Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Arisvilla έγραψε: 06 Σεπ 2021, 11:51
Επειδή βλέπω συντονισμένα "ρεπορταζ" απο φυλοκυβερνητικά sites για το θέμα αυτό να ξανατονίσω οτι στον Παλαμά μια χαρά βγαίνουν τα νούμερα των 40 χιλιάδων εμβολιασμών και οτι αυτή που κατηγορείται οτι έκανε οτι έκανε πήγε τον Αυγουστο. Αρα δεν παίζουν μαζικοί μαιμού εμβολιασμοί. Μόνο 40 και κάτι έχουν βρει. Οπως έχω εξηγήσει και έχω γράψει πολλάκις στον Παλαμά πήγαιναν άτομα και έκαναν το εμβόλιο από όλη τη Θεσσαλία. Τώρα γιατί τα κυβερνητικά sites παίζουν τόσο αυτήν την είδηση δεν μπορώ να το καταλάβω αφού θεωρητικά τέτοια ρεπορταζ πλήττουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης. Βέβαια δημιουργούν ενόχους που δήθεν κάνουν μαζικά χιλιάδες μαιμού εμβολιασμούς.
Όλη η Θεσσαλία στο κέντρο υγείας του Παλαμά πήγε και έκανε εμβόλιο;
40 χιλιάδες εμβολιασμοί σε μέρος με 6000 κατοίκους;
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Εχει δικαιο ο Αρειανος οτι ειναι ηλιθιοτητα των ΜΜΕ που στεκονται στον πληθυσμο του Παλαμα.Αυτο θα ειχε νοημα μονο αν σε καθε κωμοπολη και χωριο υπηρχε εμβολιαστικο κεντρο.Αυτο φυσικα δεν συμβαινει.Σε καθε νομο υπαρχουν δυο-τρια εμβολιαστικα κεντρα με mRNA και δεχονται και απο γειτονικους νομους.
Αλλο αυτο και αλλο οι εικονικοι εμβολιασμοι και οι ψεκασμενοι νοσοκομοι που υπαρχουν και σαμποταρουν το προγραμμα εμοβλιασμου.
Επειδή βλέπω συντονισμένα "ρεπορταζ" απο φυλοκυβερνητικά sites για το θέμα αυτό να ξανατονίσω οτι στον Παλαμά μια χαρά βγαίνουν τα νούμερα των 40 χιλιάδων εμβολιασμών και οτι αυτή που κατηγορείται οτι έκανε οτι έκανε πήγε τον Αυγουστο. Αρα δεν παίζουν μαζικοί μαιμού εμβολιασμοί. Μόνο 40 και κάτι έχουν βρει. Οπως έχω εξηγήσει και έχω γράψει πολλάκις στον Παλαμά πήγαιναν άτομα και έκαναν το εμβόλιο από όλη τη Θεσσαλία. Τώρα γιατί τα κυβερνητικά sites παίζουν τόσο αυτήν την είδηση δεν μπορώ να το καταλάβω αφού θεωρητικά τέτοια ρεπορταζ πλήττουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης. Βέβαια δημιουργούν ενόχους που δήθεν κάνουν μαζικά χιλιάδες μαιμού εμβολιασμούς.
Eχω γράψει εδώ οτι εγώ και η μητέρα μου κάτοικοι Τρικάλων εκεί πήγαμε όπως και πολλοί άλλοι Τρικαλινοί. Επίσης ο γειτονικός δήμος Φαρκαδόνας έχει 16 χιλιάδες κατοίκους και η πλειοψηφία τους πήγε εκεί αφού στη Φαρκαδόνα έκαναν μόνο Αστρα Ζένεκα. Οπότε οι 40 χιλιάδες εμβολιασμοί δεν είναι τεράστιο νούμερο γιατί κάλυψαν μια ευρύτερη περιοχή: (Δήμοι Παλαμά και Φαρκαδόνας, Τρίκαλα και αρκετούς από Καρδίτσα και Μουζάκι). Οταν πήγα εγώ και έκανα τη β δόση γινόταν χαμός από κόσμο και από οτι μίλησα με αυτούς οι περισσότεροι ήταν από Καρδίτσα, Τρίκαλα και Λάρισα.
