!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Προφανώς. ΑΝ ισχύουν όσα γράφει ο Τρολαρχίδης, θα ανταμειφθεί με δύο (ή και παραπάνω) ανατομικά χαρακτηριστικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Σεπ 2021, 11:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Σεπ 2021, 11:05
nemo έγραψε: 28 Σεπ 2021, 09:10
αν υπαρχει ακομη το αισθημα φυσικα και θα ηθελε να ειναι και ο τελευταιος -για λογους που τους γνωριζεις
ενα πραγμα μου εκανε βαθια εντυπωση στο νημα οτι κανενας ειτε γυναικα ουτε ανδρας δεν εγραψε κατι για αγαπη
και για σεβασμο για τον ανθρωπο που επιλεγει για να ζησει
ειναι ετοιμοι να τα κανουν ολα χωρις κανενα συναισθημα και σε καποια φαση της ζωης θα παραπονεθούν γιατι δεν αγαπησαν
και δεν αγαπηθηκαν
Οκ, θα το θέσω αλλιώς. Θεωρείς ότι και ότι όλοι οι άντρες βλέπουν τη γυναίκα που παντρεύονται (νυμφεύονται για την ακρίβεια) ως την τελευταία γυναίκα της ζωής τους; Ή ότι "τιμάνε το στεφάνι τους" :) αν απλώς κάνουν ή είναι διαθέσιμοι σε κάποιες αρπαχτές αλλά δεν θέλουν να χωρίσουν;
Τα πράγματα είναι περισσότερο περίπλοκα μας οι στατιστικές λένε πως οι γυναίκες κερατώνουν περισσότερο από τους άνδρες. Απλά οι άντρες ποτέ και σε κανένα δεν μιλούν γι' αυτό. Είμαι μάλλον ο μόνος εδώ μέσα που έχω παραδεχτεί πως η γυναίκα μου με έχει απατήσει με έναν παλιό της συμμαθητή και είμαι σίγουρος ότι συνεχίζουν να βλέπονται. Το πρόβλημα είναι ότι ο άντρας απατά και η γυναίκα ερωτεύεται. Εμένα προφανώς δεν με ερωτεύτηκε ποτέ.
Μα ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του έρωτα είναι ότι περνάει. Οι περισσότεροι σύζυγοι ή μακροχρόνιοι σύντροφοι, κάποτε ήταν ερωτευμένοι. Το ζητούμενο λοιπόν είναι το πόσο καλή παρέα κάνουν μεταξύ τους, ώστε να αντέξουν την υποχρέωση της μονογαμίας. Το ποιος/ποια απατά και το ποιος/ποια ερωτεύεται, δεν μου λέει κάτι από τη στιγμή που μπαίνει σε διαδικασία κρυφής ερωτικής σχέσης ή πράξης. Το κρυφό είναι ψιλοξεφτίλα ούτως ή άλλως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Naida έγραψε: 28 Σεπ 2021, 12:21
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Σεπ 2021, 12:14
EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Σεπ 2021, 11:23

Ίσως όμως είναι κ για καλό, αν η γυναίκα σου σε ήθελε θα σου έπρηζε τ αρχιδια, δικέ μου. Καμια φορά όταν τσακωνομαι με τη γυναίκα μου γιατί μου ζαλίζει τον κωλο εύχομαι να βρει κάνα γκομενο για να έχει να ασχολείται :102:
Δυστυχώς η κατάσταση με τη γυναίκα μου είναι τραγική. Εγώ την λατρεύω γιατί είναι μούναρος αλλά δεν την χαίρομαι. Από την άλλη δεν μπορώ να βρω γκόμενα γιατί είμαι από βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια. Ο προπάππος μου είναι ο Άγιος Ευσέβιος.

