!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί θα ψηφίζω Ηλία Κασιδιάρη till the end!!!!
- karapialis7
Re: Γιατί θα ψηφίζω Ηλία Κασιδιάρη till the end!!!!
Ο αλλος μεταφραζει τις απορριψεις του ολυμπιακου προς τα γλειψιματα του παοκακου σαν βιοι παραλληλοι και δε κοιταει που εχει κοινη καταγωγη και τουρκοτσιγγανικη "λαικη" βαση.. χανουμ μπουρεκ το εχεις χασει απο τις πολλες 6αρες?
Η ομιλια στη λαρισα μας εκλασε τα @@ καθως ο ιδιος παραδεχτηκε οτι ο "χωρος" σας ειναι αδρανης οσο δεν παει , ενω ο κουσουμβρης συμφωνα ακομα και με αποχωρησαντες απο την ΧΑ που σκυλοβριζουν μιχαλολιακο εχουν παραδεχτει οτι ηταν ενα καταπτυστο βιβλιο ψεμματων..ο ιδιος μαλιστα εγινε και αντιφασιστας απολιτικ απο οτι γραφει, αλλα ψιλα γραμματα αυτα για εναν τζημερικο μπουφο.
Η ομιλια στη λαρισα μας εκλασε τα @@ καθως ο ιδιος παραδεχτηκε οτι ο "χωρος" σας ειναι αδρανης οσο δεν παει , ενω ο κουσουμβρης συμφωνα ακομα και με αποχωρησαντες απο την ΧΑ που σκυλοβριζουν μιχαλολιακο εχουν παραδεχτει οτι ηταν ενα καταπτυστο βιβλιο ψεμματων..ο ιδιος μαλιστα εγινε και αντιφασιστας απολιτικ απο οτι γραφει, αλλα ψιλα γραμματα αυτα για εναν τζημερικο μπουφο.
- Obi Wan Iakobi
Καλα ναι,μιλανε οι γαυροι για κλεμενα που ακομα και προπολεμικα ειχαν ανακυρηχτει συμπρωταθλητες με τον εθνικο διακοπτοντας το ματς.Η Περα Κλουμπ υπαρχει ακομα ως τοπικο σωματειο,απο τη μια εγω εχω τον δικεφαλο του Βυζαντιου και εσυ το παιζεις ελληναρας με τουρκολιμανα και πασαλιμανια.karapialis7 έγραψε: 12 Σεπ 2021, 16:43
Πήρε το χάρτινο κλεμμένο απο τον ολυμπιακό πρωτάθλημα του 2018 όπου έκλεψε 3 βαθμούς σε ματς που έχασε 1-0 στη τούμπα (το γκολ ηταν οφσάιντ βέβαια αλλά ο κομίνης που απειλούσατε στα αποδυτήρια το είχε μετρήσει 3 ώρες μετά τη ληξη του αγώνα παράνομα)
Εξάλλου και η ιδια σου η ιστορια χαρτινη ειναι, περα κλουμπ.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- karapialis7
Ακομα εδω εισαι περα κλουμπ; Δεν ησουν κατω τοση ωρα, κλαιγοντας με τον σταθη; Τι ωρα ειναι το μαθημα κολυμβησης αεκακο;Obi Wan Iakobi έγραψε: 12 Σεπ 2021, 16:58Καλα ναι,μιλανε οι γαυροι για κλεμενα που ακομα και προπολεμικα ειχαν ανακυρηχτει συμπρωταθλητες με τον εθνικο διακοπτοντας το ματς.Η Περα Κλουμπ υπαρχει ακομα ως τοπικο σωματειο,απο τη μια εγω εχω τον δικεφαλο του Βυζαντιου και εσυ το παιζεις ελληναρας με τουρκολιμανα και πασαλιμανια.karapialis7 έγραψε: 12 Σεπ 2021, 16:43
Πήρε το χάρτινο κλεμμένο απο τον ολυμπιακό πρωτάθλημα του 2018 όπου έκλεψε 3 βαθμούς σε ματς που έχασε 1-0 στη τούμπα (το γκολ ηταν οφσάιντ βέβαια αλλά ο κομίνης που απειλούσατε στα αποδυτήρια το είχε μετρήσει 3 ώρες μετά τη ληξη του αγώνα παράνομα)
Εξάλλου και η ιδια σου η ιστορια χαρτινη ειναι, περα κλουμπ.
