!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνέντευξη Ιαβέρη : Οι αντιεμβολιαστές έχουν ακριβώς τον ίδιο τρόπο σκέψης με τους παραβατικούς οδηγούς

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ιδιώνυμο

Συνέντευξη Ιαβέρη : Οι αντιεμβολιαστές έχουν ακριβώς τον ίδιο τρόπο σκέψης με τους παραβατικούς οδηγούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδιώνυμο »

https://www.sport24.gr/auto24/motorspor ... _term=Pos7

Στην Ελλάδα υπάρχουν ελάχιστοι σοβαροί άνθρωποι.
Ένας από αυτούς είναι ο Τάσος Μαρκουίζος , ο γνωστός ''Ιαβέρης''.

Μπορεί να εκφράζετε αρκετές φορές υπερβολικά και να ''χάνει'' αυτό που θέλει να τονίσει λόγω των λέξεων που χρησιμοποιεί αλλά τουλάχιστον σε εμένα το κλασικό παράδειγμα που χρησιμοποιεί σε όλες σχεδόν τις συνεντεύξεις του , με το πόσο πονάει η σύγκρουση με 2-3 χλμ/ώρα όταν ψάχνεις κάτι στο πάτωμα και κοπανάς την κεφάλα σου στο τραπέζι σε σύγκριση με ένα ατύχημα με 40-50 χλμ/ώρα , μου έχει αλλάξει τελείως την οδική συμπεριφορά και σίγουρα έχει αυξήσει τις πιθανότητες να μην μου συμβεί ποτέ σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Εικόνα
:smt038

Εδώ μερικά ''highlight'' της σημερινής συνέντευξης :

"Η αλήθεια είναι πως δεν έχω οδηγήσει Tesla. Αλλά, ναι η λύση για τα τροχαία ατυχήματα/δυστυχήματα είναι το 5G. Θα πρέπει η τεχνολογία να υποκαταστήσει τον άθλιο οδηγό που δεν ξέρει τι του γίνεται. Είναι κακή παιδεία.

Το 5G είναι η απάντηση στους ηλιθίους, θα τους νικήσει. Λένε ότι το λεωφορείο χωρίς οδηγό στα Τρίκαλα έπεσε πάνω σε πεζό. Όχι, ο πεζός έπεσε πάνω στο λεωφορείο. Τι να κάνει το λεωφορείο; Να πηδήξει από τις γραμμές και να φύγει";

"Οι Έλληνες οδηγοί είναι άθλιοι, ηλίθιοι ή ανήθικοι. Διότι κάνεις έγκλημα με πρόθεση. Είσαι στο δρόμο, φτάνεις στο φανάρι και ανάβει πορτοκαλί. Ξέρεις κάναν π@@στη να φρενάρει; Όχι. Όλοι επιταχύνουν. Και περνούν άλλοι 2-3 μαζί με κόκκινο. Κωλοφεράτζα.

Με τη συμπεριφορά που έχουμε στον δρόμο, δεν δείχνουμε να θεωρούμε τον εαυτό μας μοναδικό. Ένα κόπρανο είμαστε δηλαδή; Ε άντε στο διάολο! Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω στα νέα παιδιά. Το πόσο σημαντικό είναι για κάποιους ανθρώπους να επιστρέφεις το βράδυ στο σπίτι του, σώος και αβλαβής. Στις 2:30 το βράδυ στην Παραλιακή μόνο τα μυρμήγκια είναι αμέθυστα. Κι αυτά με το ζόρι.

Προσωπικά, θεωρώ πιο ακίνδυνο έναν αγώνα. Διότι, σε έναν δρόμο υπάρχει εκείνος και χιλιάδες μ@λ@κες. Ο κίνδυνος στον δρόμο είναι ασύγκριτος σε σχέση με έναν αγώνα. Τα περισσότερα τροχαία γίνονται μέσα στις πόλεις, με ταχύτητες λιγότερες από 40 χιλιόμετρα την ώρα. Για παράδειγμα, η σύγκρουση του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, που τον άφησε ανάπηρο, ήταν με έξι χιλιόμετρα την ώρα. Με έξι χιλιόμετρα κι εσύ δεν φοβάσαι τα 60;

"Οι αντιεμβολιαστές έχουν ακριβώς τον ίδιο τρόπο σκέψης με αυτούς που οδηγούν έτσι. Αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν πως είναι υπεράνω του κινδύνου και των νόμων. Δηλαδή, ακροβατούν διαρκώς. Νομίζω πως όλες οι κακές, αντιδημοκρατικές συμπεριφορές ξεκινούν από το σπίτι του καθενός.

Εδώ, την περίοδο του lockdown, περνούσες με κόκκινο και αντί να σε σταματούν για να σου επιβάλλουν πρόστιμο, σε ρωτούσαν αν έχεις χαρτιά για μετακίνηση. Τι είναι, λοιπόν, πιο σημαντικό; Τα 3.500 παιδιά που χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο ή οι 7.000 γέροντες που φεύγουν από κορονοϊό;

Στη Γενοκτονία των Ποντίων, είχαμε 350.000 νεκρούς. Στην Ελλάδα, τα τελευταία 70 χρόνια, έχουμε 150.000 νεκρούς, 200.000 ζωντανούς νεκρούς, δηλαδή ανθρώπους που έμειναν ανάπηροι, 150.000 βαριά τραυματίες, 2.000.000 τραυματίες, καθώς και 1.200.000 αγέννητους. Κανονικός εμφύλιος πόλεμος".

:bravo:
Για άλλη μια φορά λίγο υπερβολικός σε εκφράσεις, αλλά 100% σωστός.

Υ.Γ. Σε όσους οδηγούν σαν κάφροι στον δρόμο :
ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕ Κ@ΡΙΟΛΙΑ
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Συνέντευξη Ιαβέρη : Οι αντιεμβολιαστές έχουν ακριβώς τον ίδιο τρόπο σκέψης με τους παραβατικούς οδηγούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ποιος είναι ο συμπαθής γιδοβοσκος που έχει άποψη από το 5g μέχρι τους εμβολιασμούς;
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Συνέντευξη Ιαβέρη : Οι αντιεμβολιαστές έχουν ακριβώς τον ίδιο τρόπο σκέψης με τους παραβατικούς οδηγούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

nyxtovios έγραψε: 07 Σεπ 2021, 18:51 Ποιος είναι ο συμπαθής γιδοβοσκος που έχει άποψη από το 5g μέχρι τους εμβολιασμούς;
Μην είναι ο ΓΓ; :p2:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

Καμια πουτανα κυβερνηση δεν εκανε το αυτονοητο : να εφαρμοσει ΧΟΥΝΤΑ στον ΚΟΚ.

τους περισσοτερους αστυνομικους ανα κατοικο στην ευρωπη εχουμε, να τους βγαλει απο τις βυσματικες θεσεις ή τις φυλαξεις στον καθε πικραμενο να βγουν στο δρομο και να γαμανε και να δερνουνε (μεταφορικα). Και να το εχει επικοινωνησει με καμπανια στα μμε λιγους μηνες πριν οτι συνελθετε, σε δυο μηνες αν περασεις κοκκινο εχει 10.000 προστιμο και διπλωμα για 3 χρονια. Πιωμενος; Φυλακη 6 μηνες. Οδηγουσες στη ΛΕΑ; 3 μηνες φυλακη.

Το μπαχαλο με τους αχρηστους οδηγους δεν σωζεται, σε επομενες γεννιες και αν, τουλαχιστον να γινει ενα μικρο βηματακι

Οπως ακριβως τα λεει ο Ιαβερης ειναι τα πραγματα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Εάν πεις ότι αυτοί που πήγαν στην κηδεία του MadClip που σκοτώθηκε με αυτό τον τρόπο και έκαναν γκαζιές προς τιμήν του επικροτώντας ουσιαστικά αυτά που οδήγησαν στο ατύχημα είναι το ίδιο με τους αντιεμβολιαστές θα σου πουν ότι είσαι ξενέρωτος. :D
Άβαταρ μέλους
Ιδιώνυμο

GReaper έγραψε: 07 Σεπ 2021, 19:28 Τι είναι αυτές οι παπαρούνες περί αγέννητων?
Καθόλου παπαρούνες φίλε μου.

