Τι ωραιο τραγουδακι!
Στο τελος επρεπε να καταλαβετε οτι το γυρισα στην πλακα. Το alexander sauna ειναι γκευ εντευκτηριο.
υπερβολικό σε βρίσκω!Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 19:07Κανεις δεν καβλαντιζει με καμια.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 07:08Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 04:58 Πηγα γκαζι που γινεται φαση και περιμενα εξω απο τα κλαμπ τις μεθυσμενες οπως με ειχε προτρεψει ο μπλακ πεηντ. Καποιες ειχαν ερωτικη διαθεση αλλα ηταν πραγματικα απλησιαστες. Ειναι αδυνατον να τους μιλησει καποιος αγνωστος. Μετα πηγα προς Κωσταντινουπολεως. Εκει ειναι ενα κλαμπακι το νοιζ που παιζει μουσικη σε πιο φυσιολογικη ενταση. Το τραγουδι που επαιζε ηταν ενα παλιο της Πωλινας "θα κανουμε αγγαλιες και φιλια και αλλα κολπα ερωτικα..". Εξω καθονταν τρια κοριτσια. Αυτες με αγριοκοιταξαν και απεφυγα την απευθειαν επαφη με τα ματια. Μη χειροτερα σκεφτηκα. Ειχα κουραστει απ το πολυ περπατημα και ειχα ιδρωσει οταν βλεπω ξσφνικα μπροστα μου με τεραστια επιβλητικα γραμματα την επιγραφη: Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΟΥΝΑ. Ναι ρε γαμωτο! Ναι ρε γαμωτο! Επιτελους! Ενα αρχαιοελληνικου τυπου λουτρο για την αναζωογονηση του κουρασμενου ταξιδιωτη. Και ειναι ανοιχτο. Εκει θα παω να ανακτησω δυναμεις. Να πιω και το χυμο μου. [Συνεχιζεται...]![]()
mec_ έγραψε: 16 Αύγ 2018, 13:18 Πήγα σε ένα συμβουλευτικό γραφείο να ζητήσω πληροφορίες για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα και ..... με πήραν συνεργάτη.![]()
(προχτές)
Ζω εδώ και δυο μέρες μια κατάσταση που δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συμβαίνει. 13/08 το απόγευμα είχα τελειώσει το test site μου και λέω ας κάνω ένα διάλειμμα για 15γουστο πριν τα περάσω στο καινούργιο. Αραχτός στο μπαλκόνι με έναν παγωμένο καφέ δικιάς μου εμπνεύσεως (αφού δεν έχω νες και φρέντο) περιεργαζόμουν το site κι ονειροπολούσα πώς να το μανατζάρω για να κατακτήσω την υφήλιοκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Αύγ 2018, 16:46mec_ έγραψε: 16 Αύγ 2018, 13:18 Πήγα σε ένα συμβουλευτικό γραφείο να ζητήσω πληροφορίες για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα και ..... με πήραν συνεργάτη.![]()
(προχτές)![]()
![]()
πάντα τέτοια!
mec_ έγραψε: 16 Αύγ 2018, 19:20Ζω εδώ και δυο μέρες μια κατάσταση που δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συμβαίνει. 13/08 το απόγευμα είχα τελειώσει το test site μου και λέω ας κάνω ένα διάλειμμα για 15γουστο πριν τα περάσω στο καινούργιο. Αραχτός στο μπαλκόνι με έναν παγωμένο καφέ δικιάς μου εμπνεύσεως (αφού δεν έχω νες και φρέντο) περιεργαζόμουν το site κι ονειροπολούσα πώς να το μανατζάρω για να κατακτήσω την υφήλιοκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Αύγ 2018, 16:46mec_ έγραψε: 16 Αύγ 2018, 13:18 Πήγα σε ένα συμβουλευτικό γραφείο να ζητήσω πληροφορίες για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα και ..... με πήραν συνεργάτη.![]()
(προχτές)![]()
![]()
πάντα τέτοια!![]()
Κατέληξα ότι έπρεπε να κάνω κάτι high standing για να κάνω τη διαφορά κι άρχισα να ψάχνω εκπαιδευτικά προγράμματα να βρω κάποια κυριλέ εκπαίδευση και πέφτω πάνω σε αυτό TOEIC® (Test of English for International Communication).
