!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το μνημόνιο η Μέρκελ και οι άλλες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Το μνημόνιο η Μέρκελ και οι άλλες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

- Αυτοί που δεν ολοκλήρωναν επίτηδες την αξιολόγηση όταν έπρεπε, με αποτέλεσμα να φέρουνε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

AlienWay έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:07 Ποιοι είναι οι "ευεργέτες" που έπρεπε να τους φιλήσουμε και το χέρι από πάνω;

-Αυτοί που τα κονομούσανε με τον δανεισμό προς άλλες χώρες;
-Αυτοί που βγάζανε κέρδος μέσω των spreads;
-Αυτοί που επιθυμούσανε grexit και το ομολογήσανε στο τέλος;
-Αυτοί που κάνανε εθνική τους καμπάνια το πόσο "τεμπέληδες" είναι οι χώρες του Νότου;
- Αυτοί που τζογάρανε υπέρ του Grexit;
- Αυτοί που χρησιμοποιούσανε την Ελλάδα προκειμένου να συνετιστεί... η μπουρζουαζία των Γάλλων;
- Αυτοί που δεν πλήρωσαν ποτέ αποζημιώσεις;
-Αυτοί που ακόμη κλαίνε για τη τσαπού του 45;
Η Άνγκελα δεν έκαν "εθνική καμπάνια" - αν είχε κάνει θα ήταν άλλο το αποτέλεσμα.
Αυτοί που τζογάρανε ήταν τα πλέον θύματα εκ των θυμάτων του στοιχήματος (τυρί των μπουκ για τους μπρεξιτάκηδες ήταν αυτό το στοίχημα - φαινόταν από εκατό χιλιόμετρα μακρυά).

Οι αποζημιώσεις δεν υπάρχουν.
Αν το συζητάγαμε το 1946 αυτό το θέμα θα έβγαινε κάποιος λογαριασμός. Τόσες γέφυρες, τόσα λίμπερτυ που βούλιαξαν, τόσα αρνιά-πρόβατα.
70 χρόνια μετά όχι ότι σβήνουν τα χρέη αλλά που είναι οι γέφυρες που έχουν ανατιναχτεί ; Δεν τις θυμούνται ούτε αυτοί που ήταν δίπλα το χωριό τους.
Επομένως δεν βγαίνει λογαριασμός & οι αποτιμήσεις Σύριζα που έχουν βγει είναι της πλάκας.
Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν θα έβγαιναν πολλά δις. 20 το πολύ.
Πολύ μεγαλύτερος λογαριασμός θα έβγαινε όμως αν κατηγορούσαμε τη Γερμανία και για την κομμουνιστική επίθεση που ακολούθησε.
Στην πραγματικότητα είναι σαφές ότι η Γερμανία ήταν ο φυσικός αυτουργός και της κομμουνιστικής επιθέσεως. Αν είχαμε το 1945 στρατό-ναυτικό-αεροπορία θα μπορούσε να γίνει η κομμουνιστική επίθεσις ; Πως ;;; Τολμάμε όμως ;
Η Γερμανία σαν ΟΔΓ μας έδινε μάνεϋ μέχρι το 1990 με το κιλό και έχουν σίγουρα ξεπεράσει το nominal value των αποζημιώσεων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 27 Σεπ 2021, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ότι έπαθε η Ελλάδα εξ αιτίας των Γερμανών το 45 έπαθε και η ίδια η Γερμανία εξ αιτίας του Άντολφ (μετά που απέτυχε και η απόπειρα) και έγινε το τείχος. Αλλά βέβαια τη δικιά τους μοίρα την προκάλεσαν οι ίδιοι. Εμείς θα έπρεπε να αποζημιωθούμε αλλά πως ; Όταν λέμε "ατόπημα" τον εορτασμό της επετείου του Γράμμου ;;;
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

wooded glade έγραψε: 27 Σεπ 2021, 18:43 Αν επικρατούσε ο φιλελληνισμός στη Γερμανία και έλεγαν "δε βαριέσαι - η φτήνεια να τρώει τον παρά", ο Σύριζα δεν θα υπήρχε ούτε στην πιό τολμηρή φαντασία μας, μετά από την παρακολούθηση όλης της σειράς Sirinakis productions.
Θα είχαμε tired μέχρι το 2011 και μεταξύ 2011-15 κάποιες ελπίδες για ΓΑΠ.
Θα μου στέλνατε smilies με τον πράσινο ήλιο τώρα.
Επικρατούσε ο φιλελληνισμός και τον εξέφραζαν οι προκάτοχοι της Μέρκελ. Μαζί με Μητεράν κλπ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

