Καλά εντάξει. Σου λέω ότι αν κάποιος είχε βγάλει λίστα μαθητών νηπιαγωγείου σε σοβαρή χώρα και επειδή δεν είχαν ντόπια ονοματεπώνυμα τους έλεγε εισβολείς θα τον είχαν μπουζουριασει.lafkiotis έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:39Δεν ειναι μεταναστες. Ειναι εισβολεις. Δεν τους καλεσαμε. Εισεβαλαν στον Ελληνικο χωρο. Μαθε επιτελους τη διαφοραPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:34Από επιλογή ο καθένας ψάχνει το καλύτερο για το παιδί του, όπως και οι μετανάστες,.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:27
Κατάθεση ψυχής.
Θα ήταν πιο πιστευτή αν κάποιος από τους συγκλονισμένους έγραφε ή θα έγραφε το πιτσιρίκι του σε πολυπολιτισμικό σχολείο από επιλογή και όχι από ανάγκη.
Προσωπικώς, δεν ξέρω ούτε έναν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας
- Philip Mortimer
Re: Ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Πες την αλήθειαPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:41Καλά εντάξει. Σου λέω ότι αν κάποιος είχε βγάλει λίστα μαθητών νηπιαγωγείου σε σοβαρή χώρα και επειδή δεν είχαν ντόπια ονοματεπώνυμα τους έλεγε εισβολείς θα τον είχαν μπουζουριασει.lafkiotis έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:39Δεν ειναι μεταναστες. Ειναι εισβολεις. Δεν τους καλεσαμε. Εισεβαλαν στον Ελληνικο χωρο. Μαθε επιτελους τη διαφοραPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:34
Από επιλογή ο καθένας ψάχνει το καλύτερο για το παιδί του, όπως και οι μετανάστες,.
Ο κασιδιάρης σε έχει βάλει να τα γράφεις αυτά, να μαζεύει ψηφους
Καλά εντάξει, σιγά μην έλεγες κάτι πιο σαφές αναφορικά με το αν θα έγραφες εσύ το παιδί σου σε τέτοιο σχολείο.Philip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:41Καλά εντάξει. Σου λέω ότι αν κάποιος είχε βγάλει λίστα μαθητών νηπιαγωγείου σε σοβαρή χώρα και επειδή δεν είχαν ντόπια ονοματεπώνυμα τους έλεγε εισβολείς θα τον είχαν μπουζουριασει.lafkiotis έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:39Δεν ειναι μεταναστες. Ειναι εισβολεις. Δεν τους καλεσαμε. Εισεβαλαν στον Ελληνικο χωρο. Μαθε επιτελους τη διαφοραPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:34
Από επιλογή ο καθένας ψάχνει το καλύτερο για το παιδί του, όπως και οι μετανάστες,.
Στις σοβαρές χώρες, οι αρχές το βούλωναν και συνεχίζουν να το βουλώνουν αν τα παιδιά τους υποστούν πολιτισμικές εφαρμογές από τους αναξιοπαθούντες.
Συνέχισε το κήρυγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μια χαρά ξεπλένεις τον ναζισμό, γιατί έτσι τους εξομοιώνεις και μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνειςPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:37 Όχι, δεν ξεπλενω τον ναζισμό και την ακροδεξιά. Τον καταδικάζω. Οι δημοσιοποιησεις λιστών και η στοχοποίηση μαθητών μη ντόπιας καταγωγής είναι πράγματα ανήκουστα σε σοβαρές χώρες ακόμα και για ακροδεξιά κόμματα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβα πού κολλάει. Ακροαριστερο δεν τον θεωρώ πλέον, αφότου αποδέχθηκε τη μνημονιακη πολιτική. Ωστόσο δεν τον θεωρώ σοβαρό κεντροαριστερό κόμμα ειδικά με τον Πολακη να λέει για ιβερμεκτινες.
