Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Που πας ρε αρχιμαλάκα ψεκασμένε με 4 παιδιά να το παίξεις και γκόμενος!
Τις μ..άρες τις ενημέρωσες;
Την παντόφλα από την κυρά την σκέφτηκες;
Πολύ κατά φαντασίαν μαμήσι πέφτει εδώ μέσα.
.
Και οι παντρεμένοι έχομε ψυχή Spoiler
και γκαυλες
Όταν τον παραλάβει η κυρά με το μπλάστρι, θα σου πω εγώ τί γκ..λες θα έχει!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Στύγιος έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:32
Ες αύριον τα σπουδαία. Ο ψέκας "κηδεμόνας" απείλησε από τηλεφώνου ότι εκτός από μένα θα μηνύσει όλο τον σύλλογο και θα μπουκάρει να βάλει το παιδί του στην τάξη. Ενημερώθηκε η αστυνομία κι ο εισαγγελέας υπηρεσίας.
Τι ζούμε ρε πστη
Ψέκας να τουφεκάει ψέκα....
Σωστός. Αναρωτιέμαι αν ο Στύγιος πεί σε έναν τέτοιο "σύντροφε, όχι μήνυση σ'εμένα. Ψέκας είμαι κι'ε΄γω, δικός σας!" τι μπορεί να του απαντήσει ο άλλος;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Στύγιος έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:32
Ες αύριον τα σπουδαία. Ο ψέκας "κηδεμόνας" απείλησε από τηλεφώνου ότι εκτός από μένα θα μηνύσει όλο τον σύλλογο και θα μπουκάρει να βάλει το παιδί του στην τάξη. Ενημερώθηκε η αστυνομία κι ο εισαγγελέας υπηρεσίας.
Τι ζούμε ρε πστη
Ψέκας να τουφεκάει ψέκα....
Σωστός. Αναρωτιέμαι αν ο Στύγιος πεί σε έναν τέτοιο "σύντροφε, όχι μήνυση σ'εμένα. Ψέκας είμαι κι'ε΄γω, δικός σας!" τι μπορεί να του απαντήσει ο άλλος;
Ψεκογενιτσαρος είναι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ψεκογενιτσαρος είναι.
Μπορεί να τον "ήπιαμε" ήδη λόγω θετικού πατρός , οπότε γράψε ό,τι θες.