ΧΑζαίος με δανεικό μυαλό από ζαίους!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο λαός δεν ξεχνά "Μητσοτακη καθαρμα"».
Re: Ο λαός δεν ξεχνά "Μητσοτακη καθαρμα"».
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
η ωρα του κουκλοθεατρου κωλντρων και ξεφτιλομποτ νδ.
abandon thread
σχολασε ο γαμος
abandon thread
σχολασε ο γαμος
Ρε, εγώ φταίω που αυτό το βλαμμένο είναι εμμονικό?πήζον bot έγραψε: 09 Σεπ 2021, 00:48 η ωρα του κουκλοθεατρου κωλντρων και ξεφτιλομποτ νδ.
abandon thread
σχολασε ο γαμος
Υπομονή θα κάνουμε, Δευτέρα αρχίζουν τα σχολεία, θα έχει μάθημα, θα έχει και αγγλικά, ε, δε θα προλαβαίνει.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναι, τον έχω ψηφίσει! Επίσης έχω ψηφίσει και αυτόν εδώ:

Πατρική φιγούρα! Ξέρεις τι εννοώ νομίζω!
Σοβαρότατα! Πιο σοβαρά δεν γίνεται!

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες!
https://twitter.com/staikos_/status/143 ... 07139?s=20
Να σου κάνει υποδείξεις, άθρησκος υποτίθεται αριστερός, για την σωστή στάση και συμπεριφορά στις θρησκευτικές τελετές!
Αξία ανεκτίμητη!
Να σου κάνει υποδείξεις, άθρησκος υποτίθεται αριστερός, για την σωστή στάση και συμπεριφορά στις θρησκευτικές τελετές!
Αξία ανεκτίμητη!
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Εγώ για τον Μητσοτάκη δε νιώθω ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Θεωρώ ξεφτίλα όμως να ευτελίζεται έτσι ο πρωθυπουργός μιας χώρας. Αν κάποιοι δε σέβονται το Μητσοτάκη ας
σεβαστούν τουλάχιστον το θεσμό του Πρωθυπουργού. Είναι αδιανόητο έξω από μια εκκλησία εν μέσω κηδείας να υβρίζεται έτσι αισχρά ένας πρωθυπουργός κατά την άφιξή του. Μιλάμε για προχωρημένη ηθική εξαθλίωση.
Θεωρώ ξεφτίλα όμως να ευτελίζεται έτσι ο πρωθυπουργός μιας χώρας. Αν κάποιοι δε σέβονται το Μητσοτάκη ας
σεβαστούν τουλάχιστον το θεσμό του Πρωθυπουργού. Είναι αδιανόητο έξω από μια εκκλησία εν μέσω κηδείας να υβρίζεται έτσι αισχρά ένας πρωθυπουργός κατά την άφιξή του. Μιλάμε για προχωρημένη ηθική εξαθλίωση.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
lol, ο ίδιος έστειλε τέτοια επιστολή. Η θελες να την φημώσουμε;Πασιφάη έγραψε: 08 Σεπ 2021, 23:02Είναι ξεπεσμός το να γυρνάτε ολόγυρα σαν τις Ερινύες για να αποκομίσετε πολιτικά οφέλη απ'την τελευταία του επιθυμία. Και να το βροντοφωνάζετε. Λες και θα σας κάμει καλλίτερους ή θα σας εξυψώσει μπας και ανέβετε σε ψήφους.Fluffy έγραψε: 08 Σεπ 2021, 22:58είναι ξεπεσμός του μίκη η επιστολη του;Πασιφάη έγραψε: 08 Σεπ 2021, 22:52
Προσυπογράφω.
Απλά βρίσκεσαι σε οπαδικό καφενέ, που πρέπει οπωσδήποτε να πει την πουστιά του και να φανεί η απόλυτη λέρα του. Τόσα νήματα, τόση βρωμιά. Τόση αγνωμοσύνη και εννοείται ο απόλυτος ξεπεσμός.
αυτην την ερμηνεια την δίνεις εσυ, ήταν η κηδεία του λαμαρκ σόου αλητείας το 1848;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Σεπ 2021, 00:00ζήτησε ο μίκης να γίνει σόου αλητείας στη κηδεία του με βρισιές κατά πολιτικών αντιπάλων;Fluffy έγραψε: 08 Σεπ 2021, 22:58είναι ξεπεσμός του μίκη η επιστολη του;Πασιφάη έγραψε: 08 Σεπ 2021, 22:52
Προσυπογράφω.
Απλά βρίσκεσαι σε οπαδικό καφενέ, που πρέπει οπωσδήποτε να πει την πουστιά του και να φανεί η απόλυτη λέρα του. Τόσα νήματα, τόση βρωμιά. Τόση αγνωμοσύνη και εννοείται ο απόλυτος ξεπεσμός.
Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει έρισμα, όπου μα όπου πάει τρώνε φαούρο.lonelyrider έγραψε: 09 Σεπ 2021, 01:55 Εγώ για τον Μητσοτάκη δε νιώθω ούτε κρύο ούτε ζέστη.
viewtopic.php?f=29&t=33004
viewtopic.php?f=29&t=32787
viewtopic.php?f=29&t=31663
viewtopic.php?f=29&t=31434
viewtopic.php?f=29&t=30768
πιο ολοκληρωμένο έργο για τον μίκη δε θα μπορουσε να υπάρχει, ο μίκης εξέφραζε και έδινε κίνητρο στο λαό οπότε δεν μπορούμε να ζητάμε να πεθάνει κεκλυσμένων των θυρών
viewtopic.php?f=29&t=32787
viewtopic.php?f=29&t=31663
viewtopic.php?f=29&t=30768
πιο ολοκληρωμένο έργο για τον μίκη δε θα μπορουσε να υπάρχει, ο μίκης εξέφραζε και έδινε κίνητρο στο λαό οπότε δεν μπορούμε να ζητάμε να πεθάνει κεκλυσμένων των θυρών
lonelyrider έγραψε: 09 Σεπ 2021, 01:55 Εγώ για τον Μητσοτάκη δε νιώθω ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Αν ο λαός δεν θέλει τον Μητσοτακη ή τον Τσιπρα, ας μην τους ξανά ψηφίσει
Η αλήθεια είναι πως και του Μητσοτάκη θα του φάνηκε περίεργο. Κλεισμένος στην γυάλα και με τους αυλικούς να τον κωλογλύφουν ολημερίς για το πόσο καλά τα έχει κάνει όλα ουσιαστικά ζει σε μια εικονική πραγματικότητα, η οποία ενισχύεται από την έμφυτη αυταρέσκεια.lonelyrider έγραψε: 09 Σεπ 2021, 01:55 Εγώ για τον Μητσοτάκη δε νιώθω ούτε κρύο ούτε ζέστη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 72 Απαντήσεις