!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

αυτό ειναι ένα ωραίο βιντεάκι που απαντά στο άγχος του στ αν έχουν φτιαχθεί για δρόμους χάλια κλπ. Το έφτιαξαν οι κινέζοι, έχουν πιο χάλια δρόμους απο εμάς ακόμα. :003:

Άβαταρ μέλους
enaon

Έφτασε σήμερα, εχθές, οπότε γράφω στα γρήγορα εντυπώσεις.

Είναι πολύ δύσκολο. Ήθελα να έχει τύχει όσοι έχω δει να είναι άχρηστοι κλπ, αλλά μπα, είναι πολύ δύσκολο.

Η συσκευή είναι πολύ ωραία, προσεγμένο, γερό πολύ, αθόρυβο εντελώς, γενικά μια χαρά.

έκανα 11 χιλιόμετρα λέει στο κινητό, μέσα στον κήπο, πήγαινέ έλα σε έναν διάδρομο 15 μέτρων περίπου με πλάτος 1.5, από την μία τοίχος απο την άλλη κάγκελο, πιανόμουν ή κοπάναγα κλπ, αλλά δεν έπεφτα. Οπότε το έκανα περίπου 700 φορές το πήγαινε-έλα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε, πήγα απλά λίγο να δω πώς είναι και κόλλησα. Στην αρχή δεν μπορούσα να ανέβω πάνω καν, στο τέλος κατάφερα να μην ακουμπάω τις πιο πολλές φορές πουθενά, άνεμος, περίπου βέβαια :)

Πονάνε χέρια, τα έγδαρα στον τοίχο και γύρισα τα δάκτυλά μου στα κάγκελα 2-3 φορές, και πόδια, γάμπες και αστράγαλοι, πολύ ξύλο. Ακόμα δεν μπορώ να ανέβω εύκολα αν δεν πιάνομαι από κάπου, δεν μπορώ να στρίψω, μπορώ δηλαδή αλλά οχι προς τα εκεί που θέλω, και προς το τέλος που πήρα θάρρος το πήγα μέχρι το βενζινάδικο να του βάλω αέρα, και μάζεψα και 2 τουμπες. Σε γενικές γραμμές δεν είναι για την ηλικία μου, μπορεί αν το μάθω καλά να είναι πολύ εύκολο, αλλά έχει μεγάλη δυσκολία αρχική, δεν θα τολμήσω να το δώσω σε φίλους να το δοκιμάσουν εκτός απο 1-2 που είναι μάχιμοι αρκετά και δεν σπάνε εύκολα.

παρόλα αυτά σήμερα θα πάω για ύπνο με την σκέψη του πώς σταματούσα, μαγεία, σαν να έσπρωχνα τον αέρα με τα πόδια, σαν να μην είσαι πάνω σε κάτι, απλά πετάς, είναι ίσως το πιο ελέυθερο όχημα που έχω ανέβει πάνω του και έχω ανέβει σε αρκετά, η ιδέα είναι φοβερή πράγματι.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 21 Αύγ 2018, 01:50 Έφτασε σήμερα, εχθές, οπότε γράφω στα γρήγορα εντυπώσεις.

Είναι πολύ δύσκολο. Ήθελα να έχει τύχει όσοι έχω δει να είναι άχρηστοι κλπ, αλλά μπα, είναι πολύ δύσκολο.

Η συσκευή είναι πολύ ωραία, προσεγμένο, γερό πολύ, αθόρυβο εντελώς, γενικά μια χαρά.

έκανα 11 χιλιόμετρα λέει στο κινητό, μέσα στον κήπο, πήγαινέ έλα σε έναν διάδρομο 15 μέτρων περίπου με πλάτος 1.5, από την μία τοίχος απο την άλλη κάγκελο, πιανόμουν ή κοπάναγα κλπ, αλλά δεν έπεφτα. Οπότε το έκανα περίπου 700 φορές το πήγαινε-έλα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε, πήγα απλά λίγο να δω πώς είναι και κόλλησα. Στην αρχή δεν μπορούσα να ανέβω πάνω καν, στο τέλος κατάφερα να μην ακουμπάω τις πιο πολλές φορές πουθενά, άνεμος, περίπου βέβαια :)

