Ναι βρε, το έκρυβα γιατί σας ντρεπόμουν αλλά είπα να το παίξω μπιγκμπράδερ στάιλ που γουστάρετε και να είμαι ο εαυτός μου.vantono έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:02Έεεελα! Είσαι σίγουρη? Ουτε που το ειχα καταλάβει, δεν το περιμενα απο σένα. Εκπλήσσομαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Σεπ 2021, 17:48Θεωρητικώς, μέχρι τα 5 καθορίζονται τα βασικά στοιχεία της ψυχοσύνθεσης.
Για μεγαλύτερες ηλικίες, η μεγάλη της ΚΝΕ σχολή και τα ΙΕΚ της, είναι αξεπέραστη στις παγιωμένες μεν, τσαχπίνικες δε αντιλήψεις.
Σαφώς συμφωνώ με τον Τζήμερο.
Και ας τσιρίζουν οι Χατζοστεφανομπαξεβάνηδες και οι κνιτογενείς τσαούσες όσο θένε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nα διαγράφει ο Μπογδάνος μετά την δημοσίευση των στοιχείων των μαθητών;
Re: Nα διαγράφει ο Μπογδάνος μετά την δημοσίευση των στοιχείων των μαθητών;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Επειδή δεν κάνουν ούτε ελληνόπουλα ούτε μεταναστόπουλα;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:12 καταλαβατε τωρα γιατι οι ινσελς ειναι οι συγχρονοι επαναστατες του καιρου μας?![]()
![]()
https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... 39520?s=20Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:10 Τόσα χρόνια ο μόνος βουλευτής που θυμάμαι να διαφώνησε με το κόμμα που τον εξέλεξε και να παρέδωσε την έδρα του ήταν ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ από την Κρήτη (μπορεί να έχουν υπάρξει και άλλοι, εγώ μόνο αυτόν θυμάμαι).
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πας να αποπροσανατολίσεις πάλι.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:13Ναι βρε, το έκρυβα γιατί σας ντρεπόμουν αλλά είπα να το παίξω μπιγκμπράδερ στάιλ που γουστάρετε και να είμαι ο εαυτός μου.vantono έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:02Έεεελα! Είσαι σίγουρη? Ουτε που το ειχα καταλάβει, δεν το περιμενα απο σένα. Εκπλήσσομαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Σεπ 2021, 17:48
Θεωρητικώς, μέχρι τα 5 καθορίζονται τα βασικά στοιχεία της ψυχοσύνθεσης.
Για μεγαλύτερες ηλικίες, η μεγάλη της ΚΝΕ σχολή και τα ΙΕΚ της, είναι αξεπέραστη στις παγιωμένες μεν, τσαχπίνικες δε αντιλήψεις.
Σαφώς συμφωνώ με τον Τζήμερο.
Και ας τσιρίζουν οι Χατζοστεφανομπαξεβάνηδες και οι κνιτογενείς τσαούσες όσο θένε.
- Παλαιοελλαδίτης
Το είχα ξεχάσειgeorgebi έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:15https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... 39520?s=20Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:10 Τόσα χρόνια ο μόνος βουλευτής που θυμάμαι να διαφώνησε με το κόμμα που τον εξέλεξε και να παρέδωσε την έδρα του ήταν ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ από την Κρήτη (μπορεί να έχουν υπάρξει και άλλοι, εγώ μόνο αυτόν θυμάμαι).
- vantono
Οι ινσελς την παίζουν, δασκαλε? Παντα ειχα αυτη την απορια. Πρακτικά δηλαδή ξέρω οτι την κανουν λάστιχο, αλλά θεωρητικά δεν θα επρεπε και αυτο να απαγορεύεται? Τι γράφει η ινσελοβίβλος?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:12 καταλαβατε τωρα γιατι οι ινσελς ειναι οι συγχρονοι επαναστατες του καιρου μας?![]()
![]()
Από τι;
Αφού ξέρω τι θα πείτε και τι όχι, στην κάθε περίπτωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
επειδη καταδεικνυουν την στρεβλωση σε ολη της την εκτασηDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:15Επειδή δεν κάνουν ούτε ελληνόπουλα ούτε μεταναστόπουλα;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:12 καταλαβατε τωρα γιατι οι ινσελς ειναι οι συγχρονοι επαναστατες του καιρου μας?![]()
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ψηφισα οχι, να μην διαγραφει.
υπαρχουν πολυ χειροτεροι που μπορει να τον αντικαταστησουν.
υπαρχουν πολυ χειροτεροι που μπορει να τον αντικαταστησουν.

To παραμύθι των ανησυχούντων περί τρομακτικού ρυθμού γεννήσεων των μεταναστών
Από τη Γερμανία που έχει μακρά ιστορία υποδοχής μεταναστευτικού πληθυσμού
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:10 Πάντως, αν τον διαγράψουν πιστεύω πως κατά 99% θα κρατήσει την έδρα. Τόσα χρόνια ο μόνος βουλευτής που θυμάμαι να διαφώνησε με το κόμμα που τον εξέλεξε και να παρέδωσε την έδρα του ήταν ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ από την Κρήτη (μπορεί να έχουν υπάρξει και άλλοι, εγώ μόνο αυτόν θυμάμαι).
