Απέδειξες, για άλλη μια φορά, το πόσο λαδοπόντικας είσαι...Αρίστος έγραψε: 26 Σεπ 2021, 19:52Λοξίας έγραψε: 26 Σεπ 2021, 19:44Μόλις σου απέδιεξα το υποβολιμιαίο του ερωτήματος σου, αλλά και το άκυρον αυτού.Αρίστος έγραψε: 26 Σεπ 2021, 19:41 Πωπω τσιγγουνια, ουτε μια απλη ερωτηση δεν καταδεχεσαι να απαντησεις, αμα ειναι να σε στριμωξει.
Ποσο υπερφιαλο ανθρωπακι εισαι δικε μου.![]()
Εγω σε αυτο το νημα εχω απαντησει σε κανονικη ανακριση σου, εσυ δεν καταδεχεσαι ουτε στην απλουστερη ερωτηση να απαντησεις.
.
Προσπαθείς να εκμαιεύσεις ένα ναι και θα το πάρεις. Αλλά αυτο το ναι, ΔΕΝ αποδεικνύει την ύπαρξη του ναυτικού λαού που φαντάζεσαι...
...χρειάζονται κάτι πράγματα που λέγονται αποδείξεις.
Και δεν διαθέτεις...
Το μονο που απεδειξες ειναι τον παλιοχαρακτηρα ενος απιθανου εγωιστη.
Τη στιγμη που εγω με ολη την καλη μου διαθεση σου εγραψα βουνα απο σεντονια σε καθε σου ερωτηση, και δεν εκανες και λιγες.
Εσυ βρηκες ενα σωρο σοφιστειες για να μην απαντησεις ουτε στην πιο απλη ερωτηση που υποβληθηκε εδω μεσα.
Ντροπη σου, εγω αν δεν απαντησεις στην ερωτηση δεν θελω ξανα παρτιδες μαζι σου σε κουβεντες.
Τα φαντασμενα αγορακια σαν και του λογου σου ξερω να τα βαζω στη θεση τους.
.
Μόλις σου ζητούν να τεκμηριώσεις τις φαντασιολογίες σου, αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς και τις αντχομινιές.
Μα δεν σε ξέρω; Μόνο που τότε, παλιά το 2004-2008, ήσουν πιο συζητήσιμος.
Έκτοτε, άλλαξες...τα γηρατειά θα φταίνε και έγινες πεισματάρης σαν γερομπισμπίκης...
Άσε την επίκληση στο συναίσθημα και πως εσύ με καλή διάθεση...και έγραψες σεντόνια...και λοιπές φιοριτούρες.
Τα βουνά από σεντόνα δεν είναι τίποτε άλλο από την εκατοστή επανάληψη των ίδιων και των ίδιων απόψεων με διαφορετικά λόγια.
Μόνο που με τα λόγια, ΔΕΝ χτίζεις ανώγια...
Αποδείξεις Αρίστο...ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Οι προσωπικές σου ερμηνείες δεν είναι αποδείξεις.
Μόλις φέρεις καθολικά αποδεκτές αποδείξεις για την ύπαρξη αυτού του "ναυτικού λαού" που ονειρεύεσαι, τα ξαναλέμε...