!!! DEVELOPMENT MODE !!!
15χρονος πέθανε στην Αρκαδία λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 15χρονος πέθανε στην Αρκαδία λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό του
Τι εγινε Naida;
Ξεκαθαρισε η επιστημη πως πεθανε ο 16χρονος και γιατι παρελυσε ο Βαγιαννιδης;
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Να πούμε ότι η νεκροτομία γίνεται από το πανεπιστήμιο αθήνας όπου και μεταφέρθηκε το πτώμα. Τόσο σοβαρά το παίρνει το θέμα η κυβέρνηση απανταχού σαλεμένοι.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 20:11 Να πούμε ότι η νεκροτομία γίνεται από το πανεπιστήμιο αθήνας όπου και μεταφέρθηκε το πτώμα. Τόσο σοβαρά το παίρνει το θέμα η κυβέρνηση απανταχού σαλεμένοι.
Σοβαρα; Αν τα παιρνει σοβαρα αυτα τα ζητηματα η κυβερνηση τοτε γιατι ο καθηγητης Βλαχογιαννοπουλος παραιτηθηκε καταγγελοντας τον Κικιλια για φιμωση γνωματευσης οτι ενας θανατος οφειλοταν στο εμβολιο;
Και γιατι οι παρενεργειες που δηλωνονται στην Ελλαδα ειναι μακραν οι χαμηλοτερες στην Ευρωπη και πολυ χαμηλοτερες απο τον ευρωπαικο μεσο ορο;
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Αρίστος έγραψε: 15 Σεπ 2021, 20:14Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 20:11 Να πούμε ότι η νεκροτομία γίνεται από το πανεπιστήμιο αθήνας όπου και μεταφέρθηκε το πτώμα. Τόσο σοβαρά το παίρνει το θέμα η κυβέρνηση απανταχού σαλεμένοι.
Σοβαρα; Αν τα παιρνει σοβαρα αυτα τα ζητηματα η κυβερνηση τοτε γιατι ο καθηγητης Βλαχογιαννοπουλος παραιτηθηκε καταγγελοντας τον Κικιλια για φιμωση γνωματευσης οτι ενας θανατος οφειλοταν στο εμβολιο;
Και γιατι οι παρενεργειες που δηλωνονται στην Ελλαδα ειναι μακραν οι χαμηλοτερες στην Ευρωπη και πολυ χαμηλοτερες απο τον ευρωπαικο μεσο ορο;
.
Φίλε μου, πάρε το κορίτσι σου. Βγες μια βόλτα. Πιες ένα κρασί. Πάψε να χάνεις τον χρόνο σου με ανοησίες. Γράψε ένα βιβλίο.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 20:17Αρίστος έγραψε: 15 Σεπ 2021, 20:14Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 20:11 Να πούμε ότι η νεκροτομία γίνεται από το πανεπιστήμιο αθήνας όπου και μεταφέρθηκε το πτώμα. Τόσο σοβαρά το παίρνει το θέμα η κυβέρνηση απανταχού σαλεμένοι.
.
Φίλε μου, πάρε το κορίτσι σου. Βγες μια βόλτα. Πιες ένα κρασί. Πάψε να χάνεις τον χρόνο σου με ανοησίες. Γράψε ένα βιβλίο.
Τα εχω κανει ολα αυτα μεσα στο Σεπτεμβριο, το αυτο συνιστω και σε σας.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δηλαδή γαμάς ρε μπαγάσα; Πόσες φορές τη βδομάδα;Αρίστος έγραψε: 15 Σεπ 2021, 20:22Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 20:17Αρίστος έγραψε: 15 Σεπ 2021, 20:14
.
Τα εχω κανει ολα αυτα μεσα στο Σεπτεμβριο, το αυτο συνιστω και σε σας.
.
Εσυ θα ρωτησεις εμενα αν γαμαω;
Με τι προσοντα;
.
