!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Ελλάδα κατέγραψε 43 νέους θανάτους και ετοιμάζεται για ολικό lockdown - Η Σουηδία της ανοσίας της αγέλης μηδενικούς

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Η Ελλάδα κατέγραψε 43 νέους θανάτους και ετοιμάζεται για ολικό lockdown - Η Σουηδία της ανοσίας της αγέλης μηδενικού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Δημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2021, 13:31
100+ λεει τον Μάη που είχαμε. Ήταν οι τελευταίες μέρες από τα έξυπνα μέτρα κούλη πριν αρχίσει ο μαζικός εμβολιασμός
2 Σεπτεμβρίου λέει 106 νεκρούς :smt017

https://www.worldometers.info/coronavir ... ry/greece/

Νομίζω ότι δεν κατάλαβα. Αλλα ανακοινώνουμε εμείς, αλλά το worldmeters? Προστέθηκαν κάποιοι νεκροί προηγούμενων ημερών;
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Re: Η Ελλάδα κατέγραψε 43 νέους θανάτους και ετοιμάζεται για ολικό lockdown - Η Σουηδία της ανοσίας της αγέλης μηδενικού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Gherschaagk έγραψε: 07 Σεπ 2021, 12:48 Για την Δανία δεν λέτε τίποτα όμως.
Untitled.png
Κακά τα ψέματα όσες χώρες τα χουν πάει καλά έχουν τεράστια ποσοστά εμβολιασμού στις ηλικίες ανω των 50 ετων που γεμιζουν το 90% των συστηματων υγειας.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Σεπ 2021, 13:36
100+ λεει τον Μάη που είχαμε. Ήταν οι τελευταίες μέρες από τα έξυπνα μέτρα κούλη πριν αρχίσει ο μαζικός εμβολιασμός

Νομίζω ότι δεν κατάλαβα. Αλλα ανακοινώνουμε εμείς, αλλά το worldmeters? Προστέθηκαν κάποιοι νεκροί προηγούμενων ημερών;
εχει κανει λαθος το worldometers η πηγη που δινει ετσι κι αλλιως δεν λεει 106 νεκρους, λογικα θα το διορθωσουν.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Σέλευκας έγραψε: Ο Μίκης μελοποίησε νομπελίστες και οι Αμπα κουνούσαν τα κωλαράκια τους και τραγουδούσαν σε ξένη γλώσσα
τι ακριβώς θες να ζηλέψω απο τους Αμπα;
Δεν πα να μελοποίησε τον Σαιξπηρ, παραμένει μελό βλακεία.

Τα πάντα έχει να ζηλεψει από ΑΒΒΑ. Κυρίως ζωντάνια.
Αλλά και σουξέ, δημοφιλία, διαχρονική αντοχή, διάλεξε και πάρε.

Α ναι και την ΑΒΒΑ δεν την καπηλεύονται πολιτικά κόμματα.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Imperium έγραψε: 07 Σεπ 2021, 10:31
BigChiefWahoo έγραψε: 05 Σεπ 2021, 19:56 Τι συζητάμε τώρα...
Έλα τώρα που θα συγκρίνεις τον στομφώδη κκε με τους ΑΒΒΑ που διασκέδασαν γενιες και γενιές διεθνώς, και ακόμα ακούγονται ευχάριστα.

Και εξάλλου η Σουηδία έχει ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ποπ, όχι αστεια. Roxette, Ace of Base, Cardigans, Rednex, κλπ, κλπ.

Εμεις Φαραντούρη και... Mogadon.
Συγγνώμη,εσύ τι κατάλαβες ; :smt017

Αν κατάλαβες αυτό που νομίζω εγώ ότι κατάλαβες,κάνεις λάθος.

Θεός σχωρέσ'τον τον Μίκη,αλλά η στιγμή του θανάτου του,ήταν η στιγμή που φοβόμουν : ραδιόφωνα,τηλεόραση,να παίζουν τα τραγούδια του νον-στοπ.

Και το πρόβλημα είναι ότι με τη μουσική του,βγάζω σπυριά.Δεν έχω ακούσει χειρότερα πράγματα στη ζωή μου.Καλλίτερα να ακούω κομπρεσέρ να βαράει 24/7.

Οι ΑΒΒΑ από την άλλη,παίζει να είναι το καλλίτερο ποπ γκρουπ έβερ.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Σέλευκας έγραψε: 07 Σεπ 2021, 13:17
εντάξει
ο Μίκης μελοποίησε νομπελίστες και οι Αμπα κουνούσαν τα κωλαράκια τους και τραγουδούσαν σε ξένη γλώσσα
Ο Μικης ήταν ο βασιλιάς του «εμείς» σε μια χώρα που έχει μέχρι σήμερα εμφύλιο και προσπάθησε να βάλει τους κομμουνιστές σε ψηλή καρέκλα στο συλλογικό συνειδητό και να ενώσει την Ελλάδα με τραγούδια.
Και εσύ μας λες τώρα για κάποιους Αμπα που αν δεν ήταν απο τη Σουηδία αλλα από την Ολλανδία κάτι θατρεχε στα γύφτικα.
Σεβαστά τα γούστα.
Αλλά δεν κρατιέμαι :sal9: :sal9: :sal9:
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Imperium έγραψε: 07 Σεπ 2021, 15:31
Σέλευκας έγραψε: Ο Μίκης μελοποίησε νομπελίστες και οι Αμπα κουνούσαν τα κωλαράκια τους και τραγουδούσαν σε ξένη γλώσσα
Δεν πα να μελοποίησε τον Σαιξπηρ, παραμένει μελό βλακεία.