Πονάνε χέρια, τα έγδαρα στον τοίχο και γύρισα τα δάκτυλά μου στα κάγκελα 2-3 φορές, και πόδια, γάμπες και αστράγαλοι, πολύ ξύλο. Ακόμα δεν μπορώ να ανέβω εύκολα αν δεν πιάνομαι από κάπου, δεν μπορώ να στρίψω, μπορώ δηλαδή αλλά οχι προς τα εκεί που θέλω, και προς το τέλος που πήρα θάρρος το πήγα μέχρι το βενζινάδικο να του βάλω αέρα, και μάζεψα και 2 τουμπες. Σε γενικές γραμμές δεν είναι για την ηλικία μου, μπορεί αν το μάθω καλά να είναι πολύ εύκολο, αλλά έχει μεγάλη δυσκολία αρχική, δεν θα τολμήσω να το δώσω σε φίλους να το δοκιμάσουν εκτός απο 1-2 που είναι μάχιμοι αρκετά και δεν σπάνε εύκολα.

παρόλα αυτά σήμερα θα πάω για ύπνο με την σκέψη του πώς σταματούσα, μαγεία, σαν να έσπρωχνα τον αέρα με τα πόδια, σαν να μην είσαι πάνω σε κάτι, απλά πετάς, είναι ίσως το πιο ελέυθερο όχημα που έχω ανέβει πάνω του και έχω ανέβει σε αρκετά, η ιδέα είναι φοβερή πράγματι.
:smt023
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enaon

τελικά ειναι πιο εύκολο απο ο,τι έμοιαζε, κάτι έγινε μάλλον μόνο του και σήμερα που πήγα να κάνω πάλι λίγο διάδρομο, κατάλαβα οτι ειμαι έτοιμος για έξω. :003:

Βάζω ένα βιντεάκι που τελειώνει με ατύχημα για να χαρεί ο αγις, είχε μυγάκια και ένα κλαδί και οκ, αυριο θα τα έχω και αυτά, σιγά :smt005:

https://photos.google.com/share/AF1QipO ... R6S09iM193
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

enaon έγραψε: 21 Αύγ 2018, 21:13 τελικά ειναι πιο εύκολο απο ο,τι έμοιαζε, κάτι έγινε μάλλον μόνο του και σήμερα που πήγα να κάνω πάλι λίγο διάδρομο, κατάλαβα οτι ειμαι έτοιμος για έξω. :003:

Βάζω ένα βιντεάκι που τελειώνει με ατύχημα για να χαρεί ο αγις, είχε μυγάκια και ένα κλαδί και οκ, αυριο θα τα έχω και αυτά, σιγά :smt005:

Ωραίος . :smt023

* Καλά έκανες και το μάζεψες γρήγορα μετα την ...ατυχη στιγμή - αν περνούσαν τα σκυλιά της Μπιζέλως θα το πέρναγαν για φρίσμπι και θα της το πήγαιναν. :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 21 Αύγ 2018, 21:13 τελικά ειναι πιο εύκολο απο ο,τι έμοιαζε, κάτι έγινε μάλλον μόνο του και σήμερα που πήγα να κάνω πάλι λίγο διάδρομο, κατάλαβα οτι ειμαι έτοιμος για έξω. :003:

Ωραίος ο παίχτης.
Πηγαίνει οκ στην ανηφορίτσα φαίνεται.
Το κινητό που το κρατούσες; φαίνεται σαν να το είχες κάτω από το κεφάλι σου στο ύψος του στήθους, δεν πρέπει να είναι εύκολο.
Τον κόσμο που σε έβλεπε πρέπει να τον κούφανες.
(:
Spoiler
σχετικά άσχετο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enaon

sys3x έγραψε: 22 Αύγ 2018, 02:27 Πηγαίνει οκ στην ανηφορίτσα φαίνεται.
το κινητό το είχα χαμηλά να μην φαίνεται, πάνω απο την μέση κλπ, να μοιάζω όσο λιγότερο γελοίος γίνεται αν πέσω κλπ :003:

