Kι εγώ δεν κατάλαβα τι σχέση έχει το ανεβοκατέβασμα της σέλας και οι μεταφορές ανθρώπων ή αποσκευών στο απέναντι πεζοδρόμιο ή πολυκατοικία με την εξυπνάδα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:02Naida έγραψε: 18 Σεπ 2021, 18:26
Εχω βοηθήσει άντρα που του έπεσαν πράγματα από τα χέρια και είχε πολλά, έχω παραχωρήσει την σειρά μου σε σούπερ μαρκετ γιατί είχε δύο πράγματα, έχω κρατήσει την πόρτα της εισόδου να περάσει γιατί είχε πράγματα και έχω κρατήσει την πόρτα να περάσει πρώτος. Όπως και έχω προσφερθεί να κάνω κουμάντο να παρκάρει αλλά αυτός νευρίασε.
Φυσικά τα ίδια κάνω και σε γυναίκες. Είναι θέμα ευγένειας αγαπητέ μπλακντογκ και κρίμα που μας θεωρείτε πλάσματα αδύναμα που απλά πρέπει να ταλαιπωρηθουν για να πάρουν το μάθημα τους να μην ζητάνε ισοτητες.![]()
Ρε μλκες, τι λέτε; άνθρωποι είμαστε ξέρω γω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι άντρες χαζοί;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είναι οι άντρες χαζοί;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάντως αν είναι θέμα ορμονολογικό η επιθετικότητα, η επιστήμη έχει προχωρήσει.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Σεπ 2021, 18:56Δεν είναι χαζοί. To ΙQ είναι χοντρικά το ίδιο.AlienWay έγραψε: 18 Σεπ 2021, 18:51 Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Ας πούμε ότι οι αντρες είναι χαζοί.
Σε τι μας βοηθάει αυτό; Τι μπορούμε να κάνουμε πέρα από το να αμπελοφιλοσοφουμε;
Όπως καταλήξαμε είτε υπάρχει κοινωνικός λόγος, ο οποίος δεν αναλύθηκε, είτε ισχύει αυτό που είπε ο Πατησιώτης, δεν μπορούν να επιβληθούν στην επιθετικότητά τους επαρκώς, το οποίο είναι θεμα ορμονών.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Επ' ευκαιρία, είναι λιιιίγο επιθετικό το καραμελούνι... ή μου φαίνεται;Naida έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:07Πάντως αν είναι θέμα ορμονολογικό η επιθετικότητα, η επιστήμη έχει προχωρήσει.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Σεπ 2021, 18:56Δεν είναι χαζοί. To ΙQ είναι χοντρικά το ίδιο.AlienWay έγραψε: 18 Σεπ 2021, 18:51 Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Ας πούμε ότι οι αντρες είναι χαζοί.
Σε τι μας βοηθάει αυτό; Τι μπορούμε να κάνουμε πέρα από το να αμπελοφιλοσοφουμε;
Όπως καταλήξαμε είτε υπάρχει κοινωνικός λόγος, ο οποίος δεν αναλύθηκε, είτε ισχύει αυτό που είπε ο Πατησιώτης, δεν μπορούν να επιβληθούν στην επιθετικότητά τους επαρκώς, το οποίο είναι θεμα ορμονών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Δεν καταλαβαίνω τι λες. Έχεις τσεκάρει τις ορμόνες σου πρόσφατα μήπως μπλοκάρουν τον τρόπου που εκφράζεσαι;sys3x έγραψε: 18 Σεπ 2021, 18:59Κανονικά θα έπρεπε να πάρεις Νόμπελ για αυτό το ποστ, Λίτσα, όχι επειδή είσαι γυναίκα, πλέον όλοι ξέρουμε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αλλά αυτή είναι η Πατριαρχία, αυτοί είστε.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Σεπ 2021, 18:56Δεν είναι χαζοί. To ΙQ είναι χοντρικά το ίδιο.AlienWay έγραψε: 18 Σεπ 2021, 18:51 Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Ας πούμε ότι οι αντρες είναι χαζοί.
ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΝΗ.
