Εσένα πώς σου φαίνεται ο όρος μαλάκας?dtri2020 έγραψε: 13 Σεπ 2021, 21:26Hither and Tηither αλλά προσπάθησα να το μεταφράσω σε κάτι που θα το καταλάβαινες, παίρνοντας υπ' όψην την αντιληπτική σου ικανότητα φυσικά.Kauldron έγραψε: 13 Σεπ 2021, 21:01 Το "πάρε-δώσε" το ήξερα, το "πέρα-δώσε" ποιό είναι? Σαν το "πέρα βρέχει"?
Όπως και να 'χει το βλέπουμε οτι σου άφησε κουσούρια.
Μάλλον απέτυχα!
Σου έχω και νέα. Δυστυχώς, στο twitter μας κλέψανε τον όρο "ΧΑζαίος" και τον χρησιμoποιούν για τους Συριζαίους! Υπάρχει και σχετικό hashtag. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να σου αλλάξω "logo". Πως σου φαίνεται το Ναζαίος;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιστροφη στην κανονικοτητα -To 2023 η λειτουργια του μετρο Θεσσαλονικης αντι για το 2021
Re: Επιστροφη στην κανονικοτητα -To 2023 η λειτουργια του μετρο Θεσσαλονικης αντι για το 2021
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Επιστροφη στην κανονικοτητα -To 2023 η λειτουργια του μετρο Θεσσαλονικης αντι για το 2021
Αναμενόμενος από έναν οπαδό του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη. Δεν νομίζω πως έχετε και μεγάλο λεξιλόγιο!Kauldron έγραψε: 13 Σεπ 2021, 21:56Εσένα πώς σου φαίνεται ο όρος μαλάκας?dtri2020 έγραψε: 13 Σεπ 2021, 21:26Hither and Tηither αλλά προσπάθησα να το μεταφράσω σε κάτι που θα το καταλάβαινες, παίρνοντας υπ' όψην την αντιληπτική σου ικανότητα φυσικά.Kauldron έγραψε: 13 Σεπ 2021, 21:01 Το "πάρε-δώσε" το ήξερα, το "πέρα-δώσε" ποιό είναι? Σαν το "πέρα βρέχει"?
Μάλλον απέτυχα!
Σου έχω και νέα. Δυστυχώς, στο twitter μας κλέψανε τον όρο "ΧΑζαίος" και τον χρησιμoποιούν για τους Συριζαίους! Υπάρχει και σχετικό hashtag. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να σου αλλάξω "logo". Πως σου φαίνεται το Ναζαίος;
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Αρχαία λέξη είναι, και περιγράφει ακριβώς τους κυρΠαντελήδες.dtri2020 έγραψε: 13 Σεπ 2021, 22:00Αναμενόμενος από έναν οπαδό του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη. Δεν νομίζω πως έχετε και μεγάλο λεξιλόγιο!Kauldron έγραψε: 13 Σεπ 2021, 21:56Εσένα πώς σου φαίνεται ο όρος μαλάκας?dtri2020 έγραψε: 13 Σεπ 2021, 21:26
Hither and Tηither αλλά προσπάθησα να το μεταφράσω σε κάτι που θα το καταλάβαινες, παίρνοντας υπ' όψην την αντιληπτική σου ικανότητα φυσικά.
Μάλλον απέτυχα!
Αν ήξερες κάποια πράγματα θα το ήξερες κι αυτό.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εσύ φαίνεται πως αυτά τα πράγματα τα παίζεις στα δάκτυλά σου. Όταν δεν παίζεις τίποτε άλλο με αυτά εννοείται!Kauldron έγραψε: 13 Σεπ 2021, 22:01Αρχαία λέξη είναι, και περιγράφει ακριβώς τους κυρΠαντελήδες.
Αν ήξερες κάποια πράγματα θα το ήξερες κι αυτό.
Για να τον παίξει κανείς, πρέπει και να του σηκώνεται. Αν κάποιος είναι ανίκανος, προφανώς δεν μπορεί ούτε καν να τον παίξει, και γίνεται κυρΠαντελής.dtri2020 έγραψε: 13 Σεπ 2021, 22:04Εσύ φαίνεται πως αυτά τα πράγματα τα παίζεις στα δάκτυλά σου. Όταν δεν παίζεις τίποτε άλλο με αυτά εννοείται!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Δεν χρειάζεται Μετρό η φτωχομάνα.
Κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ και αύξηση του στόλου ήθελε. Δεν είναι τεράστιες οι αποστάσεις. Δεν είναι και Αθήνα.
Σε 35 λεπτά περπατώντας γρήγορα πας από Νέα Κρήνη μέχρι Λευκό Πύργο.
Κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ και αύξηση του στόλου ήθελε. Δεν είναι τεράστιες οι αποστάσεις. Δεν είναι και Αθήνα.
Σε 35 λεπτά περπατώντας γρήγορα πας από Νέα Κρήνη μέχρι Λευκό Πύργο.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Να υποθέσω πως μιλάς από πείρα;Kauldron έγραψε: 13 Σεπ 2021, 22:06Για να τον παίξει κανείς, πρέπει και να του σηκώνεται. Αν κάποιος είναι ανίκανος, προφανώς δεν μπορεί ούτε καν να τον παίξει, και γίνεται κυρΠαντελής.
- hellegennes
Μάλλον στις εξετάσεις για lower απέτυχες, γιατί hither and thither σημαίνει «εδώ κι εκεί».dtri2020 έγραψε: 13 Σεπ 2021, 21:26Hither and Tηither αλλά προσπάθησα να το μεταφράσω σε κάτι που θα το καταλάβαινες, παίρνοντας υπ' όψην την αντιληπτική σου ικανότητα φυσικά.Kauldron έγραψε: 13 Σεπ 2021, 21:01 Το "πάρε-δώσε" το ήξερα, το "πέρα-δώσε" ποιό είναι? Σαν το "πέρα βρέχει"?
Μάλλον απέτυχα!
Την επόμενη φορά προσπάθησε να το πεις στην γλώσσα σου κι άσε τις εκφράσεις σε ξένες γλώσσες που δεν κατέχεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2021, 22:47Μάλλον στις εξετάσεις για lower απέτυχες, γιατί hither and thither σημαίνει «εδώ κι εκεί».dtri2020 έγραψε: 13 Σεπ 2021, 21:26Hither and Tηither αλλά προσπάθησα να το μεταφράσω σε κάτι που θα το καταλάβαινες, παίρνοντας υπ' όψην την αντιληπτική σου ικανότητα φυσικά.Kauldron έγραψε: 13 Σεπ 2021, 21:01 Το "πάρε-δώσε" το ήξερα, το "πέρα-δώσε" ποιό είναι? Σαν το "πέρα βρέχει"?
Μάλλον απέτυχα!
Την επόμενη φορά προσπάθησε να το πεις στην γλώσσα σου κι άσε τις εκφράσεις σε ξένες γλώσσες που δεν κατέχεις.
Δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω, τουλάχιστον προσπάθησε. Γίνεσαι κακός.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις συμβουλές σου, αλλά μήπως να άνοιγες πρώτα ένα λεξικό;hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2021, 22:47Μάλλον στις εξετάσεις για lower απέτυχες, γιατί hither and thither σημαίνει «εδώ κι εκεί».dtri2020 έγραψε: 13 Σεπ 2021, 21:26Hither and Tηither αλλά προσπάθησα να το μεταφράσω σε κάτι που θα το καταλάβαινες, παίρνοντας υπ' όψην την αντιληπτική σου ικανότητα φυσικά.Kauldron έγραψε: 13 Σεπ 2021, 21:01 Το "πάρε-δώσε" το ήξερα, το "πέρα-δώσε" ποιό είναι? Σαν το "πέρα βρέχει"?
Μάλλον απέτυχα!
- hellegennes
Δεν μου χρειάζεται να επιβεβαιώσω από τα παραδείγματα του λεξικού του Κέμπριτζ ότι έχω δίκιο, όπως άλλωστε μπορεί να καταλάβει οποιοσδήποτε ξέρει έστω και αγγλικά A Junior, αλλά αφού το θες, πάρε ένα:dtri2020 έγραψε: 13 Σεπ 2021, 23:02Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις συμβουλές σου, αλλά μήπως να άνοιγες πρώτα ένα λεξικό;hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2021, 22:47Μάλλον στις εξετάσεις για lower απέτυχες, γιατί hither and thither σημαίνει «εδώ κι εκεί».dtri2020 έγραψε: 13 Σεπ 2021, 21:26
Hither and Tηither αλλά προσπάθησα να το μεταφράσω σε κάτι που θα το καταλάβαινες, παίρνοντας υπ' όψην την αντιληπτική σου ικανότητα φυσικά.
