[body shaming mode] τόσο μικρό τσουτσούνι έχεις; [/body shaming mode]nemo έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:20οχι ρε μιλα ξεκαθαρα και πες πανω απο εναν με τρομαζει ή πανω απο δεκαBlackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:13To βασικο ειναι να ειναι οκ μαζι μου, η οποια γυναικα. Απ την στιγμη που ισχυει αυτο, δεν με νοιαζει τι εκανε πριν.
Απ την αλλη, μια γυναικα (δεν ξερω για αντρες, πες εσυ) που εχει πολλους ερωτικους συντροφους, ειναι προφανες οτι διαχωριζει το σεξ απ την σχεση. Ειναι λογικο λοιπον να μην βαζει συναισθημα μεσα, ειναι μια διεκπαιρεωτικη διαδικασια. Αυτο δεν μου αρεσει...
Ηταν ξεκαθαρο αυτο;
εμενα θα με τρομαζε και αν ακουγα για εναν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
Συζήτηση κάνουμε γενικού ενδιαφέροντος. Δεν ρωτάω προσωπικές πληροφορίες.
Το σκέφτηκα να ανοίξω ένα νήμα με Πολ αλλά μετά λέω μπα άστο θα τους πρήξω εδώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:15Δηλαδή εσύ με όσες γυναίκες έχεις κάνει ή θα κάνεις σεξ είσαι σε σχέση και βάζεις συναίσθημα;Blackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:13To βασικο ειναι να ειναι οκ μαζι μου, η οποια γυναικα. Απ την στιγμη που ισχυει αυτο, δεν με νοιαζει τι εκανε πριν.
Απ την αλλη, μια γυναικα (δεν ξερω για αντρες, πες εσυ) που εχει πολλους ερωτικους συντροφους, ειναι προφανες οτι διαχωριζει το σεξ απ την σχεση. Ειναι λογικο λοιπον να μην βαζει συναισθημα μεσα, ειναι μια διεκπαιρεωτικη διαδικασια. Αυτο δεν μου αρεσει...
Ηταν ξεκαθαρο αυτο;
Συνηθως ναι, απ τα 22-23 και μετα. Τα one night stand τα εχω κοψει απο τοτε.
Οταν λεω συναισθημα εννοω οτι εχουμε συνδεση, οχι οτι τις αγαπαω
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Kάποτε είχα γνωρίσει μία τύπισσα που είχε όντως συλλογή.Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:41Μετά από πόσες πουτσες θεωρείς ότι έχει κάνει συλλογή από πουτσες;Blackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:03 Προσωπικα οι γυναικες που κανουν συλλογη πουτσας, δεν μου αρεσουν στο σεξ.
Εχουν μαθει να το κανουν χωρις συναισθημα, ουτε καν παθος.
Δεν λεω οτι ειναι κακο, αλλα δεν ειναι σεξ, πιο πολυ ειναι σαν χεσιμο.
για να μην παρεξηγηθώ, τις έβγαζε φωτο, δεν τις έκοβε και τις ταριχευε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Έβγαλε και την δική σου;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:44Kάποτε είχα γνωρίσει μία τύπισσα που είχε όντως συλλογή.Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:41Μετά από πόσες πουτσες θεωρείς ότι έχει κάνει συλλογή από πουτσες;Blackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:03 Προσωπικα οι γυναικες που κανουν συλλογη πουτσας, δεν μου αρεσουν στο σεξ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ναι ε; κοίτα να δεις πράγματαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:44Kάποτε είχα γνωρίσει μία τύπισσα που είχε όντως συλλογή.Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:41Μετά από πόσες πουτσες θεωρείς ότι έχει κάνει συλλογή από πουτσες;Blackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 17:03 Προσωπικα οι γυναικες που κανουν συλλογη πουτσας, δεν μου αρεσουν στο σεξ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θυμηθηκα ενα σταντ απ που ελεγε ο τυπος για το κορανι, με τις 47 παρθενες. Και λεει τι να κανω με 47 παρθενες, να ακουμε μουσικη; Κανα μερος με 47 πουτανες εχετε;nemo έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:20οχι ρε μιλα ξεκαθαρα και πες πανω απο εναν με τρομαζει ή πανω απο δεκαBlackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:13To βασικο ειναι να ειναι οκ μαζι μου, η οποια γυναικα. Απ την στιγμη που ισχυει αυτο, δεν με νοιαζει τι εκανε πριν.