Z
Οι μιλένιαλς είναι η γενιά που αντιπροσωπεύει την μετάβαση από τον τεκνοπαγανισμό των Xers, στην κρυπτοαναρχία των ζούμερςΚαραμελίτσα έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:06Προφανώς. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο των ΗΠΑ, ισχύει παγκοσμίως στους μιλένιαλς. Στην ΕΕ είναι πιο εντυπωσιακό.AlienWay έγραψε: 18 Σεπ 2021, 18:57Άρα παραδέχεσαι ότι έβαλες έναν τίτλο clickbait και ότι το πραγματικό θέμα είναι γιατί έχουν μικρότερη παρουσία στα κολέγια των ΗΠΑ.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Σεπ 2021, 18:56
Δεν είναι χαζοί. To ΙQ είναι χοντρικά το ίδιο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτό δεν το κατάλαβα, γιατί αποφεύγουν οι καλύτερες φοιτήτριες τα πανεπιστήμια με λιγότερους φοιτητές.Εδώ και χρόνια τα αμερικάνικα πανεπιστήμια κάνου ανεπίσημο affirmative action για τους άντρες επειδή οι καλύτερες φοιτήτριες δεν πάνε σε κολλέγια που δεν είναι κοντά στο 50-50
Στον τίτλο του νήματος μπορώ να απαντήσω φυσικά μονάχα για τον εαυτό μου. Όντως είμαι χαζός γιατί αδυνατώ να κατανοήσω τις θετικές επιστήμες.
Εεε οχι εσυ το λες αυτο και ας διαβασαμε το ιδιο πραγμα. Γενικα ψυχωση ειναι οταν ερμηνευεις επιθετικα κατι μεσω confirmation bias και αντιδρας στην σκεψη σου σαν να ειναι η απολυτη αληθειαNaida έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:05
Μα εσύ μας έγραψες ότι είχε δυσκολία να μεταφέρει τα πράγματα που κουβαλούσε και ότι είχε παρακλητικό ύφος να τη βοηθήσεις αλλά την έγραψες στα @@ σου και δεν βοήθησες, προφανώς επειδή είναι γυναίκα.
Τελικα να εχω εγώ ψύχωση που όπου μπορώ θα προσφέρω την βοήθεια μου ανεξαρτήτως φύλου ή εσύ που δεν θα προσφέρεις την βοήθεια σου στον συνάνθρωπο μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα;
χμ let me think about it.
Ποτε δεν θα εκανα τετοιο διαχωρισμο, η τελευταια φορα που επαιξα αγορια-κοριτσια ηταν στην 5η δημοτικου, εχω ωριμασει απο τοτε, δεν ξερω αν πιανεις το υποννοουμενο.
Αυτο που λεω (θα το γραψω οσο πιο απλα μπορω) ειναι οτι μετα απο αυτα που διαβαζω, θα συμπεριφερομαι στις γυναικες οπως στους αντρες οπως ειναι το σωστο. Οπως λοιπον δεν θα βοηθουσα εναν νεο αντρα να κουβαλησει ενα χαλι και μια σακουλα τζαμπο, ετσι δεν βοηθησα μια γυναικα. Δεν θα τους πεσει ο κωλος να πανε 20 μετρα
Αντιθετως παλιοτερα και ντρεπομαι που το λεω, στιγματισμενος απ τα δεινα της πατριαρχιας θα την βοηθουσα γιατι θα θεωρουσα οτι ειναι πιο αδυναμη απο εναν μαντραχαλο 35 χρονων. Σε τι πλανη εζησα τοσα χρονια...
Δατς ολ, τα υπολοιπα ειναι αντικειμενο Βιεννεζων ψυχιατρων.
Δηλαδή βοηθούσες μόνο γυναίκες μόνο και μόνο επειδή ήταν γυναίκες και τους υπόλοιπους συνανθρώπους σου που μπορεί να έδειχναν ότι χρειάζονται βοήθεια τους έγραφες στα @@ σου και τώρα λόγω των μοντέρνων ιδεών κατά πατριαρχιας αποφάσισες να γράφεις στα @@ σου και τις γυναίκες.Blackdog έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:24Εεε οχι εσυ το λες αυτο και ας διαβασαμε το ιδιο πραγμα. Γενικα ψυχωση ειναι οταν ερμηνευεις επιθετικα κατι μεσω confirmation bias και αντιδρας στην σκεψη σου σαν να ειναι η απολυτη αληθειαNaida έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:05
Μα εσύ μας έγραψες ότι είχε δυσκολία να μεταφέρει τα πράγματα που κουβαλούσε και ότι είχε παρακλητικό ύφος να τη βοηθήσεις αλλά την έγραψες στα @@ σου και δεν βοήθησες, προφανώς επειδή είναι γυναίκα.