Η ανηφόρα ειναι πάρα πολύ μεγάλη εκεί, ειναι περίεργο τελικά πώς μοιάζουν οι ανηφόρες στα βίντεο, όταν την κατεβαίνω και συναντώ τον άλλο δρόμο νομίζω μπορείς να καταλάβεις πόσο απότομη είναι, τόσο απότομη που ενώ μένω δίπλα δεν ήξερα ότι έχει γηπεδάκι εκεί πάνω, δεν είχα ανέβει ποτέ. Σίγουρα πάντως ανεβαίνει τα πάντα που έχουμε στην Αθήνα, και μπορούσα να πάω πολύ πιο γρήγορα, δεν έκοβε εκείνο, εγώ το σταμάταγα.

πάντως αυτό που λέγαμε οτι δεν μπορείς να κουβαλήσεις τίποτα δεν είναι αλήθεια, σίγουρα μπορείς να κουβαλάς όσο αντέχουν τα χέρια σου, δεν τα χρειάζεσαι για ισορροπία.

αυτό που λές για τον κόσμο ναι, είχε πλάκα, η χειρότερη στιγμή ήταν όταν έκανα διάλειμμα στο πάρκινγκ μέσα στο αυτοκίνητο, και ήρθε ένας μπαμπάς με 2 κοριτσάκια, έβγαλαν τα ποδήλατα και άρχισε να τις μαθαίνει. Τα πήγαιναν μιά χαρά, τις χάζευα κλπ, ε και μετά είπα να συνεχίζω, ανέβηκα, ξεκίνησα, και άκουσα δύο ντούπ, πέσανε τα κακόμοιρα, κοιτούσαν και έχασαν την ισορροπία τους. :oops:

Spoiler
δες αυτό για την ανηφόρα για να καταλάβεις πόση ροπή έχει, σύμφωνα με αυτό το σιτε έχει κλήση 16.5 εκεί, δηλαδή ανεβαίνεις 16.5 μέτρα κάθετα για 100 οριζόντια, όχι μοίρες.
Άβαταρ μέλους
enaon

συνεχίζω την περιγραφή αν ενδιαφέρει κανέναν.

Έχω περάσει πλέον τα 100χιλ πάνω του, κάθε μέρα που περνάει κάτι γίνεται το βράδυ και την επόμενη είναι άλλο πράγμα, δεν υπάρχει βελτίωση νομίζω μέσα στην ημέρα, αλλά το βράδυ κάτι συμβαίνει και την επόμενη είμαι σε άλλο επίπεδο.

Πλέον μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν μεταφορικό μέσο, σταματάω/ξεκινάω στα στοπ κλπ, έκανα και μερικά αλματάκια ανάγκης για να ανέβω πεζοδρόμια, δεν το περίμενα οτι θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω τόσο σύντομα.

Το πιο εντυπωσιακό πάντως, είναι πώς καταπίνει τις ανηφόρες. Ήλπιζα οτι θα καταφέρει να ανέβει εδώ που μένω, τελικά δεν του είναι τίποτα, 18 κλίση την έχει απο σταματημένο.

Θα βγάλω ένα βιντεάκι με την ικανότητά του να ανεβαίνει γιατί είναι εντυπωσιακό πέρα απο λόγια, επίσης θα παραγγείλω μερικά ακόμα γιατί τελικά δεν έφαγα τα μούτρα μου και τώρα οι παλιοί συμφοιτητές θέλουν και εκείνοι, τους απογοήτευσα. :003:

Αν κάποιος το σκέφτεται, ας στείλει ένα πμ, σε 10 μέρες περίπου θα δούμε πόσοι είμαστε και τί θα πάρουμε για να έρθουν τα μεταφορικά καλά.
Άβαταρ μέλους
enaon

Αγις έγραψε: 30 Μάιος 2018, 21:05 Ηλεκτρικά - ισως σε καμια δεκαρια χρόνια - η όταν βγάλει η Χοντα.
Άγι δεν το ειχα δεί ρε, αλλά δες τι έρχεται, έλεοc :003:

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ωραίος! Πόσο καταπονεί γόνατα;
Άβαταρ μέλους
enaon

ST48410 έγραψε: 26 Αύγ 2018, 23:04 Ωραίος! Πόσο καταπονεί γόνατα;
ευχαριστώ :).

