lafkiotis έγραψε: 09 Σεπ 2021, 11:49
Μονο νίκες απο εδω και εμπρος, και να μη χασουμε απο Ισπανούς. Περνάμε.
Το κρίσιμο είναι τώρα με τη γεωργία εκτός, με αυτους τους Ισπανούς εντός ένα σβηστό βολικό Χ πιστευω μπορούμε
Για να τα παιξεις όλα για όλα στη Σουηδία, νίκη περναω Χ αποκλείομαι
Που θα φάμε 4-0 αλλά δεν πειράζει
lafkiotis έγραψε: 09 Σεπ 2021, 11:49
Μονο νίκες απο εδω και εμπρος, και να μη χασουμε απο Ισπανούς. Περνάμε.
Το κρίσιμο είναι τώρα με τη γεωργία εκτός, με αυτους τους Ισπανούς εντός ένα σβηστό βολικό Χ πιστευω μπορούμε
Για να τα παιξεις όλα για όλα στη Σουηδία, νίκη περναω Χ αποκλείομαι
Που θα φάμε 4-0 αλλά δεν πειράζει
Συμφωνω. Αν και δεν με τρομαζει η Σουηδια. Μαλακες ειναι υπερεκτιμημενοι.
Εμας φοβαμαι μη βγαλουμε μονοι μας τα ματακια.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Το ενθαρρυντικό είναι ο δουβικας, θα είναι πολυ σημαντικό επιτέλους μετά από 6-7 χρόνια να κατεβαίνουμε με φορ που να τον νιώθουν
Και ο τζολης βέβαια που επιθετικά είναι διάβολος αλλά πρέπει να δουλέψει πολυ τακτική όταν αμύνεται η ομάδα, χθες ο παυλιδης ξελαρυγγιαζοταν για να του πει που να πάει
Εντάξει στην Αγγλία προφανως θέμα χρόνου είναι να τα μάθει αυτά
Εγώ περίμενα για το μέλλον επιθετική τριάδα τζολη-δουβικα-χατζηγιοβαννη αλλά δεν ξέρω γιατί ο άλλος ενώ ξέρει μπάλα μάλλον είναι στόκος
jason0 έγραψε: 09 Σεπ 2021, 12:51
Το ενθαρρυντικό είναι ο δουβικας, θα είναι πολυ σημαντικό επιτέλους μετά από 6-7 χρόνια να κατεβαίνουμε με φορ που να τον νιώθουν
Και ο τζολης βέβαια που επιθετικά είναι διάβολος αλλά πρέπει να δουλέψει πολυ τακτική όταν αμύνεται η ομάδα, χθες ο παυλιδης ξελαρυγγιαζοταν για να του πει που να πάει
Εγώ περίμενα για το μέλλον επιθετική τριάδα τζολη-δουβικα-χατζηγιοβαννη αλλά δεν ξέρω γιατί ο άλλος ενώ ξέρει μπάλα μάλλον είναι στόκος
δουβικας,αμπαλο ταχυ φορ
ειδες χθες στο 3-5-2 πως απεδωσε ο τζολης παικταρα μου?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
δουβικας,αμπαλο ταχυ φορ
Ναι ρε δικε μου αλλά εσύ έλεγες σε 2 χρόνια θα ξαναπαίζει Ελλάδα
Δεν το ειδα το ματς, μεγαλη νικη η χθεσινη. Ευτυχως δεν εβαλε τον Μανταλο.
Η Εθνικη εχει ταλαντουχους ποδοσφαιριστες σε ολες τις θεσεις. Μαλλον ειναι αργα πλεον για τη δευτερη θεση, αλλά ας φτιαξει τουλαχιστον μια δυνατη ομαδα για τα προκριματικα του επομενου γιουρο.
δουβικας,αμπαλο ταχυ φορ
Ναι το 3-5-2 ηταν οχι οτι ειχαν ανεβασει οι Σουηδοι 7 παικτες στη μεγαλη μας περιοχη στο τελευταιο 20λεπτο και βρηκε αεροδιαδρομους
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
δουβικας,αμπαλο ταχυ φορ
Ναι το 3-5-2 ηταν οχι οτι ειχαν ανεβασει οι Σουηδοι 7 παικτες στη μεγαλη μας περιοχη στο τελευταιο 20λεπτο και βρηκε αεροδιαδρομους
μαθητα μου με απογοητευεις
ακριβως γιαυτο επαιξες 3-5-2 για να τους δωσεις χωρο και να ανοιχτουν
παλι στην αλφαβητα πρεπει να γυρισουμε?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Δεν τους εδωσες χωρο δασκαλε μονοι τους τον πηραν γιατι εχαναν,3-0-7 επαιζαν
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σε ακόμα έναν αγώνα της εθνικής εμφανίστηκε, οργανωμένα στις εξέδρες (και) του ΟΑΚΑ, ένας μικρός αριθμός φασιστών.
Κάποιοι εκεί στην ΕΠΟ δείχνουν να μην μπορούν ή να μη θέλουν να μάθουν από το παρελθόν.
Και γίνονται -από ανικανότητα, αδιαφορία ή συνειδητά- συνένοχοι.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Σεπ 2021, 20:37
Σε ακόμα έναν αγώνα της εθνικής εμφανίστηκε, οργανωμένα στις εξέδρες (και) του ΟΑΚΑ, ένας μικρός αριθμός φασιστών.
Κάποιοι εκεί στην ΕΠΟ δείχνουν να μην μπορούν ή να μη θέλουν να μάθουν από το παρελθόν.
Και γίνονται -από ανικανότητα, αδιαφορία ή συνειδητά- συνένοχοι.
και το χαλασμένο γραμμόφωνο του περισσού συνεχίζει να κάνει φασαρία