Με τι προσοντα;
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
οπα. φιλικά μιλάω. αμα θελεις δεν απαντας. δε σε πιστεύω πάντως. δε νομίζω ότι γαμάς. πιστευω πως έχεις μα μυρίσεις μουνάκι πολύ πολύ καιρο. είναι όμως απλά η γνώμη μου.
Κι ενα σχολιο που με συγκινησε οταν το διαβασα.
DR SIMON • 3 ώρες πριν
Και εγώ πάντως μετά την δεύτερη δόση είχα πολύ έντονους πόνους στα πόδια και μουδιάσματα. Όταν το έλεγα στους φίλους μου μου έλεγαν ότι είναι στο μυαλό μου, γιατί πίστευαν τόσο πολύ στο εμβόλιο που δεν είχα δικαίωμα να εκφράσω τους φόβους μου. Παρόλα αυτά, μετά από δύο εβδομάδες είμαι καλά. Αυτό που θέλω να πω μόνο είναι πόσο έχει γελοιοποιηθεί η επιστήμη. Ξεκινάω διδακτορικό την άλλη εβδομάδα και φοβάμαι να πω ότι είμαι κατά όλης αυτής της πολιτικής των εμβολίων. Είμαι υπέρ των εμβολίων, αλλά για όσους δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και το κάνουν με δικιά τους θέληση (και ειδικά για τους νέους οι απαιτήσεις μας θα πρέπει να είναι πιο χαλαρές μιας και δεν κινδυνεύουν από τον κορωναϊό). Όλο αυτό το πράγμα όμως που φοβούνται άνθρωποι με έρευνα να πουν ότι δεν συφωνούν με τα μέτρα, και φοβούνται ότι θα κριθούν από την κάθε νοσοκομα, ή ακόμα ότι θα χάσουν την δουλειά τους πραγματικά με ξεπερνάει. Ας μιλήσουμε ξεκάθαρα, τα λοκντάουν και οι συνολικοί εμβολιασμοί είναι καθαρά ηθικά και πολιτικά ζητήματα, δεν έχουν καμία σχέση με επιστήμη. Δεν έχει αποδειχθεί ότι ένα λοκντάουν βοηθάει μια πανδημία, και δεν θα έπρεπε κανένας να μπορεί να επιβάλει ακόμα και το πιο καλό φάρμακο. Ας πούμε επίσης ότι στην Ευρώπη οι περισσότερες χώρες τον τελευταίο έναν χρόνο δεν εφάρμοσαν τόσο αυστηρά μέτρα όσο εμείς. Ας πούμε επίσης ότι έχω γνωρίσει άνθρωπο που έχει πεθάνει από το εμβόλιο, άνθρωπος που είχε νευρωλογικό πρόβλημα από μικρή ηλικία και μέσα σε μερικές μέρες έπαθε καρδιακό. Η ίδια η Pfizer, και η κάθε εταιρεία που παράγει εμβόλια έχει συγκεντρώσει κάποιες από τις παρενέργειες σε τέτοιου τύπου ευπαθείς ομάδες. Παρόλα αυτά είμαστε τόσο επιστήμονες, που δεν μας ενδιαφέρουν ούτε τα δεδομένα που ήδη έχουμε (που μακάρι να ήταν και πλήρη), και καθόμαστε και λογοκρίνουμε όσους έχουν την δικιά τους άποψη.
https://www.zougla.gr/greece/article/ek ... -perpatisi
.
