Καβαλήστε.
Σου μπήκε βαθιά η δημοσκόπηση;
Πραγματικά συγκινήθηκα τώρα! Φέρτε μου ένα μαντήλι για να κλάψω!sys3x έγραψε: 15 Σεπ 2021, 23:53 Μαλάκα ειλικρινά, είσαι από τα χοιρότερα (με την κακή όμως, την χοιρότερη έννοια) μποτ στην ιστορία του πχώρουμ έβα. Καθόλου τίποτα, ένα κενό, ούτε καν κουράδα.
![]()
Μίλα ρε μλκ και συ,γαμώ τη μπλου ρουμ μου γαμώ, μίλα γαμώ το Πειραιά.
Εδώ κολλάει ένας Αντώναρος νομίζω.
Ορίστε, ένα κατουρημενό.
Βίβιαν-Παγώνη, η απόλυτη παρτούζα για τον Πόντικα.sys3x έγραψε: 15 Σεπ 2021, 23:56Μίλα ρε μλκ και συ,γαμώ τη μπλου ρουμ μου γαμώ, μίλα γαμώ το Πειραιά.
Τι τα θέλετε αυτά τα τελευταία, αρκετά κακό δεν κάνετε από μόνοι σας την παράταξη γαμώ;
Επίσης, με ένα κατοσταράκι έμπαινες Βίβιαν;
Αν όχι με πόσα;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εχει τα δικά σου σάλια πάνω όμως!
Άμα είναι τόσο μερακλής πάω μπάσο.Kauldron έγραψε: 15 Σεπ 2021, 23:58Βίβιαν-Παγώνη, η απόλυτη παρτούζα για τον Πόντικα.sys3x έγραψε: 15 Σεπ 2021, 23:56Μίλα ρε μλκ και συ,γαμώ τη μπλου ρουμ μου γαμώ, μίλα γαμώ το Πειραιά.
Τι τα θέλετε αυτά τα τελευταία, αρκετά κακό δεν κάνετε από μόνοι σας την παράταξη γαμώ;
Επίσης, με ένα κατοσταράκι έμπαινες Βίβιαν;
Αν όχι με πόσα;
Έχουν καβαλήσει το γερμανικό άρμα, δεν υπάρχει χώρος, καταλαβαίνεις..
Δηλαδη για τη μασα.karapialis7 έγραψε: 14 Σεπ 2021, 00:21 Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Για την πατρίδα και τον λαό!
Τίνος είσαι συ μάνα μου; Από ποιό τάγμα εφόδου ξεστράτισες;karapialis7 έγραψε: 16 Σεπ 2021, 12:43 Αρχισαν να γκαριζουν παλι σαν κακομαμημενες τροτεζες , οι νεοφιλαδελφιωτισσες χανουμισσες με τα κατουρημενα κεφαλια.