Στοχοποιηση δεν έγινε γιατί δεν ενδιαφέρεται κανείς να πάει να βρεί τα συγκεκριμένα παιδάκια, Η χρυσή αυγή που ήθελε να κάνει πογκρόμ δεν έψαχνε ονόματα μεταναστών, μια χαρά έβρισκε στο κέντρο μετανάστες να κυνηγήσει, όσους ήθελε, δεν χρειάζονται τα ονόματα,
Αρα δεν στοχοποιηθήκε κανένας από τα ήδη αναρτημένα και δημοσιευμένα ονόματα
Στοχοποιηση κάνει ο εντάγμένος-μνημονιακός σύριζα όταν τα βάζει με εισαγγελείς και μετά πάνε και βάζουν βόμβες οι ακροαριστερές οργανώσεις (όπως αυτή της εισαγγελέως στα εξάρχεια ή όπως η ανάρτηση του πολάκη της κατοικίας του συνολάκη για να τον περιποιηθούν)
το ότι έγινε μνημονιακό τό λένε και οι ίδιοι, γιατί δεν τους έπαιρνε, δεν σημαίνει ότι άλλαξαν, αλλά εσύ υποκριτικά θεωρείς τον μέν ακροδεξιό ενώ δεν είναι και τους άλλους ότι δεν είναι ακροαριστεροί, υποκριτικά και ακροαριστερόστροφα
- Philip Mortimer
Οι σοβαρές χώρες είναι σοβαρές χώρες για κάποιον λόγο. Επειδή τους διάφορους Μπογδάνους που κάνουν τέτοια τους μαζεύουν με συνοπτικές διαδικασίες.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:47Καλά εντάξει, σιγά μην έλεγες κάτι πιο σαφές αναφορικά με το αν θα έγραφες εσύ το παιδί σου σε τέτοιο σχολείο.Philip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:41Καλά εντάξει. Σου λέω ότι αν κάποιος είχε βγάλει λίστα μαθητών νηπιαγωγείου σε σοβαρή χώρα και επειδή δεν είχαν ντόπια ονοματεπώνυμα τους έλεγε εισβολείς θα τον είχαν μπουζουριασει.lafkiotis έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:39
Δεν ειναι μεταναστες. Ειναι εισβολεις. Δεν τους καλεσαμε. Εισεβαλαν στον Ελληνικο χωρο. Μαθε επιτελους τη διαφορα
Στις σοβαρές χώρες, οι αρχές το βούλωναν και συνεχίζουν να το βουλώνουν αν τα παιδιά τους υποστούν πολιτισμικές εφαρμογές από τους αναξιοπαθούντες.
Συνέχισε το κήρυγμα.
- Philip Mortimer
Οι ακροδεξιοί θεωρείτε όσους δεν είναι ακροδεξιοί ακροαριστερούς όπως οι ακροαριστεροί θεωρούν όσους δεν είναι ακροαριστεροί ακροδεξιούς νεοφιλελεύθερους! Δε μου κάνει καμία εντύπωση η αγένεια σου λοιπόν!urbilum έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:49Μια χαρά ξεπλένεις τον ναζισμό, γιατί έτσι τους εξομοιώνεις και μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνειςPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:37 Όχι, δεν ξεπλενω τον ναζισμό και την ακροδεξιά. Τον καταδικάζω. Οι δημοσιοποιησεις λιστών και η στοχοποίηση μαθητών μη ντόπιας καταγωγής είναι πράγματα ανήκουστα σε σοβαρές χώρες ακόμα και για ακροδεξιά κόμματα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβα πού κολλάει. Ακροαριστερο δεν τον θεωρώ πλέον, αφότου αποδέχθηκε τη μνημονιακη πολιτική. Ωστόσο δεν τον θεωρώ σοβαρό κεντροαριστερό κόμμα ειδικά με τον Πολακη να λέει για ιβερμεκτινες.
