!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρόστιμο 1.491 ευρώ για δύο φορές χωρίς εισιτήριο σε λεωφορείο ''Ποτέ δεν μου ήρθε ειδοποίηση στο σπίτι...''

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Πρόστιμο 1.491 ευρώ για δύο φορές χωρίς εισιτήριο σε λεωφορείο ''Ποτέ δεν μου ήρθε ειδοποίηση στο σπίτι...''

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

https://www.lifo.gr/now/greece/prostimo ... -leoforeio

Πρόστιμο 1.491,84 ευρώ καλείται να πληρώσει με ρύθμιση στην εφορία ένα επιβάτης που χρησιμοποίησε λεωφορείο χωρίς εισιτήριο δύο φορές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι ελεγκτές βεβαίωσαν τα πρόστιμα το 2016, ωστόσο δεν εξοφλήθηκαν ποτέ με αποτέλεσμα τα χρέη να εμφανιστούν στο Taxisnet.

Το αρχικό ποσό του προστίμου ανέρχονταν σε 84 ευρώ και έπειτα από μερικά χρόνια ο παραβάτης αντιλήφθηκε πως χρωστά το προσαυξημένο ποσό.

Κατόπιν επίσκεψης στην εφορία διαπίστωσε ότι το χρέος που εμφανίζονταν στο Taxisnet αφορούσε τα ανεξόφλητα πρόστιμα που του είχαν βεβαιωθεί πριν από χρόνια.

Ο ίδιος προέβη σε ρύθμιση της οφειλής η οποία υπάχθηκε σε ρύθμιση 74 δόσεων ύψους 20,16 ευρώ.

Ο οφειλέτης υποστηρίζει πως ποτέ δεν του ήρθε ειδοποίηση στο σπίτι :cry για τη οφειλή που του είχαν χρεώσει οι ελεγκτές και πως αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο το πρόστιμο θα περιορίζονταν σε κάτω από 100 ευρώ που ορίζει η νομοθεσία.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Πρόστιμο 1.491 ευρώ για δύο φορές χωρίς εισιτήριο σε λεωφορείο ''Ποτέ δεν μου ήρθε ειδοποίηση στο σπίτι...''

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

θα έπρεπε να υπάρχει ένα ανώτατο όριο για τέτοιες μαλακίες. Δηλαδή αν τον ειδοποιούσαν μετά από 20 χρόνια ακόμα μπορέι να του ερχόταν κανένα εκατομμύριο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Πρόστιμο 1.491 ευρώ για δύο φορές χωρίς εισιτήριο σε λεωφορείο ''Ποτέ δεν μου ήρθε ειδοποίηση στο σπίτι...''

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Γιατί δεν εμφανίζονται απευθείας στο taxis;
Πρέπει να περιμένεις ένα κωλόχαρτο να έρθει σπίτι;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Σεπ 2021, 11:24 Γιατί δεν εμφανίζονται απευθείας στο taxis;
Πρέπει να περιμένεις ένα κωλόχαρτο να έρθει σπίτι;
Πιερρακάκης μανμου! :003:
Οπως ακόμα περιμένουμε τις ταυτότητες, ετσι θα περιμενουμε και τα προστιμα στο ταξις.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Έχω ξαναρωτήσει, με ποια λογική γίνεται αυτό; Δεν είναι ρητορικό, κυριολεκτικά θέλω να καταλάβω πώς υπολογίζεται η προσαύξηση.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Εγώ είχα μείνει που είχε θεσπιστεί αυτό το 2014:
https://www.money-money.gr/news/poso-an ... aradigmata

το οποίο μάλιστα κάποια στιγμή έγινε νομίζω λίγο ελαφρύτερο. Αλλά ακόμα και με το δρακόντειο σύστημα του 2014, για να φτάσεις τα 1500 ευρώ πρέπει να ξεκινήσεις από 500 και να τα αφήσεις απλήρωτα 11-12 χρόνια. Δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται 80 ευρώ χρέος να καταλήξει 1491 σε 5 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

foscilis έγραψε: 28 Σεπ 2021, 11:42 Εγώ είχα μείνει που είχε θεσπιστεί αυτό το 2014:
https://www.money-money.gr/news/poso-an ... aradigmata

το οποίο μάλιστα κάποια στιγμή έγινε νομίζω λίγο ελαφρύτερο. Αλλά ακόμα και με το δρακόντειο σύστημα του 2014, για να φτάσεις τα 1500 ευρώ πρέπει να ξεκινήσεις από 500 και να τα αφήσεις απλήρωτα 11-12 χρόνια. Δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται 80 ευρώ χρέος να καταλήξει 1491 σε 5 χρόνια.
Ακόμα και αν το υπολογίσεις με τους νόμιμους τόκους από 1/1/16 μέχρι σήμερα και πάλι το ποσό δεν ξεπερνάει τα 118.98€. Η μόνη λογική εξήγηση είναι κάποιο επιπλέον πρόστιμο για καθυστέρηση οφειλών αλλά και πάλι...
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Ο άνθρωπος δεν θα είχε μπει ποτέ του στο ταξισνετ ούτε θα είχε εμαιλ να δει ειδοποιήσεις. Θα πήγαινε στον λογιστή της γειτονιάς του για να του κάνει τη δήλωση και θα περίμενε όπως παλιά να του έρθει εκκαθαριστικό με γράμμα στο σπίτι..
Αυτό το ποσό μπορεί και να είναι χρέος ετών από προσαυξήσεις φόρου εισοδήματος που δεν πλήρωνε στην ώρα τους.. Θα χρειάστηκε ενημερότητα και γι αυτό το είδε τώρα..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”