δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα είναι μόνο οι δάσκαλοι, οι γιατροί/νοσηλευτες/εκαβ και τα σώματα ασφαλείας;zteo έγραψε: 28 Αύγ 2018, 13:36
Η μονιμοτητα ουσιαστικα εχει καταργηθει και απολυσεις απο το Δημοσιο σημαινει κλεισιμο σχολειων και νοσοκομειων.Εκτος εαν απολυσεις απο τον στρατο και την αστυνομια.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μία ενδιαφέρουσα πρόταση
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Μία ενδιαφέρουσα πρόταση
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ο μεγαλος ογκος γυρω στο 80-90% αυτοι ειναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:17δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα είναι μόνο οι δάσκαλοι, οι γιατροί/νοσηλευτες/εκαβ και τα σώματα ασφαλείας;zteo έγραψε: 28 Αύγ 2018, 13:36
Η μονιμοτητα ουσιαστικα εχει καταργηθει και απολυσεις απο το Δημοσιο σημαινει κλεισιμο σχολειων και νοσοκομειων.Εκτος εαν απολυσεις απο τον στρατο και την αστυνομια.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
τι λες ρε κι εσύ?zteo έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:20Ο μεγαλος ογκος γυρω στο 80-90% αυτοι ειναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:17δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα είναι μόνο οι δάσκαλοι, οι γιατροί/νοσηλευτες/εκαβ και τα σώματα ασφαλείας;zteo έγραψε: 28 Αύγ 2018, 13:36
δήμοι, νομαρχίες, υπουργεία, δέκο τι είναι?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
εκπαιδευτικοί ~ 150.000
ΕΣΥ ~ 80.000
ΕΛΑΣ ~ 45.000
Πυροσβεστική ~ 12.000
Στρατός ~ 87.000
σύνολο περίπου 400.000 από 566.000 μόνιμους = 70%.
ΕΣΥ ~ 80.000
ΕΛΑΣ ~ 45.000
Πυροσβεστική ~ 12.000
Στρατός ~ 87.000
σύνολο περίπου 400.000 από 566.000 μόνιμους = 70%.
1.Δεκο ποιες δεκο?Ολες ειναι ιδιωτικες πλεον.Lugozzi έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:23τι λες ρε κι εσύ?zteo έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:20Ο μεγαλος ογκος γυρω στο 80-90% αυτοι ειναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:17
δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα είναι μόνο οι δάσκαλοι, οι γιατροί/νοσηλευτες/εκαβ και τα σώματα ασφαλείας;
δήμοι, νομαρχίες, υπουργεία, δέκο τι είναι?
2.Τα υπουργεια ειναι στο 10-20%
3.Οι δημοι στην ουσια ανηκουν στο ιδεολογημα του ευρυτερου δημοσιου τομεα μιας και μπορουν να εχουν δικους τους πορους.Τοσα χρονια εσεις οι δεξιοι γκαιμπελιζατε με το να μιλατε για 1.5 μυριο ΔΥ.Ηρθε η απογραφη και εδειξε 650-700 χιλιαρικα οτι ειναι.Οταν μιλαμε για ΔΥ μιλαμε για τον στενο δημοσιο τομεα οχι για τον ((ευρυτερο δημοσιο τομεα)).
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
μπαzteo έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:33 Οταν μιλαμε για ΔΥ μιλαμε για τον στενο δημοσιο τομεα οχι για τον ((ευρυτερο δημοσιο τομεα)).
δεν κατάλαβες καλά
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ο ΔΕΗτζής ας πούμε μπορεί να απολυθεί τόσο εύκολα όσο οποιοσδήποτε ιδιωτικός υπάλληλος εταιρείας. Ο ΟΤΕτζής αμείβεται ανάλογα με τον υπάλληλο που κάνει την ίδια δουλειά στην Vodafone ή την Wind;
Συνταξιοδοτικά, εφάπαξ, παροχές σε παιδιά, πληρωμή παιδικού σταθμού, χρήματα αν περάσει το παιδί πανελλήνιες, έκπτωση σε ρεύμα κλπ κόπηκαν;
Να ξέρουμε τι σημαίνει "ιδιωτικές πλέον"
http://www.kathimerini.gr/981890/galler ... ths-deyamv
2 χιλιαρικάκια οι ΔΥ του ευρύτερου δημόσιου τομέα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ακομα και μεσα στην ΔΕΗ και στον ΟΤΕ υπαρχουν διαφορετικες εργασιακες σχεσεις μεταξυ εργαζομενων.Υπαρχουν και ιδιωτικες επιχειρησεις που δινουν καλες παροχες πλεον.Αλλα εαν θεωρεις οτι αποδιδεις στην εργασια σου με το νοητο περιστροφο τοτε η ρωμαικη γαλερα θα ηταν ο ιδεατος τοπος εργασιας για εσενα.ST48410 έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:52Μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ο ΔΕΗτζής ας πούμε μπορεί να απολυθεί τόσο εύκολα όσο οποιοσδήποτε ιδιωτικός υπάλληλος εταιρείας. Ο ΟΤΕτζής αμείβεται ανάλογα με τον υπάλληλο που κάνει την ίδια δουλειά στην Vodafone ή την Wind;
Συνταξιοδοτικά, εφάπαξ, παροχές σε παιδιά, πληρωμή παιδικού σταθμού, χρήματα αν περάσει το παιδί πανελλήνιες, έκπτωση σε ρεύμα κλπ κόπηκαν;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
