όλο μαλακίεςCitroenakias έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:15 Έσπειρε ανέμους η κυβέρνηση με το χαιδεμα των μακεδονομαχων στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπων, ε ας θερισει θύελλες τώρα, χαχαχαχα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρνητές εναντίον εκπαιδευτικών: «Στέλνουν μαζικά mail με 20σέλιδα έγγραφα» - Ανησυχία στους εκπαιδευτικούς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Αρνητές εναντίον εκπαιδευτικών: «Στέλνουν μαζικά mail με 20σέλιδα έγγραφα» - Ανησυχία στους εκπαιδευτικούς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Αρνητές εναντίον εκπαιδευτικών: «Στέλνουν μαζικά mail με 20σέλιδα έγγραφα» - Ανησυχία στους εκπαιδευτικούς
"μακεδονομάχος" που τη χαϊδευε η κυβέρνησηCitroenakias έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:15 Έσπειρε ανέμους η κυβέρνηση με το χαιδεμα των μακεδονομαχων στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπων, ε ας θερισει θύελλες τώρα, χαχαχαχα
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Juno έγραψε: 21 Σεπ 2021, 16:02Και μόνον το γεγονός ότι εκτελείς κυβερνητικές εντολές, σου αρέσουν δεν σου αρέσουν, ο κυριούλης θα σου πληρώσει και τα έξοδα της δίκης και στη συνέχεια μπορείς να τον μηνύσεις για ό,τι έκανε πχ σωματική βία ή/και εξύβριση και φυσικά ψυχική οδύνη.Στύγιος έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:32 Ες αύριον τα σπουδαία. Ο ψέκας "κηδεμόνας" απείλησε από τηλεφώνου ότι εκτός από μένα θα μηνύσει όλο τον σύλλογο και θα μπουκάρει να βάλει το παιδί του στην τάξη. Ενημερώθηκε η αστυνομία κι ο εισαγγελέας υπηρεσίας.
Τι ζούμε ρε πστη![]()
![]()
ΑΝ δεν λυγίσεις όταν βγει μπροστά η μάνα του και η γυναίκα του κλαίγοντας "μην μας κλείσετε το σπίτι".
Αλλά σε κόβω να κάνεις πίσω.
Πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα αν είχα απέναντι μου επιθετικούς γονείς. Πώς αντέχετε;
Παίζει να είχα χάσει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να με είχαν χτυπήσει, αλλά θα είχα φέρει και εγώ καμιά καρέκλα σε κανένα κεφάλι.
Τώρα είμαι χαλαρά, φωνάζω την ασφάλεια "ο κύριος φεύγει παρακαλώ για να μην φωνάξω την αστυνομία" και τον βγάζουν έξω.
Γω με το φτωχό μου το μυαλό, έχω καταλήξει στο ότι αυτοί οι ψέκες πρέπει να είναι "ορφανά" του Σώρρα. Δεν εξηγείται αλλιώς.
- Eθνικοκοινωνιστης
Citroenakias έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:15 Έσπειρε ανέμους η κυβέρνηση με το χαιδεμα των μακεδονομαχων στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπων, ε ας θερισει θύελλες τώρα, χαχαχαχα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εξ ιδίων τα βέλη!Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:58Ψέκας να τουφεκάει ψέκα....Στύγιος έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:32 Ες αύριον τα σπουδαία. Ο ψέκας "κηδεμόνας" απείλησε από τηλεφώνου ότι εκτός από μένα θα μηνύσει όλο τον σύλλογο και θα μπουκάρει να βάλει το παιδί του στην τάξη. Ενημερώθηκε η αστυνομία κι ο εισαγγελέας υπηρεσίας.
Τι ζούμε ρε πστη![]()
![]()
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Sid Vicious
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
βρήκα τι μου θυμίζει η παλαβή σαλονικιά.τον μακγκρεγκορ
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Σκουξε 60λεπτακιαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Σεπ 2021, 16:03όλο μαλακίεςCitroenakias έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:15 Έσπειρε ανέμους η κυβέρνηση με το χαιδεμα των μακεδονομαχων στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπων, ε ας θερισει θύελλες τώρα, χαχαχαχα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αγόρι μου, εγώ έμμισθος πχωρουμίτης δεν έχω υπάρξει ποτέCitroenakias έγραψε: 21 Σεπ 2021, 16:52Σκουξε 60λεπτακιαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Σεπ 2021, 16:03όλο μαλακίεςCitroenakias έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:15 Έσπειρε ανέμους η κυβέρνηση με το χαιδεμα των μακεδονομαχων στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπων, ε ας θερισει θύελλες τώρα, χαχαχαχα
πονάς που σου χάλασα το αφήγημα;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Κανένα αφήγημα δεν χάλασες, εσείς στηρίξατε τα φασιστικα συλλαλητήρια για το μακεδονικο, ρουφάτε τώρα ψεκ αντιεμβολιαστεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Σεπ 2021, 16:56αγόρι μου, εγώ έμμισθος πχωρουμίτης δεν έχω υπάρξει ποτέ
πονάς που σου χάλασα το αφήγημα;
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Τελικά συνάρρωστε δεν αποφάσισες να κάνεις το εμβόλιο;
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- nikos_hellas
Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια των παιδιών κι αφήνετε την αλλοίωση γενετικού υλικού με τεστ και μπόλια και την καταπάτηση των θρησκευτικών συνταγματικωννδικαιωμάτων τους.Στύγιος έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:32 Ες αύριον τα σπουδαία. Ο ψέκας "κηδεμόνας" απείλησε από τηλεφώνου ότι εκτός από μένα θα μηνύσει όλο τον σύλλογο και θα μπουκάρει να βάλει το παιδί του στην τάξη. Ενημερώθηκε η αστυνομία κι ο εισαγγελέας υπηρεσίας.
Τι ζούμε ρε πστη![]()
![]()
Αναγκαζόμαστε να γυρίσουμε στο κρυφό σχολειό.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Against the new world order.
Αυτο το βιντεο επρεπε να μπει στο νημα του ''πως φανταζεσαι τους χρηστες''.
Ηδη διακρινω πολλους συμφορουμιτες.
Ηδη διακρινω πολλους συμφορουμιτες.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
τουλαχιστον αναγνωριζεις πλεον οτι ψεκ ειναι οι ανεμβολιαστοι. κανουμε προοδο.Στύγιος έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:32 Ες αύριον τα σπουδαία. Ο ψέκας "κηδεμόνας" απείλησε από τηλεφώνου ότι εκτός από μένα θα μηνύσει όλο τον σύλλογο και θα μπουκάρει να βάλει το παιδί του στην τάξη. Ενημερώθηκε η αστυνομία κι ο εισαγγελέας υπηρεσίας.
Τι ζούμε ρε πστη![]()
![]()
αντε, με το καλο και το εμβολιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 887 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 16 Απαντήσεις