δημοσιογραφος, ιερεας, και ποια ειναι η αλλη; πολιτικος;Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Σεπ 2021, 12:50Εκτος από τρεις, καμιά άλλη δουλειά δεν είναι ντροπή.πήζον bot έγραψε: 10 Σεπ 2021, 12:18 ολα τα ξεφτιλομποτ που εχουν κάλους στην παλαμη απο την πολλη παλινδρομηση, δουλευαν τελικα απο 10 χρονων..![]()
![]()
![]()
καθε μερα ψεμματα οι αποκληροι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
16 χρονών πας Α' Λυκείου, όχι δούλος σε ξενοδοχείο! -Δανια δεν σας καναμε αλλα θα σας κανουμε...Ταϊλάνδη της Ευρώπης!
Re: 16 χρονών πας Α' Λυκείου, όχι δούλος σε ξενοδοχείο! -Δανια δεν σας καναμε αλλα θα σας κανουμε...Ταϊλάνδη της Ευρώπης!
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: 16 χρονών πας Α' Λυκείου, όχι δούλος σε ξενοδοχείο! -Δανια δεν σας καναμε αλλα θα σας κανουμε...Ταϊλάνδη της Ευρώπης!
nowhere έγραψε: 10 Σεπ 2021, 12:58 δεν με βλέπω να φτουράω για πολύ ακόμα εδώ μέσα.έχει αρχίσει και γίνεται ανθυγειινό.γλυκοκοιτάζω την γωνία του τραπεζιού και σχεδιάζω τροχιές για το κεφάλι μου
Philip Mortimer έγραψε: 10 Σεπ 2021, 12:59 Το βιοτικό επίπεδο έχει ανέβει εντυπωσιακά τις τελευταίες δεκαετίες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η δεξιά και ο αστισμός είναι αυτό. Δηλαδή, τα λογικά άλματα, η παράνοια, οι εντυπωσιασμοί και εν τέλει οι μπούρδες. Αριστερά είναι η κατανόηση, η σκέψη, η αμβάθυνση, η ενσυναίσθηση. (Ενίοτε και ο ψωλαραδισμός
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Α και κάτι άλλο. Πόσο κούτσουρο πρέπει να είσαι για να πηγαίνεις πρώτη Λυκείου στα 16; Στα 16 μου εγώ πήγαινα τρίτη.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τα δύο αρχαιότερα και το νεότερο.Ασέβαστος έγραψε: 10 Σεπ 2021, 13:02δημοσιογραφος, ιερεας, και ποια ειναι η αλλη; πολιτικος;Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Σεπ 2021, 12:50Εκτος από τρεις, καμιά άλλη δουλειά δεν είναι ντροπή.πήζον bot έγραψε: 10 Σεπ 2021, 12:18 ολα τα ξεφτιλομποτ που εχουν κάλους στην παλαμη απο την πολλη παλινδρομηση, δουλευαν τελικα απο 10 χρονων..![]()
![]()
![]()
καθε μερα ψεμματα οι αποκληροι
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
δηλαδη το κουμουνομποτακι ειναι δεξιος; τα ακρα, ταυτιζονται;Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2021, 13:09Η δεξιά και ο αστισμός είναι αυτό. Δηλαδή, τα λογικά άλματα, η παράνοια, οι εντυπωσιασμοί και εν τέλει οι μπούρδες. Αριστερά είναι η κατανόηση, η σκέψη, η αμβάθυνση, η ενσυναίσθηση. (Ενίοτε και ο ψωλαραδισμός)
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Μαλακιες. Σύμφωνα - πάντα- με τον axilmar και τον πηζοντα μποτεα, ο πατέρας σου δεν έπρεπε να σε εκμεταλλευεται. Έπρεπε να βάζει εργάτη να κάνει τη δουλειά που έκανες εσύ.Nandros έγραψε: 10 Σεπ 2021, 12:46 .
Με το που μπήκα στο Γυμνάσιο, όλα τα καλοκαίρια μέχρι που αποφοίτησα από την Σχολή και μπαρκάρισα, δούλευα στο λιμάνι του Πειραιά, βοηθώντας τον πατέρα μου.
Με το ποδήλατο έκανα τις μεγάλες αποστάσεις, που εκείνος θα έπρεπε να κάνει με τα πόδια, ευκολότερα και ταχύτερα.
Και έχουμε δω μέσα το πορφυρογέννητο νεοκομμούνι να ποστάρει τις μακακίες του απανωτά και να μην κάνει διάλογο. Μόνο τρώει τις χλαπάτσες.
.
Μλκς μου, μιλούν για τα εργασιακά, άτομα που δούλεψαν (αν δούλεψαν) πρώτη τους φορά μετά το στρατό.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Κανονικά η αριστερά έπρεπε να ναι πρωτοστατης στο να δημιουργηθεί πλαίσιο ώστε να δουλεύει ο ανήλικος νόμιμα και όχι μαύρα ειδικά στα εποχιακά επαγγέλματα του καλοκαιριού . Έτσι αντιμετωπίζεται η εκμετάλλευση .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
α, το ιερεας σιγουρα δηλαδη. εξαιρουνται οι ιερειες της αφροδιτης.Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Σεπ 2021, 13:13Τα δύο αρχαιότερα και το νεότερο.
