!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δραματική η κατάσταση της υγείας του Ερντογάν
Re: Δραματική η κατάσταση της υγείας του Ερντογάν
Πασοκο να πεις το πρώτο σου παιδι και να 'ν κι αγόρι.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κάπως πρέπει να βγεί το μεροκάματο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:30 Όλα τα πασοκακια σημιτακια έχουν γίνει χουντολαγνοι , καραμανλολαγνοι Κουλισται.
Τί να κάνουν τα παιδιά, με το Κιναιδάλ δε βγαίνουν φράγκα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Επ, σου ξέφυγε λίγο αριστερό φλώκι στο κάτω χείλος.Kauldron έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:31Κάπως πρέπει να βγεί το μεροκάματο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:30 Όλα τα πασοκακια σημιτακια έχουν γίνει χουντολαγνοι , καραμανλολαγνοι Κουλισται.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Στον καθρέφτη μιλάς ρε.Yochanan έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:33Επ, σου ξέφυγε λίγο αριστερό φλώκι στο κάτω χείλος.Kauldron έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:31Κάπως πρέπει να βγεί το μεροκάματο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:30 Όλα τα πασοκακια σημιτακια έχουν γίνει χουντολαγνοι , καραμανλολαγνοι Κουλισται.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Με την ίδια τεχνολογία που αρρώστησαν τους προέδρους των λατινοαμερικάνικων χωρών που πήγαιναν κόντρα στις ΗΠΑ, κοιτάζουν να ξεκάνουν καί τον Ταγιπ.
Έφτασε σε τρομακτικά επίπεδα η τεχνολογία και ο κόσμος δεν χαμπαριάζει.
Τώρα για πόλεμο εγώ δεν φοβάμαι, αν μπορούσαν οι Τούρκοι θα είχαν ήδη επιτεθεί. Για να μην το κάνουν σημαίνει ότι εκτιμούν τεράστιες ζημιές που δεν θα είναι ικανές να υπερκεράσουν τα όποια κέρδη.
Έφτασε σε τρομακτικά επίπεδα η τεχνολογία και ο κόσμος δεν χαμπαριάζει.
Τώρα για πόλεμο εγώ δεν φοβάμαι, αν μπορούσαν οι Τούρκοι θα είχαν ήδη επιτεθεί. Για να μην το κάνουν σημαίνει ότι εκτιμούν τεράστιες ζημιές που δεν θα είναι ικανές να υπερκεράσουν τα όποια κέρδη.
- Υδράργυρος
Δεν απάντησες: Ποιός είναι ο Έλλην Ερντογαν στον οποίον αντιστεκόμεθα;Yochanan έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:06εσυ ποιον ψήφιζες τοσα χρόνια τελειωμένη πασοκοσπορά; σε καθε επενδυση, σε καθε προσπαθεια να μπει λιγη ταξη στα οικονομικα, στα συνορα, στα πανεπιστημια είστε απέναντι βδελυρα πετάματαΥδράργυρος έγραψε: 08 Σεπ 2021, 09:28 Και ποιος ειναι ο ελλην ερντογαν στον οποιον αντιστεκονται τα μιασματα;
Ο Τσίπρας ήταν έναν Ερντογάν, στο πιο ανίκανο, που προσπάθησε να στήσει μια παρόμοια δικτατορία στην Ελλάδα. Με την διαφορά ότι εμείς τον νικήσαμε.Υδράργυρος έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:42Δεν απάντησες: Ποιός είναι ο Έλλην Ερντογαν στον οποίον αντιστεκόμεθα;Yochanan έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:06εσυ ποιον ψήφιζες τοσα χρόνια τελειωμένη πασοκοσπορά; σε καθε επενδυση, σε καθε προσπαθεια να μπει λιγη ταξη στα οικονομικα, στα συνορα, στα πανεπιστημια είστε απέναντι βδελυρα πετάματαΥδράργυρος έγραψε: 08 Σεπ 2021, 09:28 Και ποιος ειναι ο ελλην ερντογαν στον οποιον αντιστεκονται τα μιασματα;
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- Υδράργυρος
Και στον Ερντογάν έτσι έκαναν στην αρχή και στο τέλος επικράτησε. Άρα ο Έλλην Ερτντογάν είναι ο Τσίπρας. ΕνδιαφέρονKolovrat έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:47
Ο Τσίπρας ήταν έναν Ερντογάν, στο πιο ανίκανο, που προσπάθησε να στήσει μια παρόμοια δικτατορία στην Ελλάδα. Με την διαφορά ότι εμείς τον νικήσαμε.