- Obi Wan Iakobi
Μα βιοι παραλληλοι ειναι.Οτι γυφτικο εχετε μαζεψει εσεις εδω εχουν και οι αλλοι επανω.Κουμαντα στο νοτο το παιζετε εσεις κουμαντα στο βορρα οι αλλοι.Το κοινη καταγωγη δεν λεει τιποτα τα παοκια εχουν γαυροποιηθει/γυφτοποιηθει εντελως και εχουν ξεχασει τη καταγωγη τους,εδω ειρωνευονταν τα πανια που ειχαμε βγαλει για ελληνικη μακεδονια και για αγιασοφια.Βρε μια χαρα σας στολισε ο Περι οπως τα εχει πει και σε αλλες περιπτωσεις.Σιγα μην παραδεχτηκε κανεις οτι ηταν ψευτικο το βιβλιο αντιθετα ολοι του ελεγαν μπραβο και λιγα εγραψες.Δεν ξερω τι ειναι τωρα εδω ο ναζισταρας μπαρμπας που εβριζε καποτε τους αλλους εθνικιστες για παπαδακια σερβολαγνους(πχ τον Πετροπουλο) και για ακροδεξιουληδες κατεληξε να το γυρισει απο Werwolf σε ΕΟΝ και απο ''το μηλο παλι δωσ μου'' να ακολουθει επιταφιους.Ο Τζημερος σου φταιει τραχανα που εχει σπασει η μεση σου απο τις κωλοτουμπες.karapialis7 έγραψε: 12 Σεπ 2021, 16:55 Ο αλλος μεταφραζει τις απορριψεις του ολυμπιακου προς τα γλειψιματα του παοκακου σαν βιοι παραλληλοι και δε κοιταει που εχει κοινη καταγωγη και τουρκοτσιγγανικη "λαικη" βαση.. χανουμ μπουρεκ το εχεις χασει απο τις πολλες 6αρες?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Συνταξιουχος και κανω μαθημα κολυμβησης? μονος σου αναιρεισαι ανηψακο χαχαχαkarapialis7 έγραψε: 12 Σεπ 2021, 17:05
Ακομα εδω εισαι περα κλουμπ; Δεν ησουν κατω τοση ωρα, κλαιγοντας με τον σταθη; Τι ωρα ειναι το μαθημα κολυμβησης αεκακο;
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- karapialis7
Καμια κωλοτουμπα ανυπαρκτε βηματοδοτικε μπαρμπα, εγω παντα εθνικιστης ημουν και ειμαι καημενε τουρκοαεκακο περα κλουμπ ξαδερφε του παοκακου, δικεφαλο κοτοπουλο. Πετροπουλος στον χωρο δεν υπαρχει, ανυπαρκτος ειναι με ομιλιες σε 3 τοιχους δημοσιευμενες σε 20 προβολες. Σημερα νεα δημοκρατια, τζημερος, αυριο κκε/ανταρσια, και χτες δηθεν ναζιστης, αυτο εισαι κωλοτουμπιαρη αεκακο και ασε τα σαπια. Το βιβλιο παραδεχτηκε οτι ηταν ψευδεστατο σε ολα του γνωστος δηθεν ναζιστης εκδοτης που βριζει την χρυση αυγη οπως εσυ μαλιστα. Καημενε ατιτλε πελατηObi Wan Iakobi έγραψε: 12 Σεπ 2021, 17:08Μα βιοι παραλληλοι ειναι.Οτι γυφτικο εχετε μαζεψει εσεις εδω εχουν και οι αλλοι επανω.Κουμαντα στο νοτο το παιζετε εσεις κουμαντα στο βορρα οι αλλοι.Το κοινη καταγωγη δεν λεει τιποτα τα παοκια εχουν γαυροποιηθει/γυφτοποιηθει εντελως και εχουν ξεχασει τη καταγωγη τους,εδω ειρωνευονταν τα πανια που ειχαμε βγαλει για ελληνικη μακεδονια και για αγιασοφια.Βρε μια χαρα σας στολισε ο Περι οπως τα εχει πει και σε αλλες περιπτωσεις.Σιγα μην παραδεχτηκε κανεις οτι ηταν ψευτικο το βιβλιο αντιθετα ολοι του ελεγαν μπραβο και λιγα εγραψες.Δεν ξερω τι ειναι τωρα εδω ο ναζισταρας μπαρμπας που εβριζε καποτε τους αλλους εθνικιστες για παπαδακια σερβολαγνους(πχ τον Πετροπουλο) και για ακροδεξιουληδες κατεληξε να το γυρισει απο Werwolf σε ΕΟΝ και απο ''το μηλο παλι δωσ μου'' να ακολουθει επιταφιους.Ο Τζημερος σου φταιει τραχανα που εχει σπασει η μεση σου απο τις κωλοτουμπες.karapialis7 έγραψε: 12 Σεπ 2021, 16:55 Ο αλλος μεταφραζει τις απορριψεις του ολυμπιακου προς τα γλειψιματα του παοκακου σαν βιοι παραλληλοι και δε κοιταει που εχει κοινη καταγωγη και τουρκοτσιγγανικη "λαικη" βαση.. χανουμ μπουρεκ το εχεις χασει απο τις πολλες 6αρες?
- Obi Wan Iakobi
Ποιος ειπε για ανθρωποθυσιες βρε πυροβολημενο? και ποιος σου ειπε οτι πιστευω οτι γραφουν τα ΜΜΕ?karapialis7 έγραψε: 12 Σεπ 2021, 16:42 Τα αξιοπιστα ΜΜΕ που διεδιδαν οτι σε γραφεια της χρυσης αυγης γινονταν ανθρωποθυσιες, οτι οι χρυσαυγιτες ειναι κινουμενοι σουγιαδες και οτι την χ.α. την χρηματοδοτουν 33333 εφοπλιστες...