Αυτή από την άλλη χαίρεται τη ζωή της σχεδόν απροκάλυπτα.
Μην θλίβεσαι, υπάρχει ανταμοιβή για αυτή σου την μεγαλοψυχια και υπομονή.
Δεν είναι μεγαλοψυχία φοβάμαι. Είμαι εξαρτημένος από αυτή. Τη σκέφτομαι συνέχεια. Τη σκέφτομαι να κάνει έρωτα με τον άλλον. Δεν ζηλεύω. Είμαι απελπισμένος. Καμία ανταμοιβή δεν μπορεί να δέσει ξανά μια σπασμένη καρδιά.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Σεπ 2021, 12:39 Τη σκέφτομαι να κάνει έρωτα με τον άλλον
χμ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Ωραία συνέντευξη από Κοκκινόπουλο

https://www.gazzetta.gr/specials/204631 ... a-mpei-sto
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Σεπ 2021, 09:14
εισαι λαθος.

οι γυναικες που κανουν πολυ σεξ, συνηθως ειναι αυτες που το γουσταρουν.

οσες δεν, ειναι ψοφιες στο κρεββατι, το κανουν σαν αγγαρεια.
Δεν διεκδικω το αλαθητο, αλλα θα επιμεινω κυριως λογω προσωπικων εμπειριων. Δεν ειπα "πολυ σεξ" παντως, ειπα για περιπτωσεις με συχνη εναλλαγη εραστων.

Η εντυπωση που εχω ειναι οτι η σεξουαλικη απελευθερωση στον βαθμο της ασυδοσιας, εκφυλιζει την ποιοτητα. Οπως ελεγε και ο φρουντ, αν το σεξ δεν ειχε απαγορευσεις δεν θα μας αρεσε τοσο.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ωραίος ο Κοκκινοπουλος. Τρίβει στις μουρες των "αρνητών" την πραγματικότητα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Naida έγραψε: 28 Σεπ 2021, 12:19

Να την κατακτήσεις εύκολα γιατί είναι εύκολη; εύκολη σε τι; στο να κάνει σεξ μαζί σου; αφού λες σκοπός σου είναι η αγάπη και όχι το σεξ.
καμια ευκολία δεν σε κανει κατακτητή και το ιδιο συμβαινει και με τις γυναικες ουτε και σεις εχετε συμπαθεια ή εκτιμηση στους ευκολους
Blackdog

Λεγεών έγραψε: 28 Σεπ 2021, 07:18
Blackdog έγραψε: 24 Σεπ 2021, 15:22 Αν εχω καταλαβει καλα το "γυναικοκτονια" ειναι μεταφραση του "femicide". Δεν ειχα και την ελπιδα οτι καποιος -α συμπατριωτης-σα μας σε μκο, θα ηταν πρωτοτυπος...

Ομως υπαρχει ενα θεματακι εδω

H δολοφονια στα αγγλικα ειναι homicide, oπου το πρωτο συνθετικο (homo) σημαινει αντρας, οποτε μου φαινεται λογικη μια τετοια παρεμβαση γιατι καποιες το θεωρησαν (δικαια) αδικο . Επιπροσθετως αυτο το θεμα υπαρχει και σε αλλες λεξεις οπως human,humanity,man, mankind. Δεν ξερω πως προεκυψαν αυτα, προς το παρον δεν με ενδιαφερει. Στηριζω τις αλλαγες παντως...

Στην πλουσια γλωσσα που εχουμε ομως εμεις οι Ελληνες, το ανθρωποκτονια δεν εχει καποιο προβλημα γιατι ο Ανθρωπος ειναι "αυτος που εχει προσωπο" ειναι ξεκαθαρο δηλαδη οτι περιγραφει κατι και για τα δυο φυλα.

