!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟ
Re: ΠΑΟ
Το θεμα ειναι να μην πέσει στην παγίδα ο Παναθηναϊκός να παίζει ανοικτά. Σφικτά πρέπει να παίζει, με κοντά τις γραμμές και να το πηγαίνει στην αντοχή και τα τρεξίματα, να μην δίνει χώρους για εύκολες αντεπιθέσεις. Στη λεωφόρο έβγαινε πολύ συχνά αυτό το πρόβλημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
απο τους ελληνες ο καλυτερος μετα τον ΕθνιΠάρταλος έγραψε: 27 Αύγ 2018, 00:55Καθόλου άτυχος,ίσα-ισα τυχερός είναι γιατί εκμεταλεύτηκε αυτές τις κακες συγκυρίεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Αύγ 2018, 21:59 ατυχος ο δωνης ολο επεφτε στις κακες φασεις των μεγαλων ελ ομαδων που προπονουσε (αεκ,παοκ,παο)Δεν υπάρχει προπονητής Δώνης.
Ον τόπικ,έγκλημα που δεν θα παίξει Λεωφόρο ο Παναθηναικός.Αν έπαιζε εκεί,δεν υπήρχε περίπτωση να κινδυνεύσει με υποβιβασμό.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Περα απο το σεντερ φορ.Οταν θα τραυματιζεται ο Κουλιμπαλι δεξια ποιον εχετε να καλυπτει την πλευρα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Αύγ 2018, 02:06απο τους ελληνες ο καλυτερος μετα τον ΕθνιΠάρταλος έγραψε: 27 Αύγ 2018, 00:55Καθόλου άτυχος,ίσα-ισα τυχερός είναι γιατί εκμεταλεύτηκε αυτές τις κακες συγκυρίεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Αύγ 2018, 21:59 ατυχος ο δωνης ολο επεφτε στις κακες φασεις των μεγαλων ελ ομαδων που προπονουσε (αεκ,παοκ,παο)Δεν υπάρχει προπονητής Δώνης.
Ον τόπικ,έγκλημα που δεν θα παίξει Λεωφόρο ο Παναθηναικός.Αν έπαιζε εκεί,δεν υπήρχε περίπτωση να κινδυνεύσει με υποβιβασμό.![]()
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Άκουγα στο ραδιόφωνο το πρωί για το γκολ του Μπουζούκη και το είδα από περιέργεια στο youtube. Εντάξει είναι συνολικά ωραία ενέργεια και σουτ αλλά εμένα μου έκανε άλλο πράγμα εντύπωση που σπανίως το έχω δει στη ζωή μου (μια ωραία ενέργεια ή ένα γαμάτο σουτ μπορεί να τύχει να δούμε από τον οποιονδήποτε). Ο τύπος-αν το παρατηρήσετε προσεκτικά-ξεκινά να πανηγυρίζει προτού η μπάλα φτάσει στα δίχτυα. Έχει απόλυτη συναίσθηση της φάσης. Δεν ξέρω τι θα κάνει στην καριέρα του ή τι ταλέντο έχει αλλά ψυχολογικά αυτό το παιδί είναι για μεγάλα πράγματα. Ελάχιστοι ποδοσφαιριστές το έχουν κάνει αυτό και καλό είναι να προσέξουν στον πουστροβάζελο τη διαχείρισή του
Rςe: ΠΑΟ
Αντικειμενικα,ειναι ωραιο να βλεπεις χαμογελαστα ελληνοπουλα με το τριφυλλι στο στηθος.
Και τα δακρυα του Εμμανουηλιδη μας εκαναν να τον αγαπησουμε ακομα περισσοτερο.
Και τα δακρυα του Εμμανουηλιδη μας εκαναν να τον αγαπησουμε ακομα περισσοτερο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Rocco Siffredi
μην παμε και στην υπερβολη γιατι ακουω ραδια και φουλ στην μαλακια ειναι νικολογιαννης ελεγε για "μεγαλειωδη εμφανιση"
με 1 ματς δεν γαμησε κανεις
με 1 ματς δεν γαμησε κανεις
Ειμαστε χαρουμενοι για τα πιτσιρικια αλλα ο Παναθηναικος θα επανελθει στην κανονικοτητα οταν ο Μπουζουκης πανηγυριζει ετσι στο Νου Καμπ και ο Εμμανουηλιδης θα τρελλαινεται οταν δεν σκοραρει στο Εμιρειτς η στο Μαντσεστερ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
under έγραψε: 27 Αύγ 2018, 12:28 Ειμαστε χαρουμενοι για τα πιτσιρικια αλλα ο Παναθηναικος θα επανελθει στην κανονικοτητα οταν ο Μπουζουκης πανηγυριζει ετσι στο Νου Καμπ και ο Εμμανουηλιδης θα τρελλαινεται οταν δεν σκοραρει στο Εμιρειτς η στο Μαντσεστερ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
τζιγγερια λογικη
οι ομαδες χτιζονται
οι ομαδες χτιζονται
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα