Δεν είμαι καθόλου κομματοσκυλο. Έχω ψηφίσει πολλά και διαφορετικά κόμματα, όπως ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ποτάμι και δράση.
Συμφωνώ γενικά με τις πολιτικές του Μητσοτάκη και γι αυτό τις υποστηρίζω.
Ο 15χρονος δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει το εμβόλιο, είναι υποχρεωμένος να κάνει τεστ που επιβεβαιώνουν ότι δεν έχει κολλήσει κορωνοιο για να πάει σε κλειστούς χώρους όπως γινόταν πέρυσι ή δε γινόταν καθόλου επειδή είχαμε λοκνταουν (ακριβώς επειδή θα γινόταν χαμός αν ανοιγαμε χωρίς εμβόλιο) ή να κάνει το εμβόλιο.
Όλες οι αναπτυγμένες χώρες εμβολιαζουν και τις μικρότερες ηλικίες και η παγκοσμια ιατρική/επιστημονική κοινότητα παροτρύνει σε αυτήν την κατεύθυνση.
Οχι τον εκβιαζεις να κανει το εμβολιο με το να πληρωνει τα τεστ μεγαλα ποσα
Το τεστ μπορει να το κανει και μονος του με κοστος 2-3 ευρω + δωρεαν σε σημεια δειγματοληψιας σε κεντρικα σημεια
Ναι αλλα καναν ΛΑΘΟΣ και κανουν κωλοτουμπα, το εμβολιο κανει περισσοτερο κακο απο οτι καλο
Τα γυμναστήρια δε θα ήταν ανοικτά τώρα αν δεν είχε βγει το εμβόλιο.
Εφόσον βγήκε το εμβόλιο και χάρη σε αυτό είναι ανοικτά τα γυμναστήρια, για να πας σε αυτά ή να το κάνεις ή να κάνεις τεστ. Πολύ λογικό το βρίσκω.
Two SAY THEY AREN'T ENTIRELY CONVINCED EVERY AMERICAN NEEDS EXTRA DOSES AT THIS TIME
Ηλιθιοι !!
Μονο εμβολιο λεγατε η λυση !
Επικινδυνοι !
ΟΧΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΑΚΑ
Ουτε καν το ανοιξες - τραβα μετρα εμβολιασμους παλιο μποτ
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough Spoiler
Το καταλαβαν και οι Βουλγαροι αυτο οπου εχει εμβολιαστει μολις το 15% και προχτες ειχαν μονο 138 νεκρους.
Η Ινδια πως παει;Εχουν γινει ολοι κυκλωπες;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν ειχα ενα ντολαρ για καθε cdc is investigating θα επαιρνα σπιτι στην Ολλανδια
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34133027/
Εχει πληρωσει η φαιζερ μεχρι και την τελευταια πετρα μην τυχων βγουν και πουν οτι σχετιζεται τιποτα με το εμβολιο
Στο παιδι παραλυτο του στειλαν ψυχιατρους οτι ειναι τρελο
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough Spoiler
Οι ψεκ.
Είπαμε, όλοι οι παραπάνω δεν ξέρουν τι τους γίνεται και στο τέλος θα επιβιώσουν υγιως μόνο οι οπαδοί του τραμπ στην αλαμπαμα, οι χριστιανοταλιμπαν του Βελόπουλου, οι νεοναζί της ΧΑ και οι αφρικανοι που δεν έχουν εμβόλια
άνθρωπε μου όταν υπάρχουν κράτη που έχουν σταματήσει το jj ή και το astrazeneka από τους μεγάλους αριθμούς προβλημάτων, όταν στην Ελλάδα το jj σε λένε ότι το κάνεις με δική σου ευθύνη κτλ δεν μπορείς να μας λες τέτοιες μπούρδες.
Αποδεδειγμένα τα εμβόλια έχουν σε ένα ποσοστό ανθρώπων παρενέργειες. Στην αρχή έβλεπαν μόνο κάποια κρούσματα bell palsy και φτάσαμε πλέον να έχουμε νεκρούς. Πολλά κράτη στην Δύση έχουν πάρει την απόφαση προφανώς ότι καλύτερα να χάσουμε χ ανθρώπους από το εμβόλιο παρά 100χ από τον κόβιντ. Μόνο που στις ηλικίες κάτω των 40 θα χαθούν Υ και Υ αλλά κάτι τύποι σαν τον Κούλη την έχουν δει θεοί και κάνουν σαν να μη τρέχει τίποτα
Πού κολλάνε τα astra και JJ ; Για τις μικρότερες ηλικίες προτείνεται το pfizer και εδώ όπως και στις υπόλοιπες αναπτυγμένες χώρες.
Επίσης στις υπόλοιπες αναπτυγμένες χώρες δεν λένε αυτά για ψι και ψι που λες εσύ, αλλά λένε και για τις μικρότερες ηλικίες υπάρχει όφελος να εμβολιαστούν, όπως και γινεται. Εσύ θεωρείς ότι αυτό είναι εφεύρεση του Μητσοτάκη.
το Ψ και Ψ μπορείς να το δεις στα νούμερα άνθρωπε μου. Στην Ελλάδα μ'όνο τον τελευταίο μήνα έιχες τουλάχσιτον 1 35χρονο που πέθανε από το εμβόλιο. Πόσους υγειής 35χρονους έχασες αυτόν τον μήνα;
Aυτο δεν ειναι αναλογικα με τον πληθυσμο σαν να χουμε καμια 50αρια θανατους εμεις;
Δημοκράτης έγραψε: 23 Σεπ 2021, 01:11
το Ψ και Ψ μπορείς να το δεις στα νούμερα άνθρωπε μου. Στην Ελλάδα μ'όνο τον τελευταίο μήνα έιχες τουλάχσιτον 1 35χρονο που πέθανε από το εμβόλιο. Πόσους υγειής 35χρονους έχασες αυτόν τον μήνα;