Οποτε η "γυναικοκτονια" ειναι ενας ορος μαλλον αστειος οταν χρησιμοποιειται σε τετοια εγκληματα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ. Επισης ο ορος αυτος στα κανονικα Ελληνικα χρησιμοποιειται αλλου, δηλ για να περιγραψει μαζικη εξοντωση γυναικων. Δικαιως προκυπτουν ερωτηματα του στυλ "δεν ειναι οι γυναικες ανθρωποι;" κλπ

Εν κατακλειδι ειναι ενας ξενικος νεολογισμος που δεν εχει ουτε λογο αλλα ουτε και ρολο στα Ελληνικα.
Για εμένα το ζήτημα δεν έχει να κάνει με το αν γλωσσολογικά το "ανθρωποκτονία" καλύπτει κάθε φόνο ή όχι. Προφανώς ως λέξη καλύπτει κάθε φόνο. Το ζήτημα είναι αν είναι αρκετά neutral ως όρος για να υπερκαλύψει το νόημα και να αφαιρέσει τη σημασία της πράξης, να μας κάνει να αγνοήσουμε το θέμα αρχειολογώντας το ως "έγκλημα πάθους" και να μας τραβήξει τα μάτια μακριά από ένα υφιστάμενο σοβαρό πρόβλημα που έχουμε ως κοινωνία εδώ και δεκαετίες και που πρέπει επιτέλους να έρθει στην επιφάνεια.

Το εν λόγω υφιστάμενο πρόβλημα είναι ότι η τοξική κτητικότητα που δείχνουν κάποιοι άνδρες για κάποιες γυναίκες, μπορεί (και τον τελευταίο καιρό συμβαίνει) να φορτιστεί στην υπερθετικό βαθμό, να βγει εκτός ελέγχου και να καταλήξει σε φόνο. Οι γυναίκες αυτές μπορεί να είναι ενεργές σχέσεις ετών, σχέσεις λίγων μηνών, περιστασιακές σχέσεις, σύζυγοι (πολύ σπάνια είναι αδελφές ή μητέρες), σε κάθε περίπτωση όμως άτομα από το περιβάλλον του δράστη, και που ο δράστης θεωρεί κτήμα του και ιδιοκτησία του, άτομα στα οποία μπορεί να ξεσπάσει. Η γυναίκα είναι το θύμα που συνήθως το πληρώνει με την ζωή του μετά από μία περίοδο διαφόρων μορφών κακοποίησης/κακομεταχείρισης/gaslighting.

Η τοξική κτητικότητα μπορεί να πηγάζει από ψυχολογικά προβλήματα, από κακή ανατροφή, από την ανοχή και την σιωπή της κοινωνίας. Με 11 γυναίκες νεκρές μέσα στο 2021 από τους (πρώην) συντρόφους/συζύγους τους, υπάρχει ζήτημα, το οποίο είναι σίγουρα πιο σημαντικό από μία νέα λέξη στο καθημερινό μας λεξιλόγιο που υπάρχει απλά για να εφιστήσει την προσοχή μας σε αυτό το ζήτημα.

Είναι όπως τότε που εμφανίστηκε το BLM, και βγήκαν κάποιοι και έλεγαν 'μα, all lives matter'. Ναι, αλλά τι να κάνουμε, στα μέρη εκείνα η αστυνομία δεν σε σταματά ούτε αντιδρά με τον ίδιο τρόπο, αν είσαι λευκός.
Ε νομιζω οτι ολοι θα συμφωνησουμε στο "δεν πρεπει να σκοτωνουμε τις γυναικες"

Απλα επειδη ειμαι περιεργος τυπος με ενοχλει το γλωσολογικο θεμα. Βασικα η αστοχια του ορου νομιζω οτι κανει τους ανθρωπους να το βλεπουν σαν γραφικοτητα και οχι σαν πραγματικο. Οι χοντρομαλακιες των φεμ, σπρωχνουν και αυτες προς τα εκει.

