δηλωσα εγω πουθενα "αντιρατσιστης"(με τον ορο που το εννοειτε εσεις, δηλαδη με την εννοια του μεταναστολαγνου αλληλεγγυου) και δεν το ξερω?Nostalgia έγραψε: 27 Αύγ 2018, 23:14Τι να πω οταν τυποι δηλωνουν αντιρατσιστες και τα μηνυματα τους ειναι ρατσιστικος οχετος στην κυριολεξια....Kauldron έγραψε: 27 Αύγ 2018, 19:31Kαι μάλιστα όταν κανένας δεν ανέφερε πουθενά χρώμα δέρματος.Nostalgia έγραψε: 27 Αύγ 2018, 18:18 Παντως εχει πλακα να βλεπεις τους δηθεν αριστερους να κατηγορουν καποιους για το χρωμμα του δερματος. Αντιρατσιστες οχι αστεια....
Κυριολεκτικά, δηλαδή:
"Οι λαθρομετανάστες κλείνουν τους δρόμους"
"Ναι, αλλά εσείς είσαστε μελαχρινοί".
ΑΠό πού ν' αρχίσεις? Από το οτι η "απάντηση" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετη?
Από τ' ότι κανείς εδώ δεν είπε τίποτα για "Άρειους", αλλά τα βγάλανε απ' τις κοιλιές τους κάποιοι?
Πραγματικά, θα 'θελα να πρέπει να πάνε κάπου, ορισμένοι, και να πετύχουν κανένα μπλόκο λαθρομεταναστών. Τα μπινελίκια που θα έριχναν οι δήθεν "αλληλλέγγυοι" δεν θα είχαν προηγούμενο.![]()
![]()
Αν μου ελεγε καποιος οτι αν εφευγαν 100 απο αυτους τους λαθρομεταναστες (ωπ, δεν κολωνω να γραψω και το λαθρο- μπροστα απ τη λεξη οπως βλεπτετε), αλλα μαζι τους εφευγαν και 150 χρυσαλητες παρεουλα ολοι μαζι, και ηταν στο χερι μου να κανω κατι γι αυτο, αυριο κιολας θα κινουσα διαδικασιες.
Αλλα σορρυ,εξακολουθω να πεθαινω στα γελια με μαυριδερους ελλεεινοπσυχους που μου το παιζουν απογονοι του Περικλς και του Λιονάιντας.