Το χαμε καταλαβει οτι οι πηγες σου ειναι ο βοθρος των δεξιων ΜΜΕ, αλλα τουλάχιστον μην το παιζεις "Εσωτερικος" του χωρου διότι ξεφτιλίζεσαι καημένε εμφραγματάκια Χαχχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
Απο σενα τουλαχιστον πολυ περισσοτερο ξερω τον χωρο ανηψιε
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- karapialis7
Τα ΜΜΕ γραφανε για υπαρχηγο παππα και υπευθυνη νεολαιας ουρανια και εσυ το κεντρωο αντιρατσιστικο χαπατο τα πιστευεις και νομιζεις οτι δηθεν θα παραστησεις τον γνωστη του χωρου οταν πηγες σου ειναι οι μουσατοι της ομνια και τα αρχεια της ασφαλειας..Obi Wan Iakobi έγραψε: 12 Σεπ 2021, 17:18Ποιος ειπε για ανθρωποθυσιες βρε πυροβολημενο? και ποιος σου ειπε οτι πιστευω οτι γραφουν τα ΜΜΕ?karapialis7 έγραψε: 12 Σεπ 2021, 16:42 Τα αξιοπιστα ΜΜΕ που διεδιδαν οτι σε γραφεια της χρυσης αυγης γινονταν ανθρωποθυσιες, οτι οι χρυσαυγιτες ειναι κινουμενοι σουγιαδες και οτι την χ.α. την χρηματοδοτουν 33333 εφοπλιστες...
Το χαμε καταλαβει οτι οι πηγες σου ειναι ο βοθρος των δεξιων ΜΜΕ, αλλα τουλάχιστον μην το παιζεις "Εσωτερικος" του χωρου διότι ξεφτιλίζεσαι καημένε εμφραγματάκια Χαχχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
Απο σενα τουλαχιστον πολυ περισσοτερο ξερω τον χωρο ανηψιε![]()
![]()
![]()
Μιλαμε για κλοουν του εθνικισμου, πελατη σε ολα του, απο αθλητικα μεχρι πολιτικα, ενα βημα πριν τη συνταξη γερακο που θυμηθηκε να μαθει κολυμπι στα 50φευγα του επειδη βαρεθηκε το σκυψιμο σε ολυμπιακους χρυσαυγιτες.
- Obi Wan Iakobi
Οχι εθνικοσοσιαλιστης δηλωνε ο μπαρμπας και κοροιδευε τους απλους εθνικιστες.Μετα απο Χιτλερ και εωσφορισμο σε Μεταξα και Χριστιανισμο.Αστα αυτα παοκι του νοτου.Σας ποναει ο Πετροπουλος γιατι ηξερε απο παλια τον μπαρμπα και τον ξεβρακωσε.Εγω ημουν παντα εθνικιστης κωλοτουμπα,δεν το επαιζα μια ετσι μια γιουβετσι.Ποιος ειναι αυτος ο εκδοτης? και που ξερει αν ειναι ψευδες ηταν παρων σε καποιο γεγονος και τα εγραψε λαθος ο Κουσουμβρης? Τραβα τωρα στον Χοντρο για κανενα μεροκαματο και βαρα κανενα 15χρονο γαυρακι στη πορτα γιατι δεν εχει εισητηριο υπαλληλε.Ξερεις εσυ.karapialis7 έγραψε: 12 Σεπ 2021, 17:16
Καμια κωλοτουμπα ανυπαρκτε βηματοδοτικε μπαρμπα, εγω παντα εθνικιστης ημουν και ειμαι καημενε τουρκοαεκακο περα κλουμπ ξαδερφε του παοκακου, δικεφαλο κοτοπουλο. Πετροπουλος στον χωρο δεν υπαρχει, ανυπαρκτος ειναι με ομιλιες σε 3 τοιχους δημοσιευμενες σε 20 προβολες. Σημερα νεα δημοκρατια, τζημερος, αυριο κκε/ανταρσια, και χτες δηθεν ναζιστης, αυτο εισαι κωλοτουμπιαρη αεκακο και ασε τα σαπια. Το βιβλιο παραδεχτηκε οτι ηταν ψευδεστατο σε ολα του γνωστος δηθεν ναζιστης εκδοτης που βριζει την χρυση αυγη οπως εσυ μαλιστα. Καημενε ατιτλε πελατη
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- karapialis7
