Στην εταιρεία μου αναζητούμε εναγωνίως αναλυτικό χημικό με 5-10 χρόνια εμπειρία στην ανόργανη ανάλυση. Έχουμε καταπληκτικά perks (ωράριο, άδειες, συνθήκες εργασίας), μισθούς άνω του μέσου όρου και Έλληνα προϊστάμενο . Αν ενδιαφέρεστε, ακόμη και με λιγότερη εμπειρία, στείλτε μου μήνυμα.
Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με την εταιρεία, το βαζω just in case σωθεί κανας φορουμιτης
Σιγά μην τραβιέται ελ απόφοιτος πανεπιστί να δουλέψει σε μαγαζί με τζίρο τρία δις να τρέχει σα το βέγκο. Θα κάτσει εδώ να τραβιέται με τίποτα ιδιαίτερα μέχρι να διοριστεί, μασουλώντας σπόρια και κλανοντας τον πρωινό φραπέ με προσοχή μη γίνει ατύχημα
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Σεπ 2021, 20:57
Σιγά μην τραβιέται ελ απόφοιτος πανεπιστί να δουλέψει σε μαγαζί με τζίρο τρία δις να τρέχει σα το βέγκο. Θα κάτσει εδώ να τραβιέται με τίποτα ιδιαίτερα μέχρι να διοριστεί, μασουλώντας σπόρια και κλανοντας τον πρωινό φραπέ με προσοχή μη γίνει ατύχημα
ενα δικιο το εχει ο μαν
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
talaipwros έγραψε: 09 Σεπ 2021, 00:08
Τες πα, μην σας ξαναδω να γκρινιαξετε για ανεργια κλπ
Αρκετοί φεύγουν για εργασία στο εξωτερικό αλλά γιατί είναι παράλογο να γκρινιάζει κάποιος για ανεργία όταν δεν έχει ευκαιρίες στη χώρα του; Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να φύγουν στο εξωτερικό. Υπάρχουν και ηλικιωμένοι που πρέπει κάποιος να προσέχει ή και άλλου τύπου υποχρεώσεις που το καθιστούν δύσκολο.
Η Αγγλία πλέον δεν είναι ΕΕ και ίσως είναι κάπως λιγότερο ελκυστικός προορισμός σε σχέση με πριν. Δεν διάβασα με τι κριτήρια είναι το Manchester τρίτο στον κόσμο αλλά φαντάζει κραυγαλέα υπερβολή.
Όλοι οι άνεργοι της Ελλάδας να σταματήσουν να παραπονιούνται και να μεταναστεύσουν ΑΜΕΣΑ στην Αγγλία για δουλειά. Έτσι δεν θα υπάρχει ανεργία και θα είναι όλοι ευτυχισμένοι. Αυτή ακριβώς θα είναι η λύση στην ανεργία της Ελλάδας αφού, η μετανάστευση.
Μάντσεστερ τρίτο στο κόσμο πισω απο San Francisco και Amsterdam.
Καμία ελληνική πόλη στη λίστα ( γεγονός αναμενόμενο σε οποιον εχει βγει εστω και με το ΚΤΕΛ εκτος συνόρων)
Τες πα, μην σας ξαναδω να γκρινιαξετε για ανεργια κλπ
Ε, προφανώς. Κάποιος που δε θέλει να ζήσει στην υπέροχη πόλη του Μάντσεστερ, γκρινιάζει όταν διαμαρτύρεται για την ανεργία στην Ελλάδα.
Λογική φυστίκι, έτσι;
Υπάρχει βέβαια μια λογική στο να υπερκράζεις τον μαλάκα που δεν θέλει να πάει στην _υπέροχη_ πόλη του Μάντσεστερ με δουλειά σε billion-dollar εταιρεία, επειδή well "δεν μου αρέσει ο καιρός" και αντ'αυτού θα κάτσει σε μία από τις χειρότερες πόλεις του πλανήτη και θα γκρινιάζει που τον εκμεταλλέυονται για τα iso σε πουτσοπαραγωγές σαπουνιών στο Κορωπί ενώ έχει βγάλει Ecole Polytechnique.
Η λογική ότι είναι μαλάκας και δεν έχει δικαίωμα ούτε δευτερόλεπτο γκρίνιας για τίποτα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Εδώ που τα λέμε είναι ο μόνος τρόπος για να πέσει η ανεργία στην χώρα που κυβερνά η νδουλα είναι η μετανάστευση. Έχω 10 άτομα εκ των οποίων οι 4 είναι άνεργοι. 40%, οι 2 φεύγουν εξωτερικό οπότε έχουμε άνεργους 2/8, δηλαδή 25%. Ήρθε η ανάπτυξη.