AlienWay έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:50
wooded glade έγραψε: 27 Σεπ 2021, 18:43 Αν επικρατούσε ο φιλελληνισμός στη Γερμανία και έλεγαν "δε βαριέσαι - η φτήνεια να τρώει τον παρά", ο Σύριζα δεν θα υπήρχε ούτε στην πιό τολμηρή φαντασία μας, μετά από την παρακολούθηση όλης της σειράς Sirinakis productions.
Θα είχαμε tired μέχρι το 2011 και μεταξύ 2011-15 κάποιες ελπίδες για ΓΑΠ.
Θα μου στέλνατε smilies με τον πράσινο ήλιο τώρα.
Επικρατούσε ο φιλελληνισμός και τον εξέφραζαν οι προκάτοχοι της Μέρκελ. Μαζί με Μητεράν κλπ.
Τότε μας κάρφωναν οι μπρέξηδες για τα δάνεια, αλλά δεν είχε σκάσει ακόμα κανόνι.
Μετά που έσκασε, ο Ολαντρέου που είναι ;
Σ' εμάς ήταν εποχή φωτοβολίδων ακόμα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Καλά, όλα τα ούζα-12 που μιλάτε για Γερμανία που είσαστε πριν το 2009 ;
Όλα τα χρόνια καλά οι Σοβιετόφιλοι-Κινεζόφιλοι πίστευαν στην ΕΣΣΔ-Κίνα αντιστοίχως, άστους.
Οι υπόλοιποι, όκιοι και νδόκιοι, μεταξύ δυτικών συμμάχων ;
Γερμανία και τα μαλιά στα κάγκελα.
Τώρα μου βγάζετε και βιβλία-συμπληρώματα στις εφημερίδες του Τράγκα, "η Ελλάδα αιχμάλωτη του τετάρτου ράϊχ - μία αναδρομή στην ιστορία".
Ούρτ.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

wooded glade έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:38 Ότι έπαθε η Ελλάδα εξ αιτίας των Γερμανών το 45 έπαθε και η ίδια η Γερμανία εξ αιτίας του Άντολφ (μετά που απέτυχε και η απόπειρα) και έγινε το τείχος. Αλλά βέβαια τη δικιά τους μοίρα την προκάλεσαν οι ίδιοι. Εμείς θα έπρεπε να αποζημιωθούμε αλλά πως ; Όταν λέμε "ατόπημα" τον εορτασμό της επετείου του Γράμμου ;;;
Αι τανεσπού των Γερμανών δε δικαιούνται αποζημίωσην μικρέ Γούντι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Αι φτηναί τανεσπού να συμπληρώσομεν.

.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

sys3x έγραψε: 27 Σεπ 2021, 20:42
wooded glade έγραψε: 27 Σεπ 2021, 19:38 Ότι έπαθε η Ελλάδα εξ αιτίας των Γερμανών το 45 έπαθε και η ίδια η Γερμανία εξ αιτίας του Άντολφ (μετά που απέτυχε και η απόπειρα) και έγινε το τείχος. Αλλά βέβαια τη δικιά τους μοίρα την προκάλεσαν οι ίδιοι. Εμείς θα έπρεπε να αποζημιωθούμε αλλά πως ; Όταν λέμε "ατόπημα" τον εορτασμό της επετείου του Γράμμου ;;;
Δεν τα ξέρω εγώ αυτά.
Δεν ξέρω πόσα λεφτά είναι.
Δεν ξέρω αν οι Γερμανοί τρώγωντας καλαμαράκια στο Ζάππειο θεωρούν ότι μας έχουν ξεπληρώσει καθώς και αν ένα δικαστήριο της Χάγης θα έκρινε ότι τα καλαμαράκια είναι praesumptio solucionis.
Δεν ξέρω και αν οι Γερμανοί λένε "άκου αποζημιώσεις ; χάσαμε τον πόλεμο άδικα και μας ζητάνε και αποζημιώσεις".
Κι άλλα δεν ξέρω. Αν θα μας έλεγαν "καθείστε καλά γιατί θα σας βάλουμε να υπογράψετε κι άλλη συμφωνία Πρεσπών".
Εκείνο που ξέρω είναι ότι από το 100% της υποθέσεως μας το 80% το έχουμε πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων.
Άβαταρ μέλους
sys3x

wooded glade έγραψε: 27 Σεπ 2021, 21:19
sys3x έγραψε: 27 Σεπ 2021, 20:42
Δεν τα ξέρω εγώ αυτά.
Δεν ξέρω πόσα λεφτά είναι.
Δεν ξέρω αν οι Γερμανοί τρώγωντας καλαμαράκια στο Ζάππειο θεωρούν ότι μας έχουν ξεπληρώσει καθώς και αν ένα δικαστήριο της Χάγης θα έκρινε ότι τα καλαμαράκια είναι praesumptio solucionis.
Δεν ξέρω και αν οι Γερμανοί λένε "άκου αποζημιώσεις ; χάσαμε τον πόλεμο άδικα και μας ζητάνε και αποζημιώσεις".
Κι άλλα δεν ξέρω. Αν θα μας έλεγαν "καθείστε καλά γιατί θα σας βάλουμε να υπογράψετε κι άλλη συμφωνία Πρεσπών".
Εκείνο που ξέρω είναι ότι από το 100% της υποθέσεως μας το 80% το έχουμε πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων.
Το 100% έχετε πετάξει νέγρε μου, αι τανεσπού δεν λένε κανονικά α τι μου τον φέρατε αυτόν εδώ, κάθονται και τα ρουφάνε όλα, μέχρι τέλους, όπως εσείς, αλλά εσείς έχετε και παράπονα, ένας θεός ξέρει που τα βασίζετε αλλά δεν στρέχει έτσι κι αλλιώς, τανεσπού γαρ.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”