!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος πρωθυπουργος ειπε: "Είμαι περήφανος να βλέπω μια κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά σιγά"
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ποιος πρωθυπουργος ειπε: "Είμαι περήφανος να βλέπω μια κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά σιγά"
Ποιος?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Δημοκράτης
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Ποιος πρωθυπουργος ειπε: "Είμαι περήφανος να βλέπω μια κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά σιγά"
Ψηφισες?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Δημοκράτης
Re: Ποιος πρωθυπουργος ειπε: "Είμαι περήφανος να βλέπω μια κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά σιγά"
ναι
Ο Μείζων Τάκης. Otto Weininger, να το χαίρεστε το τσουτσέκι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κάποιος ποντίκι από τα γνωστά νόμιζε ότι είναι ο Τσίπρας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Είτε σε πολυπολιτισμική ειτε σε μονοπολιτισμικη κοινωνία, εμένα τον ΑΙΝΕΙΑΝ όπως και τους περισσότερους έλληνες μικροαστούς μας νοιάζει το προσωπικό μας συμφέρον και βολεμα
Όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες
Δεν συγκρούονται πολιτισμοί συγκρούονται άνθρωποι με αντίπαλα συμφέροντα που χρησιμοποιούν τις πολιτισμικές θρησκευτικές ιδεολογικές ή άλλου είδους διάφορες ως πρόσχημα.
Όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες
Δεν συγκρούονται πολιτισμοί συγκρούονται άνθρωποι με αντίπαλα συμφέροντα που χρησιμοποιούν τις πολιτισμικές θρησκευτικές ιδεολογικές ή άλλου είδους διάφορες ως πρόσχημα.
- wooded glade
Πρφανώς πολυπολιτισιμική εννοούσε τα μουσεία.
Και η γιουροβίζιον πολυπολιτισμός είναι, μονοπολιτισμός είναι μόνο το "θα πουλήσω το ρολόϊ και θα πάρω κομπολόϊ".
Επί Σύριζα έχει μπασταρδέψει ο όρος "πολυπολιτισμός" και σημαίνει αποθήκες λαθραίων κάτω από τα καπάκια της ΕΥΔΑΠ στη Στουρνάρα.
Και η γιουροβίζιον πολυπολιτισμός είναι, μονοπολιτισμός είναι μόνο το "θα πουλήσω το ρολόϊ και θα πάρω κομπολόϊ".
Επί Σύριζα έχει μπασταρδέψει ο όρος "πολυπολιτισμός" και σημαίνει αποθήκες λαθραίων κάτω από τα καπάκια της ΕΥΔΑΠ στη Στουρνάρα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AOC
-