Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αυτό είναι καθαρό τεχνικό σφάλμα. Επειδή η διαγραφή λογαριασμού περιλαμβάνει και διαγραφή προσωπικών δεδομένων, ισοδυναμεί με αίτημα προσωπικών δεδομένων. Οπότε φεύγει αυτόματα η καρμπόν απόκριση σε οποιοδήποτε αίτημα προσωπικών δεδομένων που λέει όλες αυτές τις μαλακίες, γιατί όντως αν π.χ. πεις "είμαι ο Τάδε Ταδόπουλος και θέλω αντίγραφο όλων-όλων-όλων των προσωπικών μου δεδομένων που έχετε" αυτό δε μπορούν να στο ικανοποιήσουν χωρίς ταυτότητα και όντως μπορεί να θέλει κάποια χρέωση και όντως μπορεί να πάρει μέχρι τρεις μήνες.
Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση απλά διαγράφεται ο λογαριασμός και το αίτημα ικανοποιείται μέσα σε ελάχιστα λεπτά χωρίς εσύ να κάνεις κάτι. Το μήνυμα δηλαδή είναι περιττό.
Εύχομαι την ίδια επιτυχία και στους Έλληνες εργαζόμενους, που δεν έχουν το έλεγχο του κράτους στο οποίο κατοικούν και ο αγώνας τους θα είναι πολύ πιο δύσκολος.
Πήζεις που οι εργαζόμενοι που θεωρείς κατώτερους σου έχουν ένα φάρο ελπίδας; Καλά κάνεις.
ρε μεγάλε θα μας μιλήσεις για τι συνθήκερς εργασίας στην Σαγκάη και γενικώς στην κίνα με το 9 9 6 ; Ένα τέρμα επιτέλους στον ψεκασμό
Μόνο στην τελευταία σοβιετία της Ευρώπης, κάθε φορά που πάνε να βελτιωθούν τα πράγματα, αντιδρά έτσι υστερικά όλη η αριστερή μούργα στο twitter. Όπως και να έχει, σε λίγα χρόνια τα ντελίβερι θα είναι παρελθόν μιας και η διανομή θα γίνεται μόνο με drones. Αν όχι αποκλειστικά, σε μεγάλο βαθμό σίγουρα.
Πήζεις που οι εργαζόμενοι που θεωρείς κατώτερους σου έχουν ένα φάρο ελπίδας; Καλά κάνεις.
ρε μεγάλε θα μας μιλήσεις για τι συνθήκερς εργασίας στην Σαγκάη και γενικώς στην κίνα με το 9 9 6 ; Ένα τέρμα επιτέλους στον ψεκασμό
Γιατί, ξέρεις τίποτα φοβερό για τα παραπάνω και δεν πρέπει να το αμφισβητούμε;
Παπάρια, ένα τίτλο διάβασες. Το 996 που αναφέρεις έχει να κάνει με ακριβοπληρωμένες δουλειές στην πληροφορική, όπου τώρα γίνεται crackdown για να καταργηθεί και αυτό.
Εγώ τώρα έβαλα συγκεκριμένα είδηση για πλατφόρμα ακριβώς αντίστοιχη του efood. Από δυτικό μέσο κιόλας.
Ε, άμα εσύ επιμένεις ότι το στερεότυπο σου είναι πιο σημαντικό από την πραγματικότητα, δεν αλλάζει η πραγματικότητα.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2021, 12:03
Παπάρια, ένα τίτλο διάβασες. Το 996 που αναφέρεις έχει να κάνει με ακριβοπληρωμένες δουλειές στην πληροφορική, όπου τώρα γίνεται crackdown για να καταργηθεί και αυτό.
Εγώ τώρα έβαλα συγκεκριμένα είδηση για πλατφόρμα ακριβώς αντίστοιχη του efood. Από δυτικό μέσο κιόλας.
Ε, άμα εσύ επιμένεις ότι το στερεότυπο σου είναι πιο σημαντικό από την πραγματικότητα, δεν αλλάζει η πραγματικότητα.
Αστειότητες, ειναι δεδομένο οτι οι συνθήκες εργασίας στην Κίνα ειναι γαλέρα. Οποιος το αρνείται απλως χανει την οποια αξιοπιστία εχει
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2021, 12:03
το 9 9 6 είναι γενικευμένη κατάσταση στην Κίνα και την Ινδία, δεν είναι μόνο στην πληροφορική,Όπως είναι και οι ελάχιστες μέρες αδείας που είναι κάτω από 2 βδομάδες τον χρόνο και γενικώς το να σε απολύουν σαν να μη τρέχει τίποτα. Όσοι γουστάρετε κινεζοποίηση της αγοράς εργασίας στην Ευρώπη είστε για κλάματα
Parrot έγραψε: 17 Σεπ 2021, 12:11
Μόνο στην τελευταία σοβιετία της Ευρώπης, κάθε φορά που πάνε να βελτιωθούν τα πράγματα, αντιδρά έτσι υστερικά όλη η αριστερή μούργα στο twitter. Όπως και να έχει, σε λίγα χρόνια τα ντελίβερι θα είναι παρελθόν μιας και η διανομή θα γίνεται μόνο με drones. Αν όχι αποκλειστικά, σε μεγάλο βαθμό σίγουρα.
Δεν υπάρχει κάποια βελτίωση στο να εργάζεται ο κόσμος με μπλοκάκι. Απλά η λύση δεν είναι το να γράψεις κάποιος κλάψες στο τουίτερ αλλά πολύ απλά να οργανωθούν οι υπάλληλοι της εταιρίας και να μη δεχτούν την νέα σύμβαση μαζικά.