Τελικα να εχω εγώ ψύχωση που όπου μπορώ θα προσφέρω την βοήθεια μου ανεξαρτήτως φύλου ή εσύ που δεν θα προσφέρεις την βοήθεια σου στον συνάνθρωπο μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα;
χμ let me think about it.
Ποτε δεν θα εκανα τετοιο διαχωρισμο, η τελευταια φορα που επαιξα αγορια-κοριτσια ηταν στην 5η δημοτικου, εχω ωριμασει απο τοτε, δεν ξερω αν πιανεις το υποννοουμενο.
Αυτο που λεω (θα το γραψω οσο πιο απλα μπορω) ειναι οτι μετα απο αυτα που διαβαζω, θα συμπεριφερομαι στις γυναικες οπως στους αντρες οπως ειναι το σωστο. Οπως λοιπον δεν θα βοηθουσα εναν νεο αντρα να κουβαλησει ενα χαλι και μια σακουλα τζαμπο, ετσι δεν βοηθησα μια γυναικα. Δεν θα τους πεσει ο κωλος να πανε 20 μετρα
Αντιθετως παλιοτερα και ντρεπομαι που το λεω, στιγματισμενος απ τα δεινα της πατριαρχιας θα την βοηθουσα γιατι θα θεωρουσα οτι ειναι πιο αδυναμη απο εναν μαντραχαλο 35 χρονων. Σε τι πλανη εζησα τοσα χρονια...
Δατς ολ, τα υπολοιπα ειναι αντικειμενο Βιεννεζων ψυχιατρων.
Χμ εκείνους τους βιεννεζους ψυχιατρους έχε τους κάπου πρόχειρους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αμα οι γυναίκες φοιτήτριες στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ ήταν λιγότερες από τους άντρες, τότε σύσσωμο το σύστημα θα μοίραζε υποτροφίες αβέρτα για να αυξήσει το ποσοστό τους.
Το ίδιο θα συνέβαινε και σε πολλές χώρες της ΕΕ. Γιατί ισότητα, αφού.
Τώρα που οι άντρες φοιτητές είναι λιγότεροι, είναι απλά Σαββάτο.
Το ίδιο θα συνέβαινε και σε πολλές χώρες της ΕΕ. Γιατί ισότητα, αφού.
Τώρα που οι άντρες φοιτητές είναι λιγότεροι, είναι απλά Σαββάτο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το ηξερα οτι θα καταληξεις σε ηθικοπλαστικο κειμενο, αλλιως θα με διεψευδες και θα σου εκοβε λιγο τελικα.Naida έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:29
Δηλαδή βοηθούσες μόνο γυναίκες μόνο και μόνο επειδή ήταν γυναίκες και τους υπόλοιπους συνανθρώπους σου που μπορεί να έδειχναν ότι χρειάζονται βοήθεια τους έγραφες στα @@ σου και τώρα λόγω των μοντέρνων ιδεών κατά πατριαρχιας αποφάσισες να γράφεις στα @@ σου και τις γυναίκες.
Περιμενε να δεις τι θα γινει με αυτες που βριζουν στον δρομο!!! Θα σε ενημερωσω
Ηθικοπλαστικά; σίγουρα χρησιμοποίησες τη σωστή λεξούλα για αυτό που ήθελες να πεις;Blackdog έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:36Το ηξερα οτι θα καταληξεις σε ηθικοπλαστικο κειμενο, αλλιως θα με διεψευδες και θα σου εκοβε λιγο τελικα.Naida έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:29
Δηλαδή βοηθούσες μόνο γυναίκες μόνο και μόνο επειδή ήταν γυναίκες και τους υπόλοιπους συνανθρώπους σου που μπορεί να έδειχναν ότι χρειάζονται βοήθεια τους έγραφες στα @@ σου και τώρα λόγω των μοντέρνων ιδεών κατά πατριαρχιας αποφάσισες να γράφεις στα @@ σου και τις γυναίκες.