DR SIMON • 3 ώρες πριν
Και εγώ πάντως μετά την δεύτερη δόση είχα πολύ έντονους πόνους στα πόδια και μουδιάσματα. Όταν το έλεγα στους φίλους μου μου έλεγαν ότι είναι στο μυαλό μου, γιατί πίστευαν τόσο πολύ στο εμβόλιο που δεν είχα δικαίωμα να εκφράσω τους φόβους μου. Παρόλα αυτά, μετά από δύο εβδομάδες είμαι καλά. Αυτό που θέλω να πω μόνο είναι πόσο έχει γελοιοποιηθεί η επιστήμη. Ξεκινάω διδακτορικό την άλλη εβδομάδα και φοβάμαι να πω ότι είμαι κατά όλης αυτής της πολιτικής των εμβολίων. Είμαι υπέρ των εμβολίων, αλλά για όσους δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και το κάνουν με δικιά τους θέληση (και ειδικά για τους νέους οι απαιτήσεις μας θα πρέπει να είναι πιο χαλαρές μιας και δεν κινδυνεύουν από τον κορωναϊό). Όλο αυτό το πράγμα όμως που φοβούνται άνθρωποι με έρευνα να πουν ότι δεν συφωνούν με τα μέτρα, και φοβούνται ότι θα κριθούν από την κάθε νοσοκομα, ή ακόμα ότι θα χάσουν την δουλειά τους πραγματικά με ξεπερνάει. Ας μιλήσουμε ξεκάθαρα, τα λοκντάουν και οι συνολικοί εμβολιασμοί είναι καθαρά ηθικά και πολιτικά ζητήματα, δεν έχουν καμία σχέση με επιστήμη. Δεν έχει αποδειχθεί ότι ένα λοκντάουν βοηθάει μια πανδημία, και δεν θα έπρεπε κανένας να μπορεί να επιβάλει ακόμα και το πιο καλό φάρμακο. Ας πούμε επίσης ότι στην Ευρώπη οι περισσότερες χώρες τον τελευταίο έναν χρόνο δεν εφάρμοσαν τόσο αυστηρά μέτρα όσο εμείς. Ας πούμε επίσης ότι έχω γνωρίσει άνθρωπο που έχει πεθάνει από το εμβόλιο, άνθρωπος που είχε νευρωλογικό πρόβλημα από μικρή ηλικία και μέσα σε μερικές μέρες έπαθε καρδιακό. Η ίδια η Pfizer, και η κάθε εταιρεία που παράγει εμβόλια έχει συγκεντρώσει κάποιες από τις παρενέργειες σε τέτοιου τύπου ευπαθείς ομάδες. Παρόλα αυτά είμαστε τόσο επιστήμονες, που δεν μας ενδιαφέρουν ούτε τα δεδομένα που ήδη έχουμε (που μακάρι να ήταν και πλήρη), και καθόμαστε και λογοκρίνουμε όσους έχουν την δικιά τους άποψη.
https://www.zougla.gr/greece/article/ek ... -perpatisi
.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 20:34οπα. φιλικά μιλάω. αμα θελεις δεν απαντας. δε σε πιστεύω πάντως. δε νομίζω ότι γαμάς. πιστευω πως έχεις μα μυρίσεις μουνάκι πολύ πολύ καιρο. είναι όμως απλά η γνώμη μου.
Τωρα σε χαιρομαι, αφησες τις λεπτες ειρωνιες και εβγαλες τα νευρα σου.
.
Ακόμα δεν σε ακούω από το λαγούμι που βρίσκεσαι.Αρίστος έγραψε: 15 Σεπ 2021, 20:01 Τι εγινε Naida;
.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι σε ανθρώπους που δεν σκυλευουν 15χρονα νεκρά παιδιά, απαντάω.Αρίστος έγραψε: 15 Σεπ 2021, 20:43
Οτι εχεις ενα προβλημα στ' αυτια οταν δεν σε συμφερει να απαντησεις ειναι γεγονος.
.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αστα αυτα, εδω οι συγγενεις του 15χρονου μιλησαν για το εμβολιο και ο ΒΑγιαννιδης που παρελυσε επισης μιλησε για εμβολιο. Εσυ λοιπον γιατι δεν θες να ακουστει η αγανακτηση αυτων των παιδιων; Σου κοβει μπουρμπουαρ ο Κτηνιατρος και φοβασαι μηπως το χασεις η εχεις φαει λοβοτομη απο το ΣΚΑΙ και τον Ευαγγελατο;
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 377 Απαντήσεις
- 10288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-