Δυστυχως για σενα οι ολυμπιακοι δεν βαραμε ο ενας τον αλλον, αλλα ολοι μαζι βαραμε κατι τουρκοχανουμισσες αεκτζηδες που κουνιουνται πολύ και παιρνουν αέρα με τις πλάτες του παρακράτους. Βέβαια οταν τις κατουράμε στη μάπα και κάθονται κλαίουσες στον στάθη εκεί φαίνεται να το απολαμβάνουν..Obi Wan Iakobi έγραψε: 12 Σεπ 2021, 17:27Οχι εθνικοσοσιαλιστης δηλωνε ο μπαρμπας και κοροιδευε τους απλους εθνικιστες.Μετα απο Χιτλερ και εωσφορισμο σε Μεταξα και Χριστιανισμο.Αστα αυτα παοκι του νοτου.Σας ποναει ο Πετροπουλος γιατι ηξερε απο παλια τον μπαρμπα και τον ξεβρακωσε.Εγω ημουν παντα εθνικιστης κωλοτουμπα,δεν το επαιζα μια ετσι μια γιουβετσι.Ποιος ειναι αυτος ο εκδοτης? και που ξερει αν ειναι ψευδες ηταν παρων σε καποιο γεγονος και τα εγραψε λαθος ο Κουσουμβρης? Τραβα τωρα στον Χοντρο για κανενα μεροκαματο και βαρα κανενα 15χρονο γαυρακι στη πορτα γιατι δεν εχει εισητηριο υπαλληλε.Ξερεις εσυ.karapialis7 έγραψε: 12 Σεπ 2021, 17:16
Καμια κωλοτουμπα ανυπαρκτε βηματοδοτικε μπαρμπα, εγω παντα εθνικιστης ημουν και ειμαι καημενε τουρκοαεκακο περα κλουμπ ξαδερφε του παοκακου, δικεφαλο κοτοπουλο. Πετροπουλος στον χωρο δεν υπαρχει, ανυπαρκτος ειναι με ομιλιες σε 3 τοιχους δημοσιευμενες σε 20 προβολες. Σημερα νεα δημοκρατια, τζημερος, αυριο κκε/ανταρσια, και χτες δηθεν ναζιστης, αυτο εισαι κωλοτουμπιαρη αεκακο και ασε τα σαπια. Το βιβλιο παραδεχτηκε οτι ηταν ψευδεστατο σε ολα του γνωστος δηθεν ναζιστης εκδοτης που βριζει την χρυση αυγη οπως εσυ μαλιστα. Καημενε ατιτλε πελατη
Κορόιδευε απλους εθνικιστές η δεξιά τσόλια σαν εσένα που πιστεύουν σε γάμους ομοφυλοφίλων και αντιρατσιστικές Ελλάδες όπως ο τζήμερος που ψηφίζεις? Δήλωσε ποτέ εθνικιστής ο τζήμερος και δεν το ξέρουμε? Θλιβερέ δήθεν μεταλλά μπαρμπαδάκο το οτι δεν έχεις ζωή και μας τρως ολη μέρα με τα ηλίθια σχόλια σου δεν σημαίνει οτι θα το παίξεις κτήτορας της ιδεολογίας, καθώς όλοι ξέρουμε τι σόι πουθενάκος εισαι και ανύπαρκτος απο ολα τα δρώμενα του χώρου.
Ο εκδότης που αναφέρομαι είναι αυτός που έφυγε από το κίνημα πριν 10 χρόνια και έχει καμιά 10αρια ναζιστικά μπλογκς μόνος του πουλώντας τίτλους επιφανών εθνικοσοσιαλιστών του μεσοπολέμουν.ΑΝ ΕΙΧΕΣ την παραμικρή σχέση με τον εθνικιστικο χωρο θα το ήξερες, αλλά που να φτάσει εκεί ο λαπαδιασμένος σκελετός βιοχλαπάτσας που σε αποτελεί θλιβερέ άτιτλε υπαλληλάκο..κατουρημένε
- Obi Wan Iakobi
Βρε χεστηκα για τους τιτλους η ουσια ειναι οτι κουμαντο στη νεολαια κανει η Ουρανια.Αυτη που κοροιδευαν και πολλοι εντος ΧΑ.Με λεει κλοουν αυτος που ακολουθει τον Χιτλερικο/Μεταξικο/Εωσφορικο/Χριστιανο/Αντιρατσιστη μπαρμπα του.Πολυ χαζος ρε φιλε ακομα και για γαυρος.Ολυμπιακοι χρυσαυγιτες τσουτσουριασαμε τωρα.Και να κραταγατε μια σταθερη σταση ακομα κι εκει παναθεμα σας απο τη μια Kosovo is Serbia απο την αλλη Κοσοβαρο προπονητη χερακια οργανωμενων να σχηματιζουν τον αλβανικο αετο αλλοι να φωτογραφιζονται με πανο των πυρηνων της φωτιας φαινεται οτι ειναι στο DNA σας η κωλοτουμπα.Και ο μπαρμπας γαυρος ειναι,τυχαιο?karapialis7 έγραψε: 12 Σεπ 2021, 17:20
Τα ΜΜΕ γραφανε για υπαρχηγο παππα και υπευθυνη νεολαιας ουρανια και εσυ το κεντρωο αντιρατσιστικο χαπατο τα πιστευεις και νομιζεις οτι δηθεν θα παραστησεις τον γνωστη του χωρου οταν πηγες σου ειναι οι μουσατοι της ομνια και τα αρχεια της ασφαλειας..
