Ταμάμ για κλειστο πάρκινγκ τζετ σκι (της Χονδα , φυσικά)enterprise-psi έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 18:27Δεν έχει ανθρώπους κοντά όμως, PricelessΜηχανικός έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 15:161) Θα σαπίσεις από την υγρασία.
2) Δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα, δεν έχει ύδρευση, δεν έχει χέστρα, δεν έχει νεροχύτη.
Ή τα λύματα από το μπάνιο και τον νεροχύτη πέφτουν κατευθείαν στην λίμνη.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατοικίες που μας αρέσουν!
Re: Κατοικίες που μας αρέσουν!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γιατί "παθαίνω" και ζητώ να συμπάσχετε κι εσείς μαζί μου
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
το μετρό, πού κάνει στάση?Μηχανικός έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 18:02 Μία κατοικία με βραβεία στην Μεσσηνία γι αυτούς που θέλουν το σπίτι για να το δείχνουν.![]()
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Aποθήκη για τις βάρκες είναι αυτό ρε, δεν είναι σπίτιenterprise-psi έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 18:27Δεν έχει ανθρώπους κοντά όμως, PricelessΜηχανικός έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 15:161) Θα σαπίσεις από την υγρασία.
2) Δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα, δεν έχει ύδρευση, δεν έχει χέστρα, δεν έχει νεροχύτη.
Ή τα λύματα από το μπάνιο και τον νεροχύτη πέφτουν κατευθείαν στην λίμνη.![]()
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
Πολύ ωραίο!

-
talaipwros
πετρινη κατοικια, αναπαλαιωμενηΣουβλίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2018, 19:57 Εδώ ποστάρουμε κατοικίες που αγαπάμε ιδιαιτέρως (εξωτερικούς χώρους, εσωτερικούς, ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία κτλ)
Με έχει τρελάνει!!!![]()
είναι αναπαλαιωμένη (από ζευγάρι ξένων, Γάλλων νομίζω), πέτρινη κατοικία στην Πάτμο
έχω βρει τις φωτο απο διαφορα σαιτ στο ιντερνετ, νομίζω ειναι νόμιμω να τις ανεβάζω κατα αυτόν τον τρόπο, έτσι?
![]()

Οι Άγγλοι που βάζουν μοκέτες και στο μπάνιο, τις διατηρούν καθαρές;
Δεν φεύγει σταγόνα κάτουρο από την λεκάνη;
-
talaipwros
υποτιθεται τις πλενεις ή τις αλλαζεις.
ειναι ενα ζητημα, λεει η γυναικα να βαλουμε πλακακι οταν μπουμε αλλα μετα γλιστρας.
Ουτως ή αλλως πρεπει να μπει καποιο παραβαν, ισως τζαμι ή τουλαχιστον εκτακτως μια κουρτινα και ενα ντουζ.
το προβλημα με το ντουζ ειναι πώς να το βαλεις χωρις να σπασεις πλακακι.
Θα δουμε
ειναι ενα ζητημα, λεει η γυναικα να βαλουμε πλακακι οταν μπουμε αλλα μετα γλιστρας.
Ουτως ή αλλως πρεπει να μπει καποιο παραβαν, ισως τζαμι ή τουλαχιστον εκτακτως μια κουρτινα και ενα ντουζ.
Θα δουμε
-
stergiosbik
Γιατι να σπασεις πλακακι ρε Ταλ;talaipwros έγραψε: 27 Αύγ 2018, 12:38 υποτιθεται τις πλενεις ή τις αλλαζεις.
Θα δουμε
Ειναι τοσο βοδια τα μαστορια εκει στο UK και βαζουν παντου κρουση;
Ακομα και γρανιτη να εχεις υπαρχουν ειδικα τρυπανια που τον τρυπανε.
-
talaipwros
Εννοείται ότι είναι για τα πανηγύρια οι βρετανοί μάστορες. Για αυτό ψήφισαν Brexit, γιατί τους έτρωγαν τις δουλειές οι τίμιοι ικανοί Ευρωπαίοι
-
stergiosbik
Ε τοτε παρε ενα τρυπανι απο αυτα που εχετε στο χειρουργειο για τα οστα και καν' το μονος σου!
Δε μπορει να ειναι τοσο ασχετοι.
Τι διαολο.
Δε μπορει να ειναι τοσο ασχετοι.
Τι διαολο.
Στο άλλο φόρουμ που λέγαμε για το θερμοσίφωνα, δεν θυμάμαι αν έγραψα ότι η φίλη μου που ζει στο Λονδίνο πλήρωσε τον υδραυλικό 250 λίρες την ώρα για επισκευή.talaipwros έγραψε: 27 Αύγ 2018, 12:44 Εννοείται ότι είναι για τα πανηγύρια οι βρετανοί μάστορες. Για αυτό ψήφισαν Brexit, γιατί τους έτρωγαν τις δουλειές οι τίμιοι ικανοί Ευρωπαίοι
Πλήρωσε 730 λίρες για αλλαγή ενός διακόπτη στο διαμέρισμά της.
-
talaipwros
κοροιδο την πιασανεΜηχανικός έγραψε: 27 Αύγ 2018, 13:30Στο άλλο φόρουμ που λέγαμε για το θερμοσίφωνα, δεν θυμάμαι αν έγραψα ότι η φίλη μου που ζει στο Λονδίνο πλήρωσε τον υδραυλικό 250 λίρες την ώρα για επισκευή.talaipwros έγραψε: 27 Αύγ 2018, 12:44 Εννοείται ότι είναι για τα πανηγύρια οι βρετανοί μάστορες. Για αυτό ψήφισαν Brexit, γιατί τους έτρωγαν τις δουλειές οι τίμιοι ικανοί Ευρωπαίοι
Πλήρωσε 730 λίρες για αλλαγή ενός διακόπτη στο διαμέρισμά της.![]()
- Chilloutbuddy
Μέχρι πρόπερσι μέναμε σε ένα σπίτι που είχε παρκέ παντού, ακόμα και στις τουαλέτες. Ωραία ήταν. Βρεχόταν λίγο αναπόφευκτα, μετά στέγνωνε, κανένα πρόβλημα.
-
talaipwros
Και η γυναίκα laminate θέλει να βάλει στα μπάνια, αλλά εκτός από το βρεξιμο η μοκέτα κρατάει και ζεστη.
Λογικά θα βάλουμε ντουζιερα κάπου οπότε θα σηκωθεί η μοκέτα οπότε πάρα τις αντιρρήσεις μου μάλλον κάτι άλλο θα μπει.
Λογικά θα βάλουμε ντουζιερα κάπου οπότε θα σηκωθεί η μοκέτα οπότε πάρα τις αντιρρήσεις μου μάλλον κάτι άλλο θα μπει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση