!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί θα ψηφίζω Ηλία Κασιδιάρη till the end!!!!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: Γιατί θα ψηφίζω Ηλία Κασιδιάρη till the end!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

nemo έγραψε: 07 Σεπ 2021, 10:46
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Σεπ 2021, 07:19 Απορώ που κάποιοι εδώ, ανεξαρτήτως ιδεολογίας κι ακόμα κι αν εξαιρέσουμε ότι έκανε τα πάντα για να μοιράζεται το κελί με τον αγαπημένο του Αλβανό, δεν βλέπουν πως ο Κάσι, παρά το αδιαμφισβητητο σεξ απήλ του, ακόμα κι εγώ θα του τον ακουμπούσα, είναι ασταθής. Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι πιστεύουν ότι ο Κάσι θα μπορούσε να διοικήσει την ελλάδα σε έναν πόλεμο με τουρκία. Θα μας κατέστρεφε απλά. Δεν το βλέπετε. Αυτός από την άλλη θα έμοιαζε με ωραία ελαφίνα παγιδευμένη σε βάτα. Ανήμπορη και θυμωμένη. Ξέρω ότι κάποιοι καυλώνουν με την εικόνα του Κάσι, γυμνού και θυμωμένου μέσα στα βάτα. Αυτό όμως δεν είναι πολιτική κατεύθυνση. Είναι ξέρωγω ερωτικό απωθημένο.
ειναι πολυ νωρις να σκεφτουμε τον κασι σαν πρωθυπουργο εκεινο που θα μετρησει ειναι η διασταση και η περαιτερω ενδυναμωση
του πατριωτικου χωρου -γιατι αρκετα με την ξενοδουλεια και τον υποτακτισμο σε καθε διαταγη που ερχεται απο το εξωτερικο
και αυτο θα πρεπει να το λαβετε επιτελους στα υποψιν οταν θα ψηφιζετε
Λάθος. Είναι πολύ αργά να τον σκεφτούμε πρωθυπουργό. Θα ήταν ψέμα να πω ότι αρχικά δεν εντυπωσιάστηκα από τη στρατιωτική κορμοστασιά και τον κοφτό θυμωμένο λόγο του μα η πραγματικότητα έχει ένα τρόπο να γκρεμίζει όλα τα είδωλα όταν αυτά αποκαλύπτονται. Κι αυτός, ατύχως, αποκσαλύφθηκε για τον μπαμπουίνο που πραγματικά είναι. Δεν βαράμε γυναίκες. Δεν βαράμε φτωχούς ανθρώπους. Δεν μαχαιρώνουμε άοπλους στον δρόμο. Ο πολεμιστής είναι καθαρός και πάει μπροστά. Διαλέγει τον αντίπαλο με γνώμονα την ικανότητα, τη στρατιωτική αρετή, την ευγένεια.
Όταν θα παρουσιαστεί ο πραγματικός μαχητής, να είσαι σίγουρος, θα τον ψηφίσω ό,τι κι αν υποτίθεται ότι πρεσβεύει.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

sys3x έγραψε: 07 Σεπ 2021, 10:54
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Σεπ 2021, 07:19 Απορώ που κάποιοι εδώ, ανεξαρτήτως ιδεολογίας κι ακόμα κι αν εξαιρέσουμε ότι έκανε τα πάντα για να μοιράζεται το κελί με τον αγαπημένο του Αλβανό, δεν βλέπουν πως ο Κάσι, παρά το αδιαμφισβητητο σεξ απήλ του, ακόμα κι εγώ θα του τον ακουμπούσα, είναι ασταθής. Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι πιστεύουν ότι ο Κάσι θα μπορούσε να διοικήσει την ελλάδα σε έναν πόλεμο με τουρκία. Θα μας κατέστρεφε απλά. Δεν το βλέπετε. Αυτός από την άλλη θα έμοιαζε με ωραία ελαφίνα παγιδευμένη σε βάτα. Ανήμπορη και θυμωμένη. Ξέρω ότι κάποιοι καυλώνουν με την εικόνα του Κάσι, γυμνού και θυμωμένου μέσα στα βάτα. Αυτό όμως δεν είναι πολιτική κατεύθυνση. Είναι ξέρωγω ερωτικό απωθημένο.
Ο Κας θα κόψει τις πουτάνας τις ψήφους από το Μπακογιαννέϊκο πάντως, μέχρι και ο οττουλίνος είπε θα τον ψηφίσει γιατί βαρέθηκε τους ομοφυλόφιλους είπε.
Το πρόβλημα είναι ότι είναι χαμουτζήδες όλοι αυτοί.
Μα γι' αυτό τον χρειάζεται ο συριζα. Εμένα δεν με πειράζουν οι ομοφυλόφιλοι. Το μπροκμπακ μάουνταιν είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες. Θέλω όμως να είναι άντρες πούστηδοι, σαν τον μέγα Αλέξανδρο, όχι πούστηδοι της εποχής. Να ακούνε ξερωγω μιούζικαλ και να τους αρέσει ο ρουβάς. Αυτό είναι το αίσχος των πουστήδηδων σήμερα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Σεπ 2021, 11:10
sys3x έγραψε: 07 Σεπ 2021, 10:54
Ο Κας θα κόψει τις πουτάνας τις ψήφους από το Μπακογιαννέϊκο πάντως, μέχρι και ο οττουλίνος είπε θα τον ψηφίσει γιατί βαρέθηκε τους ομοφυλόφιλους είπε.
Το πρόβλημα είναι ότι είναι χαμουτζήδες όλοι αυτοί.
Μα γι' αυτό τον χρειάζεται ο συριζα. Εμένα δεν με πειράζουν οι ομοφυλόφιλοι. Το μπροκμπακ μάουνταιν είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες. Θέλω όμως να είναι άντρες πούστηδοι, σαν τον μέγα Αλέξανδρο, όχι πούστηδοι της εποχής. Να ακούνε ξερωγω μιούζικαλ και να τους αρέσει ο ρουβάς. Αυτό είναι το αίσχος των πουστήδηδων σήμερα.
Στον σρζ τον γουστάρουν γιατί κάθε Τρίτη βράδυ πήγαινε στις Δούρου την έδενε, τη γαμούσε και την έδερνε, τον παρακαλούσε, τι να κάνει, είναι καλό παιδί κατά βάθος.
Θα σου μάθει και αυτό το κόλπο που κάνει ο Ράμπο στις ταινίες, αυτό με τα αυτόματα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Σταμάτα ρε μαλάκα με καύλωσες πρωινιάτικα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

:lol:
Και συ στη θέση του τα ίδια θα έκανες, σε χτυπάνε στο φιλότιμο οι πούστηδες, τι να κάνεις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Ναι όντως, θα το έκανα. Άμα μου βάζαν και καμιά καιλή ή καμιά κεφαλογιάννη δεν θα έκανα τίποτα άλλο. Τι πολιτική και μαλακίες. Βάλε με μια σουίτα στο χοτέλ βρετάνια κι άσε με να γαμάω.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Beria έγραψε: 06 Σεπ 2021, 18:39

Για τις βόμβες το 77 του έκαναν ντα το χεράκι και τον αποφυλάκισαν σε χρόνο 0
Χαθηκε ο φακελος.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Ρε σεις γιατί ασχολείστε με παρλαπίπες. Τον βασιλιά και ηγέτη που θέλετε δεν θα τον βρείτε. Θα τον φτιάξετε. Και θα μοιάζει με αυτόν.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

σχόλιο στο γτ

Alexander really invented the strategy of “I can’t believe how ungrateful you’re being right now” that’s still used by mothers to this day
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 07 Σεπ 2021, 12:05
Beria έγραψε: 06 Σεπ 2021, 18:39

Για τις βόμβες το 77 του έκαναν ντα το χεράκι και τον αποφυλάκισαν σε χρόνο 0
Χαθηκε ο φακελος.
Όταν χάθηκαν βέβαια οι φάκελοί των μελών της 17Ν, ήταν απλά Τετάρτη. :lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Space_Passenger έγραψε: 07 Σεπ 2021, 12:40 Θα ψηφισεις κασιδιαρη γιατι εισαι ΖΩΟΝ. Απλα δεν το ξερεις.
Σεβαστή η άποψη σου!

Πες μου εσύ τι είσαι; Δεξιός ή αριστερός; Για να ξέρω σε ποιο αρχιδι μου να σε γράψω
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:03
Πασιφάη έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:10

Τί έκανε και είπε η Πάσι ακριβώς; :lol:
Οπαδος Νικολοπουλου μου φαινεται ο πορφυριος :lol:
Εγώ έναν Πορφύριο ξέρω. Τον Τύριο φιλόσοφο. :102:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Πασιφάη έγραψε: 07 Σεπ 2021, 12:47

Υπηρχε κι αλλος πιθανη μετενσαρκωση του οποιου ειναι ο δικος μας.

Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης

Σύμβολα

μοναχικός σκούφος, μοναχικό κουκούλι (επανωκαλύμμαυχο), ευαγγέλιο ή ειλητάριο και δεξί χέρι σε ευλογία, μοναχική πατερίτσα

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Kauldron έγραψε: 07 Σεπ 2021, 12:41

Όταν χάθηκαν βέβαια οι φάκελοί των μελών της 17Ν, ήταν απλά Τετάρτη. :lol:
Παλι συμψηφισμος ρε κεραταδες? :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 07 Σεπ 2021, 13:45
Πασιφάη έγραψε: 07 Σεπ 2021, 12:47

Υπηρχε κι αλλος πιθανη μετενσαρκωση του οποιου ειναι ο δικος μας.

Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης

Σύμβολα

μοναχικός σκούφος, μοναχικό κουκούλι (επανωκαλύμμαυχο), ευαγγέλιο ή ειλητάριο και δεξί χέρι σε ευλογία, μοναχική πατερίτσα
Αν και ανήκει στην Πλατωνική σχολή, μου είναι απείρως πιο συμπαθής. Σκότωσέ με. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”