εγώ λέω να γίνουμε όλοι ΔΥ φίλεzteo έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:56Ακομα και μεσα στην ΔΕΗ και στον ΟΤΕ υπαρχουν διαφορετικες εργασιακες σχεσεις μεταξυ εργαζομενων.Υπαρχουν και ιδιωτικες επιχειρησεις που δινουν καλες παροχες πλεον.Αλλα εαν θεωρεις οτι αποδιδεις στην εργασια σου με το νοητο περιστροφο τοτε η ρωμαικη γαλερα θα ηταν ο ιδεατος τοπος εργασιας για εσενα.ST48410 έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:52Μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ο ΔΕΗτζής ας πούμε μπορεί να απολυθεί τόσο εύκολα όσο οποιοσδήποτε ιδιωτικός υπάλληλος εταιρείας. Ο ΟΤΕτζής αμείβεται ανάλογα με τον υπάλληλο που κάνει την ίδια δουλειά στην Vodafone ή την Wind;
υπάρχει κανένα κόμμα που είναι υπέρ να το στηρίξουμε?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δημοτικη επιχειρηση ειναι οχι δημοσια.Οσο για τα 2000 μαλλον τα παιρνει ενας διευθυντης εκει που θα συνεχισει να τα παιρνει αφου μειωθουν οι μισθοι στα 300-400 ευρω.Το εργο το εχουμε δει ξανα και ξανα.Lugozzi έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:56 http://www.kathimerini.gr/981890/galler ... ths-deyamv
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Βγάζεις συμπεράσματα για πράγματα που δεν είπα. Αυτό που εννοώ είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να συγκρίνεις τον μέσο υπερπρονομιούχο εργαζόμενο Δεκοτζή με τον ιδιωτικό υπάλληλο. Ούτε για πλάκα. Αλλά σε παρακαλώ ειλικρινά εσένα ή όποιον άλλο γνωρίζει αν ξέρετε πείτε ποιο είναι το καθεστώς για τα παραπάνω που ρώτησα; Τι ισχύει για τους Δεκοτζήδες στις ιδιωτικές πλέον επιχειρήσεις;zteo έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:56Ακομα και μεσα στην ΔΕΗ και στον ΟΤΕ υπαρχουν διαφορετικες εργασιακες σχεσεις μεταξυ εργαζομενων.Υπαρχουν και ιδιωτικες επιχειρησεις που δινουν καλες παροχες πλεον.Αλλα εαν θεωρεις οτι αποδιδεις στην εργασια σου με το νοητο περιστροφο τοτε η ρωμαικη γαλερα θα ηταν ο ιδεατος τοπος εργασιας για εσενα.ST48410 έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:52Μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ο ΔΕΗτζής ας πούμε μπορεί να απολυθεί τόσο εύκολα όσο οποιοσδήποτε ιδιωτικός υπάλληλος εταιρείας. Ο ΟΤΕτζής αμείβεται ανάλογα με τον υπάλληλο που κάνει την ίδια δουλειά στην Vodafone ή την Wind;
άστο φίλε να ξέρω περισσότερα από σένα για τις ΔΕΥΑzteo έγραψε: 28 Αύγ 2018, 17:00Δημοτικη επιχειρηση ειναι οχι δημοσια.Οσο για τα 2000 μαλλον τα παιρνει ενας διευθυντης εκει που θα συνεχισει να τα παιρνει αφου μειωθουν οι μισθοι στα 300-400 ευρω.Το εργο το εχουμε δει ξανα και ξανα.Lugozzi έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:56 http://www.kathimerini.gr/981890/galler ... ths-deyamv
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Περιμένω μία απάντηση στα παραπάνω από όποιον γνωρίζει.ST48410 έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:52Μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ο ΔΕΗτζής ας πούμε μπορεί να απολυθεί τόσο εύκολα όσο οποιοσδήποτε ιδιωτικός υπάλληλος εταιρείας; Ο ΟΤΕτζής αμείβεται ανάλογα με τον υπάλληλο που κάνει την ίδια δουλειά στην Vodafone ή την Wind;
εγώ δεν ξέρω, αλλά τι σημασία έχει στ; Αν οι γερμανοί που έχουν τον οτε πχ, που πλέον δεν είναι αρχικά αλλά νέο όνομα που μοιάζει με το παλιό για λόγους εμπορικούς, επιλέγουν να τα κάνουν όλα αυτα που λές, τι μας νοιάζει; Αυτό που μας νοιάζει νομίζω και θα ήθελα να το μάθω και εγώ, ειναι αν στις ιδιωτικές πρώην δεκο,το δημόσιο συνεισφέρει οικονομικά στους μισθούς και τις παροχές που περιγράφεις.ST48410 έγραψε: 30 Αύγ 2018, 00:43Περιμένω μία απάντηση στα παραπάνω από όποιον γνωρίζει.ST48410 έγραψε: 28 Αύγ 2018, 16:52Μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ο ΔΕΗτζής ας πούμε μπορεί να απολυθεί τόσο εύκολα όσο οποιοσδήποτε ιδιωτικός υπάλληλος εταιρείας; Ο ΟΤΕτζής αμείβεται ανάλογα με τον υπάλληλο που κάνει την ίδια δουλειά στην Vodafone ή την Wind;
Που μάλλον θα συνεισφέρει φαντάζομαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 685 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas