!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καλημέρα ηρθα να κανω εμβολιο. Δεν μπορειτε κυριε να κανετε εμβόλιο. Ειστε νεκρος εδω και 18 χρόνια

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Καλημέρα ηρθα να κανω εμβολιο. Δεν μπορειτε κυριε να κανετε εμβόλιο. Ειστε νεκρος εδω και 18 χρόνια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Βασικα αυτο ακριβως του ειπαν οταν πηγε να κλεισει ραντεβου για το εμβόλιο.

Δεν μπορει να κανει εμβόλιο ουτε να ψηφίσει αλλα φορους πληρωνει.

Δλδ απο την εφορεια ουτε νεκρος δε γλιτώνει κανεις.
Αιγάλεω: Εδώ και 18 χρόνια εμφανίζεται ως νεκρός – Δεν ψηφίζει, αλλά πληρώνει κανονικά φόρους

Επί 18 χρόνια ο Γιάννης Διαμαντής από το Αιγάλεω, όπως κατήγγειλε το πρωί της Τρίτης (7/9) μιλώντας στον ΑΝΤ1, προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι νεκρός. Φορολογική δήλωση βέβαια όλα αυτά τα χρόνια κάνει κανονικά, ωστόσο δεν μπορεί να ψηφίσει ή να κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα «νεκρό», όλα ξεκίνησαν όταν πήγε να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές και τον έστειλαν να πάρει το αντίστοιχο πιστοποιητικό από την αρμόδια υπηρεσία. «Πάω εκεί και μου λένε ότι δεν μπορείς να το πάρεις το χαρτί γιατί είσαι πεθαμένος, είναι για γέλια» σημείωσε.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Διαμαντής από το Αιγάλεω προσπάθησε να κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, καθώς του ζητήθηκε από την δουλειά του, αλλά και πάλι στο σύστημα τον έβρισκαν «νεκρό». «Μέχρι στο γραφείο του πρωθυπουργού έστειλα μέιλ για να πάω να εμβολιαστώ» είπε.

«Παρακαλάμε να κάνουμε το εμβόλιο, μου λένε ότι θα με απολύσουν» είπε επίσης ο Γιάννης Διαμαντής.
Πηγη: https://www.newsit.gr/ellada/aigaleo-ed ... s/3358732/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 07 Σεπ 2021, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Re: Καλημέρα ηρθα να κανω εμβολιο. Δεν μπορειτε κυριε να κανετε εμβόλιο. Ειστε νεκρος εδω και 18 χρόνια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Αν είναι Νεοδημοκρατης, ευτυχώς που δεν μπορεί να ψηφίσει...
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Καλημέρα ηρθα να κανω εμβολιο. Δεν μπορειτε κυριε να κανετε εμβόλιο. Ειστε νεκρος εδω και 18 χρόνια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ju-87 έγραψε: 07 Σεπ 2021, 11:29 Αν είναι Νεοδημοκρατης, ευτυχώς που δεν μπορεί να ψηφίσει...
Άμα ήταν νεοδημοκράτης τότε θα ήτανε όντως νεκρός, εγκεφαλικά. Επίσης, και για αυτόν τον λόγο, θα μπορούσε να ψηφίσει, παλιά βάζανε και τα δέντρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Λογικο, οι δημοσιες υπηρεσιες δεν επικοινωνουν μεταξυ τους και τα λάθη τους δεν έχουν συνέπειες στους λειτουργούς της, αλλά ΜΟΝΟ σε αυτούς που "παρέχουν υπηρεσίες" ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Εχει συμβει και σε εμενα το ιδιο. Οχι ακριβως σε εμενα, στον πατέρα μου που πήγε σε καποια ΔΥ (δεν θυμαμαι) να ρωτήσει κάτι για μενα οταν εγω ημουν πιτσιρίκι ακομα, και του ειπαν οτι εμφανίζομαι ως νεκρός εδω και 5-6 χρονια. Ο λόγος ηταν οτι είχα το ίδιο όνομα με του παππού μου που ειχε πεθανει εδω και 5-6 χρονια απο τοτε, αλλά ώ της σύμπτωσης, και το ιδιο πατρώνυμο/μητρώνυμο με τον παππού μου. Βαντονο του Αγησιλάου και της Μαριπόζας εγώ, Βαντονο του Αγησιλάου και της Μαριπόζας και αυτος! Συγκεκριμενα το μητρώνυμο ειναι μαλλον που έφερε το μπέρδεμα.

Εκανε κατι διαδικαστικά ο πατερας μου μετά εν τέλει, έτρεξε και καταφερε και το άλλαξε, με επανέφερε στη ζωή. :lol:

υγ. Ηθικό δίδαγμα, σταματήστε να δίνετε ονοματα παππουδογιαγιάδων στα πιτσιρίκια σας μωρέ βαλκάνιες γιδοβλαχούτσες ελληναράδες! Οχι μονο για την απίθανη περίπτωση που θα σου σκασει μια περιπτωση σαν τη δικιά μου παραπάνω, αλλά γενικότερα. Ειναι κιτσαριό η φάση, νισάφι πια.
Άβαταρ μέλους
George_V

nik_killthemall έγραψε: 07 Σεπ 2021, 11:39 Λογικο, οι δημοσιες υπηρεσιες δεν επικοινωνουν μεταξυ τους και τα λάθη τους δεν έχουν συνέπειες στους λειτουργούς της, αλλά ΜΟΝΟ σε αυτούς που "παρέχουν υπηρεσίες" ...
Μου εχει συμβει παρομοιο αλλα λιγοτερο μακαβριο.