Θα μπορούσε να φέρει ομοιότητες αν δεν μιλούσαμε για άνθρωπο που τρέχει μόνος του και τερματίζει δεύτερος. 9 μήνες του πήρε να πείσει τον υπαρχηγό του κόμματός του να πάει να εμβολιαστεί, ας μην το πιέζουμε και με δικτατορίες τώρα.Υδράργυρος έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:48Και στον Ερντογάν έτσι έκαναν στην αρχή και στο τέλος επικράτησε. Άρα ο Έλλην Ερτντογάν είναι ο Τσίπρας. ΕνδιαφέρονKolovrat έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:47
Ο Τσίπρας ήταν έναν Ερντογάν, στο πιο ανίκανο, που προσπάθησε να στήσει μια παρόμοια δικτατορία στην Ελλάδα. Με την διαφορά ότι εμείς τον νικήσαμε.![]()
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Σύρε γαμησου και εσύ ρε στραβοψωλη που θα μου ασκήσεις κριτική πίσω από τα κουνουπίδια σοθ!hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2021, 01:36Κανείς δεν λέει σήμερα υποδηματοποιίο και αυτή η λέξη δεν αναφέρεται σε κατάστημα που πουλάει παπούτσια, αλλά που φτιάχνει ή επιδιορθώνει (τσαγκάρικο).Ju-87 έγραψε: 07 Σεπ 2021, 21:06Υπόδημα.
Και το κατάστημα υποδηματοποιίο.
Δεν υπάρχει λέξη παπουτσαδικο...
Άρα αν χρησιμοποιείς αυτήν την λέξη αντί «παπουτσάδικο», όχι μόνο χρησιμοποιείς μια παρωχημένη λέξη αλλά δεν ξέρεις και τι λες.
Προτού αισθανθείς Έλληνας, μάθε καλύτερα ελληνικά. Δεν υπάρχει πιο γελοία εικόνα από εθνικιστή που μιλάει την γλώσσα του σε επίπεδο δημοτικού όντας ενήλικος.
Εγώ τουλάχιστον σέβομαι την ελληνική πολύ περισσότερο από κάτι μίζερα ανθελληνακια σαν εσένα που κατηγορούν ολόκληρο γλωσσολόγο Μπαμπινιώτη επειδή υποστηρίζει την συνέχεια της ελληνικής γλώσσας όντας ο ίδιος μπακάλης...
- hellegennes
Δεν σου ασκώ κριτική, σε λέω γελοίο γιατί διατείνεσαι ότι είσαι Έλληνας, μιλώντας ελληνικά μετανάστη πρώτης γενιάς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ελληνικότατο το ψευδώνυμο που χρησιμοποιείς πάντως. μαλακίες λέει ο ΕλληγενήςJu-87 έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:58Σύρε γαμησου και εσύ ρε στραβοψωλη που θα μου ασκήσεις κριτική πίσω από τα κουνουπίδια σοθ!hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2021, 01:36Κανείς δεν λέει σήμερα υποδηματοποιίο και αυτή η λέξη δεν αναφέρεται σε κατάστημα που πουλάει παπούτσια, αλλά που φτιάχνει ή επιδιορθώνει (τσαγκάρικο).Ju-87 έγραψε: 07 Σεπ 2021, 21:06
Υπόδημα.
Και το κατάστημα υποδηματοποιίο.
Δεν υπάρχει λέξη παπουτσαδικο...
Άρα αν χρησιμοποιείς αυτήν την λέξη αντί «παπουτσάδικο», όχι μόνο χρησιμοποιείς μια παρωχημένη λέξη αλλά δεν ξέρεις και τι λες.
Προτού αισθανθείς Έλληνας, μάθε καλύτερα ελληνικά. Δεν υπάρχει πιο γελοία εικόνα από εθνικιστή που μιλάει την γλώσσα του σε επίπεδο δημοτικού όντας ενήλικος.
Εγώ τουλάχιστον σέβομαι την ελληνική πολύ περισσότερο από κάτι μίζερα ανθελληνακια σαν εσένα που κατηγορούν ολόκληρο γλωσσολόγο Μπαμπινιώτη επειδή υποστηρίζει την συνέχεια της ελληνικής γλώσσας όντας ο ίδιος μπακάλης...
(Ψευδώνυμο! Τι τουρκαλβανιές αυτά; Το νικνέημ σου ήθελα να πω ρε φ..ίλε... ρε μπρο, σόρυ.)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- EKPLIKTIKOS
Το κείμενο σου είναι σα να λέει ότι ο Μπαμπινιώτης είναι μπακάληςJu-87 έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:58
- Υδράργυρος
Μπακαλης της φιλεκπαιδευτικης ειναι ο μπαμπινιωτης, μπακαλογατοι οι θαυμαστες του, οπως προδιδει η συνταξηEKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:22Το κείμενο σου είναι σα να λέει ότι ο Μπαμπινιώτης είναι μπακάληςJu-87 έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:58
Εγώ τουλάχιστον σέβομαι την ελληνική πολύ περισσότερο από κάτι μίζερα ανθελληνακια σαν εσένα που κατηγορούν ολόκληρο γλωσσολόγο Μπαμπινιώτη επειδή υποστηρίζει την συνέχεια της ελληνικής γλώσσας όντας ο ίδιος μπακάλης...![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 242 Απαντήσεις