Τα πάντα έχει να ζηλεψει από ΑΒΒΑ. Κυρίως ζωντάνια.
Αλλά και σουξέ, δημοφιλία, διαχρονική αντοχή, διάλεξε και πάρε.

Α ναι και την ΑΒΒΑ δεν την καπηλεύονται πολιτικά κόμματα.
μήλα με απορρυπαντικά συγκρίνουμε μου φαίνεται
εμένα μαρεσει η ποπ και οχι η ροκ και ειμαι δεξιος και οχι κομμουνιστης αρα θα έπρεπε να θεωρώ τους Αμπα σημαντικοτερους απο τον θεοδωράκη συμφωνα μαυτη τη λογικη αλλά δεν είναι έτσι
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Σημαντικοτεροι ειναι. Και ο Michael Jackson σημαντικότερος ειναι ειτε μας (σας) αρεσει ειτε οχι.
Για τον υπόλοιπο κοσμο πλην της Ελλαδας φυσικά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Εχουμε αποκαλύψεις από υγειονομικό στις Σέρρες που αντιδρά στην υποχρεωτικότητα.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

nik_killthemall έγραψε: 07 Σεπ 2021, 15:26
EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Σεπ 2021, 13:36

εχει κανει λαθος το worldometers η πηγη που δινει ετσι κι αλλιως δεν λεει 106 νεκρους, λογικα θα το διορθωσουν.
Δεν θα το διορθώσουν. Κάποια στιγμή τον Ιούλιο ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε κατά 76 νεκρούς περισσότερους στο σύνολο, χωρίς να προκύπτει από το άθροισμα των ανακοινωμένων και εκείνων που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη μέρα, και χωρίς να δίνει πληροφορίες γι'αυτό. Το worldometers είχε αυτό το διάστημα διαφορά 76 νεκρών με τον ΕΟΔΥ και τώρα αποφάσισε να την κλείσει.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

AlienWay έγραψε: 07 Σεπ 2021, 16:23 Εχουμε αποκαλύψεις από υγειονομικό στις Σέρρες που αντιδρά στην υποχρεωτικότητα.

Τους μασκολαγνους ξεχασε.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Πάντως μπορώ να επιβεβαιώσω ότι στη Σουηδία ούτε το 2% δε φοράει μάσκα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Δημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2021, 13:20
Χαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2021, 13:17
Δημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2021, 13:15
είπαμε πιο ζάιος σε βάζουν σε γλάστρα
Πιο γαμιωτάκης μητσιέσαι.
ναι ντάξει ζαίε με την είπες άσχημα τώρα.
Αυτό είναι το άσχημα για σένα; :lol:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

BigChiefWahoo έγραψε: 07 Σεπ 2021, 15:37
Imperium έγραψε: 07 Σεπ 2021, 10:31
BigChiefWahoo έγραψε: 05 Σεπ 2021, 19:56 Τι συζητάμε τώρα...
Έλα τώρα που θα συγκρίνεις τον στομφώδη κκε με τους ΑΒΒΑ που διασκέδασαν γενιες και γενιές διεθνώς, και ακόμα ακούγονται ευχάριστα.

Και εξάλλου η Σουηδία έχει ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ποπ, όχι αστεια. Roxette, Ace of Base, Cardigans, Rednex, κλπ, κλπ.

Εμεις Φαραντούρη και... Mogadon.
Συγγνώμη,εσύ τι κατάλαβες ; :smt017

Αν κατάλαβες αυτό που νομίζω εγώ ότι κατάλαβες,κάνεις λάθος.

Θεός σχωρέσ'τον τον Μίκη,αλλά η στιγμή του θανάτου του,ήταν η στιγμή που φοβόμουν : ραδιόφωνα,τηλεόραση,να παίζουν τα τραγούδια του νον-στοπ.

Και το πρόβλημα είναι ότι με τη μουσική του,βγάζω σπυριά.Δεν έχω ακούσει χειρότερα πράγματα στη ζωή μου.Καλλίτερα να ακούω κομπρεσέρ να βαράει 24/7.

Οι ΑΒΒΑ από την άλλη,παίζει να είναι το καλλίτερο ποπ γκρουπ έβερ.
Σορυ, πράγματι σε παρεξήγησα.

Η αλήθεια είναι οτι μπορεί και να ψιλοτρόλαρα λιγάκι, λέω δεν μπορει βρε αδερφέ ο Wahoo να είναι τόσο συναισθηματικούλης σε ζητήματα μουσικής Μίκη.

Νο πρόμπλεμ - μαζι σου μεγάλε... :003:
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Χαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2021, 18:11
Δημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2021, 13:20
Χαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2021, 13:17

Πιο γαμιωτάκης μητσιέσαι.
ναι ντάξει ζαίε με την είπες άσχημα τώρα.
Αυτό είναι το άσχημα για σένα; :lol:
νομίζω ότι εξήγησες ήδη το πόσο βλάκας είσαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”