!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το γνωστό μοντέλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Το γνωστό μοντέλο
Πιάστηκε με ένα κάρο κοκαΐνη
https://www.protothema.gr/greece/articl ... a-kokaini/
Η είδηση είναι "το μοντέλο",που μάλιστα έγινε και "γνωστό" από το Power of Love.
Όλες μοντέλα.
Όλες γνωστές.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... a-kokaini/
Η είδηση είναι "το μοντέλο",που μάλιστα έγινε και "γνωστό" από το Power of Love.
Όλες μοντέλα.
Όλες γνωστές.
- BigChiefWahoo
Re: Το γνωστό μοντέλο
Πως τη βρίσκουν με την κόκα στη showbiz ;
Δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ,σκόνη να τρέχει στον οργανισμό μου μέσω των ρουθουνιών
Δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ,σκόνη να τρέχει στον οργανισμό μου μέσω των ρουθουνιών
- BigChiefWahoo
Υπολόγισα χτες, που διάβασα την είδηση, ότι η ποσότητα με την οποία πιάστηκε το γνωστό μοντέλο,αντιστοιχεί σε περίπου 550.000-600.000 ευρώ.
Αυτά είναι.
Αυτά είναι.
- BigChiefWahoo
Και κάποιες μέρες πριν,είχανε πιάσει άλλο γνωστό μοντέλο (κάποια με το επώνυμο Μπάρμπα),με τις ίδιες κατηγορίες.
Η συναδελφικότητα στο χώρο ξεχειλίζει.
Αλλά (φαντάζομαι) στα εκάστοτε Power of Love,όλες αυτές αγκαλιάζονται,φιλιούνται στον αέρα και αποκαλεί η μία την άλλη "υπέροχη,τέλεια".
Κατά τ' άλλα,ο Μπλε Μπούμπης διαμαρτύρεται γιατί "νέοι" 17 χρονών πρέπει να δουλέψουν για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.
Χωράφι και μάζεμα σκόρδα χρειάζεται,για στρώσιμο χαρακτήρα.
Η συναδελφικότητα στο χώρο ξεχειλίζει.
Αλλά (φαντάζομαι) στα εκάστοτε Power of Love,όλες αυτές αγκαλιάζονται,φιλιούνται στον αέρα και αποκαλεί η μία την άλλη "υπέροχη,τέλεια".
Κατά τ' άλλα,ο Μπλε Μπούμπης διαμαρτύρεται γιατί "νέοι" 17 χρονών πρέπει να δουλέψουν για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.
Χωράφι και μάζεμα σκόρδα χρειάζεται,για στρώσιμο χαρακτήρα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά για λίγη κόκα, που πιθανότατα βρισκόταν στον πρωκτό κάποιου, ενώ μπορείς να έχεις τα ίδια αποτελέσματα με λίγη γυμναστική.
Εχεις δει πολλους να περνουν καμψεις μεσα σε κλαμπς/ σκυλαδικα?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 11:57 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά για λίγη κόκα, που πιθανότατα βρισκόταν στον πρωκτό κάποιου, ενώ μπορείς να έχεις τα ίδια αποτελέσματα με λίγη γυμναστική.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Όχι μα δεν έχω πάει ποτέ σε σκυλάδικο. Κι αυτοί βέβαια θα μπορούσαν να έχουν τα ίδια και καλύτερα αποτελέσματα μετά από ένα τρέξιμο 8-10 χλμ. Επίσης η ευφορία του τρεξίματος διαρκεί περισσότερο από την κόκα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:17Εχεις δει πολλους να περνουν καμψεις μεσα σε κλαμπς/ σκυλαδικα?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 11:57 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά για λίγη κόκα, που πιθανότατα βρισκόταν στον πρωκτό κάποιου, ενώ μπορείς να έχεις τα ίδια αποτελέσματα με λίγη γυμναστική.
- BigChiefWahoo
Σαν πολλά να ξέρεις εσύ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:25 Επίσης η ευφορία του τρεξίματος διαρκεί περισσότερο από την κόκα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- BigChiefWahoo
Ακριβώς,
Λες και είναι αλεύρι.
Τρελλοί είναι ;
Παίζουν το κεφάλι τους με τέτοιες εγκληματικές μαλακίες ;;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Σιγά το πράμα. Όλοι έχουμε πιει κόκα. Μη μου πεις ότι εσύ δεν έχεις πιει. Εγώ πάντα έχω κόκα στο σπίτι. Όχι μόνο για μένα. Έχω και καλεσμένους. Μπορεί να θέλουν να πιουν.BigChiefWahoo έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:30Σαν πολλά να ξέρεις εσύ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:25 Επίσης η ευφορία του τρεξίματος διαρκεί περισσότερο από την κόκα.
- BigChiefWahoo
Πας καλά ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:14Σιγά το πράμα. Όλοι έχουμε πιει κόκα. Μη μου πεις ότι εσύ δεν έχεις πιει. Εγώ πάντα έχω κόκα στο σπίτι. Όχι μόνο για μένα. Έχω και καλεσμένους. Μπορεί να θέλουν να πιουν.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Παπα τζον δε ξέρω με τι κοσμο συναναστρέφεσαι αλλά στον δικό μου κύκλο θεωρείται αυτονόητο σε όποιο σπίτι με καλούν να υπάρχει κόκα.BigChiefWahoo έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:15Πας καλά ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:14Σιγά το πράμα. Όλοι έχουμε πιει κόκα. Μη μου πεις ότι εσύ δεν έχεις πιει. Εγώ πάντα έχω κόκα στο σπίτι. Όχι μόνο για μένα. Έχω και καλεσμένους. Μπορεί να θέλουν να πιουν.
- BigChiefWahoo
Μάλιστα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 159 Απαντήσεις
- 4029 Προβολές