Όταν αποκαλείς ψεκ τον εμβολιασμένο Ταλ, ποιος είναι ο μαλάκας;Fluffy έγραψε: 06 Σεπ 2021, 20:24 viewtopic.php?f=13&t=32415
viewtopic.php?f=24&t=33275
viewtopic.php?f=13&t=32804
Ξύπνα!
.
Όταν αποκαλείς ψεκ τον εμβολιασμένο Ταλ, ποιος είναι ο μαλάκας;Fluffy έγραψε: 06 Σεπ 2021, 20:24 viewtopic.php?f=13&t=32415
viewtopic.php?f=24&t=33275
viewtopic.php?f=13&t=32804
Ξύπνα!
Παντού έχει ψεκες. Αυτά που λένε μερικοί ότι μόνο στην Ελλάδα έχει δείχνουν ότι δεν έχουν καμία επαφή με το τι συμβαίνει στο εξωτερικό. Οκ μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές τάσεις, στην Ελλάδα έχουμε τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Καναλας, στις ΗΠΑ έχουν αλογοπαστα.Philip Mortimer έγραψε: 06 Σεπ 2021, 20:05 Και στη Βρετανία έχει ψεκασμενους απλά μάλλον λιγότερους αποτι εδώ.
Αν δεν είχε θα τα πήγαινε κι αυτή ακόμη καλύτερα.
Οι μισοί από αυτούς πέθαναν πριν έρθει το εμβόλιο.Manolis έγραψε: 06 Σεπ 2021, 19:24 14,000 νεκρούς φτάνουμε πλέον, δυστυχώς όμως οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν κάνει το εμβόλιο άρα ίσως να μπορούσαν να είχαν σωθεί
Αρίστος έγραψε: 06 Σεπ 2021, 22:50 όσοι γουστάρετε λοκντάουνς είστε ελεύθεροι να κάτσετε μέσα στα σπίτια σας
Τρελέ μου φίλε αυτό είναι ότι πιο καταστροφικό μπορεί να γίνει. Και δεν κάνεις τίποτα και γαμαει την οικονομία.Arisvilla έγραψε: 06 Σεπ 2021, 19:51 Οι δεξιοί πάλι δεν μπορούν να καταλάβουν το προφανές: Οτι όταν θα γεμίσουν οι μεθ (και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα) η μοναδική λύση είναι το λοκ ντάουν. Εστω αυτό το ήπιο που έκαναν πέρυσι. Το εμβόλιο κάνει ελάχιστα για να περιορίσει τη διασπορά, ακόμα και να εμβολιαστεί άλλο ένα 20% και ακόμα και να κάνουν τρίτες δόσεις οι άνω των 60 (που δεν μπορούν να γίνουν και τα 2 μαζί) πάλι θα έχουμε κρούσματα πολλά και διασπορά και νεκρούς. Πιστεύετε σοβαρά δηλαδή οτι θα ανοίξουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, θα μείνουν τα καφέ και τα μπαρ ανοιχτά και θα συνωστίζεται ο κόσμος σε κλειστούς χώρους και δεν θα γίνει της πόπης από κρούσματα και νεκρούς? Δεν νομίζω οτι στην κυβέρνηση είναι τόσο βλάκες. Απλά κάνουν οτι πουν οι δανειστές. Και αυτοί όταν θα γεμίσουν και σε αυτούς οι μεθ θα ξανααναγκαστούν να πάρουν μετρα.
Ναι φασιστικό, η λυση ώστε να μη πηδηξει ο αδελφός μου από το μπαλκόνι είναι να μην έχει κανένας μπαλκόνι τότε ώρα του καλή. Στην Ολλανδία χεκα στα 2 χρόνια του λοκνταουν υπερδιπλασιαστηκαν τα ψυχιατρικά νοσήματα, η κατανάλωση ουσιών και φαρμάκων γιατί γιατί ψεκες σαν εσένα νομίζει ότι ο άνθρωπος είναι καναρίνι και ζει σε κλουβιFluffy έγραψε: 06 Σεπ 2021, 22:51 Εσείς που υποστηρίζετε ατομικη ευθύνη και αναπαράγετε κοινωνικό αυτοματισμό θα αφήνατε τους συγγενείς σας (παιδιά, γονείς, αδέλφια) να πηδήξουν από το μπαλκόνι ενω μπορείτε να πάρετε μέτρα και να πείτε «νταξ μωρέ, αυτός/αυτή το διάλεξε»;
Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2021, 22:58Τρελέ μου φίλε αυτό είναι ότι πιο καταστροφικό μπορεί να γίνει. Και δεν κάνεις τίποτα και γαμαει την οικονομία.Arisvilla έγραψε: 06 Σεπ 2021, 19:51 Οι δεξιοί πάλι δεν μπορούν να καταλάβουν το προφανές: Οτι όταν θα γεμίσουν οι μεθ (και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα) η μοναδική λύση είναι το λοκ ντάουν. Εστω αυτό το ήπιο που έκαναν πέρυσι. Το εμβόλιο κάνει ελάχιστα για να περιορίσει τη διασπορά, ακόμα και να εμβολιαστεί άλλο ένα 20% και ακόμα και να κάνουν τρίτες δόσεις οι άνω των 60 (που δεν μπορούν να γίνουν και τα 2 μαζί) πάλι θα έχουμε κρούσματα πολλά και διασπορά και νεκρούς. Πιστεύετε σοβαρά δηλαδή οτι θα ανοίξουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, θα μείνουν τα καφέ και τα μπαρ ανοιχτά και θα συνωστίζεται ο κόσμος σε κλειστούς χώρους και δεν θα γίνει της πόπης από κρούσματα και νεκρούς? Δεν νομίζω οτι στην κυβέρνηση είναι τόσο βλάκες. Απλά κάνουν οτι πουν οι δανειστές. Και αυτοί όταν θα γεμίσουν και σε αυτούς οι μεθ θα ξανααναγκαστούν να πάρουν μετρα.
Lockdown αν γίνει, θα πρέπει να είναι σαν το πρώτο και για πολύ περιορισμένο διάστημα 15 ημερών.
Αυτό. Γιατί το μόνο πραγματικό λοκνταουν που είχαμε ήταν αυτό. Δεν κυκλοφορούσε ψυχή έξω.Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2021, 22:58
Τρελέ μου φίλε αυτό είναι ότι πιο καταστροφικό μπορεί να γίνει. Και δεν κάνεις τίποτα και γαμαει την οικονομία.
Lockdown αν γίνει, θα πρέπει να είναι σαν το πρώτο και για πολύ περιορισμένο διάστημα 15 ημερών.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δευτέρα, 6/9/21 ώρα 23:01. Η Naida συμφώνησε μαζί μου.Naida έγραψε: 06 Σεπ 2021, 23:00Αυτό. Γιατί το μόνο πραγματικό λοκνταουν που είχαμε ήταν αυτό. Δεν κυκλοφορούσε ψυχή έξω.Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2021, 22:58
Τρελέ μου φίλε αυτό είναι ότι πιο καταστροφικό μπορεί να γίνει. Και δεν κάνεις τίποτα και γαμαει την οικονομία.
Συνελθε.GoBack έγραψε: 06 Σεπ 2021, 23:02 Καναμε safe and effective εμβολια κανενα λοκνταουν,ολα ανοιχτα χωρις κανενα μετρο.Δεν θα μας τρελανετε για να βγει λαδι ο κτηνιατρος.