Χειρότερο είναι όταν το 90% των μαθητών είναι γαύροι, αλλά τι να κάνουμε;;;![]()
Αν τυχόν δεν το πρόσεξες, το ουσιαστικό θέμα μας είναι η γκετοποίηση διαφόρων περιοχών, όχι αυτό που ειρωνεύεσαι.stella έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:07ΥΓ: Εδώ που είμαι εγώ σε 2 τάξεις του νηπιαγωγείου δεν υπάρχει ούτε ένας αλλοδαπός (με μια επιφύλαξη μπας και υπάρχει κάποιο Αλβανάκι 2ης γενιάς). Οπότε μην κλαίτε τη ρωμιοσύνη just yet, εδώ είμαστε και πολλαπλασιαζόμαστε ικανώς.
Υ.Γ. Χρόνια πολλά για την ομάδα!![]()
Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά!!!
Κατά τα άλλα, αν είναι να μιλήσουμε σοβαρά τέτοια φασισταριά όπως ο Μπογδάνος δεν ανήκουν σε δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις. Είναι ντροπή για τον Κούλη και για να φτάνει κάποιος άλλος να είναι ντροπή για τον Κούλη, ε καταλαβαίνετε σε τι απόπατο έχουμε φτάσει.
Γκετοποίηση, μεγάλη λέξη. Λες και ο κάθε λαός δεν μαζευόταν ως μετανάστης ανέκαθεν σε συγκεκριμένες περιοχές, οι οποίες συχνά έπαιρναν την ταυτότητά του. Τώρα το ανακαλύψαμε. Και ξεκινάει και από το νηπιαγωγείο, γιατί αυτό είναι που θέλει ο γουάναμπι εξουσιάτωρ, να στείλει τα παιδιά του στο σχολείο ενώ ακόμη χέζονται απάνω τους για να μετέχουν της τοπικής παιδείας.
ΣυγχωρεμένοςΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:17Το είχα ξεχάσειgeorgebi έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:15https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... 39520?s=20Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:10 Τόσα χρόνια ο μόνος βουλευτής που θυμάμαι να διαφώνησε με το κόμμα που τον εξέλεξε και να παρέδωσε την έδρα του ήταν ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ από την Κρήτη (μπορεί να έχουν υπάρξει και άλλοι, εγώ μόνο αυτόν θυμάμαι).
αλλά έχω ελαφρυντικό. Τότε ήμουν φαντάρος.
Εγώ όταν ήμουν φαντάρος ψήφισα τρεις (3) φορές σερί
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Όπως δείχνουν στοιχεία από την Αγγλία για τις επιδόσεις μαθητών, πρέπει να παρακαλάμε να έχουν οι τάξεις των παιδιών μας πολλούς ξένους.

Αν βέβαια θέλουμε μεσω του συναγωνισμού και του καλού παραδείγματος να τα μορφωσουμε κι όχι να τα καμαρώνουμε σαν κρέατα στα διάφορα reality και στα Instagram.
Αν βέβαια θέλουμε μεσω του συναγωνισμού και του καλού παραδείγματος να τα μορφωσουμε κι όχι να τα καμαρώνουμε σαν κρέατα στα διάφορα reality και στα Instagram.
- vantono
Ναι αλλά εδω δεν ειμεθα Βαυαρία, θα σου πουν, είμεθα Ελλας.Beria έγραψε: 15 Σεπ 2021, 18:23
To παραμύθι των ανησυχούντων περί τρομακτικού ρυθμού γεννήσεων των μεταναστών
Από τη Γερμανία που έχει μακρά ιστορία υποδοχής μεταναστευτικού πληθυσμού
Φαίνεται πως πρόκειται για κάτι αυτονόητο και επειδή φαίνεται να είσαι καλύτερος ομιλητής της ελληνικής από τα πεντάχρονα αλβανάκια, φαντάζομαι δεν είναι τόσο δύσκολο να τη διατυπώσεις με μια απλή πρόταση. Ή έστω 2-3 απλές προτάσεις.georgebi έγραψε: 15 Σεπ 2021, 15:36Χμμμμμμ....foscilis έγραψε: 15 Σεπ 2021, 15:17Ποια είναι η ουσία της παρατήρησής του;georgebi έγραψε: 15 Σεπ 2021, 15:06
Έλα τώρα
εσένα δεν σε εχω κατατάξει ούτε σ αυτούς που δεν μπορούν
ούτε σ αυτούς που δεν θέλουν να καταλάβουν
Κατάλαβες πολύ καλά τι εννοώ...
και ως εκ τούτου δεν θα προβώ σε περαιτέρω εξηγήσεις...ούτε σε σένα![]()
![]()
Καθώς δεν συνηθίζω να υπεκφεύγω και να μην απαντάω![]()
σε κάθε καλόπιστο συνομιλητή![]()
Δεσμεύομαιότι θα απαντήσω και σε σένα όταν βελτιωθώ στη ζωγραφική
![]()
Μείνε συντονισμένος![]()
Οπότε, για τρίτη φορά: ποια είναι η ουσία της παρατήρησής του;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις