο Νο2;

Πόση βλακεία αντέχει μια κοινωνία προτού καταρρεύσουν σημαντικές δομές;
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

the_black_planet έγραψε: 28 Αύγ 2018, 19:34 Ωραία η παρέμβαση σου Μπίστη στο ποστ μου αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσεις, πού διαφωνείς με αυτά που έγραψα;;
Απλά ζηλεύω με την ασυλία σας, είμαι υπερ της ακίνδυνης τρομοκρατίας και όταν η ΧΑ είχε γυρίσει τους πάγκους των λάθρο είχα ενθουσιαστεί. Το σωστό θα ήταν μία α λα Γκάντι αντίσταση, να μην ψωνίζουμε από λαθροπάγκους, αλλά ο όχλος κοιμάται ...

Πριν γίνει ξεκάθαρο πως ο Ρούμπικ ήταν μαλακισμένα της αριστεράς του συμπαθούσα γιατί φαίνοταν πως τους ενδιέφερε να ευαισθητοποιήσουν και όχι να καταστρέψουν. Πλέον απλώς ζηλεύω που έχουν μέσον στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”