!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
ουτε και εγω δεν θα χαρακτηρισω την κοπελα ατυχη -οπως αντιστοιχα δεν θα πω ατυχο εναν τυπο που πηρε μια στροφη με 150 χιλιομετρα
ατυχος ειναι καποιος που θα φαει μια αδεσποτη σφαιρα ή θα του πεσει στο κεφαλι κατι απο ψηλα ή θα τον τρακαρουν ενω ο ιδιος οδηγει νορμαλ
ατυχος ειναι καποιος που θα φαει μια αδεσποτη σφαιρα ή θα του πεσει στο κεφαλι κατι απο ψηλα ή θα τον τρακαρουν ενω ο ιδιος οδηγει νορμαλ
Re: Ρόδος: Εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης στη μέση του δρόμου - Αυτοκτόνησε ο δράστης
Ω ρεε τι ψεύτης είσαι.Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2021, 14:33ενας τυπος παραπανω που τον κουοταρε η ναιδα.Χαοτικός έγραψε: 25 Σεπ 2021, 14:19Ποιος ρε;Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2021, 08:58
αληθεια, δεν βλεπεις οτι μονο τον εαυτο του ξεφτιλιζει αυτος;
πραγματικα, θεωρεις αντρακλα οποιον γραφει κατι υπερ των γυναικων, ακομη κι αν ειναι ολοφανερο ψεμμα και ηλιθιοτητα;
ειχα την αισθηση οτι δεν εισαι τοσο φανατισμενη, απο οτι φαινεται κανω λαθος.![]()
![]()
ελεγε οτι τις κακες λεξουλες οπως μπαζο, μοσχαρα, κλπ τις εχουν κανει οι αντρες για να μειωνουν τις γυναικες.
α, και για καποιο λογο αυτο εχει λεει καποια σχεση με το μεγεθος των αρχιδιων του, δεν καταλαβα ακριβως τι.
μην εισαι μουσχαρος, διαβασε πιο πριν.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όταν αποκαλεί κάποιος τους γιούφτους παραβατικούς αμέσως χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων ως ρατζιστης κλπ κλπ επειδή δεν μπορούμε να τους τσουβαλιάζουμε όλους ως κακοποιούς για τις πράξεις ενός σεβαστού ποσοστού του πληθυσμού τους.
Όταν η ίδια ομάδα ανθρώπων, μέρος της οποίας είναι και οι φεμινίστριες, χαρακτηρίζει το ΣΥΝΟΛΟ των -λευκών- ανδρών ως πατριαρχικά γουρούνια και εν δυνάμει βασανιστές και δολοφόνους αυτό θεωρείτε ρατσισμός ή ου ;
Τραβάτε βρείτε την συγκεκριμένη κατηγορία ανδρών που έχει τέτοια συμπεριφορά και πείτε τους για πατριαρχίες και τα λοιπά.
Και ένα ταξιδάκι στους μουσουλμανικές χώρες δεν θα έβλαπτε.
Αλλά ξέχασα. Πατριαρχικά γουρούνια είναι μόνο οι μαλακοπίτουρες μαμάκηδες Έλληνες άνδρες. Όταν είσαι μουσλίμι καταπιεστής και βασανιστής γυναικών τότε οι φεμινίστριες υπερασπίζονται το δικαίωμα σου στην διαφορετικότητα και τα μπουκετοσφαλιαρίδια στη σύζυγο σου.
Τεσπα, εγώ προσωπικά με νταήδες και άντρακλες δεν θα έκανα ποτέ παρέα ούτε για τάβλι. Κάποιες τους βάζουν στην ζωή τους και μέσα στο σπίτι τους γιατί ελκύονται από τέτοιους τύπους ανδρών. Όταν γκόμενοι στο σχολείο θεωρούνται από τα κοριτσάκια τα ''αλητάκια'' με τα παπάκια ενώ τα φυτουκλάκια ούτε να τα φτύσουν δεν γυρνάνε, πρέπει να είναι προετοιμασμένες ότι η συμπεριφορά μιας κατηγορίας ανδρών είναι πολύ πιθανό να είναι λιγουλάκι βίαια όταν δεν γίνεται το ''δικό'' τους.
Μετά πρέπει εγώ που με βάζει η γυναίκα μου να κάνω από μπουγάδα μέχρι μαγείρεμα , γιατί αν δεν μοιράζονται οι δουλειές δεν βγαίνει πλεον μια οικογένεια από άποψη χρόνου, να απολογούμαι στην κάθε φεμινίστρια του κώλου για την συμπεριφορά του κάθε κακομαθημένου μ@λακισμένου.
ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ και σούτου.
Όταν η ίδια ομάδα ανθρώπων, μέρος της οποίας είναι και οι φεμινίστριες, χαρακτηρίζει το ΣΥΝΟΛΟ των -λευκών- ανδρών ως πατριαρχικά γουρούνια και εν δυνάμει βασανιστές και δολοφόνους αυτό θεωρείτε ρατσισμός ή ου ;
Τραβάτε βρείτε την συγκεκριμένη κατηγορία ανδρών που έχει τέτοια συμπεριφορά και πείτε τους για πατριαρχίες και τα λοιπά.
Αλλά ξέχασα. Πατριαρχικά γουρούνια είναι μόνο οι μαλακοπίτουρες μαμάκηδες Έλληνες άνδρες. Όταν είσαι μουσλίμι καταπιεστής και βασανιστής γυναικών τότε οι φεμινίστριες υπερασπίζονται το δικαίωμα σου στην διαφορετικότητα και τα μπουκετοσφαλιαρίδια στη σύζυγο σου.
Τεσπα, εγώ προσωπικά με νταήδες και άντρακλες δεν θα έκανα ποτέ παρέα ούτε για τάβλι. Κάποιες τους βάζουν στην ζωή τους και μέσα στο σπίτι τους γιατί ελκύονται από τέτοιους τύπους ανδρών. Όταν γκόμενοι στο σχολείο θεωρούνται από τα κοριτσάκια τα ''αλητάκια'' με τα παπάκια ενώ τα φυτουκλάκια ούτε να τα φτύσουν δεν γυρνάνε, πρέπει να είναι προετοιμασμένες ότι η συμπεριφορά μιας κατηγορίας ανδρών είναι πολύ πιθανό να είναι λιγουλάκι βίαια όταν δεν γίνεται το ''δικό'' τους.
Μετά πρέπει εγώ που με βάζει η γυναίκα μου να κάνω από μπουγάδα μέχρι μαγείρεμα , γιατί αν δεν μοιράζονται οι δουλειές δεν βγαίνει πλεον μια οικογένεια από άποψη χρόνου, να απολογούμαι στην κάθε φεμινίστρια του κώλου για την συμπεριφορά του κάθε κακομαθημένου μ@λακισμένου.
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Άσε με ρε που θα διαβάσω. ασφαλώς και τα λένε άντρες αυτά όπως και οι γυναίκες.Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2021, 14:33ενας τυπος παραπανω που τον κουοταρε η ναιδα.Χαοτικός έγραψε: 25 Σεπ 2021, 14:19Ποιος ρε;Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2021, 08:58
αληθεια, δεν βλεπεις οτι μονο τον εαυτο του ξεφτιλιζει αυτος;
πραγματικα, θεωρεις αντρακλα οποιον γραφει κατι υπερ των γυναικων, ακομη κι αν ειναι ολοφανερο ψεμμα και ηλιθιοτητα;
ειχα την αισθηση οτι δεν εισαι τοσο φανατισμενη, απο οτι φαινεται κανω λαθος.![]()
![]()
ελεγε οτι τις κακες λεξουλες οπως μπαζο, μοσχαρα, κλπ τις εχουν κανει οι αντρες για να μειωνουν τις γυναικες.
α, και για καποιο λογο αυτο εχει λεει καποια σχεση με το μεγεθος των αρχιδιων του, δεν καταλαβα ακριβως τι.
Η γνωστή παπαριά να υιοθετούμε συνήθης εκφράσεις και να θεωρούμε ότι είναι διέξοδος σε ότι μας καταπίεσε.
Τα ίδια σκατά είναι γυναίκες και άντρες. 'Ο,τι μας βολεύει και στ' αρχίδια μας αν ο άλλος πεθαίνει. Η γνωστή παπάρα του ότι αν καταστραφεί ότι μας χαλάει η ζωή μας θα είναι καλύτερη γιατί δεν έχουμε ανάγκη να υπάρχουν όλοι.
Τέλος πάντων βαριέμαι σήμερα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
αυτο ειπα κι εγω
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ε καλά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ναι και οι γυναίκες τα λένε λέει ο άλλος. Άιντε άιντε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η πιο σωστή κουβέντα στο φινάλε.Χαοτικός έγραψε: 25 Σεπ 2021, 14:44Άσε με ρε που θα διαβάσω. ασφαλώς και τα λένε άντρες αυτά όπως και οι γυναίκες.Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2021, 14:33ενας τυπος παραπανω που τον κουοταρε η ναιδα.
