ΟΚ θα στο κάνω πιο σαφές. Προτιμω να βγάλω αράχνες από το σεξ με τους Ζαμπίμπηδες.jason0 έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:36Μα δεν σου είπα να μην βγεις με τον ΓαβαλάCecily Anne έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:35Ο Γαβαλάς είναι κορυφή. Δεν έχω ανάγκη το μισάωρο του, αυτό σου εξηγώ. Θα περάσω καλά, χωρίς σεξ.jason0 έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:34
Και ο Γαβαλάς κοντός και άσχημος είναι
Απλά δεν σου δίνει το μισάωρο
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι άντρες χαζοί;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Είναι οι άντρες χαζοί;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σιγα το νεο και εγω για βολτα με τον Γαβαλα θα πηγαινα, ο ανθρωπος εχει ζησει απο κοντα μεγαλες εποχες.
Αν πηγαινα για μετακομιση θα επαιρνα τον κατα τ αλλα συμπαθεστατο Ζαμπιδη
- Cecily Anne
Ναι εν τω μεταξύ τόση ώρα μιλάω άσχημα για το Ζαμπίδη, ενώ μου είναι συμπαθής ως αθλητής. Τον έφαγε η σύγκριση με τον Γαβαλά. Αν μου βάζατε από δίπλα κάνα Βαξεβανη, θα πήγαινα με το Ζαμπίδη.Blackdog έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:41 Σιγα το νεο και εγω για βολτα με τον Γαβαλα θα πηγαινα, ο ανθρωπος εχει ζησει απο κοντα μεγαλες εποχες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τωρα που το σκεφτομαι, αν ημουν υποχρεωμενος να κανω σεξ με εναν απ τους δυο παλι τον Γαβαλα θα επαιρνα 
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ποια ειναι η σωστή;Καραμελίτσα έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:34Κατάλαβα, πάει πολύ αίμα σε λάθος απόφυση, γι αυτό μιλάς σαν να έχεις πάθει εγκεφαλικό.sys3x έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:19Είμαι γυναίκα λεσβία παγιδευμένη σε αντρικό σώμα με μεγαλοφαλλίαση.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:10
Δεν καταλαβαίνω τι λες. Έχεις τσεκάρει τις ορμόνες σου πρόσφατα μήπως μπλοκάρουν τον τρόπου που εκφράζεσαι;
Αριστερή 'η δεξιά; Και γιατί;
Παρατηρητής...
Ο σιλβεστρος ο κεραμιδογατος δεν πιανειΓΑΛΗ έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:37Αγορίνα μου, τι ακριβώς σε κάνει να πιστεύεις ότι οι γυναίκες είναι στραβές και αρκεί κάποιος να είναι ντούρος για να πάθουν κατιτίς το ανεξέλεγκτον μαζί του;![]()
Από ντούρους γενικώς και αορίστως, άλλο τίποτα.
- Καραμελίτσα
Νομίζω στους αντρες είναι άνω και κάτω.ksk έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:43Ποια ειναι η σωστή;Καραμελίτσα έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:34Κατάλαβα, πάει πολύ αίμα σε λάθος απόφυση, γι αυτό μιλάς σαν να έχεις πάθει εγκεφαλικό.sys3x έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:19
Είμαι γυναίκα λεσβία παγιδευμένη σε αντρικό σώμα με μεγαλοφαλλίαση.
Αριστερή 'η δεξιά; Και γιατί;
Z
Κι εγω με το γαβαλα. ολο και κανενα μοντελο θα ειχε να μου γνωρίσειCecily Anne έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:16Προτιμώ να βγω με το Γαβαλά. Με το χέρι στην καρδιά.Δημοκράτης έγραψε: 18 Σεπ 2021, 20:19όχι ρε, όλες θέλουν έναν εγκρατή τύπο που αν γίνει η στραβή θα εξηγήσει με επιχειρήματα ότι η βία δεν είναι η λύση.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Σεπ 2021, 20:11 Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι γυναίκες που θέλουν τους άντρες λιγότερο "επιθετικούς" αλλού πατάνε, αλλού βρίσκονται και άλλα λένε.
Ποια θα έβγαινε δηλαδή ραντεβού με τύπους σαν τον Ζαμπίδη όταν μπορεί να βγει με υποδείγματα αντρός όπως ο Γαβαλάς;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ΜομοαCecily Anne έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:42Ναι εν τω μεταξύ τόση ώρα μιλάω άσχημα για το Ζαμπίδη, ενώ μου είναι συμπαθής ως αθλητής. Τον έφαγε η σύγκριση με τον Γαβαλά. Αν μου βάζατε από δίπλα κάνα Βαξεβανη, θα πήγαινα με το Ζαμπίδη.Blackdog έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:41 Σιγα το νεο και εγω για βολτα με τον Γαβαλα θα πηγαινα, ο ανθρωπος εχει ζησει απο κοντα μεγαλες εποχες.

Η Ζουκενμπεργκ;

- Καραμελίτσα
Χμμμ, σε λίγο θα μας βάλετε να διαλέξουμε ραντεβού με Τραμπ ή με Μπάιντεν;
Z
Λοιπόν εγώ λέω να αρχίσετε να ποστάρετε φώτο οι γυναίκες του φόρουμ να διαλέξουμε.
- Dwarven Blacksmith
Έχω ακούσει ότι ο Τζο είναι φαρμακοψώλης, γουοτέβερ δατ μινς.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:52 Χμμμ, σε λίγο θα μας βάλετε να διαλέξουμε ραντεβού με Τραμπ ή με Μπάιντεν;
Πω πω μομοα. Αλλά καλύτερος θα ήταν στο κουρεμμενο του και χωρίς αυτά τα σιξ πακ.Blackdog έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:50ΜομοαCecily Anne έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:42Ναι εν τω μεταξύ τόση ώρα μιλάω άσχημα για το Ζαμπίδη, ενώ μου είναι συμπαθής ως αθλητής. Τον έφαγε η σύγκριση με τον Γαβαλά. Αν μου βάζατε από δίπλα κάνα Βαξεβανη, θα πήγαινα με το Ζαμπίδη.Blackdog έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:41 Σιγα το νεο και εγω για βολτα με τον Γαβαλα θα πηγαινα, ο ανθρωπος εχει ζησει απο κοντα μεγαλες εποχες.
Η Ζουκενμπεργκ;
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δεν την χάλασε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:54Έχω ακούσει ότι ο Τζο είναι φαρμακοψώλης, γουοτέβερ δατ μινς.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:52 Χμμμ, σε λίγο θα μας βάλετε να διαλέξουμε ραντεβού με Τραμπ ή με Μπάιντεν;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Καραμελίτσα
Ότιχρειάζεται έναν μπλε μπούμπη για να λειτουργήσει;Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:54Έχω ακούσει ότι ο Τζο είναι φαρμακοψώλης, γουοτέβερ δατ μινς.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Σεπ 2021, 21:52 Χμμμ, σε λίγο θα μας βάλετε να διαλέξουμε ραντεβού με Τραμπ ή με Μπάιντεν;
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-