-
Δημοκράτης
γιατί κέρδιζες χρονιά ρε τσακάλι στην πρώτη λυκείου ξεκινάς και είσαι 15 και κάποια στιγμή μέσα στην σχολική χρονιά γίνεσαι 16Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2021, 13:13 Α και κάτι άλλο. Πόσο κούτσουρο πρέπει να είσαι για να πηγαίνεις πρώτη Λυκείου στα 16; Στα 16 μου εγώ πήγαινα τρίτη.
Ασέβαστος έγραψε: 10 Σεπ 2021, 13:14δηλαδη το κουμουνομποτακι ειναι δεξιος; τα ακρα, ταυτιζονται;Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2021, 13:09Η δεξιά και ο αστισμός είναι αυτό. Δηλαδή, τα λογικά άλματα, η παράνοια, οι εντυπωσιασμοί και εν τέλει οι μπούρδες. Αριστερά είναι η κατανόηση, η σκέψη, η αμβάθυνση, η ενσυναίσθηση. (Ενίοτε και ο ψωλαραδισμός)
Όχι τα άκρα δεν ταυτίζονται και ναι οι κουκουέδες είναι δεξιοί.
- Λίνο Βεντούρα
Τρίτη δημοτικού;Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2021, 13:13 Α και κάτι άλλο. Πόσο κούτσουρο πρέπει να είσαι για να πηγαίνεις πρώτη Λυκείου στα 16; Στα 16 μου εγώ πήγαινα τρίτη.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
περσι πηρα το γιο μου, 8 χρονω, να βοηθησει στις ελιες.* εμαθε και πως βγαινει το λαδακι που βαζει στο ψωμακι με τη ριγανη.Πτολεμαίος έγραψε: 10 Σεπ 2021, 13:14Μαλακιες. Σύμφωνα - πάντα- με τον axilmar και τον πηζοντα μποτεα, ο πατέρας σου δεν έπρεπε να σε εκμεταλλευεται. Έπρεπε να βάζει εργάτη να κάνει τη δουλειά που έκανες εσύ.Nandros έγραψε: 10 Σεπ 2021, 12:46 .
Με το που μπήκα στο Γυμνάσιο, όλα τα καλοκαίρια μέχρι που αποφοίτησα από την Σχολή και μπαρκάρισα, δούλευα στο λιμάνι του Πειραιά, βοηθώντας τον πατέρα μου.
Με το ποδήλατο έκανα τις μεγάλες αποστάσεις, που εκείνος θα έπρεπε να κάνει με τα πόδια, ευκολότερα και ταχύτερα.
Και έχουμε δω μέσα το πορφυρογέννητο νεοκομμούνι να ποστάρει τις μακακίες του απανωτά και να μην κάνει διάλογο. Μόνο τρώει τις χλαπάτσες.
.
Μλκς μου, μιλούν για τα εργασιακά, άτομα που δούλεψαν (αν δούλεψαν) πρώτη τους φορά μετά το στρατό.![]()
![]()
![]()
*φυρα ηταν, πιο πολυ εχανα χρονο να τον προσεχω, παρα η δουλεια που εβγαλε. πληρωθηκε με παγωτα.
κρεμαστε με, εκμεταλλευτης παιδικης εργασιας.
Τρίτη και δεκατρείς.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Σεπ 2021, 13:19Τρίτη δημοτικού;Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2021, 13:13 Α και κάτι άλλο. Πόσο κούτσουρο πρέπει να είσαι για να πηγαίνεις πρώτη Λυκείου στα 16; Στα 16 μου εγώ πήγαινα τρίτη.
Ρε θα μας τρελλάνει ο άεργος Μπούμπης. Στα 16 μου, τακτοποιούσα γραμματειακές εκκρεμότητες στο γραφείο του πατέρα μου και μετά γύριζα όλη την Ελλάδα να πουλήσω βιβλία, καλοκαίρι. Τουλάχιστον ένα δίμηνο. Και όχι δουλειά 8ωρη αλλά όσο μας έπαιρνε. Άλλη στιγμή θα διηγηθώ γεγονότα που μου έχουν συμβεί.
Η ουσία είναι οτι έβγαζα εν έτει 1989, 1990 και 1991 τρελλά φράγκα. Αν είναι δυνατόν. Λες και μιλάμε για ανθρακορυχεία και αλυσοδεμένα ανήλικα.
Τράβα να δουλέψεις ρε χλαπάτσα να δεις πως βγαίνει το μεροκάματο, αντί να αναλώνεσαι εδώ μέσα.
Η ουσία είναι οτι έβγαζα εν έτει 1989, 1990 και 1991 τρελλά φράγκα. Αν είναι δυνατόν. Λες και μιλάμε για ανθρακορυχεία και αλυσοδεμένα ανήλικα.
Τράβα να δουλέψεις ρε χλαπάτσα να δεις πως βγαίνει το μεροκάματο, αντί να αναλώνεσαι εδώ μέσα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 721 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-