Η γνωστή παπαριά να υιοθετούμε συνήθης εκφράσεις και να θεωρούμε ότι είναι διέξοδος σε ότι μας καταπίεσε.
Τα ίδια σκατά είναι γυναίκες και άντρες. 'Ο,τι μας βολεύει και στ' αρχίδια μας αν ο άλλος πεθαίνει. Η γνωστή παπάρα του ότι αν καταστραφεί ότι μας χαλάει η ζωή μας θα είναι καλύτερη γιατί δεν έχουμε ανάγκη να υπάρχουν όλοι.
Τέλος πάντων βαριέμαι σήμερα.
Τέλος
Πέθαναν. θα τρίζουν τα κόκαλά τους...
Ο Θεός να τους ανταποδώσει ότι τους αξίζει εκάστου και εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει!
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
ειναι γεννητικά ορθο που τις γυναικες τις τραβουν αυτοι οι τυποι δεν θα το αναλυσω τωραΙδιώνυμο έγραψε: 25 Σεπ 2021, 14:43 Όταν αποκαλεί κάποιος τους γιούφτους παραβατικούς αμέσως χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων ως ρατζιστης κλπ κλπ επειδή δεν μπορούμε να τους τσουβαλιάζουμε όλους ως κακοποιούς για τις πράξεις ενός σεβαστού ποσοστού του πληθυσμού τους.
αλλα απο την μια λες φλουφηδες τους περισσοτερους ελληνες και απο την αλλη τους ανεβαζεις
δεν θελουν φλουφηδες οι γυναικες αλλο μετα αν μεινουν στο ραφι τους ψαχνουν με μανια
Ιδιώνυμο έγραψε: 25 Σεπ 2021, 14:43 Όταν αποκαλεί κάποιος τους γιούφτους παραβατικούς αμέσως χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων ως ρατζιστης κλπ κλπ επειδή δεν μπορούμε να τους τσουβαλιάζουμε όλους ως κακοποιούς για τις πράξεις ενός σεβαστού ποσοστού του πληθυσμού τους.
Όσες γυναίκες γουστάρουν τα κακά παιδιά , είναι και υπεύθυνες για την επιλογή τους ..
Σταματήστε αυτήν την παπαριά για τις επιλογές γιατί εγώ δεν ξέρω ούτε έναν άντρα που να εξιτάρεται απο τα "καλά" κορίτσια στο σεξ.
Εσείς;
Εσείς;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και οι άνδρες είναι το ίδιο υπεύθυνοι με τι είδους γυναίκες μπλέκουν..ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2021, 15:31 Σταματήστε αυτήν την παπαριά για τις επιλογές γιατί εγώ δεν ξέρω ούτε έναν άντρα που να εξιτάρεται απο τα "καλά" κορίτσια στο σεξ.
Εσείς;
Είμαστε υπεύθυνοι για το ποιους κάνουμε παρέα ή έχουμε φίλους ή με τι άτομα μπλέκουμε ερωτικά
Είμαστε οι επιλογές μας και φέρνουμε ολάκερη την ευθύνη για αυτό
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Σεπ 2021, 00:01 Εάν ή ΕΝΉΛΙΚΗ κόρη μου , αντί να συνάψει ερωτική σχέση με τα τόσα και τόσα καλα παιδιά που την φλερτάρουν αυτή προτιμήσει τον Τζακ τον Αντεροβγαλτη η το πρεζόνι φυλακοβιο της περιοχής γιατί ..τον βρίσκει ελκυστικό και ενδιαφέρον σέξυ άνδρα , ε τι να κάνουμε
ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΗΣ !!!
Εάν ο γιος μου (δεν έχω γιο ) αντί να μπλέξει με μία καλή κοπέλα πει και μπλέξει με την ψυχωτική πορνη γκομενα η οποία παίρνει και πρέζα ε τι να κάνουμε..
ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΟΥ!!!
Δεν νομίζω ότι θα δει κανείς σοβαρά μια καταπιόλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2021, 15:31 Σταματήστε αυτήν την παπαριά για τις επιλογές γιατί εγώ δεν ξέρω ούτε έναν άντρα που να εξιτάρεται απο τα "καλά" κορίτσια στο σεξ.
Εσείς;
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-