και συν τοις άλλοις έπρεπε να γράφει παντοπώλης σύμφωνα με τα λεγόμενά τουEKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:22Το κείμενο σου είναι σα να λέει ότι ο Μπαμπινιώτης είναι μπακάληςJu-87 έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:58
Εγώ τουλάχιστον σέβομαι την ελληνική πολύ περισσότερο από κάτι μίζερα ανθελληνακια σαν εσένα που κατηγορούν ολόκληρο γλωσσολόγο Μπαμπινιώτη επειδή υποστηρίζει την συνέχεια της ελληνικής γλώσσας όντας ο ίδιος μπακάλης...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δραματική η κατάσταση της υγείας του Ερντογάν
- NoMoreLice
Re: Δραματική η κατάσταση της υγείας του Ερντογάν
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
Ο παντοπώλης είναι επάγγελμα.NoMoreLice έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:30και συν τοις άλλοις έπρεπε να γράφει παντοπώλης σύμφωνα με τα λεγόμενά τουEKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:22Το κείμενο σου είναι σα να λέει ότι ο Μπαμπινιώτης είναι μπακάληςJu-87 έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:58
Εγώ τουλάχιστον σέβομαι την ελληνική πολύ περισσότερο από κάτι μίζερα ανθελληνακια σαν εσένα που κατηγορούν ολόκληρο γλωσσολόγο Μπαμπινιώτη επειδή υποστηρίζει την συνέχεια της ελληνικής γλώσσας όντας ο ίδιος μπακάλης...![]()
Το μπακάλης έχει υποτιμητική σημασία.
Και πως να μην έχει αφού είναι λέξη γλώσσας βαρβάρων;
Μα'στα!hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:03 Δεν σου ασκώ κριτική, σε λέω γελοίο γιατί διατείνεσαι ότι είσαι Έλληνας, μιλώντας ελληνικά μετανάστη πρώτης γενιάς.
Η σκέψη ότι μπορεί να είμαι Έλληνας του εξωτερικού που έχει λίγες επαφές με τα ελληνικά ούτε καν σου πέρασε από το μυαλό.
Μια ζωή παντογνώστες είστε και κριτές των πάντων...
- hellegennes
Αν είσαι Έλληνας του εξωτερικού, να δείξεις ταπεινότητα.Ju-87 έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:42Μα'στα!hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:03 Δεν σου ασκώ κριτική, σε λέω γελοίο γιατί διατείνεσαι ότι είσαι Έλληνας, μιλώντας ελληνικά μετανάστη πρώτης γενιάς.
Η σκέψη ότι μπορεί να είμαι Έλληνας του εξωτερικού που έχει λίγες επαφές με τα ελληνικά ούτε καν σου πέρασε από το μυαλό.
Μια ζωή παντογνώστες είστε και κριτές των πάντων...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Στο θέμα μας. Ο λόγος που ο Ερντογάν δεν κήρυξε πόλεμο στην Ελλάδα όταν είμασταν σε κατάσταση διάλυσης την εποχή 2015-19 ήταν πιθανότατα γιατί ο βδελυρός απατεώνας του είχε υποσχεθεί κάποια ανταλλάγματα. Τώρα τι είδους ανταλλάγματα, εύχομαι να μάθουμε στο άμεσο μέλλον.
Αλλά αφού είχε διαπιστώσει το κίνητρό μου να τον συναντήσω, σε κάποια στιγμή, προς μεγάλη μου κατάπληξη ομολογώ, σε τόνο σχεδόν παρακλητικό, άρχισε να προσπαθεί να με πείσει ότι αν οι Οκτώ δεν εκδίδονταν, ο «Ερντογάν θα θυμώσει πάρα πολύ». «Ε, ας θυμώσει», του είπα εγώ. «Δεν είναι έτσι απλό», συνέχισε, κουνώντας το κεφάλι σοβαρά. «Ο θυμός του θα έχει τρομερές συνέπειες». Και πες, πες, κατέληξε να μου πει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι αν δεν εκδώσουμε τους Οκτώ θα γίνει πόλεμος. Εγώ έμεινα άφωνος. «Μα το πιστεύετε σοβαρά αυτό;», ρώτησα. «Ναι, και έχουμε έγκυρες πληροφορίες. Και σας παρακαλώ να το πιστέψετε και εσείς»
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αυτα είναι εικασίες. Δεν υπάρχει τέτοια απόδειξη.Kolovrat έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:53 Στο θέμα μας. Ο λόγος που ο Ερντογάν δεν κήρυξε πόλεμο στην Ελλάδα όταν είμασταν σε κατάσταση διάλυσης την εποχή 2015-19 ήταν πιθανότατα γιατί ο βδελυρός απατεώνας του είχε υποσχεθεί κάποια ανταλλάγματα. Τώρα τι είδους ανταλλάγματα, εύχομαι να μάθουμε στο άμεσο μέλλον.