Μην σου φαίνεται παράξενο.
Δεν έχει άδικο.
Όταν ήταν ακόμη τα άστρα διαθέσιμα και βγήκε το φαιζερ πάρα πολλοι έκαναν αλλαγή τκ και πήγαν Παλαμά αντί να περιμένουν Τρίκαλα. Άλλοι πήγαν Γρεβενά γτ εδώ δεν έβρισκαν διαθεσιμο ραντεβού. Τους πήγαινε πολύ πίσω.
Τόσο αραιά είναι τα εμβολιαστικά κέντρα σας εκεί κάτω
Σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων έχω τρία κέντρα Pfizer και ένα που έκανε Astra (τώρα δεν ξέρω τι κάνει) και δεν είμαι καν σε πόλη
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Awesomatic έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:06
Σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων έχω τρία κέντρα Pfizer και ένα που έκανε Astra (τώρα δεν ξέρω τι κάνει) και δεν είμαι καν σε πόλη
Δεν είναι οτι ήταν μόνο αραιά. Είναι οτι στη Φαρκαδόνα πχ και στην Καλαμπάκα είχαν μόνο Αστρα Ζένεκα. Οπως και στο Μουζάκι. Οπότε όσοι ήθελαν να κάνουν Mrna αλλαζαν κωδικούς και πήγαιναν στα πέριξ. Για αυτό βλέπεις τέτοια μεγάλα νούμερα στον Παλαμά. Βέβαια οι αρδ που έκαναν το "ρεπορταζ" θέλοντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις γράφουν βλακείες. Βέβαια έτσι μεγαλώνουν τη δυσπιστία του κόσμου απέναντι στα εμβόλια.
Γμτα είναι.
Πχ το κέντρο υγείας πύλης εξυπηρετεί πάνω απο 15 χωριά τα οποία εκτείνονται ως τα σύνορα με το νόμο Άρτας απ την μια πλευρά και από τη άλλη προς σύνορα με Καλαμπάκα.
Και Καλαμπάκα έκαναν άστρα νομίζω.
Οι χλμ αποστάσεις είναι πάνω από 20 χλμ να πας και αλλα τόσο να επιστρέψεις.
Αλλα γενικά δεν τα έκανα πολλοί.
Έχουμε πολύ κόσμο ανεμβολιαστο .
Γμτα είναι.
Πχ το κέντρο υγείας πύλης εξυπηρετεί πάνω απο 15 χωριά τα οποία εκτείνονται ως τα σύνορα με το νόμο Άρτας απ την μια πλευρά και από τη άλλη προς σύνορα με Καλαμπάκα.
Απο την πυλη μεχρι τα συνορα του νομου αρτας αντε να μενουν μονιμα 2000 ατομα
Γμτα είναι.
Απο την πυλη μεχρι τα συνορα του νομου αρτας αντε να μενουν μονιμα 2000 ατομα
Δεν είναι μόνο οι μόνιμοι που ούτε καν είναι 2000, κάτω από 1000 μπορεί. Κάποιοι που έρχονται διακοπές στα εξοχικά τους προτίμησαν να κλείσουν εδώ να το κανουν . Γενικά, αχταρμάς.
Η επιείκεια, αν θα υπάρξει, να είναι το κ@λοδάκτυλο να μην έχει άμμο.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ψευδές πιστοποιητικό εμβολιασμού έχει επιβεβαιωθεί στο ΑΧΕΠΑ. Και αυτή η περίπτωση, φέρεται να συνδέεται με τη διοικητική υπάλληλο από το Κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα.
ΕΔΕ στο «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη για 4 εργαζόμενους με ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Πρόκειται για τρία άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό και μία διοικητική υπάλληλο που ομολόγησαν την πράξη τους.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!