Το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει βαρέσει διάλυση αδεία προέδρου πρωτοδικών.
Ο πάλαι ποτέ ισχυρός ΠΑΟ δεν υπάρχει πιά, ΑΕΚ και παόκιο είναι για γέλια ενώ ο "θρύλος των γηπέδων" είναι ικανός να αποκλείσει καμιά Αλβανική μόνο. Η εθνική έχει επίσης βαρέσει διάλυση.
Γιατί όμως ;
Κάποτε, τα πολύ παλιά χρόνια, εποχή Λαβαρίδη-Καραφέσκου, δεν κάναμε τίποτα βέβαια αλλά έβλεπες μία αμυδρά πρόοδο να συντελείται χρόνο με το χρόνο.
Την εποχή των seventies είχαμε Γουέμπλεϋ, πορείες ΑΕΚ, αλλά και το εθνικό δράμα με Πολοτάϊ και -για τα κιλά μας- πηγαίναμε πολύ καλά.
Την εποχή των eighties και των nineties κάτι πάλι.
Το 2002 χάσαμε (ή "χάσαμε") την πρώτη κούπα που την είχε σίγουρη ο Πανάθας αν δεν την πάταγε απροσδόκητα με Πόρτο (διότι οι αντίπαλοι που απέμεναν ήταν μικρής εμβέλειας).
Το 2004 πήραμε το γιούρο.
Αλλά από Σεπτέμβριος 2004 και μετά, ας μου πει κάποιος τι είδε που ήταν εφάμιλλο των παλιών επιτυχιών.
Αν μου πει κάποιος θα είναι ψεύτης.
Το 7-0 ; Το 7-2 aggregate με Νιουκάστλ ;
Φτάσαμε και στην σημερινή εποχή σιγά σιγά και τώρα είμαστε της πλάκας όλοι και όλες βέβαια.
Γιατί όμως ;
Φταίει το μνημόνιο για όλα ;
Από πλευράς μπάτζετ νομίζω ότι σας έχω πει ότι την εποχή Άλτσιμπαρ-Νικολάου είμαστε στο 40% της Europe, ενώ εκείνα τα χρόνια η μεγάλη οπωσδήποτε Ρεάλ Μαδρίτης είχε πέτρινα χρόνια.
Αργότερα δεν είμαστε τόσο κοντά, ωστόσο μέχρι και τις αρχές τις δεκαετίας 2000-2010 έβλεπες καλές μεταγραφές ξένων παικτών να πραγματοποιούνται (Καρενμπέ, Γκαμάρα, Νάβας ...).
Μετά διαλύσαμε. Μάλιστα δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε (ο βάζελος δηλαδή) ούτε τον Νίνη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί έχει διαλύσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο ;
- wooded glade
Γιατί έχει διαλύσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: Γιατί έχει διαλύσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο ;
Π.Ο.Κ.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
-
- 40 Απαντήσεις