!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Βροντάνε στράτες κι αγορές" - Γεια σου Μίκη. Μπραβο ρε Μητσο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: "Βροντάνε στράτες κι αγορές" - Γεια σου Μίκη. Μπραβο ρε Μητσο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Lord Brum έγραψε: 10 Σεπ 2021, 00:37
Freelancer έγραψε: 09 Σεπ 2021, 08:34
Χαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2021, 18:32 Τι υποκρισία. Τι σιχαμάρα!
Oντως.Τα σιχαματα Μητσοτακης και Τσιπρας δεν ειχαν καμια δουλεια στην κηδεια.Ο Μικης ηταν απεναντι τους.
ου ναι ο υπουργός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη απάναντί στον Κυριάκο.
Με ρέγουλα τα ρακόμελα
Αυτοί δεν γνωρίζουν ότι βασικά ήσαν οικογενειακοί φίλοι.Προχθες με το ξεκατίνιασμα για το που θα γίνει η ταφή βγήκε στην επιφάνεια και το δικόγραφο της κόρης του Θεοδωράκη Μαργαρίτας που έγραφε ευκρινώς Τόπος Γεννήσεως Παρίσι Γαλλίας.Εκεί γεννήθηκε όταν ο πατέρας της ήταν εξόριστος.Στο Παρίσι ήταν και ο Μητσοτάκης Α΄με το μωρό,τον σημερινό Μητσοτάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα πριν εξορισθεί η οικογένεια για τη Γαλλία και φυσικά είχαν τακτικότατες συναντήσεις για τα πολιτικά τότε όπως και με τον Καραμανλή.
Αφήνουμε τα "γιουβαρλάκια της Μαρίκας" το 1989 όπως τα ονόμαζε η "Αυριανή" όταν μαζεύονταν στο σπίτι του Μητσοτάκη και σχεδίαζαν πως θα διώξουν τον Παπανδρέου.
Ο Τσίπρας βέβαια δεν γεννήθηκε στο Παρίσι ούτε έφυγε εξόριστος αφού ο πατέρας του ήταν εργολάβος επί επταετίας.
Οι συριζαίοι όμως νομίζουν ότι τους ανήκει ο Θεοδωράκης δια της μιμήσεως του καρατζαφέρειου θεωρήματος της δεξιάς πολυκατοικίας στη δική τους αριστερή πολυκατοικία.Εφ όσον ο Θεοδωράκης ανέθεσε την τελετή στο ΚΚΕ,έχουν κάποιο μερίδιο και αυτοί ως προερχόμενοι από την ίδια πολυκατοικία,άσχετα εάν στην τελευταία πολιτική του συγκέντρωση ο Θεοδωράκης τους ονόμασε αριστερόστροφο φασισμό. :D
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: "Βροντάνε στράτες κι αγορές" - Γεια σου Μίκη. Μπραβο ρε Μητσο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Η Αλεκα Παπαρήγα έγραψε κατά την επίσκεψη στο σπιτι του Μικη
Μίκη, αν και δεν μπορείς να με δεις και να με ακούσεις, εγώ σου λέω γεια, σαν να σε βλέπω από κοντά, πολύ κοντά όταν ήμουν νεολαίισσα στην ΕΔΑ και τους Λαμπράκηδες. Όταν μου ανατέθηκε να συγκεντρωθούν μέλη της Σπουδάζουσας για να μας παρουσιάσεις τη "Ρωμιοσύνη" και να μετρήσεις πόσο μας άγγιζες. Μας συγκλόνισες, αλλά με την όμορφη νεανική μας ημιμάθεια τολμήσαμε να σου κάνουμε υποδείξεις κι εσύ χαιρόσουν... μας χειροκρότησες.
Σε αγάπησα και σ' αγαπώ γιατί ξέρω ότι ποτέ δεν απαλλάχτηκες από την κομμουνιστική σου αύρα και ομορφιά.

Αλεκαρα σ'αγαπω.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”