Μιλαμε για κλοουν του εθνικισμου, πελατη σε ολα του, απο αθλητικα μεχρι πολιτικα, ενα βημα πριν τη συνταξη γερακο που θυμηθηκε να μαθει κολυμπι στα 50φευγα του επειδη βαρεθηκε το σκυψιμο σε ολυμπιακους χρυσαυγιτες.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Έβαλα σκούπα
Στην πρώτη φάση που συνεχίζετε την κοκκορομαχία, πάει το νήμα και τα δυο σας βόλτα
Στην πρώτη φάση που συνεχίζετε την κοκκορομαχία, πάει το νήμα και τα δυο σας βόλτα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
18|09|2021
ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ!!!! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

Αποκλειστικά στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» καταγγελία Ηλία Κασιδιάρη:
Ο Μητσοτάκης έστειλε ΜΑΤ στις φυλακές Δομοκού για να διακόψει την ομιλία μου.
Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα η καθιερωμένη ομιλία μου στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης. Αν και βρίσκομαι παράνομα κρατούμενος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας ο ελεύθερος λόγος μου δεν μπορεί να περιοριστεί από κανέναν. Έτσι μίλησα και φέτος στη Θεσσαλονίκη, αυτήν την φορά μέσα από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής και παρουσίασα τις θέσεις του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ για όλα τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά θέματα. Την ομιλία αυτή άκουσαν ζωντανά πάνω από χίλιοι συμπατριώτες μας που συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με ελληνικές σημαίες και πατριωτικά συνθήματα. Την άκουσαν, όμως, και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι μέσα από το διαδικτυακό κανάλι μου στο YouTube και έγιναν έτσι κοινωνοί της αλήθειας και μέτοχοι του αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα.
Αυτή η τεράστια απήχηση των θέσεών μας τρόμαξε τον Μητσοτάκη, που τρέμει την προοπτική εισόδου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στη Βουλή. Με εκτελεστικό όργανο το νέο Υπουργό ΠροΠο κομμουνιστή Θεοδωρικάκο οργανώθηκε μία παράνομη επιχείρηση καταστολής και κατάλυσης του Συντάγματος, που όμοιά της δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα μετά το 1974. Έφτασαν στο σημείο να κλειδώσουν παράνομα και βίαια μια ολόκληρη πτέρυγα φυλακής, πλήττοντας όχι μόνο τα δικά μου πολιτικά δικαιώματα αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα δεκάδων άλλων ατόμων που κρατούνται στον ίδιο χώρο με εμένα και αποκλείστηκαν στα κελιά τους πολύ ώρα πριν τον προβλεπόμενο χρόνο εγκλεισμού. Τέτοιες πρωτοφανείς και παράνομες καταστάσεις δεν συμβαίνουν ούτε στην Τουρκία του Ερντογάν. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Μετά τις 6:30 ξεκίνησα την προγραμματισμένη ομιλία μου και οι συγκεντρωμένοι ΕΛΛΗΝΕΣ επεφύλαξαν θερμή υποδοχή. Μιλούσα μέσα από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής αλλά η φωνή μου ακουγόταν σε όλη την παραλία Θεσσαλονίκης μέσα από μία ισχυρή μικροφωνική εγκατάσταση. Έτσι έφτανε πολύ κοντά στο Βελλίδειο την ώρα που ο Μητσοτάκης ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τα παραμύθια του, τις ψεύτικες παροχές και τις εξαγγελίες κοροϊδίας σε βάρος του χειμαζόμενου ελληνικού λαού. Συνθήματα ενάντια στην άθλια κυβερνητική πολιτική δονούσαν την ατμόσφαιρα και με τον λόγο μου έδινα παλμό στους συγκεντρωμένους ΕΛΛΗΝΕΣ. Ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας πετούσε ακριβώς πάνω από το κενό βήμα του ομιλητή και εκατοντάδες Αστυνομικοί – ένστολοι και με πολιτικά – επιτηρούσαν τη συγκέντρωση. Η επικοινωνία μου με το κοινό ήταν άμεση και όλοι μπορούσαν να καταλάβουν πως η ομιλία μου πραγματοποιείται ζωντανά σε σύνδεση με τις φυλακές.

Η Κρατική Ασφάλεια που παρακολουθούσε ενημέρωσε αμέσως το Υπουργείο και αυτόματα στήθηκε μία απίστευτη επιχείρηση καταστολής του ελεύθερου λόγου. Αφού είχα μιλήσει για πάνω από δέκα λεπτά ο συνεργάτης μου ηχολήπτης από τη Θεσσαλονίκη με ενημέρωσε πως το σήμα του δέχεται παρεμβολές και η φωνή μου κάνει παράσιτα. Έκλεισα το τηλέφωνο και ξανακάλεσα την ώρα που το κοινό εκφωνούσε ένα σύνθημα και έτσι η διακοπή δεν έγινε αντιληπτή. Εκείνη την ώρα ένα κρατούμενος ήρθε και μου είπε ότι έχει μπει στην πτέρυγα μια πολυμελής ομάδα δεσμοφυλάκων και κλείνει τους πάντες στα κελιά τους. Δεν διέκοψα τον λόγο μου. Συνέχισα προσπαθώντας να μην καταλάβει κανείς από τους συγκεντρωμένους τι συμβαίνει μέσα στη φυλακή. Το πέτυχα απομονώνοντας με το χέρι μου το ακουστικό. Έτσι δεν ακούστηκαν στη συγκέντρωση οι φωνές μέσα από την πτέρυγα.
Παρότι αναγκάστηκα να συντομεύσω τμήμα της ομιλίας μου το κυβερνητικό σχέδιο για τη βίαιη διακοπή της απέτυχε. Κάλεσα τους συγκεντρωμένους να αναφωνήσουν «ζήτω η Αιωνία Ελλάς» και να πορευτούν ενωμένοι προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Τους αποχαιρέτησα δυναμικά και κανείς δεν αντελήφθη το όργιο της παρανομίας που λάμβανε χώρα την ίδια στιγμή στις φυλακές. Αμέσως μετά έκανα παρατήρηση στους δεσμοφύλακες, λέγοντάς τους πως η διακοπή του λόγου μου είναι παράνομη και καταπατά τα πολιτικά μου δικαιώματα. Επίσης τους είπα να επιλύσουν μόνο μαζί μου το πρόβλημά τους και να μην εμπλακούν σ’ αυτό άλλα 60 άτομα, που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση.
Ο Σωφρονιστικός Κώδικας απαγορεύει τον αναίτιο εγκλεισμό των κρατουμένων στα κελιά τους τόση πολύ ώρα πριν την προβλεπόμενη. Το τσίρκο του Μητσοτάκη συνεχίστηκε με την εισβολή στην πτέρυγα ειδικής κατασταλτικής ομάδας με γκλομπς, αλυσίδες, κράνη, μάσκες και χειροπέδες. Πρόκειται για τα ΜΑΤ της Σωφρονιστικής Υπηρεσίας που μπαίνουν στις φυλακές μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, συνήθως για την καταστολή εξεγέρσεων. Οι υπόλοιποι κρατούμενοι που είχαν ήδη κλειστεί παρανόμως στα κελιά τους έβλεπαν με περιέργεια μέσα από τα μικρά πορτάκια τα θλιβερά αλλά και γελοία γεγονότα.
Εγώ τα αντιμετώπιζα ατάραχος, με χιούμορ και φυσικά καταγγέλλοντας τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση για τις αντισυνταγματικές πρακτικές τους. Στον έλεγχο που ακολούθησε στο κελί μου δεν βρέθηκε ούτε αυτήν την φορά κάποιο κρυμμένο οπλοστάσιο. Σημειωτέον ότι έρευνα στο κελί μου είχε λάβει χώρα και πριν από μόλις τρεις ημέρες. Το άρθρο 120 του Συντάγματος ορίζει πως η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο σε όποιον επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Το περασμένο Σάββατο το Σύνταγμα καταλύθηκε ακόμα μία φορά και ο ελεύθερος λόγος μου διεκόπη βιαίως με γκλομπς, κράνη, μάσκες, ασπίδες και χειροπέδες.
Στην πρόκληση αυτή απαντώ με το μόνο πανίσχυρο όπλο που διαθέτω, αντιστέκομαι με το ένα και μοναδικό μέσο, με το οποίο δικαιούμαι και υποχρεούμαι να πολεμώ τους εχθρούς της ελευθερίας. Το όπλο αυτό είναι η Αλήθεια. Είναι ο Αληθής ελληνικός λόγος που δεν φοβάται και δεν υπολογίζει καμία παράνομη μεθόδευση της εξουσίας. Οι μόνοι που φοβούνται είναι οι κυβερνώντες, είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης που δείχνει τον πανικό και τον παροξυσμό του με τέτοιες βεβιασμένες ενέργειες και πρακτικές που παραβιάζουν το Σύνταγμα. Στον ελεύθερο λόγο, στον ελληνικό μας λόγο, σας καλώ όλους να γίνετε κοινωνοί και να στηρίξετε τη φωνή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Τη μόνη φωνή που μάχεται πραγματικά για την Πατρίδα και την Ελευθερία.
Ηλίας Κασιδιάρης,
Ιδρυτής Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ
Φυλακές υψίστης ασφαλείας
13 Σεπτεμβρίου 2021
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... %91%ce%9a/
https://ellhnes.net/%ce%bc%ce%b1%cf%84- ... %bc%ce%b7/
https://twitter.com/kinhmaellhnes?lang=en
ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ!!!! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

Αποκλειστικά στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» καταγγελία Ηλία Κασιδιάρη:
Ο Μητσοτάκης έστειλε ΜΑΤ στις φυλακές Δομοκού για να διακόψει την ομιλία μου.
Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα η καθιερωμένη ομιλία μου στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης. Αν και βρίσκομαι παράνομα κρατούμενος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας ο ελεύθερος λόγος μου δεν μπορεί να περιοριστεί από κανέναν. Έτσι μίλησα και φέτος στη Θεσσαλονίκη, αυτήν την φορά μέσα από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής και παρουσίασα τις θέσεις του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ για όλα τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά θέματα. Την ομιλία αυτή άκουσαν ζωντανά πάνω από χίλιοι συμπατριώτες μας που συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με ελληνικές σημαίες και πατριωτικά συνθήματα. Την άκουσαν, όμως, και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι μέσα από το διαδικτυακό κανάλι μου στο YouTube και έγιναν έτσι κοινωνοί της αλήθειας και μέτοχοι του αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα.
Αυτή η τεράστια απήχηση των θέσεών μας τρόμαξε τον Μητσοτάκη, που τρέμει την προοπτική εισόδου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στη Βουλή. Με εκτελεστικό όργανο το νέο Υπουργό ΠροΠο κομμουνιστή Θεοδωρικάκο οργανώθηκε μία παράνομη επιχείρηση καταστολής και κατάλυσης του Συντάγματος, που όμοιά της δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα μετά το 1974. Έφτασαν στο σημείο να κλειδώσουν παράνομα και βίαια μια ολόκληρη πτέρυγα φυλακής, πλήττοντας όχι μόνο τα δικά μου πολιτικά δικαιώματα αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα δεκάδων άλλων ατόμων που κρατούνται στον ίδιο χώρο με εμένα και αποκλείστηκαν στα κελιά τους πολύ ώρα πριν τον προβλεπόμενο χρόνο εγκλεισμού. Τέτοιες πρωτοφανείς και παράνομες καταστάσεις δεν συμβαίνουν ούτε στην Τουρκία του Ερντογάν. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Μετά τις 6:30 ξεκίνησα την προγραμματισμένη ομιλία μου και οι συγκεντρωμένοι ΕΛΛΗΝΕΣ επεφύλαξαν θερμή υποδοχή. Μιλούσα μέσα από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής αλλά η φωνή μου ακουγόταν σε όλη την παραλία Θεσσαλονίκης μέσα από μία ισχυρή μικροφωνική εγκατάσταση. Έτσι έφτανε πολύ κοντά στο Βελλίδειο την ώρα που ο Μητσοτάκης ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τα παραμύθια του, τις ψεύτικες παροχές και τις εξαγγελίες κοροϊδίας σε βάρος του χειμαζόμενου ελληνικού λαού. Συνθήματα ενάντια στην άθλια κυβερνητική πολιτική δονούσαν την ατμόσφαιρα και με τον λόγο μου έδινα παλμό στους συγκεντρωμένους ΕΛΛΗΝΕΣ. Ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας πετούσε ακριβώς πάνω από το κενό βήμα του ομιλητή και εκατοντάδες Αστυνομικοί – ένστολοι και με πολιτικά – επιτηρούσαν τη συγκέντρωση. Η επικοινωνία μου με το κοινό ήταν άμεση και όλοι μπορούσαν να καταλάβουν πως η ομιλία μου πραγματοποιείται ζωντανά σε σύνδεση με τις φυλακές.

Η Κρατική Ασφάλεια που παρακολουθούσε ενημέρωσε αμέσως το Υπουργείο και αυτόματα στήθηκε μία απίστευτη επιχείρηση καταστολής του ελεύθερου λόγου. Αφού είχα μιλήσει για πάνω από δέκα λεπτά ο συνεργάτης μου ηχολήπτης από τη Θεσσαλονίκη με ενημέρωσε πως το σήμα του δέχεται παρεμβολές και η φωνή μου κάνει παράσιτα. Έκλεισα το τηλέφωνο και ξανακάλεσα την ώρα που το κοινό εκφωνούσε ένα σύνθημα και έτσι η διακοπή δεν έγινε αντιληπτή. Εκείνη την ώρα ένα κρατούμενος ήρθε και μου είπε ότι έχει μπει στην πτέρυγα μια πολυμελής ομάδα δεσμοφυλάκων και κλείνει τους πάντες στα κελιά τους. Δεν διέκοψα τον λόγο μου. Συνέχισα προσπαθώντας να μην καταλάβει κανείς από τους συγκεντρωμένους τι συμβαίνει μέσα στη φυλακή. Το πέτυχα απομονώνοντας με το χέρι μου το ακουστικό. Έτσι δεν ακούστηκαν στη συγκέντρωση οι φωνές μέσα από την πτέρυγα.
