Να ρωτήσουμε όσους έζησαν σε σοσιαλιστικού παραδείσους αν υπήρχε κρατική βία η όχι
Ξεφτίλες
Να ρωτήσουμε όσους έζησαν σε σοσιαλιστικού παραδείσους αν υπήρχε κρατική βία η όχι
Τζημερος και φαηλοςπατησιωτης έγραψε: 09 Σεπ 2021, 08:26Αναζητώ χρόνια τον πολιτικό εκείνο που θα σπάσει στο ξύλο το κίνημά σου και δεν τον βρίσκω.Όλοι οι αρχηγοί της ΝΔ είναι απαράδεκτα ελαστικοί απέναντί του.Εάν με ρωτήσεις γιατί δεν πάω σε χρυσαυγίτες και άλλους παρόμοιους θα σου απαντήσω ότι αυτοί τα βάζουν και με άλλους με τους οποίους δεν έχω κανένα πρόβλημα (Εβραίους κλπ) ή είναι επικίνδυνοι να προκαλέσουν πολέμους και άλλες καταστροφές.Ψάχνω κάποιον που θα σπάσει στο ξύλο αποκλειστικά τους εσωτερικούς ταραχοποιούς που σπάνε βιτρίνες και μαγαζιά και ονομάζεις κίνημα.Fluffy έγραψε: 09 Σεπ 2021, 06:38 Νομίζω ότι κανένας μας δεν πιστεύει ότι είναι σε θέση η κυβέρνηση να είναι ειρηνική. Ακόμα και αυτοί που την ψήφισαν.
Διαφωνείς με τη λαϊκή ορθογραφια?
αρα θεωρείς δεδομένο πως δεν είναι σε θέση να τα βγάλει πέρα χωρίς βία (λίγο-πολύ)
Τα συγκρατίζει με ευκολία, σημαίνει χωρίς προσφυγή στην βία. Και επιπλέον, γιά τι συγκράτισμα μιλάμε; Τι αναμένεται να κάνουν, να καταλάβουν τα θερινά ανάκτορα;
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
αρα δεν χρειάζονται διμοιριες ματLeporello έγραψε: 09 Σεπ 2021, 21:28Τα συγκρατίζει με ευκολία, σημαίνει χωρίς προσφυγή στην βία. Και επιπλέον, γιά τι συγκράτισμα μιλάμε; Τι αναμένεται να κάνουν, να καταλάβουν τα θερινά ανάκτορα;
Στηρίζω απόλυτα.Ασέβαστος έγραψε: 09 Σεπ 2021, 07:47 ο λαος, αυτοι που ψηφισαν την κυβερνηση, θελει να ασκηθει βια σε αυτο που ονομαζεις εσυ εργατικο κινημα. θα γινει το θελημα του λαου.
Σοβαρέψου ρε φίλε.Lord Brum έγραψε: 09 Σεπ 2021, 12:18Τζημερος και φαηλοςπατησιωτης έγραψε: 09 Σεπ 2021, 08:26Αναζητώ χρόνια τον πολιτικό εκείνο που θα σπάσει στο ξύλο το κίνημά σου και δεν τον βρίσκω.Όλοι οι αρχηγοί της ΝΔ είναι απαράδεκτα ελαστικοί απέναντί του.Εάν με ρωτήσεις γιατί δεν πάω σε χρυσαυγίτες και άλλους παρόμοιους θα σου απαντήσω ότι αυτοί τα βάζουν και με άλλους με τους οποίους δεν έχω κανένα πρόβλημα (Εβραίους κλπ) ή είναι επικίνδυνοι να προκαλέσουν πολέμους και άλλες καταστροφές.Ψάχνω κάποιον που θα σπάσει στο ξύλο αποκλειστικά τους εσωτερικούς ταραχοποιούς που σπάνε βιτρίνες και μαγαζιά και ονομάζεις κίνημα.Fluffy έγραψε: 09 Σεπ 2021, 06:38 Νομίζω ότι κανένας μας δεν πιστεύει ότι είναι σε θέση η κυβέρνηση να είναι ειρηνική. Ακόμα και αυτοί που την ψήφισαν.
Να φερουμε εκεινον τον χοντρο στο λιμανι που πηρε παραμαζωμα τους απλυτους φλουφληδες με τις κοκκινες σημαιες οταν προσπαθησαν να στατησουν τον κοσμακι να παει στα σπιτια τους.Lord Brum έγραψε: 09 Σεπ 2021, 12:18Τζημερος και φαηλοςπατησιωτης έγραψε: 09 Σεπ 2021, 08:26Αναζητώ χρόνια τον πολιτικό εκείνο που θα σπάσει στο ξύλο το κίνημά σου και δεν τον βρίσκω.Όλοι οι αρχηγοί της ΝΔ είναι απαράδεκτα ελαστικοί απέναντί του.Εάν με ρωτήσεις γιατί δεν πάω σε χρυσαυγίτες και άλλους παρόμοιους θα σου απαντήσω ότι αυτοί τα βάζουν και με άλλους με τους οποίους δεν έχω κανένα πρόβλημα (Εβραίους κλπ) ή είναι επικίνδυνοι να προκαλέσουν πολέμους και άλλες καταστροφές.Ψάχνω κάποιον που θα σπάσει στο ξύλο αποκλειστικά τους εσωτερικούς ταραχοποιούς που σπάνε βιτρίνες και μαγαζιά και ονομάζεις κίνημα.Fluffy έγραψε: 09 Σεπ 2021, 06:38 Νομίζω ότι κανένας μας δεν πιστεύει ότι είναι σε θέση η κυβέρνηση να είναι ειρηνική. Ακόμα και αυτοί που την ψήφισαν.