Δεν είμαι σίγουρος οτι μπορώ να απαντήσω αντικειμενικά εντελώς, εγώ δεν έχω νοιώσει τίποτα. Παίζω μπάσκετ όμως ακόμα και πάντα ανεβαίνω τα σκαλιά δύο δύο, γενικά έχω γερά πόδια πολύ. Το μόνο που ένοιωσα ήταν αυτό που έλεγε ο πιτσιρικάς στο βίντεο που ανέβασες εσύ, μετά απο λίγο άρχισαν να καίνε οι πατούσες μου, αν δεν είχα δεί το βιντεάκι σου θα είχα ανησυχήσει, έκανα αυτό που λέει όμως και πέρασε, αν και δεν μπορώ να το κάνω πολύ άνετα όταν είμαι πάνω ακόμα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Και λίγες τεχνικές πληροφορίες, το άνοιξα να του βάλω φώτα μπρός-πίσω και είδα ευχάριστες εκπλήξεις μέσα, εξηγεί γιατί μοιάζει τόσο δυνατό.

το μοτέρ του είναι το ίδιο με το μεγάλο αδελφάκι του, η μονάδα λογικής το ίδιο, και οι μπαταρίες αν και μικρότερης χωρητικότητας, στα 2200mah, ειναι 10Α της lg σε 15s2p. Προφανώς αποφάσισαν οτι θέλουν να το ανεβάσουν επίπεδο, ή είναι πιο καλό για την αγορά της κίνας απο οτι της ευρώπης, τρέλα πάντως. Κανονικά οι μπαταρίες έπρεπε να ειναι κινέζικες στα 4.7Α αποφόρτηση σε αυτό το μοντέλο και το μοτέρ λίγο πιο μικρό, έτσι είναι όσα είχα δει στο ινετ δηλαδή.

μέσα ουσιαστικά είναι ολόιδιο με το ninebot one e+, με μικρότερης χωρητικότητας μπαταρίες, αλλά ίδιας απόδοσης. Αυτά τα νούμερα σημαίνουν οτι μπορεί να δώσει στο μοτέρ 800watt χωρίς άγχος και χωρίς να ζεσταθεί, πολυ καλά νέα και εξηγούν την συμπεριφορά του.
Άβαταρ μέλους
enaon

Πέρασα πλέον τα 250 χιλιόμετρα πάνω του, έχω φουσκώσει το λάστιχο φουλ και το έμαθα πάλι απο την αρχή γιατί άλλαξε πολύ η συμπεριφορά του, γενικά είναι ένα φανταστικό πράγμα.

Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω και έχει πλάκα που κανείς δεν ξέρει, το λένε ουάου, τι ειναι αυτό, τέτοιο, φώτα, ένας έχει πει μεταμορφώσου, αλλά όνομα δεν έχει. Δεν ειναι ποδήλατο κλπ, δεν ειναι πατίνι, ειναι ένα μαγικό πράγμα. Βάζω ένα βιντεάκι απο μία βόλτα απλά για τις ανηφόρες/κατηφόρες. Δεν το ζορίσα γιατί ήθελα να ειμαι κάτω απο τα όρια των ήχων προειδοπόιησης, μπορούσα να ανοίξω ταχύτητα σε κάθε στιγμή πάνω στην ανηφόρα, αλλά πάλι φαίνεται τι μπορεί να κάνει και η αίσθηση νομίζω. :D

το έχω βάλει στο 3.35 που φτάνω στις ανηφόρες, πολύ καλές με κλήση και ανηφόρα πάνω στην ανηφόρα, γενικά δεν πάει πιο δύσκολο από αυτό πολύ.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Θα μου το δωσεις να παω το τετραγωνο;

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
enaon

ευχαρίστως, αλλά θα το πας όλο και θα τραβάμε βίντεο, όσες μέρες και αν χρειαστεί :003:

θέλει 2-3 μέρες να το συνηθίσει το μυαλό μας μάλλον, αλλά μετά είναι κάθε μέρα διαφορετικό, δεν λέω εύκολο ακόμα γιατί δεν έχω καταλάβει που ειναι το ταβάνι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”