Μάλλον απέτυχα!
https://www.wordreference.com/engr/hither

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έγραψα ήδη πως ατύχησα στην απόδοση, προσπαθώντας να το απλοποιήσω για τον Ναζαίο. Τώρα που το ξανακοιτάζω μάλιστα βλέπως πως αντί για "πέρα-δώθε" είχα γράψει "πέρα δώσε"! Λάθος, και δεν θα επανέλθω σε αυτό!hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2021, 23:41Δεν μου χρειάζεται να επιβεβαιώσω από τα παραδείγματα του λεξικού του Κέμπριτζ ότι έχω δίκιο, όπως άλλωστε μπορεί να καταλάβει οποιοσδήποτε ξέρει έστω και αγγλικά A Junior, αλλά αφού το θες, πάρε ένα:dtri2020 έγραψε: 13 Σεπ 2021, 23:02Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις συμβουλές σου, αλλά μήπως να άνοιγες πρώτα ένα λεξικό;hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2021, 22:47
Μάλλον στις εξετάσεις για lower απέτυχες, γιατί hither and thither σημαίνει «εδώ κι εκεί».
https://www.wordreference.com/engr/hither
![]()
Τώρα το τι σημαίνει η συγκεκριμένη έκφραση ας το αφήσουμε καλύτερα! Δεν είναι φροντιστήριο Αγγλικών εδώ!
Σε κλοιό προσφυγών το Μετρό Θεσσαλονίκης - Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες
https://www.capital.gr/forum/thread/7321674?page=1
Το τελευταίο επεισόδιο στο δικαστικό σίριαλ που εξελίσσεται από το 2013 έως και σήμερα αφορά τις προσφυγές στο ΣτΕ κατά των αποφάσεων που εγκρίνουν τις μελέτες για την απόσπαση των αρχαιοτήτων από φορείς όπως ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος, η Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης κ.α.
"Οι προσφυγές το μόνο που κάνουν είναι να καθυστερούν το έργο. Συμφέρουν μάλιστα τους εργολάβους και τους αναδόχους που πηγαίνουν σε διαιτησίες και αποζημιώνονται πλουσιοπάροχα”, τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής υπογραμμίζοντας ότι και σήμερα διάφοροι άνθρωποι και διάφορα συμφέροντα προσβάλλουν κάθε διοικητική πράξη.
"Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το γαιτανάκι των αρχαιολογικών ανασκαφών που έχουν κοστίσει στο Δημόσιο 164 εκατ. ευρώ. Το Μουσείο της Ακρόπολης κόστισε 125 εκατ. ευρώ για να έχουμε ένα σημείο σύγκρισης και να δούμε που οδηγούν αυτές οι προσφυγές”, δήλωσε ακόμη. Τόσο ο κ. Καραμανλής όσο και ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης δεσμεύτηκαν για μια ακόμη φορά πως το έργο θα παραδοθεί στο τέλος του 2023.
https://twitter.com/neaprooptiki1/statu ... 97289?s=20
https://twitter.com/PhoenixMerlin1/stat ... 27724?s=20
https://www.capital.gr/forum/thread/7321674?page=1
Το τελευταίο επεισόδιο στο δικαστικό σίριαλ που εξελίσσεται από το 2013 έως και σήμερα αφορά τις προσφυγές στο ΣτΕ κατά των αποφάσεων που εγκρίνουν τις μελέτες για την απόσπαση των αρχαιοτήτων από φορείς όπως ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος, η Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης κ.α.
"Οι προσφυγές το μόνο που κάνουν είναι να καθυστερούν το έργο. Συμφέρουν μάλιστα τους εργολάβους και τους αναδόχους που πηγαίνουν σε διαιτησίες και αποζημιώνονται πλουσιοπάροχα”, τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής υπογραμμίζοντας ότι και σήμερα διάφοροι άνθρωποι και διάφορα συμφέροντα προσβάλλουν κάθε διοικητική πράξη.
"Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το γαιτανάκι των αρχαιολογικών ανασκαφών που έχουν κοστίσει στο Δημόσιο 164 εκατ. ευρώ. Το Μουσείο της Ακρόπολης κόστισε 125 εκατ. ευρώ για να έχουμε ένα σημείο σύγκρισης και να δούμε που οδηγούν αυτές οι προσφυγές”, δήλωσε ακόμη. Τόσο ο κ. Καραμανλής όσο και ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης δεσμεύτηκαν για μια ακόμη φορά πως το έργο θα παραδοθεί στο τέλος του 2023.
https://twitter.com/neaprooptiki1/statu ... 97289?s=20
https://twitter.com/PhoenixMerlin1/stat ... 27724?s=20
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μετράμε αντίστροφα πλέον.
https://www.typosthes.gr/thessaloniki/2 ... s-toy-2023Μετρό Θεσσαλονίκης - Ταχιάος: «Δεν γίνεται να μην είναι έτοιμο στο τέλος του 2023»
«Μετά από εκείνο το χρονικό διάστημα, δεν θα μπορέσουμε να βρούμε κοινοτικούς πόρους για να προχωρήσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγουμε. Δεν μπορούμε»
με τίποτα σου λέω δε γίνεται
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1038 Απαντήσεις
- 21832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-