Καθόλου αφελής δεν είμαι, εσύ είσαι μάλλον ρομαντικός. Το σατανάς το είπα ειρωνευόμενος κάποιον του οποιου ο πολιτικος πολιτισμός είναι για χρόνια χουλιγκανικο οπαδιλικι, στα 4, μνη-αντιμνη, γκοου μπακ μερκελ, κουγκι, γερμανικο προτεκτορατο κλπ ενάντια ενός χ σαρουμαν, και τώρα έρχεται και μιλάει για τον πολιτικό πολιτισμό του χ σαρουμαν που εμείς δεν έχουμε και θα πρεπε να παραδειγματιστούμε για να αποκτήσουμε.sys3x έγραψε: 16 Σεπ 2021, 17:05
Δεν υπάρχει κράτος σατανάς, δεν υπάρχει σατανάς γενικότερα, μην είσαι αφελής. Τι δουλειά του κάνει ο καθένας στηρίζοντας τις επιλογές και τα σχέδια του, εάν λοιπόν η Γερμανία κάνει την δουλειά της κτλ και στηρίζει με κάποιο τρόπο τους πολίτες της ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το "ανήκω σταθερά κι αμετακίνητα στο 2ο" σημαίνει κοιτάω το συμφέρον μου (πχ να εκμεταλλευτώ την Ελλάδα προς όφελος μου), το γερμανικό μου συμφέρον.*
Και πολύ καλά κάνουν. Πλέον πιστεύω ότι και η οικογένειά Μητσοτάκη & Σία κάνει πάρα πάρα πολύ καλά, αυτό αξίζει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες και χειρότερα.
*αναρωτήσου τι σημαίνει να μιμιθείς κάτι που θεωρείς καλό από την Γερμανία πχ.
Λοιπόν όταν γλύφεις εκεί που έχεζες, κι όταν χεζεις εκει που εγλυφες και μάλιστα με τέτοια ευκολια σημαίνει απλά πως είσαι ακριβώς αυτό που ήταν κάθε καιροσκόπος πριν γίνει δυνάστης του λαού. Αυτο εκπροσωπούν οι Αρίστοι !