καμια οργη. εξαλλου οπου οι Εθνικιστες συναντουσαν τετοιους ρουφιανους, τους κατουραγαν στα μουτρα οπως εκαναν και οι ολυμπιακοι στην 21 πανω στις χανουμισσες. περιμενουμε στην επομενη εθνικιστικη εκδηλωση (οχι δεξιο πανηγυρακι της ΝΔ που ψηφιζουν κατι δηθεν εθνικιστες) να δουμε αυτους τους "αντρακλες" μαχιμους (που βαρανε γυναικες) να δουμε ποιος και τι .
Spoiler
Σε αυτο εχεις δικιο μια χαρα σας εφτυναν οσοι ξυπναγαν και εφευγαν γιαυτο και ο μπαρμπας ειναι χρονια με χαπια.Μεγαλη μαγκια,σε ειχαν βαλει στον οροφο(ποια 21 ρε ηλιθιε εσυ παιζει να μην ξερεις καν που πεφτει η φιλαδελφεια) και κατουραγες τους απο κατω βεβαια ενας απο αυτους που κατουραγαν(επειδη ο διαολος εχει πολλα ποδαρια)επεσε στα χερια ενος δικου μας(οι παλιοι ξερουν ποιον λεω) και εκανε παρα πολυ καιρο να πατησει γηπεδο.Ελατε εσεις στις εκδηλωσεις τους,και στο μνημειο των Ιμιων γινονται και αλλου,γιατι δεν ερχεστε? οταν ερχονται οι αλλοι πχ ο Δεβελεκος βαζετε μπροστα τους γονεις των δολοφονημενων για να τους σταματησουν.Εσυ μαναρι μου δεν βαρας γυναικες?την γυναικα τοτε με την δικη για τον Φυσσα και την αλλη στο μετρο ποιος την εδειρε ο Φαηλος? ξερω προβοκατσια κατα του αρχηγου.
Δεν πάτε να αλληλοβριστείτε σε ΠΜ;
Δεν μας νοιάζουν οι αλητείες του κάθε φασίστα/νεοναζιάρη εδώ μέσα.
'
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Τα ιδια ελεγες και για αυτη την εβδομαδα που αρχισαν τα σχολεια αλλα φαινεται ολοι οι μαρξιστες την ιδια καθυστερηση σε χρονο και σκεψη εχουν.
Ε για να βοηθήσω, λείπουν ακόμα κάποιες ειδικότητες και δεν έχουμε πλήρες πρόγραμμα.
Απο τα σχολεια περασα στο πολυυυ παρελθον με επιτυχια. Αλλοι μαλλον δεν περασατε ουτε απεξω και καταντησατε να γραφετε την παθητικη με -ε σαν κατι αλλες αεκτζουδες της φαπας που μυριζει κατουρα ο σβερκος τους
Πίστεψέ με κι εγώ πλέον ούτε απ' έξω δε θα ήθελα να περνάω, αλλά δυστυχώς δε γίνεται..
Ε για να βοηθήσω, λείπουν ακόμα κάποιες ειδικότητες και δεν έχουμε πλήρες πρόγραμμα.
Απο τα σχολεια περασα στο πολυυυ παρελθον με επιτυχια. Αλλοι μαλλον δεν περασατε ουτε απεξω και καταντησατε να γραφετε την παθητικη με -ε σαν κατι αλλες αεκτζουδες της φαπας που μυριζει κατουρα ο σβερκος τους
Πίστεψέ με κι εγώ πλέον ούτε απ' έξω δε θα ήθελα να περνάω, αλλά δυστυχώς δε γίνεται..
Η ευχη σου σε λιγο θα γινει πραγματικοτητα αν δεν κανεις το εμβολιο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Η ευχη σου σε λιγο θα γινει πραγματικοτητα αν δεν κανεις το εμβολιο
Let them make the first mistake. We make the last move.