Στοχοποιηση δεν έγινε γιατί δεν ενδιαφέρεται κανείς να πάει να βρεί τα συγκεκριμένα παιδάκια, Η χρυσή αυγή που ήθελε να κάνει πογκρόμ δεν έψαχνε ονόματα μεταναστών, μια χαρά έβρισκε στο κέντρο μετανάστες να κυνηγήσει, όσους ήθελε, δεν χρειάζονται τα ονόματα,
Στοχοποιηση κάνει ο εντάγμένος-μνημονιακός σύριζα όταν τα βάζει με εισαγγελείς και μετά πάνε και βάζουν βόμβες οι ακροαριστερές οργανώσεις (όπως αυτή της εισαγγελέως στα εξάρχεια ή όπως η ανάρτηση του πολάκη της κατοικίας του συνολάκη για να τον περιποιηθούν)
το ότι έγινε μνημονιακό τό λένε και οι ίδιοι, γιατί δεν τους έπαιρνε, δεν σημαίνει ότι άλλαξαν, αλλά εσύ υποκριτικά θεωρείς τον μέν ακροδεξιό ενώ δεν είναι και τους άλλους ότι δεν είναι ακροαριστεροί, υποκριτικά και ακροαριστερόστροφα
Εγώ δεν ξεπλενω καμία ακροδεξιά. Δεν επιδοκιμαζω ακροδεξιές συμπεριφορές στοχοποιησης μαθητών νηπιαγωγειου. Γιατί σαφώς και υπάρχει στοχοποιηση τους. Και όχι μόνο των συγκεκριμένων μάλιστα αλλά όλων των μαθητών νηπιαγωγείου μη ελληνικής καταγωγής και όλων των ανθρώπων μη ελληνικής καταγωγής που ζουν στην Ελλάδα.
ξεπλένεις τον ναζισμό και σιγοντάρεις την ακροαριστερόστροφη τρομοκρατίαPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:56
Οι ακροδεξιοί θεωρείτε όσους δεν είναι ακροδεξιοί ακροαριστερούς όπως οι ακροαριστεροί θεωρούν όσους δεν είναι ακροαριστεροί ακροδεξιούς νεοφιλελεύθερους! Δε μου κάνει καμία εντύπωση η αγένεια σου λοιπόν!
Εγώ δεν ξεπλενω καμία ακροδεξιά. Δεν επιδοκιμαζω ακροδεξιές συμπεριφορές στοχοποιησης μαθητών νηπιαγωγειου. Γιατί σαφώς και υπάρχει στοχοποιηση τους. Και όχι μόνο των συγκεκριμένων μάλιστα αλλά όλων των μαθητών νηπιαγωγείου μη ελληνικής καταγωγής και όλων των ανθρώπων μη ελληνικής καταγωγής που ζουν στην Ελλάδα.
- Philip Mortimer
Όχι, εσύ ξεπλενεις και επιδοκιμάζεις τον ναζισμό.urbilum έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:59ξεπλένεις τον ναζισμό και σιγοντάρεις την ακροαριστερόστροφη τρομοκρατίαPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:56
Οι ακροδεξιοί θεωρείτε όσους δεν είναι ακροδεξιοί ακροαριστερούς όπως οι ακροαριστεροί θεωρούν όσους δεν είναι ακροαριστεροί ακροδεξιούς νεοφιλελεύθερους! Δε μου κάνει καμία εντύπωση η αγένεια σου λοιπόν!
Εγώ φυσικά δεν επιδοκιμαζω καμία "
Ακροαριστεροστροφη τρομοκρατία
Προκαλεις με την αγνοια σου. Προκειται για εισβολεις και οχι μεταναστες οι προσφυγες. Εκει ειναι η εστια του προβληματος και εσυ εθελοτυφλειςPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:56Οι ακροδεξιοί θεωρείτε όσους δεν είναι ακροδεξιοί ακροαριστερούς όπως οι ακροαριστεροί θεωρούν όσους δεν είναι ακροαριστεροί ακροδεξιούς νεοφιλελεύθερους! Δε μου κάνει καμία εντύπωση η αγένεια σου λοιπόν!urbilum έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:49Μια χαρά ξεπλένεις τον ναζισμό, γιατί έτσι τους εξομοιώνεις και μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνειςPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:37 Όχι, δεν ξεπλενω τον ναζισμό και την ακροδεξιά. Τον καταδικάζω. Οι δημοσιοποιησεις λιστών και η στοχοποίηση μαθητών μη ντόπιας καταγωγής είναι πράγματα ανήκουστα σε σοβαρές χώρες ακόμα και για ακροδεξιά κόμματα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
ναι βάλτη και σε εισαγωγικά, κατά τα άλλα φιλελεύθεροςPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 12:00Όχι, εσύ ξεπλενεις και επιδοκιμάζεις τον ναζισμό.urbilum έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:59ξεπλένεις τον ναζισμό και σιγοντάρεις την ακροαριστερόστροφη τρομοκρατίαPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:56
- Philip Mortimer
Η εστία του προβλήματος είναι η στοχοποίηση νηπίων μη ελληνικής καταγωγής και ονοματεπώνυμων ως εισβολέων. Σε σοβαρές χώρες μπουζουριαζουν για αυτόν τον λόγο.lafkiotis έγραψε: 25 Σεπ 2021, 12:01Προκαλεις με την αγνοια σου. Προκειται για εισβολεις και οχι μεταναστες οι προσφυγες. Εκει ειναι η εστια του προβληματος και εσυ εθελοτυφλειςPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:56Οι ακροδεξιοί θεωρείτε όσους δεν είναι ακροδεξιοί ακροαριστερούς όπως οι ακροαριστεροί θεωρούν όσους δεν είναι ακροαριστεροί ακροδεξιούς νεοφιλελεύθερους! Δε μου κάνει καμία εντύπωση η αγένεια σου λοιπόν!urbilum έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:49
Μια χαρά ξεπλένεις τον ναζισμό, γιατί έτσι τους εξομοιώνεις και μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις
- Philip Mortimer
Εγώ είμαι φιλελεύθερος και δε μου αρέσει ούτε η ακροδεξιά τρομοκρατία (που στηρίζεις εσύ) ούτε η ακροαριστερή τρομοκρατία.urbilum έγραψε: 25 Σεπ 2021, 12:01ναι βάλτη και σε εισαγωγικά, κατά τα άλλα φιλελεύθεροςPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 12:00Όχι, εσύ ξεπλενεις και επιδοκιμάζεις τον ναζισμό.urbilum έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:59
ξεπλένεις τον ναζισμό και σιγοντάρεις την ακροαριστερόστροφη τρομοκρατία
αυτά που λες είναι ακροαριστερά, στην Ελλάδα υπάρχουν λίγοι φιλελεύθεροι και σίγουρα δεν ανήκεις σαυτούςPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 12:03 Εγώ είμαι φιλελεύθερος και δε μου αρέσει ούτε η ακροδεξιά τρομοκρατία (που στηρίζεις εσύ) ούτε η ακροαριστερή τρομοκρατία.
Ακριβως. Δικη-Καταδικη-Απελαση.Philip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 12:02Η εστία του προβλήματος είναι η στοχοποίηση νηπίων μη ελληνικής καταγωγής και ονοματεπώνυμων ως εισβολέων. Σε σοβαρές χώρες μπουζουριαζουν για αυτόν τον λόγο.lafkiotis έγραψε: 25 Σεπ 2021, 12:01Προκαλεις με την αγνοια σου. Προκειται για εισβολεις και οχι μεταναστες οι προσφυγες. Εκει ειναι η εστια του προβληματος και εσυ εθελοτυφλειςPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 11:56
Δεν εχουν απολυτως καμια δουλεια να πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος τους εισβολεις αυτου του πλανητη.
Εχουμε τα δικα μας προβληματα που αφησε πισω της η λαιλαπα ΠΑΣΟΚ
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
- Philip Mortimer
Δεν λέω τίποτα ακροαριστερο.urbilum έγραψε: 25 Σεπ 2021, 12:04αυτά που λες είναι ακροαριστερά, στην Ελλάδα υπάρχουν λίγοι φιλελεύθεροι και σίγουρα δεν ανήκεις σαυτούςPhilip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2021, 12:03 Εγώ είμαι φιλελεύθερος και δε μου αρέσει ούτε η ακροδεξιά τρομοκρατία (που στηρίζεις εσύ) ούτε η ακροαριστερή τρομοκρατία.
Η εναντίωση σε ακροδεξιές και ναζιστικές πρακτικές και στην πρόκληση ρατσιστικού μισούς δεν είναι ακροαριστερή. Φαίνεται ακροαριστερή στους ακροδεξιούς και τους νεοναζί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 9 Απαντήσεις