Περιμενε να δεις τι θα γινει με αυτες που βριζουν στον δρομο!!! Θα σε ενημερωσω![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Naida έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:07 Πάντως αν είναι θέμα ορμονολογικό η επιθετικότητα, η επιστήμη έχει προχωρήσει.
Η επιστήμη έχει προχωρήσει αλλά ο κόσμος δεν έχει αλλάξει.Προχθές ανακοινώθηκε το στρατιωτικό σύμφωνο ΗΠΑ - Αγγλίας - Αυστραλίας για την αντιμετώπιση της Κίνας.
Καμμιά χώρα δεν θα προωθήσει "θεραπείες" που μειώνουν τη μαχητικότητα του στρατού της πέρα από το γεγονός της θρησκείας των ατομικων δικαιωμάτων που απαγορεύει κάθε επέμβαση χωρίς την άδεια του "ασθενούς".
Δεν θα βρείς πολλούς άντρες να συναινέσουν σε ένα είδος εθελοντικού ευνουχισμού τους όσες φορές και να βγείτε μερικές χιλιάδες στην κεντρική πλατεία και φωνάζετε "ο βιαστής είσαι εσύ".
πατησιωτης έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:43Naida έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:07 Πάντως αν είναι θέμα ορμονολογικό η επιθετικότητα, η επιστήμη έχει προχωρήσει.
Η επιστήμη έχει προχωρήσει αλλά ο κόσμος δεν έχει αλλάξει.Προχθές ανακοινώθηκε το στρατιωτικό σύμφωνο ΗΠΑ - Αγγλίας - Αυστραλίας για την αντιμετώπιση της Κίνας.
Καμμιά χώρα δεν θα προωθήσει "θεραπείες" που μειώνουν τη μαχητικότητα του στρατού της πέρα από το γεγονός της θρησκείας των ατομικων δικαιωμάτων που απαγορεύει κάθε επέμβαση χωρίς την άδεια του "ασθενούς".
Δεν θα βρείς πολλούς άντρες να συναινέσουν σε ένα είδος εθελοντικού ευνουχισμού τους όσες φορές και να βγείτε μερικές χιλιάδες στην κεντρική πλατεία και φωνάζετε "ο βιαστής είσαι εσύ".![]()
Υπονοείς ότι αν με κάποιο μαγικό τρόπο 0αγκοσμιως μπολιαζονταν οι άνδρες και μειώνονταν το βίαιο στοιχείο τους δεν θα είχαμε πολέμους; τότε αυτό θα ήταν για το καλό της ανθρωπότητας.
Πρέπει να ψήσουμε τον Μπουρλά τι εμβόλιο θα βγάλει για την επόμενη πανδημία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
καλά μη παίρνεις και όρκο. Την ώρα που οι κινέζοι απαγορεύουν μέχρι και βίντεο γκέιμς και προγράμματα στη ντηλεόραση που περιέχουν γκέι, οι Αμερικάνοι εξετάζουν πως μειώσουν τα αθλητικά όρια για να βάζουν γυναίκες στους πεζοναύτες.πατησιωτης έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:43
Στην Ευρώπη πάλι ο στρατός είναι τρε μπαναλ, θα μας σώσουν οι Αμερικάνοι. Αν γίνει στραβοί βλέπω πρόεδρο στις ΗΠΑ κάποιον Κιτρινιάρη να λέει πόσο καλός είναι ο σοσιαλισμός μέσα στο Κογκρέσο
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Χρησιμοποιήστε λοιπόν απο το είδος σας.πατησιωτης έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:43Naida έγραψε: 18 Σεπ 2021, 19:07 Πάντως αν είναι θέμα ορμονολογικό η επιθετικότητα, η επιστήμη έχει προχωρήσει.
Δεν θα βρείς πολλούς άντρες να συναινέσουν σε ένα είδος εθελοντικού ευνουχισμού τους όσες φορές και να βγείτε μερικές χιλιάδες στην κεντρική πλατεία και φωνάζετε "ο βιαστής είσαι εσύ".![]()
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-