Θα μπορούσανε να το κάνουνε μιας και δεν μιλάνε για τρομοκράτη δολοφόνο.vantono έγραψε: 11 Σεπ 2021, 20:24 Έχει αποθέματα.
Εγώ θελω να δω αυτούς που έδιναν αντιΚουφοντινικά μανιφέστα εδω μεσα, να το παιζουν δικαιωματιστές υπέρ του Ράμπιτ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Λαγός ξεκινάει απεργία πείνας. Όλοι στους δρόμους "Γεννήθηκα Χρυσή Αυγή"
- Otto Weininger
Re: Ο Λαγός ξεκινάει απεργία πείνας. Όλοι στους δρόμους "Γεννήθηκα Χρυσή Αυγή"
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ναι, καμία σχέση. Μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης ο ένας, μέλος εγκληματικής οργάνωσης ο άλλος. Διαφορά πουτσότριχας με κωλότριχας.Otto Weininger έγραψε: 11 Σεπ 2021, 23:09Θα μπορούσανε να το κάνουνε μιας και δεν μιλάνε για τρομοκράτη δολοφόνο.vantono έγραψε: 11 Σεπ 2021, 20:24 Έχει αποθέματα.
Εγώ θελω να δω αυτούς που έδιναν αντιΚουφοντινικά μανιφέστα εδω μεσα, να το παιζουν δικαιωματιστές υπέρ του Ράμπιτ.
- Otto Weininger
Είναι πραγματικά αστείο που προσπαθείς να συγκρίνεις την 17Ν και τον Κουφοντινα με την ΧΑ και τον Λαγό.vantono έγραψε: 11 Σεπ 2021, 23:12Ναι, καμία σχέση. Μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης ο ένας, μέλος εγκληματικής οργάνωσης ο άλλος. Διαφορά πουτσότριχας με κωλότριχας.Otto Weininger έγραψε: 11 Σεπ 2021, 23:09Θα μπορούσανε να το κάνουνε μιας και δεν μιλάνε για τρομοκράτη δολοφόνο.vantono έγραψε: 11 Σεπ 2021, 20:24 Έχει αποθέματα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Εμπεδοκλής
vantono έγραψε: 11 Σεπ 2021, 23:12Ναι, καμία σχέση. Μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης ο ένας, μέλος εγκληματικής οργάνωσης ο άλλος. Διαφορά πουτσότριχας με κωλότριχας.Otto Weininger έγραψε: 11 Σεπ 2021, 23:09Θα μπορούσανε να το κάνουνε μιας και δεν μιλάνε για τρομοκράτη δολοφόνο.vantono έγραψε: 11 Σεπ 2021, 20:24 Έχει αποθέματα.
Στον ποινικό κώδικα είναι το ίδιο άρθρο. Το 187.
-
Εμπεδοκλής
Αν ρωτήσεις τον Μπάιντεν και το επιτελείο του αυτήν την ώρα τους είναι αδιάφορο ακόμη και αν ο Κουφοντίνας ζητήσει και την αμερικανική υπηκοότητα...George_V έγραψε: 11 Σεπ 2021, 23:08Σιγουρα ειναι πολυ πιο ευκολο να κανεις τον μπαμπουλα στην Ελλάδα παρα στους Ταλιμπαν.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Σεπ 2021, 23:07Δεν έχει σημασία πια. Εδώ δεν ασχολούνται με Ταλιμπάν που έχουν στις λίστες τους ως τρομοκράτες και ενέργειες που έχουν κάνει τον τελευταίο χρόνο. Σιγά μην ασχοληθούν με έναν 60άρη στην Έλλαδα...
Δεν είναι, υπάρχει το 187Α ειδικά για οργάνωση που ασκεί τρομοκρατία. Μικρή διαφορά βεβαια για τα ηγετικά στελέχη αλλά πολύ μεγάλη για αν πας μέσα 10 χρόνια απλώς και μόνο επειδή ανήκεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Σεπ 2021, 23:14vantono έγραψε: 11 Σεπ 2021, 23:12Ναι, καμία σχέση. Μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης ο ένας, μέλος εγκληματικής οργάνωσης ο άλλος. Διαφορά πουτσότριχας με κωλότριχας.Otto Weininger έγραψε: 11 Σεπ 2021, 23:09
Θα μπορούσανε να το κάνουνε μιας και δεν μιλάνε για τρομοκράτη δολοφόνο.![]()
Στον ποινικό κώδικα είναι το ίδιο άρθρο. Το 187.
Καιρό έχει να ανεβάσει. Τον παλούκωσαν οι κομμουνιστές;

Αν ειναι οντως ετσι οπως τα λεει γιατι δε του επιτρεπουν να παραστει?
Εμένα που είναι και στις δυο περιπτώσεις στ' αρχίδια μου, πειράζει;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2021, 22:18 Δηλαδη εχει το δικαιωμα να εκφωνησει ομιλια στο Ευρωκοινοβουλιο και του το στερουν?
Αν ναι, ειμαι μαζι του.
Αν οχι, στα @@ μου.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δικα σου ειναι. Δε μου πεφτει λογος.
Μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό κρατούμενος;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2021, 23:30 Αν ειναι οντως ετσι οπως τα λεει γιατι δε του επιτρεπουν να παραστει?
Εννοώ ακόμη κι αν το προβλέπει ο κανονισμός του Ευρωκοινοβουλίου, επιτρέπεται από τον σωφρονιστικό κώδικα;
Θα είχε ενδιαφέρον αν ξέρει κάποιος να απαντήσει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Golden Age
Είναι εκλεγμένος ευρωβουλευτής. Σε μια δημοκρατία δεν επιτρέπεται να του απαγορεύεται η άσκηση των συνταγματικών του καθηκόντων.
δεν είναι να χάνει κιλά εκεί μέσα.θα χωθεί και ο φουρθιώτης στο μπούγιο και θα ρίχνει κι αυτός
viewtopic.php?f=29&t=34042&start=15#p2118656Beria έγραψε: 11 Σεπ 2021, 23:46Μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό κρατούμενος;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2021, 23:30 Αν ειναι οντως ετσι οπως τα λεει γιατι δε του επιτρεπουν να παραστει?
Εννοώ ακόμη κι αν το προβλέπει ο κανονισμός του Ευρωκοινοβουλίου, επιτρέπεται από τον σωφρονιστικό κώδικα;
......αφαιρούν το νόμιμο δικαίωμά μου να παρευρεθώ στην Ολομέλεια, από τις Εγκαταστάσεις Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) στην Αθήνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απ'ο,τι διαβασα βιαστικα κατι στην Αθηνα θα γινει. Μπορει να κανω και λαθος.Beria έγραψε: 11 Σεπ 2021, 23:46Μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό κρατούμενος;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2021, 23:30 Αν ειναι οντως ετσι οπως τα λεει γιατι δε του επιτρεπουν να παραστει?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-