Καλό φαίνονταν, αλλά απευθύνονταν σε ανέργους του Pole-Emploi (ΟΑΕΔ) και για αυτό δεν είχε τιμή. Τελικά αποφάσισα να το διαπραγματευτώ και πάω 14/08 πρωι, αλλά δεν έβρισκα τη διευθυνση, γιατί ήταν σε μια καινουργια κυριλάτη περιοχή και δεν είχε ονόματα δρόμων στις διασταυρώσεις. Τελικά με το GPS τους βρήκα και πέφτω πάνω σε ένα κτίριο που έμεινα ξερός. Όλο το κτίριο ήταν διακοσμημένο με περικοκλάδες (μεταλλικές) και είχε παρτέρια και ποταμάκια, δηλ πράγματα που βλέπουμε σε ταινίες. Ανοίγει η πόρτα της εταιρείας και βγαινουν 2 γκομενάρες κι ένας φλούφλης. Ζήλεψα πραγματικά και λέω «Πώς μπαίνω εδώ, ρε πστη μου; Κι όχι σαν μαθητευόμενος., αλλά ως συνεργάτης».
Βολίδα στο σπίτι, γιατί ήμουνα με βερμούδα και φουλ στον ιδρώτα, επειδή είχα ταλαιπωρηθεί στο ψάξιμο (είχα παει και με το τραμ).
Το site τους ζητάει συνεργάτες. Κάνω μπάνιο κι ετοιμάζω κανονικό φάκελο για υποβολή project μέσα σε δύο ώρες, Κάνω επίσης κι ένα σκρίπτ ερωταπαντήσεων με εξάσκηση στον καθρέφτη, γιατί λέω μπορεί να προκύψει καμμία συνέντευξη και πάω κουστουμάτος.
Με ξετίναξαν οι πστηδες, αλλά η συνεργασία είναι στο τσακ να κλείσει. Πρέπει να παραδώσω το site στις 20/08 και ίσως θέλουν να με δοκιμάσουν πόσο γρήγορος είμαι. Η δε εκπαίδευση (κόστος 4500Ε) είναι δώρο.
Περιτό να πω ότι πετάω στα σύννεφα και δεν έχω συνέλθει ακόμα.
Ευχαριστώ, βρε Κουλούρι, αλλά δεν είναι μόνο η γκαντεμόσκονη. Είναι όλο το εργασιακό συστημα που είναι περίεργο. Βλέπεις από τη μια υπάρχουν αργόσχολοι κι από την άλλη εργατικοί άνθρωποι που χάνονται σε αυτή τη ζούγκλα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Αύγ 2018, 19:29 Μπράβο ρε Μεκ,αλίμονο σε εμάς που έχουμε γκαντεμόσκονη!!
στην πρώτη παράγραφο συμφωνώ πολύ με το δεύτερο..mec έγραψε: 16 Αύγ 2018, 20:19Ευχαριστώ, βρε Κουλούρι, αλλά δεν είναι μόνο η γκαντεμόσκονη. Είναι όλο το εργασιακό συστημα που είναι περίεργο. Βλέπεις από τη μια υπάρχουν αργόσχολοι κι από την άλλη εργατικοί άνθρωποι που χάνονται σε αυτή τη ζούγκλα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Αύγ 2018, 19:29 Μπράβο ρε Μεκ,αλίμονο σε εμάς που έχουμε γκαντεμόσκονη!!
Αν έχω πάρει ένα δίδαγμα από αυτην την κατάσταση είναι ότι πρέπει να μην κολώνω και να ενεργώ αμέσως. Όποιος προλάβει είναι. Αλλιώς δεν έχει φαγητό στο πιάτο. Όταν ήμουνα νεότερος έχανα ευκαιρίες, επειδή το κλωθογύριζα και προλάβαινε κάποιος άλλος.
Και τι να γίνει βρε Ορέστη; Ο κόσμος διψάει για να έχει ένα μέρος να κάνει βόλτα και ΟΤΑΝ και ΑΝ το Κέντρο το προσέχουν (ελάχιστους μετρημένους ανθρώπους θέλει να το κρατάνε καθαρό αλλά να κάνουν τη δουλειά τους, ελάχιστοι μπροστά στα δημοτικά τέλη που εισπράττονται αντίστοιχα), τότε ο κόσμος το παίρνει μυρωδιά αργά ή γρήγορα και μαζεύεται εκεί. Αυτό ξεκίνησε φέτος προς την άνοιξη. Προσωπικά δίνω και συγχαρητήρια σε όποιον βλέπω και καθαρίζει εκεί. Δυστυχώς τα κέντρα αρκετών άλλων γειτονιών είναι παρατημένα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ίσως θα έπρεπε να διεκδικούμε καλύτερες γειτονιές εκτός του Κέντρου. Εκτός από το να μη βρωμίσει ξανά το Κέντρο όπως στο πρόσφατο παρελθόν σχετικά.