Ε σίγουρα την τύλιξε κάπου πρινΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 11:57 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά για λίγη κόκα, που πιθανότατα βρισκόταν στον πρωκτό κάποιου, ενώ μπορείς να έχεις τα ίδια αποτελέσματα με λίγη γυμναστική.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το γνωστό μοντέλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Το γνωστό μοντέλο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Κόλα?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:14Σιγά το πράμα. Όλοι έχουμε πιει κόκα. Μη μου πεις ότι εσύ δεν έχεις πιει. Εγώ πάντα έχω κόκα στο σπίτι. Όχι μόνο για μένα. Έχω και καλεσμένους. Μπορεί να θέλουν να πιουν.BigChiefWahoo έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:30Σαν πολλά να ξέρεις εσύ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:25 Επίσης η ευφορία του τρεξίματος διαρκεί περισσότερο από την κόκα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
O κύριος Κεχαγιόγλου θα αναλάβει την υπεράσπιση;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι τι άλλο. Παλιά έπινα πέπσι αλλά από τότε που ο Μάικλ Τζάκσον αποκαλυφθηκε σαν παιδεραστής την έκοψα.Lord Brum έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:35Κόλα?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:14Σιγά το πράμα. Όλοι έχουμε πιει κόκα. Μη μου πεις ότι εσύ δεν έχεις πιει. Εγώ πάντα έχω κόκα στο σπίτι. Όχι μόνο για μένα. Έχω και καλεσμένους. Μπορεί να θέλουν να πιουν.
ή νομίζατε ότι θα παραδεχτώ δημόσια πως σνιφάρω την ώρα που γράφουν εδώ μέσα άτομα σαν την Πασιφάη; Πάνε αυτά. Ξεχάστε τα. Όλα μετρημένα από δω και πέρα.
Προσωπικά αποφεύγω να χρησιμοποιώ χαρτονομισματα και πιστωτικες για αυτη τη δουλεια. Το καλύτερο ειναι να πάρεις ενα καλό βιβλίο και να σκίσεις τις σελίδες με τα αγαπημένα σου αποσπάσματα. Ετσι μπορείς να διαβάζεις πίσω από τις γραμμές
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
όταν μιλάμε για 8 κιλά είναι απάνθρωπο να μην αγοράσεις λίγηΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 11:57 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά για λίγη κόκα, που πιθανότατα βρισκόταν στον πρωκτό κάποιου...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
μπορεί να αστειεύεσαι μα...nowhere έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:58όταν μιλάμε για 8 κιλά είναι απάνθρωπο να μην αγοράσεις λίγηΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 11:57 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά για λίγη κόκα, που πιθανότατα βρισκόταν στον πρωκτό κάποιου...
πάρτη και πέτα την ρε πορφύριε αν σιχαίνεσαι.για ένα αρνί μιλάμε,αμαρτία είναι
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ε φέρε μου ρε μαλάκα κανα μισόκιλο, άντε γαμώ το φελέκι μου, τρεις μήνες τη βγάλαμε έτσι στην ξέρα.nowhere έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:13 πάρτη και πέτα την ρε πορφύριε αν σιχαίνεσαι.για ένα αρνί μιλάμε,αμαρτία είναι
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Yochanan έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:49 Προσωπικά αποφεύγω να χρησιμοποιώ χαρτονομισματα και πιστωτικες για αυτη τη δουλεια. Το καλύτερο ειναι να πάρεις ενα καλό βιβλίο και να σκίσεις τις σελίδες με τα αγαπημένα σου αποσπάσματα. Ετσι μπορείς να διαβάζεις πίσω από τις γραμμές
Βάλ' τους να κάνουν επικύψεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:14Σιγά το πράμα. Όλοι έχουμε πιει κόκα. Μη μου πεις ότι εσύ δεν έχεις πιει. Εγώ πάντα έχω κόκα στο σπίτι. Όχι μόνο για μένα. Έχω και καλεσμένους. Μπορεί να θέλουν να πιουν.BigChiefWahoo έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:30Σαν πολλά να ξέρεις εσύ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:25 Επίσης η ευφορία του τρεξίματος διαρκεί περισσότερο από την κόκα.
επηρεάζομαι εύκολα ο μαλάκας.μόλις πέταξα 2 κιλά που είχα στην άκρηΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:18 Ε φέρε μου ρε μαλάκα κανα μισόκιλο, άντε γαμώ το φελέκι μου, τρεις μήνες τη βγάλαμε έτσι στην ξέρα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
που τα πέταξες γιατί τις προάλλες στην καστοριά είδα κάτι κάστορες που έχτιζαν έναν ουρανοξύστη.nowhere έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:22επηρεάζομαι εύκολα ο μαλάκας.μόλις πέταξα 2 κιλά που είχα στην άκρηΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:18 Ε φέρε μου ρε μαλάκα κανα μισόκιλο, άντε γαμώ το φελέκι μου, τρεις μήνες τη βγάλαμε έτσι στην ξέρα.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:38Ναι τι άλλο. Παλιά έπινα πέπσι αλλά από τότε που ο Μάικλ Τζάκσον αποκαλυφθηκε σαν παιδεραστής την έκοψα.Lord Brum έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:35Κόλα?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:14
Σιγά το πράμα. Όλοι έχουμε πιει κόκα. Μη μου πεις ότι εσύ δεν έχεις πιει. Εγώ πάντα έχω κόκα στο σπίτι. Όχι μόνο για μένα. Έχω και καλεσμένους. Μπορεί να θέλουν να πιουν.
ή νομίζατε ότι θα παραδεχτώ δημόσια πως σνιφάρω την ώρα που γράφουν εδώ μέσα άτομα σαν την Πασιφάη; Πάνε αυτά. Ξεχάστε τα. Όλα μετρημένα από δω και πέρα.
.
Την πιό αληθινή έκφραση την είχα ακούσει απο έναν Αμερικάνο μεγαλογιατρό.....
Αν η κόκα φτάσει να πουλιέται με 3 $ το gram η ανθρωπότητα θα γίνει κοκάκιας.....
Πολύ δυνατή σκόνη.....με υπεράνθρωπες ιδιότητες.....
Σήμερα δεν ξέρω αν αυτά που κυκλοφορούν στην πιάτσα είναι κόκα πάντως.....
Κολωνάκια καί Μυκόνους πιστεύω οτι μπορει να βρίσκουν μέ καθαρότητα 30 % +.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 159 Απαντήσεις
- 4029 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NewModelArmy
-
- 0 Απαντήσεις