τουλαχιστον διπλασιο απο το μεσο γυναικειο δαχτυλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σημασια ΔΕΝ έχει ο αριθμός των σχέσεων ούτε το ποσο πλούσια ερωτική σεξουαλική ζωή έχει μία γυναίκα αλλα το με τι προβληματικους μαλάκες άνδρες μπλέκει με δική της επιλογή
πχ
Σημασια ΔΕΝ έχει το με πόσους άνδρες θα μπλέξει ερωτικά η κόρη μου όταν θα είναι ενήλικη αλλά το εάν θα μπλέξει με τον Τζακ τον Αντεροβγαλτη
πχ
Σημασια ΔΕΝ έχει το με πόσους άνδρες θα μπλέξει ερωτικά η κόρη μου όταν θα είναι ενήλικη αλλά το εάν θα μπλέξει με τον Τζακ τον Αντεροβγαλτη
Και όταν μιλάμε για προβληματικα άτομα (άνδρες ή γυναίκες) σε αυτό το ζήτημα, μιλάμε για άτομα που .. σκοτώνουν ή καταφεύγουν στην βία ..
Τι ισχύει ρε παπάρα;
Εγώ το έχω βασικό κριτήριο αυτό. Τι να την κάνω μια παρθενόπη;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ισοτητα ειναι αυτο που υπαρχει σημερα.Rudiche έγραψε: 26 Σεπ 2021, 11:56 Η τοποθέτησή μου ήταν μεταφορική. Ασφαλώς και δεν εννοώ να σας ξεπαστρέψουμε.
Αυτό που εννοώ είναι να επικρατήσει η λογική και η ελευθερία και ισότητα των φύλων και η ισότητα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
Όσο για τη συσχέτιση των δύο, αν το σκεφτείς πιο ψύχραιμα θα δεις ότι είναι όψεις του ίδιου νομίσματος. Εσύ είσαι αυτός που δεν είναι νηφάλιος...
αυτο που ζητουν οι νεοφεμινιστριες και οι λοατκι, ειναι ιδιεταιρη μεταχειριση, ανωτερωτητα.
Ισχύει και για τους άντρες;esu έγραψε: 27 Σεπ 2021, 11:09 Αν ο μέσος όρος σου είναι 3 άνθρωποι τον χρόνο, μπορεί κι ο άλλος να υπολογίσει την ημερομηνία λήξης του.
Αν όχι, γιατί όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
απαντήθηκε
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
δεν υπαρχει νορμαλ και μη νορμαλ.
υπαρχει τι γουσταρει καθενας, και τι μπορει να εχει. νορμαλ ειναι να εχεις απειρους συντροφους, νορμαλ και κανεναν.
το μονο που δεν ειναι νορμαλ, ειναι να μπορεις να κανεις αυτο που θες, αλλα να μην το κανεις για ηλιθιους λογους.
δηλαδη ειτε να θες να γαμιεσαι και να μην το κανεις γιατι τι θα πει η κοινωνια ξερογω, η να μη θες, αλλα να γαμιεσαι για να κανεις χαρη στον αλλο η για ανταλλαγματα κλπ.
και φυσικα τα ιδια για αντρες η γυναικες.
Δηλαδή αν της είπε είχα 3 σχέσεις μακροχρόνιες πριν από σένα, τι θα έπρεπε να καταλάβει το θύμα από αυτό;
Το δάχτυλο είναι μια επιλογή.
22 σχέσεις ή 22 εραστές;esu έγραψε: 27 Σεπ 2021, 11:09Ανάλογα την ηλικία. Ξέρω κορίτσι 19 ετών που μου είπε για 22 "σχεσεις". Δεν θέλω να φανταστώ τι εννοούσε. Άρα είναι συναρτήσει του χρόνου. Αν ο μέσος όρος σου είναι 3 άνθρωποι τον χρόνο, μπορεί κι ο άλλος να υπολογίσει την ημερομηνία λήξης του.Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 10:57 Επίσης μου λες ότι ένας μεγάλος αριθμός συντροφων μπορεί να δείχνει προβληματικό άτομο. Αλλά δεν μου τον κάνεις συγκεκριμένο. Ποιος αριθμός θεωρείται μεγάλο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αυτές οι απόψεις περί νορμαλ και μη νορμαλ υπάρχουν μόνο τους τελευταίους δύο αιωνες στην δύση ως εξέλιξη του δυτικου πολιτισμού , κι εδώ παίζεται εάν εφαρμόζονταιΑσέβαστος έγραψε: 27 Σεπ 2021, 11:33δεν υπαρχει νορμαλ και μη νορμαλ.