Από εκεί και πέρα Το αν θα αντικαταστήσουν τα ντροουνς το ντελίβερι δεν το ξέρω , πάντως δεν θα γίνει μέσα στα επόμενα 40 χρόνια.
Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2021, 12:08
Αστειότητες, ειναι δεδομένο οτι οι συνθήκες εργασίας στην Κίνα ειναι γαλέρα. Οποιος το αρνείται απλως χανει την οποια αξιοπιστία εχει
Είναι δόγμα θες να πεις, αν ήταν δεδομένο θα άλλαζε με τα δεδομένα.
Εν προκειμένω στην Κίνα οι πλατφόρμες δεν επιτρέπεται να κάνουν αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Ευνόητο ποια είναι η γαλέρα και ποιο το εργατικό κράτος.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Δεν υπάρχει κάποια βελτίωση στο να εργάζεται ο κόσμος με μπλοκάκι. Απλά η λύση δεν είναι το να γράψεις κάποιος κλάψες στο τουίτερ αλλά πολύ απλά να οργανωθούν οι υπάλληλοι της εταιρίας και να μη δεχτούν την νέα σύμβαση μαζικά.
Από εκεί και πέρα Το αν θα αντικαταστήσουν τα ντροουνς το ντελίβερι δεν το ξέρω , πάντως δεν θα γίνει μέσα στα επόμενα 40 χρόνια.
Είναι gig economy, θα είναι ευέλικτο το καθεστώς εργασίας, και αυτό όχι μόνο θα αποτρέψει αλλά θα αυξήσει και το δυναμικό των συνεργατών της εταιρείας με το νέο αυτό καθεστώς! Το μοντέλο αποδίδει, το γνωρίζουμε από άλλες χώρες. Επίσης, μιας μορφής gig economy είναι και ένας σερβιτόρος που μπορεί να εργάζεται part-time παρασκευοσαββατοκύριακο για να συμπληρώσει εισόδημα. Δεν είδα κανέναν να ανεβαίνει στα κάγκελα. Εις ότι αφορά τα drones, μπορούν θεωρητικά να εισχωρήσουν σχεδόν σε όλους τους τομείς, μόνο εμπόδιο για την ώρα το κόστος τους. Αλλά κάποια στιγμή θα ξεπεραστεί, η τεχνολογία γενικά έχει αυτή την τάση, ενώ αυξάνονται οι δυνατότητες να μειώνεται το κόστος.
Είναι gig economy, θα είναι ευέλικτο το καθεστώς εργασίας, και αυτό όχι μόνο θα αποτρέψει αλλά θα αυξήσει και το δυναμικό των συνεργατών της εταιρείας με το νέο αυτό καθεστώς! Το μοντέλο αποδίδει, το γνωρίζουμε από άλλες χώρες. Επίσης, μιας μορφής gig economy είναι και ένας σερβιτόρος που μπορεί να εργάζεται part-time παρασκευοσαββατοκύριακο για να συμπληρώσει εισόδημα. Δεν είδα κανέναν να ανεβαίνει στα κάγκελα. Εις ότι αφορά τα drones, μπορούν θεωρητικά να εισχωρήσουν σχεδόν σε όλους τους τομείς, μόνο εμπόδιο για την ώρα το κόστος τους. Αλλά κάποια στιγμή θα ξεπεραστεί, η τεχνολογία γενικά έχει αυτή την τάση, ενώ αυξάνονται οι δυνατότητες να μειώνεται το κόστος.
ρε φίλε και εδώ στο άμστερνταμ έχεις το τοπικό efood, το uber eats, gorilla και δεν ξέρω πόσα άλλες ντελιβεράδικα που πληρώνουν μόνο με την παραγγελία.ή την ώρα. Όμως δεν ξέρω να φέρνει αυτό κάποια αύξηση στην απασχόληση. Βέβαια 1 2 φορές έχω μπει στην λογική να πάω να δουλέψω σε μια από αυτές γιάτι έχω περιέργια να δω πως είναι αυτή η δουλειά και έχει πλάκα που τους βλέπω με τα ποδήλατα μέσα στο άμστερνταμ. Μετά σκέφτομαι ότι θα φάω τα λεφτά από κάποιον που μάλλον τα έχει ανάγκη και δεν πάω αλλά είναι άλλη συζήτηση. Όπως και να έχει νομίζω πως η πλειοψηφία των ντελιβεράδων έχει αυτή τη δουλειά ως μόνη πηγή εσόδων. Ε δεν γίνεται να έιναι με μπλοκάκι
Parrot έγραψε: 17 Σεπ 2021, 12:33
Επίσης, μιας μορφής gig economy είναι και ένας σερβιτόρος που μπορεί να εργάζεται part-time παρασκευοσαββατοκύριακο για να συμπληρώσει εισόδημα. Δεν είδα κανέναν να ανεβαίνει στα κάγκελα.
επειδή όποιος εργάζεται μόνο part-time σαββατοκύριακο για να συμπληρώσει εισόδημα συνήθως δεν έχει κάποια τεράστια ανάγκη.
Μόνο που εδώ συζητάμε για μετατροπή της μόνιμης πλήρους απασχόλησης μισθωτής εργασίας σε κάτι που έχει 50% μικρότερο κόστος για τον εργοδότη (και άρα 50% μικρότερο όφελος για τον εργαζόμενο) με λογικές "βαφτίζω το κρέας ψάρι".