Ηταν ξεκαθαρο αυτο;
ασε ρε τις σαχλες ...η ζηλια και η κτητικοτητα δεν εχουν σχεση με το μεγεθος -μου την δινουν οι υπεκφυγεςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:33[body shaming mode] τόσο μικρό τσουτσούνι έχεις; [/body shaming mode]nemo έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:20οχι ρε μιλα ξεκαθαρα και πες πανω απο εναν με τρομαζει ή πανω απο δεκαBlackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:13
To βασικο ειναι να ειναι οκ μαζι μου, η οποια γυναικα. Απ την στιγμη που ισχυει αυτο, δεν με νοιαζει τι εκανε πριν.
Ηταν ξεκαθαρο αυτο;
τι ειστε ρε παιζακια να ντρεποσαστε τα συναισθηματα σας
σωστο και αυτο ! γιαυτο και ο διαχωρισμος -αλλα οι πασαδες για το χαρεμι τους διαλεγαν παντα παρθενεςBlackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:47Θυμηθηκα ενα σταντ απ που ελεγε ο τυπος για το κορανι, με τις 47 παρθενες. Και λεει τι να κανω με 47 παρθενες, να ακουμε μουσικη; Κανα μερος με 47 πουτανες εχετε;nemo έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:20οχι ρε μιλα ξεκαθαρα και πες πανω απο εναν με τρομαζει ή πανω απο δεκαBlackdog έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:13
To βασικο ειναι να ειναι οκ μαζι μου, η οποια γυναικα. Απ την στιγμη που ισχυει αυτο, δεν με νοιαζει τι εκανε πριν.
Ηταν ξεκαθαρο αυτο;
εμενα θα με τρομαζε και αν ακουγα για εναν![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
η ζήλεια και η κτητικότητα έχουν σχέση με το μέγεθος.nemo έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:48ασε ρε τις σαχλες ...η ζηλια και η κτητικοτητα δεν εχουν σχεση με το μεγεθος -μου την δινουν οι υπεκφυγεςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:33[body shaming mode] τόσο μικρό τσουτσούνι έχεις; [/body shaming mode]nemo έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:20
οχι ρε μιλα ξεκαθαρα και πες πανω απο εναν με τρομαζει ή πανω απο δεκα
τι ειστε ρε παιζακια να ντρεποσαστε τα συναισθηματα σας
το μέγεθος της ανασφάλειας.
Εμένα με έχουν κουράσει οι παρθένες προ πολλού. Καλή η θεωρία, δε λέω, αλλά το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται και ο παπάς.
Προτιμώ τις περπατημένες και τις καλοψημένες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
όχι βέβαια. κι αν πέσει στα χέρια σου καμιά φώτο γιγαντιαίου πέους που μου μοιάζει, είναι απλώς συμπτωματικό.vagabondo έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:46Έβγαλε και την δική σου;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:44Kάποτε είχα γνωρίσει μία τύπισσα που είχε όντως συλλογή.
Στους πόσους άντρες θεωρείς μια γυναίκα πεπατημένη και ψημενη;AlienWay έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:53 Εμένα με έχουν κουράσει οι παρθένες προ πολλού. Καλή η θεωρία, δε λέω, αλλά το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται και ο παπάς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Από 1 μέχρι 99 (όπως λένε και τα επιτραπέζια).Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:59Στους πόσους άντρες θεωρείς μια γυναίκα πεπατημένη και ψημενη;AlienWay έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:53 Εμένα με έχουν κουράσει οι παρθένες προ πολλού. Καλή η θεωρία, δε λέω, αλλά το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται και ο παπάς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άρα ούτε εσύ ξέρεις. Μάλιστα.AlienWay έγραψε: 27 Σεπ 2021, 20:00Από 1 μέχρι 99 (όπως λένε και τα επιτραπέζια).Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:59Στους πόσους άντρες θεωρείς μια γυναίκα πεπατημένη και ψημενη;AlienWay έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:53 Εμένα με έχουν κουράσει οι παρθένες προ πολλού. Καλή η θεωρία, δε λέω, αλλά το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται και ο παπάς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-