υπαρχει τι γουσταρει καθενας, και τι μπορει να εχει. νορμαλ ειναι να εχεις απειρους συντροφους, νορμαλ και κανεναν.
το μονο που δεν ειναι νορμαλ, ειναι να μπορεις να κανεις αυτο που θες, αλλα να μην το κανεις για ηλιθιους λογους.
δηλαδη ειτε να θες να γαμιεσαι και να μην το κανεις γιατι τι θα πει η κοινωνια ξερογω, η να μη θες, αλλα να γαμιεσαι για να κανεις χαρη στον αλλο η για ανταλλαγματα κλπ.
και φυσικα τα ιδια για αντρες η γυναικες.
Σε παλαιότερες εποχές ...
αυτο ισχυει. οτι γουσταρουμε τις ατακτες.Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2021, 11:16Τι ισχύει ρε παπάρα;
Εγώ το έχω βασικό κριτήριο αυτό. Τι να την κάνω μια παρθενόπη;
καλα, ας μην βαζω τον εαυτο μου μεσα, εγω ολες τις γουσταρω, και τις παρθενοπες, και τις παρταολες. βασικα δεν εχω ρωτησει ποτε, δε με νοιαζει καν.
Η συζήτηση είναι το αν μετράει τι έχει κάνει στο παρελθόν ο άλλος. Ε αυτό μετράει. Ο συγκεκριμένος είχε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του από την πρώην του και την απειλούσε με όπλο. Αν υπήρχε τρόπος να το μάθει η Δώρα θα ήταν σίγουρα χρήσιμο.Naida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 11:36Δηλαδή αν της είπε είχα 3 σχέσεις μακροχρόνιες πριν από σένα, τι θα έπρεπε να καταλάβει το θύμα από αυτό;
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
κανε ενα πειραμα για να το διαπιστωσεις μονη σουNaida έγραψε: 27 Σεπ 2021, 10:57Αρχικά δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να ρωτήσει κάποιος πόσους είχες πριν και τι έκανες μαζί τους . Χαζή ερώτηση.foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2021, 09:26 Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μεγάλος αριθμός είναι ΟΚ. Όπως δεν υπάρχει ηλικία πριν από την οποία είσαι σίγουρα νέος και αμέσως μετά σίγουρα γέρος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να είσαι 95 χρονών και νέος. Και επίσης όπως είπα δεν είναι καθόλου τυχαίο που σχεδόν ποτέ δε θα πεις σε σχέση σου >2-3, όπως και ποτέ δε θα καμαρώσεις για την πλούσια σεξουαλική σου εμπειρία, όπως και ποτέ δε θα πεις "δεν μπορείς κι εσύ να κάνεις αυτήν την κίνηση που την έκαναν οι #12,15,18,22,23,47 και πέρναγα τέλεια, άκου με που έχω τόση εμπειρία".
Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή η αρνητική αντίδραση του αλλουνού (και της αλληνής) είναι ενστικτώδης, όχι επίκτητη. Επίκτητη είναι η κουλτούρα του sex positivity.
Επίσης μου λες ότι ένας μεγάλος αριθμός συντροφων μπορεί να δείχνει προβληματικό άτομο. Αλλά δεν μου τον κάνεις συγκεκριμένο. Ποιος αριθμός θεωρείται μεγάλο;
πες σε μια σχεση σου την μεγαλωμενη φραση απλα αλλαξε τα νουμερα του φος με νουμερα μεχρι το 10 και δες μονη σου τι θα γινει
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Δημοκράτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης