Μαλακισμενη γιατί είναι;
Ναι μπορείς να βγεις με την κολλητή σου για ρακες να βρίζετε την πρώην σου ή τον πρώην της κτλ. Που είναι το περίεργο σε αυτό;George_V έγραψε: 20 Σεπ 2021, 20:01Μονο στους γκει υπαρχει αυτη η ιδιομορφια.Naida έγραψε: 20 Σεπ 2021, 19:27
Οκ, αυτό ισχύει για σένα προφανώς. Εγώ αναφέρομαι στους άντρες που έχουν κολλητή.
Δε θα μας χαλασεις εσυ την ιεροτητα του δεσμου φιλιας μεταξυ ανδρων.
Αλλο πράγμα ειναι π.χ. να εχει χωρισει ο κολλητος σου και να πινουμε ρακες ολο το βράδυ, να λεμε μαλακιες να ξεχαστει και να κανουμε καφριλες.
Και αλλο πραγμα να εχει χωρισει μια γυναικα. Ε τι θα καθομαστε να πινουμε ρακες μαζι της? (Εξαιρειται η περιπτωση που θελουμε να της την πεσουμε επειδη χωρισε)
Γενικοτερα αυτα που κανεις με τον κολλητο σου δεν προκειται να τα κανεις με καμια γυναικα ποτε.
Καλά εκτός ότι ο κολλητουλινης είναι τραγικός και προδοταρος, δεν ισχύει σε όλες τις σχέσεις αυτο.Uppercut έγραψε: 20 Σεπ 2021, 20:03
Έχω πολύ εμπειρία με τα δήθεν κολλητηλίκια που να μου λέει η άλλη χαζή πόσο τέλειος είναι ο κολλητουλίνος της κι εμένα να μου λέει το cuck πόσο θέλει να τη γαμήσει.
Δεν καταλαβαίνω που κολλάτε στο μυαλό σας ειλικρινά. Οκ το καταλαβαινω να μην το έχετε βιώσει αλλά το να πασχιζετε να αποδείξετε ότι δεν υπάρχει και για τους άλλους είναι χαζό.Uppercut έγραψε: 20 Σεπ 2021, 20:03 Μπράβο! Αυτό είναι το θέμα. Για να δουλέψει αυτό, όωπς κι εσύ αναγνωρίζεις πρέπει να μην υπάρχει η ερωτική ελξη, η οποία όμως στάνταρ θα υπάρχει στον έναν από τους δύο ακόμα κι αν δεν υπάρχει στον άλλον. Δεν είπαμε ότι στάνταρ και οι δύο θα αλληλογουστάρονται, αρκεί ο ένας για να είναι αυτό που περιέγραψα. Άμα έχετε τόσο καλή επαφή, αρέσετε ο ένας στον άλλον ως άτομα, περνάτε τόσο τέλεια για να είστε κολλητουλίνια, όποιος εκ των δύο δεν είναι καράμπαζο του αιώνα, θα γουστάρεται από τον άλλον. Αν είναι κι οι δύο αρκούντως ωραίοι για τον άλλον τα φτιάχνουν, αν ο ένας δεν είναι, είτε σπάνε είτε έχουμε το «κολλητηλίκι» απλά τα πράγματα.
Ξαναλέω δεν λέμε για γκόμενους, γκόμενες φίλων σας, όπου πάλι όμως δεν υπάρχει αυτό το κολλητέισιον. Δεν βγαίνω εγώ συνεχώς μόνος με τη γκόμενα του φίλου μου.
Δεν είναι πάντα έτσι τα σχήματα μεταξύ των ανθρώπων. Μπορεί ένας άνθρωπος να μην σε ελκύει και να μην τον ελκύεις σεξουαλικα. Αλλά να είστε από χρόνια φίλοι και να έχετε ψυχικό δέσιμο.
Πως να το κάνουμε τώρα, να το αλλάξουμε για να ικανοποιηθουν τα κουτάκια που έχετε στο μυαλό σας;