Πχ , χρησιμοποιεί σαν παράδειγμα τον Mad Clip.

35 χρονώ μαντράχαλος ήταν, με κομπόδεμα στην άκρη. Θα βρισκόταν κάποια καπάτσα να κάνουν κανα-δυο μαντκλιπάκια.

Τώρα ματσούκι.

Σε ένα τροχαίο με θύματα νεαρά άτομα, στην Ελλάδα είναι με διαφορά η πρώτη αιτία θανάτου στις ηλικίες 15-44, δεν χάνονται μόνο οι νεκροί του τροχαίου. Χάνονται και οι απόγονοι που δεν έκαναν.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Όποιος μαλάκας ονομάζει τον εαυτό του - και καλά - 《Ιαβέρη》, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πάει να βρει μια ψηλή γέφυρα να πηδήξει.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

GReaper έγραψε: 07 Σεπ 2021, 19:28 Τι είναι αυτές οι παπαρούνες περί αγέννητων?
Υποθέτει πως οι νέοι που σκοτωθήκαν, θα κάνανε οικογένεια.
Δεν γνωρίζει μάλλον πως σήμερα οι νέοι, "παντρεύονται" με σκυλιά και γατιά. :102:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Imperium

Ιδιώνυμο έγραψε: 07 Σεπ 2021, 19:34Χάνονται και οι απόγονοι που δεν έκαναν.
Το λες σα νάναι κάτι κακό.
Imperium

vagabondo έγραψε: 07 Σεπ 2021, 19:36 Δεν γνωρίζει μάλλον πως σήμερα οι νέοι, "παντρεύονται" με σκυλιά και γατιά. :102:
Ο,τι πιο καλό άκουσα όλη βδομάδα.

Να 'σαι καλά ακόμα γελάω.
Άβαταρ μέλους
Ιδιώνυμο

Imperium έγραψε: 07 Σεπ 2021, 19:37
Δηλαδή αν σκοτωθεί σε τροχαίο ένα ζευγάρι παντρεμένων 30-35 χρονών και δεν κάνουν 1-2 παιδάκια δεν είναι κακό ;

2 άνθρωποι που χάνουν την ζωή τους και άλλοι δύο που δεν θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να παίξουν, να ερωτευτούν, να διασκεδάσουν, να δουν πράγματα κτλ.

Αν δεν είναι αυτό κακό τότε τι είναι ;
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Imperium

Ιδιώνυμο έγραψε: 07 Σεπ 2021, 19:41
Imperium έγραψε: 07 Σεπ 2021, 19:37
Δηλαδή αν σκοτωθεί σε τροχαίο ένα ζευγάρι παντρεμένων 30-35 χρονών και δεν κάνουν 1-2 παιδάκια δεν είναι κακό ;

2 άνθρωποι που χάνουν την ζωή τους και άλλοι δύο που δεν θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να παίξουν, να ερωτευτούν, να διασκεδάσουν, να δουν πράγματα κτλ.

Αν δεν είναι αυτό κακό τότε τι είναι ;
Δεν εξαρτάται απο ποιό ήταν το ζευγάρι;

Δεν νομίζω οτι μπορεις να γενικεύσεις, καθε περίπτωση είναι διαφορετική. Το οτι κάποιος τραππερ δεν θα αναπαράγει δεν το βρισκω κακό.

Μέχρι και καλό μπορώ να πώ.
Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ »

Κάποτε τον είχαν καλέσει στον Παλάσκα για ενημέρωση. Ακολουθήσαν ερωτήσεις. Σε ερώτηση μου: το βραδύ ηπία και γύρισα σπίτι με ταξί. Το πρωί μπορώ να οδηγήσω; Όλοι λέτε για την αποχώρηση από το μαγαζί. Πόσες ώρες μετά όμως είμαι νηφάλιος να οδηγήσω;
Ως απάντηση πήρα, άλλα λόγια κλπ.

Ο τύπος νομίζει ότι ανακάλυψε τον τροχό μαζί με την πυρίτιδα.

Εντωμεταξύ προόδευσε, έβγαλε το τζιν πουκάμισο.

Το μόνο θετικό που του βρίσκω, είναι η δωρεά νεφρού στο γιο του.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”