Παρότι αναγκάστηκα να συντομεύσω τμήμα της ομιλίας μου το κυβερνητικό σχέδιο για τη βίαιη διακοπή της απέτυχε. Κάλεσα τους συγκεντρωμένους να αναφωνήσουν «ζήτω η Αιωνία Ελλάς» και να πορευτούν ενωμένοι προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Τους αποχαιρέτησα δυναμικά και κανείς δεν αντελήφθη το όργιο της παρανομίας που λάμβανε χώρα την ίδια στιγμή στις φυλακές. Αμέσως μετά έκανα παρατήρηση στους δεσμοφύλακες, λέγοντάς τους πως η διακοπή του λόγου μου είναι παράνομη και καταπατά τα πολιτικά μου δικαιώματα. Επίσης τους είπα να επιλύσουν μόνο μαζί μου το πρόβλημά τους και να μην εμπλακούν σ’ αυτό άλλα 60 άτομα, που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση.
Ο Σωφρονιστικός Κώδικας απαγορεύει τον αναίτιο εγκλεισμό των κρατουμένων στα κελιά τους τόση πολύ ώρα πριν την προβλεπόμενη. Το τσίρκο του Μητσοτάκη συνεχίστηκε με την εισβολή στην πτέρυγα ειδικής κατασταλτικής ομάδας με γκλομπς, αλυσίδες, κράνη, μάσκες και χειροπέδες. Πρόκειται για τα ΜΑΤ της Σωφρονιστικής Υπηρεσίας που μπαίνουν στις φυλακές μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, συνήθως για την καταστολή εξεγέρσεων. Οι υπόλοιποι κρατούμενοι που είχαν ήδη κλειστεί παρανόμως στα κελιά τους έβλεπαν με περιέργεια μέσα από τα μικρά πορτάκια τα θλιβερά αλλά και γελοία γεγονότα.
Εγώ τα αντιμετώπιζα ατάραχος, με χιούμορ και φυσικά καταγγέλλοντας τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση για τις αντισυνταγματικές πρακτικές τους. Στον έλεγχο που ακολούθησε στο κελί μου δεν βρέθηκε ούτε αυτήν την φορά κάποιο κρυμμένο οπλοστάσιο. Σημειωτέον ότι έρευνα στο κελί μου είχε λάβει χώρα και πριν από μόλις τρεις ημέρες. Το άρθρο 120 του Συντάγματος ορίζει πως η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο σε όποιον επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Το περασμένο Σάββατο το Σύνταγμα καταλύθηκε ακόμα μία φορά και ο ελεύθερος λόγος μου διεκόπη βιαίως με γκλομπς, κράνη, μάσκες, ασπίδες και χειροπέδες.
Στην πρόκληση αυτή απαντώ με το μόνο πανίσχυρο όπλο που διαθέτω, αντιστέκομαι με το ένα και μοναδικό μέσο, με το οποίο δικαιούμαι και υποχρεούμαι να πολεμώ τους εχθρούς της ελευθερίας. Το όπλο αυτό είναι η Αλήθεια. Είναι ο Αληθής ελληνικός λόγος που δεν φοβάται και δεν υπολογίζει καμία παράνομη μεθόδευση της εξουσίας. Οι μόνοι που φοβούνται είναι οι κυβερνώντες, είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης που δείχνει τον πανικό και τον παροξυσμό του με τέτοιες βεβιασμένες ενέργειες και πρακτικές που παραβιάζουν το Σύνταγμα. Στον ελεύθερο λόγο, στον ελληνικό μας λόγο, σας καλώ όλους να γίνετε κοινωνοί και να στηρίξετε τη φωνή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Τη μόνη φωνή που μάχεται πραγματικά για την Πατρίδα και την Ελευθερία.
Ηλίας Κασιδιάρης,
Ιδρυτής Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ
Φυλακές υψίστης ασφαλείας
13 Σεπτεμβρίου 2021
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... %91%ce%9a/
https://ellhnes.net/%ce%bc%ce%b1%cf%84- ... %bc%ce%b7/
https://twitter.com/kinhmaellhnes?lang=en
-
άγνωστος γνωστός
Ρε τον τικάκια. 
Το κάνανε στο παρελθόν όταν τους ρίξαμε F-16. "Ατύχημα", είπανε και φύγανε.lonelyrider έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:24Πιστεύεις ότι Ερντογάν και Μπαχτσελί αν τους βυθίζαμε το Ορουτς θα κάναν κοκο μετά? Ειλικρινά το πιστεύεις αυτό? Ο πρώτος είναι νεοσουλτάνος και ο άλλος υπερεθνικιστής με δηλώσεις ακραίες κατά καιρούς. Νομίζεις θα κάναν πίσω? Απατάσαι αν νομίζεις κάτι τέτοιο.Kauldron έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:19Αν ρίχναμε 2-3 προειδοποιητικές τα ταγκαλάκια θα φεύγανε χεσμένα.lonelyrider έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:16
Αν βυθίζαμε το Ορούτς θα γινόταν μετά ολοκληρωτικός πόλεμος Ελλάδος-Τουρκίας.
Αν νομίζεις οτι οι Τούρκοι είναι έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο μ' εμάς, γελιέσαι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-