Τεσπα εγω αποφασισα να το λεω φεμισαιντ, στην οριτζιναλ εκδοχη του δηλαδη, εστω και αν πιστευω οτι το ανθρωποκτονια μας καλυπτει πληρως.
Blackdog

Naida έγραψε: 28 Σεπ 2021, 00:41

Είτε 3 την εβδομάδα είχε είτε 1 τον χρόνο με την ίδια δυσπιστία τους αντιμετωπίζω όσα λόγια και να ακούσω.
Οκ, δεν ειναι δα και κανα φοβερο νεο η δυσπιστια σου προς τους αντρες :003:

Στατιστικα ομως, αυτος με τις 3 την βδομαδα εχει λιγοτερες πιθανοτητες να κανει μια σταθερη σχεση.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Naida έγραψε: 28 Σεπ 2021, 13:17 Ωραίος ο Κοκκινοπουλος. Τρίβει στις μουρες των "αρνητών" την πραγματικότητα.
σε τι εχει δικιο -στο που ειναι ο ερωτας; ή στην πατριαρχικη κοινωνια;

και εγω θα την ανταλλαξω εαν και πρωτα η γυναικα μου συμπεριφερθεί οπως εγω σε αυτην αλλα ειναι αδυνατον αφου βιολογικα
εχουμε διαφορες -το επαμε πριν αυτο
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Blackdog έγραψε: 28 Σεπ 2021, 13:26
Naida έγραψε: 28 Σεπ 2021, 00:41

Είτε 3 την εβδομάδα είχε είτε 1 τον χρόνο με την ίδια δυσπιστία τους αντιμετωπίζω όσα λόγια και να ακούσω.
Οκ, δεν ειναι δα και κανα φοβερο νεο η δυσπιστια σου προς τους αντρες :003:

Στατιστικα ομως, αυτος με τις 3 την βδομαδα εχει λιγοτερες πιθανοτητες να κανει μια σταθερη σχεση.
Ε δεν νομίζω να διαφερω με τον μέσο άνθρωπο στο θέμα δυσπιστίας σε έναν άνθρωπο που γνωρίζεις σιγά σιγά. Βέβαια υπάρχουν και αφελείς.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

nemo έγραψε: 28 Σεπ 2021, 13:26
Naida έγραψε: 28 Σεπ 2021, 13:17 Ωραίος ο Κοκκινοπουλος. Τρίβει στις μουρες των "αρνητών" την πραγματικότητα.
σε τι εχει δικιο -στο που ειναι ο ερωτας; ή στην πατριαρχικη κοινωνια;

και εγω θα την ανταλλαξω εαν και πρωτα η γυναικα μου συμπεριφερθεί οπως εγω σε αυτην αλλα ειναι αδυνατον αφου βιολογικα
εχουμε διαφορες -το επαμε πριν αυτο
Την διάβασες την συνέντευξη;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Σεπ 2021, 12:39
Naida έγραψε: 28 Σεπ 2021, 12:21
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Σεπ 2021, 12:14

Δυστυχώς η κατάσταση με τη γυναίκα μου είναι τραγική. Εγώ την λατρεύω γιατί είναι μούναρος αλλά δεν την χαίρομαι. Από την άλλη δεν μπορώ να βρω γκόμενα γιατί είμαι από βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια. Ο προπάππος μου είναι ο Άγιος Ευσέβιος.

Αυτή από την άλλη χαίρεται τη ζωή της σχεδόν απροκάλυπτα.
Μην θλίβεσαι, υπάρχει ανταμοιβή για αυτή σου την μεγαλοψυχια και υπομονή.
Δεν είναι μεγαλοψυχία φοβάμαι. Είμαι εξαρτημένος από αυτή. Τη σκέφτομαι συνέχεια. Τη σκέφτομαι να κάνει έρωτα με τον άλλον. Δεν ζηλεύω. Είμαι απελπισμένος. Καμία ανταμοιβή δεν μπορεί να δέσει ξανά μια σπασμένη καρδιά.
Εγώ πάντως ζηλεύω, όταν σκέφτομαι πως γελάς διαβάζοντας τις αντιδράσεις σ' αυτά που γράφεις.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”