Δεν θα πω την ιστορια τωρα καθως την εχω ξαναγράψει σε αλλο νημα αλλα long story short ειχαμε ενα σπαρταριστο διαλογο με τον εφορο οταν πηγα σε ηλικια 18 ετων να βγάλω ΑΦΜ για διπλωμα οδηγησης καθως ο εφορος επέμενε οτι εχω ηδη ΑΦΜ και οχι μονο αυτο αλλα εχω και δευτερη ταυτοτητα με το ιδιο ονομα αλλα με διαφορετικα καποια αλλα στοιχεια.

Τελικα μετα απο καποια καταλαβαμε οτι ο εφορος αντι να μου ανοιξει δικο μου φορολογικο προφιλ κοιταζε το προφιλ του παππου μου (ζουσε ακομα τοτε) με τον οποιο εχουμε το ιδιο ονομα.

Και απορω? Οταν εφτασε στο πεδιο ηλικια και διαβασε 89 ετών δεν του εκανε την παραμικρη εντυπωση? Να πει εστω οτι κατι γινεται εδω? Παρα μονο επεμενε οτι εχω ηδη ΑΦΜ και 2 ταυτοτητες?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Μετά το όνομα μητρός, υπάρχει το γένος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Σεπ 2021, 11:44 Μετά το όνομα μητρός, υπάρχει το γένος.
Δεν ξερω τι υπαρχει. Τρέχα γύρευε, σιγά μην καθόταν ο ξυσαρχίδης πασόκος ΔΥ τότε να ψάχνει γενεαλογικά δέντρα.
Άβαταρ μέλους
George_V

vantono έγραψε: 07 Σεπ 2021, 11:41

υγ. Ηθικό δίδαγμα, σταματήστε να δίνετε ονοματα παππουδογιαγιάδων στα πιτσιρίκια σας μωρέ βαλκάνιες γιδοβλαχούτσες ελληναράδες! Οχι μονο για την απίθανη περίπτωση που θα σου σκασει μια περιπτωση σαν τη δικιά μου παραπάνω, αλλά γενικότερα. Ειναι κιτσαριό η φάση, νισάφι πια.
Ξερεις τι εχουν να σου συρουν μετα οι παππουδογιαγιαδες?

Και δε βαζω μεσα και την μονιμη μουρμουρα που θα σου σπαει τα @@...
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

μέχρι και νεκρούς ανασταίνει το εμβόλιο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

vantono έγραψε: 07 Σεπ 2021, 11:44
Δεν ξερω τι υπαρχει. Τρέχα γύρευε, σιγά μην καθόταν ο ξυσαρχίδης πασόκος ΔΥ τότε να ψάχνει γενεαλογικά δέντρα.
Σε όλα τα δημόσια έγγραφα, γράφει Όνομα πατρός, μητρός και το γένος της.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
George_V

Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Σεπ 2021, 11:48
vantono έγραψε: 07 Σεπ 2021, 11:44
Σε όλα τα δημόσια έγγραφα, γράφει Όνομα πατρός, μητρός και το γένος της.
Το προβλημα ειναι οτι καποιος υπαλληλος δεν το ειδε.

Προφανως οταν πεθανε ο παππους τον καταχωρησαν νεκρο και οταν ειδαν το ιδιο ονομα να εμφανιζεται ξανα (εγγονος) το θεωρησαν διπλοεγγραφη και διεγραφη οποτε εμεινε μονο ο μακαριτης μεσα.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

George_V έγραψε: 07 Σεπ 2021, 11:43
nik_killthemall έγραψε: 07 Σεπ 2021, 11:39 Λογικο, οι δημοσιες υπηρεσιες δεν επικοινωνουν μεταξυ τους και τα λάθη τους δεν έχουν συνέπειες στους λειτουργούς της, αλλά ΜΟΝΟ σε αυτούς που "παρέχουν υπηρεσίες" ...

Δεν θα πω την ιστορια τωρα καθως την εχω ξαναγράψει σε αλλο νημα αλλα long story short ειχαμε ενα σπαρταριστο διαλογο με τον εφορο οταν πηγα σε ηλικια 18 ετων να βγάλω ΑΦΜ για διπλωμα οδηγησης καθως ο εφορος επέμενε οτι εχω ηδη ΑΦΜ και οχι μονο αυτο αλλα εχω και δευτερη ταυτοτητα με το ιδιο ονομα αλλα με διαφορετικα καποια αλλα στοιχεια.

Τελικα μετα απο καποια καταλαβαμε οτι ο εφορος αντι να μου ανοιξει δικο μου φορολογικο προφιλ κοιταζε το προφιλ του παππου μου (ζουσε ακομα τοτε) με τον οποιο εχουμε το ιδιο ονομα.

Και απορω? Οταν εφτασε στο πεδιο ηλικια και διαβασε 89 ετών δεν του εκανε την παραμικρη εντυπωση? Να πει εστω οτι κατι γινεται εδω? Παρα μονο επεμενε οτι εχω ηδη ΑΦΜ και 2 ταυτοτητες?
μηπως μεγαλοφέρνεις?

:003:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
George_V

Naranjita έγραψε: 07 Σεπ 2021, 11:50
George_V έγραψε: 07 Σεπ 2021, 11:43

μηπως μεγαλοφέρνεις?

:003:
Στα 18 μου ειμουν catch...

Τωρα 22 χρονια μετα εχω μερικες λευκες τριχες, κοιλιτσα και ενδεχομενως αρχη καραφλας.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”