Αλλά αφού είχε διαπιστώσει το κίνητρό μου να τον συναντήσω, σε κάποια στιγμή, προς μεγάλη μου κατάπληξη ομολογώ, σε τόνο σχεδόν παρακλητικό, άρχισε να προσπαθεί να με πείσει ότι αν οι Οκτώ δεν εκδίδονταν, ο «Ερντογάν θα θυμώσει πάρα πολύ». «Ε, ας θυμώσει», του είπα εγώ. «Δεν είναι έτσι απλό», συνέχισε, κουνώντας το κεφάλι σοβαρά. «Ο θυμός του θα έχει τρομερές συνέπειες». Και πες, πες, κατέληξε να μου πει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι αν δεν εκδώσουμε τους Οκτώ θα γίνει πόλεμος. Εγώ έμεινα άφωνος. «Μα το πιστεύετε σοβαρά αυτό;», ρώτησα. «Ναι, και έχουμε έγκυρες πληροφορίες. Και σας παρακαλώ να το πιστέψετε και εσείς»
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δηλαδή όποιος γνωρίζει Γερμανικά ή Ιταλικά , δηλαδή τις γλώσσες χώρων οι οποίες πολέμησαν με την Ελλάδα, είναι κι αυτός ξεφτίλας;
Υπάρχει επίσημη καταγγελία, που κανείς δεν έχει διαψεύσει, πως ο Ερντογάν απειλούσε τους ζαίους με πόλεμο και πως το σκατό είχε φτάσει στην κάλτσα, τόσο που έψαχναν τρόπους να παρακάμψουν την δικαιοσύνη για να του παραδώσουν Τούρκους αντιφρονούντες (δηλ. πραγματικούς πρόσφυγες). Μάλιστα, πολλούς όντως τους παρέδωσαν στη ζούλα και όλα αυτά γιατί φοβόντουσαν μην τους κηρύξουν πόλεμο. Το να του έχουν υποσχεθεί και άλλα που εμείς δεν γνωρίζουμε ακόμα δεν ακούγετε και τόσο απίθανο.George_V έγραψε: 08 Σεπ 2021, 13:02Αυτα είναι εικασίες. Δεν υπάρχει τέτοια απόδειξη.Kolovrat έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:53 Στο θέμα μας. Ο λόγος που ο Ερντογάν δεν κήρυξε πόλεμο στην Ελλάδα όταν είμασταν σε κατάσταση διάλυσης την εποχή 2015-19 ήταν πιθανότατα γιατί ο βδελυρός απατεώνας του είχε υποσχεθεί κάποια ανταλλάγματα. Τώρα τι είδους ανταλλάγματα, εύχομαι να μάθουμε στο άμεσο μέλλον.
https://www.protagon.gr/themata/o-tsipr ... 4342255330
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Όχι σαν. Αυτό λέει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:22Το κείμενο σου είναι σα να λέει ότι ο Μπαμπινιώτης είναι μπακάληςJu-87 έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:58
Το μπινελίκι όμως, το πηγαίνει ''κοπίδι'' και μάλιστα το χρησιμοποιεί ολόσωστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 08 Σεπ 2021, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ο Ερντογαν δεν πηρε ουτε το 5% απο αυτο που θα του δωσει ο κουλης οταν το απαιτησουν οι ξενοιKolovrat έγραψε: 08 Σεπ 2021, 13:13 Υπάρχει επίσημη καταγγελία, που κανείς δεν έχει διαψεύσει, πως ο Ερντογάν απειλούσε τους ζαίους με πόλεμο και πως το σκατό είχε φτάσει στην κάλτσα, τόσο που έψαχναν τρόπους να παρακάμψουν την δικαιοσύνη για να του παραδώσουν Τούρκους αντιφρονούντες (δηλ. πραγματικούς πρόσφυγες). Μάλιστα, πολλούς όντως τους παρέδωσαν στη ζούλα και όλα αυτά γιατί φοβόντουσαν μην τους κηρύξουν πόλεμο. Το να του έχουν υποσχεθεί και άλλα που εμείς δεν γνωρίζουμε ακόμα δεν ακούγετε και τόσο απίθανο.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- George_V
Eικασιες ενος δημοσιογράφου και δικες σουKolovrat έγραψε: 08 Σεπ 2021, 13:13Υπάρχει επίσημη καταγγελία, που κανείς δεν έχει διαψεύσει, πως ο Ερντογάν απειλούσε τους ζαίους με πόλεμο και πως το σκατό είχε φτάσει στην κάλτσα, τόσο που έψαχναν τρόπους να παρακάμψουν την δικαιοσύνη για να του παραδώσουν Τούρκους αντιφρονούντες (δηλ. πραγματικούς πρόσφυγες). Μάλιστα, πολλούς όντως τους παρέδωσαν στη ζούλα και όλα αυτά γιατί φοβόντουσαν μην τους κηρύξουν πόλεμο. Το να του έχουν υποσχεθεί και άλλα που εμείς δεν γνωρίζουμε ακόμα δεν ακούγετε και τόσο απίθανο.George_V έγραψε: 08 Σεπ 2021, 13:02Αυτα είναι εικασίες. Δεν υπάρχει τέτοια απόδειξη.Kolovrat έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:53 Στο θέμα μας. Ο λόγος που ο Ερντογάν δεν κήρυξε πόλεμο στην Ελλάδα όταν είμασταν σε κατάσταση διάλυσης την εποχή 2015-19 ήταν πιθανότατα γιατί ο βδελυρός απατεώνας του είχε υποσχεθεί κάποια ανταλλάγματα. Τώρα τι είδους ανταλλάγματα, εύχομαι να μάθουμε στο άμεσο μέλλον.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
η ο Σάββας καλεντερίδης που έκανε δουλίτσα στην τουρκία και φυσικά μιλάει τουρκικάΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Σεπ 2021, 13:09Δηλαδή όποιος γνωρίζει Γερμανικά ή Ιταλικά , δηλαδή τις γλώσσες χώρων οι οποίες πολέμησαν με την Ελλάδα, είναι κι αυτός ξεφτίλας;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- George_V
Κι εγω γνωριζω λιγα τουρκικα σε πολυ βασικο επιπεδο (δεν ειμαι σε θεση να κανω συζητηση αλλα ακουγοντας η διαβαζοντας μπορω να πιασω περιπου τα μισα)
Ειμαι 40% ξεφτιλας?
- Καραμελίτσα
-
Uppercut
Σεξιστικό σχόλιο που αντικειμενοποιεί τις γυναίκες και τρανσφοβικό παράλληλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 242 Απαντήσεις